Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

moziban...

Ez az élmény egy hete történt velem és úgy gondoltam, megosztom veletek is ezt a számomra fantasztikus délutánt!
Én egy 16 éves lány vagyok, és már fél éve van egy barátom, akit nagyon szeretek. A koromhoz képest fejlett vagyok, ami eleinte zavart, de a fiúk körében inkább a hasznomra vált..
Hétvégén elmentünk moziba, egy elég régi filmre, a barátom kifejezetten az utolsó sorba kérte a jegyeket, azt mondta, onnan jobban lehet látni… Előbb bementünk, mint ahogy kezdődött és láttuk, hogy rajtunk kívül 5-en vannak, de mind jóval előrébb ült, mint mi. A barátom ekkor rám mosolygott és megcsókolt. Nagyon jól csókolt, valahogy mindig tudta, hogy én milyen csókra vágyom…

Ez persze most is így volt, engem elöntött a forróság, ahogy a nyelvemmel játszott. Így töltöttük a következő öt percet, aztán elkezdődött a film. Tomi egy ideig a kezemet fogta, aztán egyszer csak rátette a combomra a kezét és elkezdte simogatni. (Rajtam miniszoknya volt és necc harisnya). Ekkor megcsókoltam, jelezve, hogy jól esik, amit csinál, erre ö felbátorodott és minden simogatásnál a szoknyám szélét érintette... A filmre már nem nagyon tudtam koncentrálni, de próbáltam úgy tenni, mintha nézném. Egy-két perccel később a barátom még beljebb kalandozott a kezével, és most már a térdemtől a combom végéig simogatott. Egyszerűen nem bírtam tovább a filmre koncentrálni..

Mikor rápillantottam gyönyörű mélykék szemével engem nézett. Másik kezével végig simogatta a hajamat, aztán a nyakamat, majd újból megcsókolt. Eközben másik kezével már csak a belső combomat simogatta, egyre közelebb a tangámhoz. Én teljesen átengedtem magam a kényeztetésnek, lábamat önkénytelenül széjjelebb nyitottam, ekkor ö a tangámat arrébb húzva a necc harisnya egyik lyukán hozzáért a szeméremdombomhoz, a keze nagyon hideg volt. Mikor hozzáért már bizsergő forró pinámhoz, hideg ujjával én halkan nyögtem, amit szerencsére nem hallott más csak mi... Ujjaival hozzá-hozzá ért a csiklómhoz, amelytől minden pillanatban kirázott a hideg, aztán mikor már láttam, mennyire szenvedek, bedugta végre az ujját...

Egy kis idő után már három ujjal ujjazott, és én már nem bírtam magammal, és elkezdtem vonaglani, mind a három ujján miközben csókolóztunk. Közben a másik kezével is kihasználta a helyzetet és nyakam simogatása után szép lassan a pólóm alá tévedt a keze... Melleimet simogatta gyúrta hideg ujjaival, ettől teljesen megmerevedtek a bimbóim... Annyira fantasztikus érzés volt... Már nagyon közel álltam az orgazmushoz mikor szájával elindult a nyakamon, tudtam, hogy már nem fogom bírni, és ezt ö is érezte.. Leheletét ráfújta a nyakamra, aztán elkezdte csókolni, szívogatni. Ekkor hirtelen elöntötte egész testemet a forróság, és egy nagyot sikoltva elélveztem... nem érdekelt ki hallja... (Bár szerencsére senki nem vette észre, mert a film elég hangos volt.)

A barátom egy finom csókkal nyugtázta ezt, és hagyta, hogy egy kicsit pihenjek... Én minden áron meg akartam ezt köszönni neki, úgyhogy átkaroltam a nyakát és vadul megcsókoltam. Az arcán láttam kiülni egy kis mosolyt, és tudtam, hogy ö is nagyon vágyik egy kis kényeztetésre.
Lassan benyúltam a nadrágjába és simogattam a farkát, ami már nagyon kemény volt. Kigomboltam a nadrágját és kivettem ágaskodó farkát.
Szép lassan elkezdtem húzogatni rajta a bőrt, ö ezt láthatóan nagyon élvezte... Közben én is csókolgattam a nyakát, aztán felhúztam a pólóját, és a hasát egyre lejjebb és lejjebb nyalogattam, mikor elértem a farkához. Szép lassan a tetejét puszilgattam, ismerkedtem vele... Neki ez nagyon tetszett, hallottam, ahogy halkan nyögdécsel minden egyes puszi alkalmával...

Aztán hirtelen amennyire csak tudtam bevettem a számba és elkezdtem szopni, először szép lassan majd egyre gyorsabban. Nem kellett sok idő és ő is elélvezett... Ezután mindketten megigazítottuk a ruhánkat, és egymás kezét fogva néztük tovább a filmet.

Én már nem voltam szűz, úgyhogy nem akartam ennyivel abbahagyni ezt a dolgot... Ránéztem és kezemet a farmerja alatt pihenő farkára tettem. Ő csodálkozva visszanézett rám és várta mit fogok csinálni. Elővettem újra a farkát, ami már egészen kipihente az előző orgazmust..
A barátom szemébe néztem, és ő halkan megkérdezte, hogy biztos, hogy akarom-e? Én gyengéden megcsókoltam, ezzel jelezve válaszomat. Levettem a cipőm és a necc harisnyám, felálltam és a miniszoknyám alá irányítottam újra ágaskodó farkát és szép lassan beleültem... Ő fogta a derekamat, és én lassan elkezdtem rajta vonaglani. Közben ö egyik kezével a szoknyám alá nyúlt, és elkezdte a csiklómat ingerelni...

Ekkor begyorsítottam, ö a másik kezével a pólómat felhúzta, és levette a melltartómat, eltette a táskájába, jelezve, hogy erre már nem lesz szükség. Imádta a melleimet, mert az átlagosnál kicsit nagyobb volt. Elkezdte nyalogatni, harapdálni, csókolgatni a mellemet, a másikat pedig masszírozta. Én ekkor már nem bírtam tovább, és mellkasára rádőlve újra eléveztem... Neki se kellett sok és ő is halk nyögésekkel belém élvezett. Még pár percig rajta ültem, és úgy csókolóztunk. Aztán visszaültem a helyemre, visszavettem a ruháimat, és köszönet képen finoman megcsókoltam a nyakát.

Egymás kezét fogva néztük meg a film végét aztán kéz a kézben hazasétáltunk. Ezt a délutánt biztosan sosem felejtjük el...:)
Hozzászólások
További hozzászólások »
Darken26 ·
Jó volt a történet, lehetet volna hosszabb, s hiányos kicsit a történet, de remek, így tovább!

csabako ·
Sajnálom de nemtudott magávalragadni a történet!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: