Történetek
a a
2006.06.15 | Pavlov | Hetero | Megtekintések száma: 33641
Minél durvább, annál jobb 3.
Erica hátranyomta testét, a feneke csak pár centire került az arcomtól. Erre a dákóm megint megkeményedett, ő pedig élvezte, hogy tovább kínozhat. Sőt, odáig ment a műsorral, hogy felkapta a síkosítót, és lecsavarta a tetejét. Végigfigyelhettem, hogy a csúszós, tiszta folyadékcsepp lecsorog a fenekén, be a lyukba, amitől az reflexszerűen összehúzódik.
- Óóóóóó igen - folytatta Erica, és középső ujjával a lyukába masszírozta a gélszerű folyadékot. - Ez jó....
Erica rejtett személyisége egyre jobban meglepett, de nagyon is élveztem. A dákóm teljesen megkeményedett, szinte égett, hogy a lányba kerülhessen. De egy kicsit még néznem kellett a "seggshow-t", ami előttem zajlott.
- Jól néz ki? - kérdezte, és mélyen a szűk kis segglyukába nyomta az ujját.
- Aha - mormoltam. Erica seggében csúszkáló ujjának látványa lenyűgözött. A show folytatódott még pár percig, aztán a lány úgy döntött, ideje továbblépni. Előkapta a vékony fekete vibrátort, amivel az egész kaland elkezdődött.
- Akarod látni a fenekemben? - kérdezte, és végignyalta a sima műanyagot. Bólintottam. Erica bekapcsolta a vibrátort, ami halkan zúgni kezdett. A szerszám hegyét rózsaszín nyílásához illesztette. Ilyen közelről még sosem láttam, hogy egy lány a seggét dugja, de nagyon is élveztem a látványt. A szűk kis lyukacska megnyílt szemeim előtt, és lassan nyelni kezdte a fekete műanyag rudat.

Egyre több tűnt el belőle Ericában, ő meg hátrahajtotta a fejét, és szenvedélyesen felnyögött. Ki-be húzogatta a vibrátort, vadul baszta a seggét. Minden egyes lökéssel mélyebbre került. A síkosító már ott csillogott a fekete műfasz szárán.
- Igggggggeeeennnnnn - sziszegte, és majdnem teljesen kihúzta a vibrátort. - Ez nagyon jó, Damon, de tudod, mit akarok igazán?
- Mit? - kérdeztem reménykedve.
- Hát... - folytatta, és arca megint félénkké vált.
- Nagyon jó volt, mikor a popsimat nyaltad. Megtennéd még egyszer?
- Hát persze - mondtam mosolyogva.
Erica rögtön kikapta a vibrátort a fenekéből, és a padlóra lökte. Aztán hátrébb húzódott. Nedves puncija nyomott hagyott a mellkasomon, ahogy a fejem fölé térdelt, és feneke közvetlenül az arcomhoz került.
- Kész vagy? - kérdezte, és lenyúlt, széthúzta a popsiját.
- Igen - válaszoltam egyszerűen, és a lyukát bámultam, ami nedvesen csillogott a nyáltól és a síkosítótól.
- Oké, itt van - mondta, és ráereszkedett az arcomra. Csöpögő popsija az ajkamhoz ért, én pedig azonnal munkához láttam a nyelvemmel.
- Óóóóóóóó - sóhajtotta élvezettel, ahogy forró nyelvem ma már másodjára hatolt hátsó fertályába. Csodálatos félgömbjei ellepték az arcomat, a lány szinte lovagolt a nyelvemen. A mellkasomra támaszkodott a kezével, és előre-hátra mozgott, így mozgatta a fenekét az ajkamon és a nyelvemen.
- Óóóóóó igen!!!! - kiáltotta. - Nyaljad, Damon! Nyald a seggem! Ez az! Dugd be! Dugd a nyelved a seggembe!

Erica mostmár fel-le mozgott. Kinyújtottam a nyelvem, ahogy csak bírtam, és tényleg beléhatoltam, becsúsztam szoros popsijába, megéreztem odabent a síkosító ízét. Már nem is nyaltam a lányt. Ő baszta a nyelvemet a seggével! Éreztem, hogy a teste remegni kezd. Noha nem láttam, sejtettem, hogy a puncijával játszik, miközben én a seggét nyalom. Tehetetlenül nyöszörgött, nyílása lüktetett a nyelvem körül, ami kígyóként csúszott egyre beljebb.
- Jaj, igennnn...... - nyögte. - Csak még egy kicsit! Elélvezek! Mindjárt el....Ooooooooohhhhhh!
Erica monológja nyers sikoltásban ért véget. Segglyuka ismételten összehúzódott és elernyedt, és éreztem, hogy arcomra meleg, tiszta folyadékcseppek hullanak. A feneke félgömbjei is összehúzódtak, élvezetében még meg is rázogatta egy kicsit.
- Mmmm, köszönöm - nyögte, és lemászott rólam. - ez csodálatos volt!
- Örülök, hogy a szolgálatodra lehettem - mondtam levegőért kapkodva. A kezem még mindig az ágyhoz volt bilincselve.
- Várj - mondta nevetve. - Hadd segítsek.
Erica kinyitotta a zárat, és egy hosszú csókot nyomott fáradt ajkamra. Keze végigsimította testemet, és kőkemény farkam köré zárult.
- Azt hiszem, készenállsz a folytatásra - jelentette ki vidáman.
- Jól hiszed! - válaszoltam. Felültem, és hanyattnyomtam Ericát. - De előbb lássuk, milyen játékokat próbálhatunk ki.

Gyorsan megtaláltam a dobozban, amit kerestem. Előkaptam a vörös műanyag szerszámot, és a lány mellé tettem az ágyra, aztán én is odamásztam hozzá. Csókolóztunk egy kicsit, és Erica halkan felnyögött, mikor megérezte a farkam végét csöpögő puncijánál. Lenyúlt, széttárta puncijának szirmait, és a lábait is széttárta.
- Tedd be - suttogta, és nyelvével a fülcimpámat cirógatta. Elcsavartam a csípőmet, és félig benyomtam a dákómat Erica csöpögő, nedves nyílásába. Újra felnyögött és magához húzott, a nyakamba harapott és meztelen mellemnek nyomta lágy melleit, sürgetve, hogy hatoljak mélyebbre. Gyorsan meg is tettem, tövig nyomtam a farkamat éhező puncijába. A hálószobát nemsokára megtöltötte a nyögés és a bőrön csattanó bőr hangja, ahogy végre megdugtam a lányt, akire egész félévben vágytam.
- Nézd - mondta finoman, a számítógép felé fordulva, amin még mindig ment a pornó. - Hát nem kemény?

Odanéztem. A képen egy lányt dugott két pasi.
- Igen? - néztem Erica szemébe. - Ezt szereted? Összeszorította a száját és bólintott, de beleremegett, ahogy keményen belélöktem a dákóm.
- Igen - nyögött halkan. - Jó lenne, ha az velem történne meg.
- Óóóóóó te aztán durva kiscsaj vagy - mosolyogtam rá. Aztán megragadtam Erica lábait, a levegőbe emeltem, és tényleg belevágtam. A lány arca felragyogott a pózváltásra, felnyúlt, és megfogta a saját sarkát. Előrehajoltam, vállam a térde hátoldalának szorult, a lába ettől egészen a füle mögé került.
- Igeeeennnn! Óóóó! Ez azzz! - nyögte Erica, én meg tovább pumpáltam szűk, nedves punciját.
- Ezt szereted? - kérdeztem alig pár centire az arcától. - Vagy még durvábban?
- Durvábban! - tört ki, és összeszorította punciját a behatoló fasz körül. - Nagyon durva akarok lenni!

Na jó, gondoltam, te akartad. Kihúztam dákómat éhes lyukából, a hasára fordítottam, és négykézláb állítottam. A farkam csillogott a puncinedvektől, és pont az arca előtt meredezett, ő meg csak várta, hogy most mit lépek. Egyik kezemmel a hajába markoltam, és finoman hátrahúztam a fejét, és nedves dákóm végét az ajkaihoz nyomtam.
- Nyisd ki, szivi - mondtam. - Kóstold meg a puncidat a farkamon.
Erica éhesen nyitotta ki a száját, és egészen a torkáig engedte a farkamat. A haja segítségével egy helyben tartottam a fejét, és baszni kezdtem a száját. Lenyúltam és középső ujjamat a feneke vágásába nyomtam, és masszírozni kezdtem a szűk kis rózsaszín bejáratot. Ahogy Erica megérezte, hogy az érzékeny kis fenekével játszom, felnyögött a farkammal a szájában, beremegtette a szerszámomat és a golyóimat. Ettől felbátorodva bedugtam az ujjamat a lyukába, és magam felé húztam. Ahogy Erica teste előrelendült, köhögni kezdett, mert mélyebbre csúszott a szájába a farkam. Már mindkét végén benne voltam, és folytattam az orális és anális behatolást: még egy ujjamat dugtam szűz kis fenekébe.

Erica sóhajtozott és nyögött. Hátrahúztam a fejét a farkamról, amit már vastagon fedett a csúszós nyál. Lehajoltam, keményen és hosszan megcsókoltam, megéreztem száján puncijának az ízét, amit csak az imént szopott le a farkamról. Behunyta a szemét, és a számba nyögött. Előrehajoltam, és új játékot kerestem Erica dobozában. Gyorsan meg is találtam: egy vörös műanyag fenékkúrót. Erica szeme felragyogott, és mosolygott. Pontosan tudta, hogy mit akarok. Megint a hajába markoltam, és a szájához nyomtam a műanyag tárgyat.
- Szopjad - parancsoltam. - Ha a seggedbe akarjuk dugni, akkor tiszta kell legyen és nedves!
Erica gyönyörű ajkai megint szétnyíltak, ezúttal a tárgyat próbálta befogadni, ami végigcsúszott nedves nyelvén, egyenesen a szájába.

- Jó kislány - mondtam, és finoman megpaskoltam a seggét, ő meg tovább szopta a műanyag szerszámot. Ahogy a szájával benedvesítette a tárgyat, simogatni kezdtem a hátát, és az ujjaimat a puncijába vájtam. Erica felnyögött és hátrahajolt, mintha csak bátorítana, hogy folytassam. Elhúztam a szájától a nyálas fenékkúrót, és egyenesen a rózsaszín kis segglyukacskájához illesztettem. Erica felemelte a fenekét és egyik kezével szét is húzta. Lassan a záróizmának feszítettem a műanyag szerszámot, és figyeltem, hogy a popsija szinte elnyeli a játékszert. Ahogy a dákó egyre mélyebbre csúszott a seggébe, még fel is sóhajtott. Mikor a szerszám kerek, sima vége a fenekéhez ért, már az egész szára a lányban volt. Erica élvezettel engedte hátra a fejét, mézszínű szőke haja a hátára hullott. Visszamásztam mögé az ágyra, és úgy fordítottam, hogy lássa a számítógép képernyőjét. Aztán megduzzadt farkam hegyét végighúztam nedves nyílásán, visszanyomtam éhes puncijába.
- Óóóóóóóóóhhhhhhh - nyögte Erica, érezte, hogy minkét lyuka tele van. Megragadtan a csípőjét, és ráhúztam a testét a farkamra. A punciját és a fenekét szétválasztó vékony falon át éreztem a fenékkúró keménységét. Elkezdtem baszni. A képernyőn a színésznő négykézláb állt, a férfi pedig a seggébe nyomta hihetetlenül nagy farkát.
- Ezt nézd - mondtam, és a hajánál fogva a monitor felé fordítottam Erica fejét. - Nézd, hogy kúrják seggbe azt a kurvát! Te is így jársz majd pár perc múlva. Ezt akarod?
- Igen....... - sziszegte, szemei a képernyőre meredtek. - Ezt akarom! Azt akarom, hogy dugj seggbe, mint egy pornósztárt! Baszd meg a seggem! Csináld! Dugj meg úgy, mint azt a hülye kis kurvát!

Erica profán szavai teljesen felizgattak, de már egyre kevésbé lepődtem meg rajta. Csak mosolyogtam, és gyors mozdulatokkal tovább basztam, amitől a teste előreesett. A farkam minden mozdulattal a fenekéhez ért. Csak az tartotta vissza attól, hogy lerogyjon az ágyra, hogy szorosan markoltam a haját. Készen is álltam a fő attrakcióra. Lelassítottam, elkezdtem kihúzni a szerszámot a seggéből. Vidáman figyeltem, ahogy a szűk nyílás újra összezárul a műpénisz után.
- Készen állsz? - kérdeztem, és ujjammal ellenőriztem még egyszer a szűz segglyukat.
- Nem is hiszed, mennyire - mondta hátranézve.- Csak csináld! Dugd a seggembe a farkad!
Végre elérkezett a perc, amire mindketten vártunk. Remegve kaptam fel a síkosítót és a kezembe nyomtam belőle egy adagot. Aztán bekentem a farkam a csúszós anyaggal, és Erica szűk kis lyukát is.
- Óóóóóóóó - sóhajtotta, ahogy a síkosító hideg anyaga érzékeny popsilyukához ért.
- Próbálj ellazulni - ajánlottam, és a makkomat a seggéhez illesztettem. - És játssz a csiklóddal. Úgy könnyebb lesz.

Erica megfogadta a tanácsomat, lenyúlt a lába közé, én meg fel-le húzogattam a farkam a feneke vágatában, hogy jobban bekenjem. Aztán az egyik kezemmel széjjelebb húztam a fenekét, makkomat a nyílásba nyomtam, és éreztem, hogy megnyílik előttem. A fenékkúró egy kissé kitágította, úgyhogy nem volt nehéz benyomulni szűk kis nyílásába.
- Óóóóóóóó igggggggeennnnnnn - búgta Erica. Érezte, hogy a segglyuka próbálja befogadni a farkam. - Egy fasz van a seggemben!
- Milyen érzés? - kérdeztem, és lassan beljebb nyomtam a szerszámomat.
- Kurva jó! - nyögte válaszul. - De mélyebben akarom. Nyomd tele a seggemet a farkaddal!
Két kezemmel tartottam a testét, és előrenyomulva figyeltem, ahogy Erica segge lassan elnyeli a farkam. Minél mélyebbre hatoltam, annál gyorsabban játszott a csiklójával, amibe az egész teste beleremegett. Félúton megálltam, kihúztam a dákóm, aztán tövig nyomtam vissza. Erica nyögött, én meg lassan baszni kezdtem.
- Ez nagyon jó! - sóhajtotta, és összeszorította fenekét a szerszámom körül. - Kibaszott jó! Tovább! Baszd tovább a seggemet!
Átöleltem Ericát és megfogtam nagy, puha melleit, majd jó mélyen belédöftem a faszomat. Ő még hátra is nyomta a fenekét, hogy még jobban belenyomulhassak.
- Iggeeennnnnnn! - kiáltott fel, és megrázta a popsiját. Míg alattam nyögdécselt, a melleit gyömöszöltem, éhes segge csak úgy szopta befelé a farkamat. A mellbimbóit az ujjaim közé csippentettem, ő meg gyorsított az ujjával a csiklóján. Hallottam, hogy egyre szaggatottabban veszi a levegőt. Leengedte a fejét, és csak nyögött.
- Elélvezek! - sikoltotta hirtelen, én meg éreztem, hogy összeszűkül a lyuka a farkam körül.
- Dugd meg a seggeeeeeemmmmmm!!!! Erica hátralökte magát, rá a farkamra, nedves, csöpögő ajkait égő golyóimra szorította, és hatalmasat élvezett. Ahogy ott pihegett, lassú, gyöngéd mozdulatokkal tovább basztam a seggét.
- Tyűha - sóhajtotta. - Ez igen!
- Minden rendben? - kérdeztem.
- Hát persze. Ez kurva jó volt!

Tovább tologattam a dákómat Erica szűk fenekében, de mostmár sokkal lazábbnak tűnt. Erica lágyan felnyögött és szájához emelte az ujjait, lenyalogatta róla a nedveit. Közben felpillantott a számítógép képernyőjére.
- Nézd csak azt a kurvát - mondta nyögdécselve. - Csináljuk úgy!
A filmen a párocska pózt váltott. A nő vállai és a feje a padlón volt, de a lábait egészen a fejéhez szorította, mintha jógázna. A férfi fölötte állt, és ki-be húzogatta farkát a lány seggében.
- Tényleg? - kérdeztem csodálkozva. - Ki akarod próbálni?
- Igen! Mondtam, hogy mindent ki akarok próbálni!
- Oké - feleltem, és egy cuppanással kihúzta belőle a dákómat. - Csináljuk. Erica arca felragyogott. A lány lemászott az ágyról a padlóra. Így még sosem csináltam, úgyhogy én is felizgultam rendesen. Lefeküdt a padlóra, felemelte a lábait, a vállára egyensúlyozta magát, és az ágynak dőlt. Odamentem és megragadtam a csípőjét, hogy stabilan tartsam ebben a fura pózban. A lábai mostmár a feje mellé kerültek, úgy nézett rám szétterpesztett combjai közül. Nem is tudtam, miben gyönyörködjek: mosolygó arcában, tátogó puncijában vagy tág segglyukában, ami jól láthatóan csillogott a síkosítótól.

Farkamat a hívogató lyukhoz illesztettem és lassan leereszkedtem. A szerszámom újra Ericába került. Ezúttal könnyen ment, és minden különösebb erőfeszítés nélkül teljesen belé tudtam nyomni. Szemeit behunyta, úgy élvezte, hogy telenyomom a seggét.
- Mmmmmmm. Erica újra sóhajtozni kezdett. A térdébe kapaszkodott. A dákóm újra meg újra a seggébe nyomult.
- Jó érzés? - kérdeztem, és a golyóim már a fenekéhez értek.
- Nagyon - búgta, és azokkal a szexi szemekkel nézett rám. - Folytasd. Baszd tovább a seggem!
Kihúztam belőle, és Erica szűk lyuka összezárult. Egy nagy lökéssel újra belényomtam, és megint baszni kezdtem, mintha csak egy punci lenne. Egyik keze a csiklójához került. Két ujját még a puncijába is beledugta, és a popsijától elválasztó vékony falon át a dákómhoz nyomta.
- Damon! - lihegte. - Szeretem a faszod a seggemben! Miközben beszélt, szeme feszülten meredt az enyémbe.
- Most dugd a számba! - tört ki belőle hirtelen, amitől leálltam egy pillanatra. Lenéztem gyönyörű arcára. Ez a kívánsága eléggé meglepett.
- Biztos? - kérdeztem mosolyogva. - Igen. Mint a pornófilmekben. Szopass le, mint egy kurvát!

Felálltam, és Erica arcához térdeltem és ő kinyitotta a száját. Édes kis ajkai csúszós, nedves farkam köré zárultak, és mélyen a szájába szívta. A torka mélyére löktem, golyóim az arcához értek, és most a száját kezdtem el baszni. Aztán kihúztam, és visszanyomtam várakozó segglyukába.
- Ez azzz!!! - suttogta Erica, és megnyalta ajkait. - Nagyon jó! Szeretek mocskos kis kurva lenni! Azt akarom, hogy a seggembe élvezz!
Máris éreztem, hogy a sperma kirobbanni készül a golyóimból.
- Igazán? - kérdeztem mosolyogva. - A seggedbe akarod?
- Igennnn - sziszegte összeszorított foggal. - Töltsd tele a seggemet!
Erica szavai megtették hatásukat. Testem összerándult, és a seggébe lőttem. Gyorsan kikaptam a szerszámomat, így a következő már a csiklójára ment. A maradékot a puncijára és a fenekére pumpáltam, onnan meg a nyakára és az arcára csöpögött. Ahogy az első csöppeket megérezte, Erica kinyitotta a száját, és kinyújtotta a nyelvét, amennyire csak bírta. Kiráztam még az utolsó cseppeket is, tanulótársam feltérdelt, és mosolygott.
- Köszi - mondta, és elővett egy kis papírzsebkendőt, hogy letörölje az arcát. - Ez nagyon kellett.
- Nem volt túl durva? - kérdeztem, miközben a nadrágomért nyúltam.
- Nem - válaszolta mosolyogva. - Minél durvább, annál jobb.
Hasonló írások
Hozzászólások
(10) Pavlov
2014-01-06 22:19:51
Köszi, kislány! És tudod: minden csak szervezés kérdése!
[hivatkozás: (9) Manca 2014-01-06 21:40:20 ]
(9) Manca
2014-01-06 21:40:20
Ez nagyon jó! Az egyik kedvencem! Pont, mintha magam látnám a kiscsaj helyében.
[válasz erre: 10 ]
(8) Argaros
2010-05-16 18:28:02
Nekem is tetszik. Ahogy szinte minden történet amit írtál, fordítottál!
(6) Pavlov
2007-12-29 21:36:54
Köszi, kedves tőled!!!
[hivatkozás: (5) Gwenny 2007-12-29 19:56:58 ]
(5) Gwenny
2007-12-29 19:56:58
Nekem úgy ahogy van tetszik!! Nagyon is!!!
[válasz erre: 6 ]
(4) Pavlov
2007-07-26 22:24:28
Kedves Olvasók!

Mivel úgy tapasztaltam, hogy a primposta nem nagyon működik egy ideje, létrehoztam egy új e-mail-címet:

pavlov.urasag@gmail.com

Továbbra is örömmel várom leveleiteket, hozzászólásaitokat!
(3) Pavlov
2006-08-07 11:59:04
Szóval nem tetszik a címe, mi? Jobbat nem tudtam kitalálni
[hivatkozás: (2) Darkai Veronika 2006-07-12 09:16:11 ]
(2) Darkai Veronika
2006-07-12 09:16:11
Minél durvább, annál jobb? Akkor legyen 7 a 10-ből, enélkül nyolcat mondanék!
[válasz erre: 3 ]
(1) Mellesleg
2006-06-15 00:00:00
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?
(0) jozefa
2006-09-26 19:24:21
Mond csak aranypofám nem fideszes vagy véletlenül? Ott divat a nem magasztaló véleményeket elhallgatni kimoderálni. Attól még nem lesz jobb a történeted csak szembetűnőbb a primitív önfényezésed. Pontokat is szoktál nyomkodni magadnak te szerénység minta szobra?
Leírtam párszor hogy a szarszagú vöröslő segglyúkú történeteidre csak a kielégítetlen fiucskák gerjednek.
Te sem favorizálnád ennyire ha már téged is seggbe kurrantottak volna az általad leírt módokon.
Csak nem vagy meleg, hogy ennyire tetszik az analitás?
De egyébként is ki a csudát érdekelnek az ilyen tucatpornó történetek?
Írj a saját kútfejedből vagy az tán üres?
Nem vagy bejelentkezve! A hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be!
Hasonló írások
Ajánlott oldalak