Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Munka után

Végre elérkezett a munkanap vége! Elindulok haza, és tudom, hogy te ott vársz rám. Hazaérek, kinyitom az ajtót, megérzem a finom illatokat. és te elém futsz a konyhából. A nyakamba ugrasz, megcsókolsz, én visszacsókollak. Mondod, hogy mindjárt kész a kaja, de előtte menjek el mosakodni. Előtte még megcsodálom csodás tested, amin top és egy szexi tanga van, plusz 1 kötényke, nehogy összekend a tested, majd gyorsan elmegyek tusolni, hogy friss legyek.




Bemegyek a fürdőbe, levetkőzök, majd beszállok a kádba, letusolok, majd egy picit megtöltöm a kádat és elfekszem benne. Te közben bejössz, mert sejted, hogy pihizek picit. Meglesel, hogy milyen izgató vagyok vizesen, picit be is nedvesedsz a látványtól, majd megcsókolsz, és mondod, hogy gyere, kész a vacsi. Elindulsz kifelé, de közben észreveszem, hogy a tangád már nedves, és ez felkorbácsol engem is. Kiszállok a kádból, megtörülközöm, felveszek egy pólót és egy boxert, majd megyek vacsizni. Megvacsorázunk, segítek lepakolni az asztalról, de azért hagyom, hogy te pakolj a mosogatógépbe, mert azért az tőled szexibb és isteni látvány.
Miután végzel, odamegyek mögéd, átölellek, megcsókolom a nyakad, majd picit hátrafordulsz és csókolózunk. Egyre vadabbul és érzékibben csókolsz, csókollak! Közben felhúzom a topod, simogatlak, a melled, a pocid, majd a puncidhoz is leér a kezem, és érzem, hogy már teljesen nedves vagy. Kívánni valóan nedves!




Miközben simogatlak, lassan az asztal felé vezetlek, de ezt te nem veszed észre. Majd mikor már előtte vagyunk, elengedlek, és finoman az asztalra döntelek, végigfekszel az asztalon a lábaid a földön, és közben csak csókollak. Csókolom a nyakad, a hátad minden egyes porcikáját, nyögsz, és minden pillanatát élvezed.




Elindulok lefelé a hátadnál, a derekad csókolom és harapdálom, a popódat is harapom, közben pedig csodálom, hogy milyen izgató látvány vagy ebben a tangában! Lehúzom a tangádat, majd mikor leért a fehérnemű, kilépsz belőle. Hirtelen végignyalom a puncidat a csiklódtól a popódig. Felsóhajtasz, nyögsz, élvezel szinte. Hirtelen újra és újra és újra megteszem ezt veled, érzed, ahogy a csiklód érzékenyebbé válik, ahogy végignyalok a rajta. Érzed, amint a nyelvem behatol a nedves ajkacskáid közé, és megnyalja a fini szűk bejáratodat! Érzed, ahogy tovább haladok, és ahogy a popód idegvégződéseit nyalogatom, izgatom. Minden egyes nyalásnál közelebb és közelebb kerülsz az élvezethez, és én is élvezem. Markolod az asztal szélét, és élvezed minden pillanatát.




Majd jön az, amire mind a ketten vártunk, és lekezdesz élvezni, miközben a nyelvem a puncidban van, és nyallak belülről. Játszom a csiklóddal, nyallak, és közben izgatom a popód is. Megfeszül a tested, felemelkedsz az asztalról, de a derekad az nem mozdul, csak remeg és a finom puncid ontja az isteni ízedet. Tudod, hogy az egészet a számban akarom érezni, és imádod ezt az érzést, a gondolatot, hogy ez a személy, a te párod megteszi neked. Elélveztél, a tested nehezen csillapodik, főleg, hogy még nem hagytam abba a nyalást, még húzok rajta picit, hogy még jobb legyen. Abbahagyom, mert ez a gyönyör egyszerre kínzás is!




Felemelkedem, de nincs vége, mert az ujjaim veszik át a szerepet. Becsúsztatom a az egyik ujjam a puncidba. te felnyögsz, közben pedig odahajolok melléd, majd a füledbe súgom. hogy:




- Imádlak!




Az ujjam ki-be jár a puncidban, picit várok vele, és még egy ujjamat bedugom! Megint felsóhajtasz, és nyögsz. Most már kettő ujjam van a puncidban, de közben a popódat is izgatom, amiből te már tudod, hogy még egy ujj beléd kerül, de nem a puncidba, és ettől csak még jobban felizgulsz. A popód ellazul, az ujjam meg finoman előre tör befelé. Élvezed, ahogy finoman tolom befelé, közben pedig a puncidat is ujjazom. Tudom, hogy szereted, ahogy csinálom ezt a gyönyörjátékot, és én is imádom! Mikor már eléggé fel vagy izgulva, és érzem, hogy mást is akarsz, odahajolok megint hozzád, és a füledbe súgom:




- Most jön a farkam! Akarod a szűk puncidban érezni kicsim? Akarod, hogy beléd nyomjam tövig, és megdugjalak vele?




- Igen, akarom, akarom! Most! Rakd belém! Dugj meg!- mondod, sóhajtások, nyögések élvezetek közben.




A popódhoz lépek, leveszem a boxemerem, és előveszem a kőkemény farkam. Az ujjaimat kihúzom, majd a kezembe veszem a farkam, és elkezdem simogatni vele a puncid és a popód. Húzom az időt, hogy még jobban kívánd, és mikor már nem bírod, rámozdulsz. De én visszatartalak, de megkegyelmezek mindkettőnknek, megfogom a csípőd, és a farkamat elkezdem tolni beléd, úgy hogy minden egyes milliméterét érezd. Tudod, hisz éreztél már sokszor, hogy ekkor teljesen, sőt még jobban kitöltöm a puncid. Várod már a teljes, vagy majdnem teljes méretemet. Eleget is teszek neked, és mikor betolom, akkor megfeszítem. majd kihúzom és újra be.
Közben nyögsz, lihegsz és sikítasz is a gyönyörtől. Nem bírod tovább, mivel a nyalás, és az ujjaim is megtették a hatását, elélvezel. Megérzem rajtad, és hallom is, ahogy élvezel és direkt, hogy még jobb legyen, nem hagyom abba a mozgást, sőt még inkább begyorsítok a nedves, élvező, lüktető, szorító puncidban! Amikor már látom, hogy a vége felé jársz az élvezetnek, beléd tolom majdnem teljesen, és ezzel elnyújtom az élvezetedet.




Várok, hogy lecsillapodj, és elkezdem újra megrohamozni a puncidat, úgy, ahogy imádod. Majdnem tövig nyomom minden egyes nyomásnál. Szorítom a csípőd, közben te körözöl vele, amit imádok, és érzem a lüktető puncidat, hogy megint jön a következő orgazmusod!
- Élvezek, élvezek! - sikítod és sikítod, ahogy csak tudod, és nem érdekel semmi, csak az, hogy elmenj újra a pároddal.
Élvezem minden egyes másodpercét, amikor elélvezel, mert isteni érzés, ahogy a szűk puncid még jobban szorítja a kemény farkamat! Ezek az isteni élvezések azért rám is hatással vannak, de tudom, hogy még bírom. Újra erőre kapok az orgazmusodtól, és megint újult erővel kezdem dugni a puncid. Fogom a csípődet. és mint őrült bika úgy duglak. Szorítod az asztalt, sikítasz, élvezed, élvezed és közben meg mondod:




- Igen dugj! Dugj meg nagyon!
Duglak is, ahogy kell, élvezek mindent, amit csak lehet veled! A popód látványa, a mozgása, a szűk puncid, a tested vonaglása, és a hangok, szavak, amiket kimondasz, ez mind megteszi hatását! Nekem, de neked is, mert így még vastagabb vagyok.




Tudod, mi jön, és már az agyad is tudja, ezért elkezdesz megint élvezni, én még bírom pár pillanatig. Pont, mikor az élvezésed csillapodni látszik, elkezdek élvezni én is. Még kettő nyomás beléd, és tövig nyomom a farkam. Teljesen beléd hatolok, és élvezem tele a puncidat. Megérzed, a csillapodás megszűnik, és az orgazmusod folytatódik. Egyszerre élvezünk el, én benned tövig, te az asztalon, markolod a szélét, és a gyönyörhullámokat élvezve hullok a testedre.




Lenyugszik a testünk, csókolom a hátad, majd megcsókollak, és végül kijövök belőled. Lehuppanok a székre, és odaadom a törlőkendőt, amit kaja előtt kihoztam a szobából. Megtörülközöl, majd miután végeztél, összeszedjük a ruháinkat, te visszaveszed a tangád, én a boxerem, és bemegyünk a nappaliba.
Leülünk a kanapéra, és odabújsz hozzám. Ülök, élvezem a hamvas bőrödet, ahogy átölellek, ahogy a buksid félig a mellkasomon, félig a vállamon van, félig elfeküdve vagy. Hátrahajtom a fejem, és élvezem, ahogy cirógatjuk egymást. A kezecskéd simogat mindenhol, én is simogatlak, ahol érlek. Felnézel rám, én visszanézek. Megcsókolsz, én visszacsókollak. Ölelkezünk, élvezzük egymás társaságát. Finoman abbahagyjuk. Visszabújsz.
Majd azt érzem, hogy a kezecskéd éppen a farkamat élesztgeti, és veszi elő a boxerből. Már látom, hogy a fejecskéd is elindul lefelé, és megérzem a nyelvedet a makkomon. Felnyögök! Elmosolyodsz, mert tudod, hogy imádom, de nem hagyod abba a kényeztetésem. Kezecskéddel izgatod a golyóim, a száddal meg a farkam. Nyalod. ahogy tudod, és ahogy én élvezem. Az ajkaid ráfonódnak a makkomra, és te a kezecskéddel elkezded verni. A nyelved jár a szádban lévő farkamon, a kezecskéd meg veri finoman. Pont úgy, ahogy szeretem. Felemeled a fejecskéd, rám nézel, és azt mondod:




- Édesem, szoptass meg! Szoptasd meg a kis ribancod!




Mosolygok, és te már hajtod is vissza a fejed a farkamra. Megfogom a fejed, a hajad, és a saját ritmusomban mozgatom a farkamon a fejed. Imádod ezt, ahogy én is! Abbahagyom a szoptatásodat egy idő után, és elkezdem izgatni a puncid és a popód. Leveszem rólad a tangát, és ujjazlak mind a kettő bejáraton. Már ismered minden rezdülésemet, ezért az élvezésem közepe felé abba hagyod.
Felnézel rám. Elmosolyodsz. Mosolygok én is. Megcsókolsz. Csókolózunk. Miközben a csóközön tart, az ölembe mászol, elszakítod a számtól az ajkaidat, felém emelkedsz, megfogod a farkam, a puncidhoz teszed, és lassan, nagyon, de nagyon lassan karóba húzod magad. Nyögünk az élvezettől, ahogy engeded magad rá. Segítek neked, belemarkolok a popódba, és lassan engedlek lefelé.




Amikor teljesen leérsz, teljesen benned vagyok, megremegsz, a vállamra hajtod a fejed, mert egy kisebb orgazmus haladt át rajtad. Mikor lecsillapodsz, elkezdesz mozogni. Fel és le, fel és le. Fogom a feneked és segítek. Emelgetlek és süllyesztelek teljesen a farkamra. Imádom ezt a pózt. Élvezzük mind a ketten ezt. Szopizom a melleidet, nyalogatom, játszok velük, miközben te nyögsz és élvezed minden pillanatát. Markolászom a popódat, és persze elkezdem izgatni. Játszok a popóddal, miközben a farkam teljesen benned mozog ki-be. Majd mikor már érzem, hogy ellazultál, fogom és finoman betolom az ujjam a popódba. Megérzed és felspanol ezerrel. Megszólalsz, hogy:




- Óóóóóóóóh igen dugd a popómba az ujjad! Imádom! Csináld! Ujjazz meg!




Elkezdesz sikoltozni, miközben a farkam és az ujjam jár benned. Szinte duglak az ujjammal is. Imádod, mikor ezt teszem veled!
Mikor már vagy 5 perc ujjazom a popódat, érzem, hogy mindjárt itt van megint az újabb orgazmus. Még jobban elkezdelek lovagoltatni és ujjazni a popód. Jársz a csípőddel az ölemben, és hirtelen megfeszül a tested, hátraveted magad, foglak, és élvezel, miközben a farkamon vagy tövig, és a popódban az ujjam. Ez az orgazmus a mai legnagyobb, és ezt érzem én is!
Még jobban szorít a puncid még, jobban izgat ez, így mikor kicsit alábbhagy a hullámod, elkezdesz még lovagolni, lovagoltatlak. Ujjazlak, és nekem sem kell sok, és máris kirobban belőlem az orgazmus! Megérzed, hogy pumpálom a puncid mélyére a nedűmet, és a le nem csillapodott orgazmusod folytatódik. Remegünk, élvezünk, sikítasz, nyögünk, és élvezzük, ahogy a gyönyör elvisz mindkettőnket a csúcsra.




A végén rám dőlsz, és is beleesem a kanapéba még jobban. A fejed a vállamon, a farkam a puncidban, és élvezzük egymást. Kicsit pihizünk így, majd észhez térsz, és leszállsz az ölemből. Megtörlöd magad megint, de még azért kívánsz valamit! Finoman lehajolsz, és a még félkemény farkamat letisztogatod teljesen a pici száddal.




- Finik vagyunk! - mondod te, és elmosolyodom.
- Örülök neki Kicsim!
Oda jössz hozzám, összebújunk, és elalszunk a kanapén, miközben érezzük egymás iránti szeretetet!

Hozzászólások
szerenella ·
Csak azért nyomok tetsziket, mert dolgoztál vele. Pszt!

Marokfegyver ·
Ilyesmi a chatszex! 120 kilométerre egymástól, jelenidőben, kijelentő módban írják a felek egymásnak, mit tennének (feltételesen), avagy mit fognak tenni (egyszercsak) a másikkal. Monitor pirul!
Zavar a jelenidő a novelládban, de nem csak az. Valami életet lehelj bele legközelebb, légy szíves, képzeld el, hogy nem a monitor van előtted!
Remélem, lesz "legközelebb", mert azért meglátszik, hogy fontos számodra ez az írás (hogy a fenébe ne lenne fontos valakinek a sajátja?) és sokat dolgoztál vele. Írj még, írj még jobbat!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: