Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Munkában

Kopottas fehér falak vesznek körbe. A terem közepén unottan nyújtózkodik egy óra. Ólom mutatói csiga-mód kullognak a hatalmas fehér számlapon. Már régóta figyelem kérlelően, de ügyet sem vet rám.
Én pedig jegyzettömbömre firkálgatok, miközben valami zsibbasztó moraj kering az asztalok között.
A fejemet támasztom és várom, hogy leteljen a munkaidő, amikor hirtelen mellém oson és langyos fuvallatával végigsimítja a kezemet egy narancssárgás, rózsaszínes fénycsóva. Döbbenten kapom fel a fejemet, mire furcsa, zöldes csíkok szövik át testtelen valóját.

Egy rég eltemetett gyermeki bizalom kerít hatalmába, és hátára ülök, megkapaszkodom benne. Az ablaktáblák kitárulnak, s színes szalagként sodródunk ki az utcára. Aztán a házak fölé libbenünk. Arcomon érzem a tavaszi nap melegét, és mint ügyes légtornászok, villámgyorsan a folyó fölé függeszkedünk.
Aztán átsuhanunk a parkon. A rügyező fák pajkosan dobálják virágaikat a fűszőnyegre, s én majd’ beleszédülök az illatukba.
Képtelen szabadítóm pedig nem veszteget egy percet sem és a felhők felé veszi újra az irányt. Egyre magasabbra szökken, láthatatlan lábaival nagyokat rúg a levegőben. Egyszerre zuhanórepülésbe vált, aztán köröket ír le nagy ívben.
Újra a város fölé vitorlázunk, és a kémények színes vattacukrokat pöffentenek amerre járunk. Lassan lejjebb ereszkedünk és a Városligeti rétre érünk. Ott lelassul minden, s csak pár centivel a föld felett lebegünk. S hívogat a rét zöldje, hogy elnyúljak benne és a kék égre meredjek, ahol szelíd bárányfelhők fogócskáznak és mintákká kerekednek élénk kék játszóterükön.

De ahogy a lábam érinti a földet, a kép elszáll, engem pedig vákuum szív vissza az íróasztalom mögé. Szemem kinyílik, és én akkor értem meg: fantáziám utazásai a talajon mindig véget érnek.
Hasonló történetek
3920
De mi a célom… Magam sem tudom már, csak utazok, hogy eljussak egy olyan helyre, ami nem létezik. Nem létezhet, míg az ember, az egész emberi faj fel nem épül ebből a hihetetlen szellemi leépülésből, amin most keresztül megy…
Utazok…
5556
Csöngettek!
Kinéztem az ablakon és látom, hogy a fényes nyúlványokkal érkező ismerősöm ott ácsorog az ajtó előtt gúnyos mosollyal a szája szegletén. Mit tehetnék, beengedem és hagyom, hogy megtegye, amiért jött. Az ajtó kinyílik és belép rajta Ő...
Hozzászólások
További hozzászólások »
kreisen ·
Szerintem is jó lett, írj még hasonlókat.

Life ·
Köszönöm szépen! :)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: