Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
Friss hozzászólások
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
terelek: Igazán izgalmas történet volt....
2024-04-15 08:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Minél durvább, annál jobb 3.

Erica hátranyomta testét, a feneke csak pár centire került az arcomtól. Erre a dákóm megint megkeményedett, ő pedig élvezte, hogy tovább kínozhat. Sőt, odáig ment a műsorral, hogy felkapta a síkosítót, és lecsavarta a tetejét. Végigfigyelhettem, hogy a csúszós, tiszta folyadékcsepp lecsorog a fenekén, be a lyukba, amitől az reflexszerűen összehúzódik.
- Óóóóóó igen - folytatta Erica, és középső ujjával a lyukába masszírozta a gélszerű folyadékot. - Ez jó....
Erica rejtett személyisége egyre jobban meglepett, de nagyon is élveztem. A dákóm teljesen megkeményedett, szinte égett, hogy a lányba kerülhessen. De egy kicsit még néznem kellett a "seggshow-t", ami előttem zajlott.
- Jól néz ki? - kérdezte, és mélyen a szűk kis segglyukába nyomta az ujját.
- Aha - mormoltam. Erica seggében csúszkáló ujjának látványa lenyűgözött. A show folytatódott még pár percig, aztán a lány úgy döntött, ideje továbblépni. Előkapta a vékony fekete vibrátort, amivel az egész kaland elkezdődött.
- Akarod látni a fenekemben? - kérdezte, és végignyalta a sima műanyagot. Bólintottam. Erica bekapcsolta a vibrátort, ami halkan zúgni kezdett. A szerszám hegyét rózsaszín nyílásához illesztette. Ilyen közelről még sosem láttam, hogy egy lány a seggét dugja, de nagyon is élveztem a látványt. A szűk kis lyukacska megnyílt szemeim előtt, és lassan nyelni kezdte a fekete műanyag rudat.

Egyre több tűnt el belőle Ericában, ő meg hátrahajtotta a fejét, és szenvedélyesen felnyögött. Ki-be húzogatta a vibrátort, vadul baszta a seggét. Minden egyes lökéssel mélyebbre került. A síkosító már ott csillogott a fekete műfasz szárán.
- Igggggggeeeennnnnn - sziszegte, és majdnem teljesen kihúzta a vibrátort. - Ez nagyon jó, Damon, de tudod, mit akarok igazán?
- Mit? - kérdeztem reménykedve.
- Hát... - folytatta, és arca megint félénkké vált.
- Nagyon jó volt, mikor a popsimat nyaltad. Megtennéd még egyszer?
- Hát persze - mondtam mosolyogva.
Erica rögtön kikapta a vibrátort a fenekéből, és a padlóra lökte. Aztán hátrébb húzódott. Nedves puncija nyomott hagyott a mellkasomon, ahogy a fejem fölé térdelt, és feneke közvetlenül az arcomhoz került.
- Kész vagy? - kérdezte, és lenyúlt, széthúzta a popsiját.
- Igen - válaszoltam egyszerűen, és a lyukát bámultam, ami nedvesen csillogott a nyáltól és a síkosítótól.
- Oké, itt van - mondta, és ráereszkedett az arcomra. Csöpögő popsija az ajkamhoz ért, én pedig azonnal munkához láttam a nyelvemmel.
- Óóóóóóóó - sóhajtotta élvezettel, ahogy forró nyelvem ma már másodjára hatolt hátsó fertályába. Csodálatos félgömbjei ellepték az arcomat, a lány szinte lovagolt a nyelvemen. A mellkasomra támaszkodott a kezével, és előre-hátra mozgott, így mozgatta a fenekét az ajkamon és a nyelvemen.
- Óóóóóó igen!!!! - kiáltotta. - Nyaljad, Damon! Nyald a seggem! Ez az! Dugd be! Dugd a nyelved a seggembe!

Erica mostmár fel-le mozgott. Kinyújtottam a nyelvem, ahogy csak bírtam, és tényleg beléhatoltam, becsúsztam szoros popsijába, megéreztem odabent a síkosító ízét. Már nem is nyaltam a lányt. Ő baszta a nyelvemet a seggével! Éreztem, hogy a teste remegni kezd. Noha nem láttam, sejtettem, hogy a puncijával játszik, miközben én a seggét nyalom. Tehetetlenül nyöszörgött, nyílása lüktetett a nyelvem körül, ami kígyóként csúszott egyre beljebb.
- Jaj, igennnn...... - nyögte. - Csak még egy kicsit! Elélvezek! Mindjárt el....Ooooooooohhhhhh!
Erica monológja nyers sikoltásban ért véget. Segglyuka ismételten összehúzódott és elernyedt, és éreztem, hogy arcomra meleg, tiszta folyadékcseppek hullanak. A feneke félgömbjei is összehúzódtak, élvezetében még meg is rázogatta egy kicsit.
- Mmmm, köszönöm - nyögte, és lemászott rólam. - ez csodálatos volt!
- Örülök, hogy a szolgálatodra lehettem - mondtam levegőért kapkodva. A kezem még mindig az ágyhoz volt bilincselve.
- Várj - mondta nevetve. - Hadd segítsek.
Erica kinyitotta a zárat, és egy hosszú csókot nyomott fáradt ajkamra. Keze végigsimította testemet, és kőkemény farkam köré zárult.
- Azt hiszem, készenállsz a folytatásra - jelentette ki vidáman.
- Jól hiszed! - válaszoltam. Felültem, és hanyattnyomtam Ericát. - De előbb lássuk, milyen játékokat próbálhatunk ki.

Gyorsan megtaláltam a dobozban, amit kerestem. Előkaptam a vörös műanyag szerszámot, és a lány mellé tettem az ágyra, aztán én is odamásztam hozzá. Csókolóztunk egy kicsit, és Erica halkan felnyögött, mikor megérezte a farkam végét csöpögő puncijánál. Lenyúlt, széttárta puncijának szirmait, és a lábait is széttárta.
- Tedd be - suttogta, és nyelvével a fülcimpámat cirógatta. Elcsavartam a csípőmet, és félig benyomtam a dákómat Erica csöpögő, nedves nyílásába. Újra felnyögött és magához húzott, a nyakamba harapott és meztelen mellemnek nyomta lágy melleit, sürgetve, hogy hatoljak mélyebbre. Gyorsan meg is tettem, tövig nyomtam a farkamat éhező puncijába. A hálószobát nemsokára megtöltötte a nyögés és a bőrön csattanó bőr hangja, ahogy végre megdugtam a lányt, akire egész félévben vágytam.
- Nézd - mondta finoman, a számítógép felé fordulva, amin még mindig ment a pornó. - Hát nem kemény?

Odanéztem. A képen egy lányt dugott két pasi.
- Igen? - néztem Erica szemébe. - Ezt szereted? Összeszorította a száját és bólintott, de beleremegett, ahogy keményen belélöktem a dákóm.
- Igen - nyögött halkan. - Jó lenne, ha az velem történne meg.
- Óóóóóó te aztán durva kiscsaj vagy - mosolyogtam rá. Aztán megragadtam Erica lábait, a levegőbe emeltem, és tényleg belevágtam. A lány arca felragyogott a pózváltásra, felnyúlt, és megfogta a saját sarkát. Előrehajoltam, vállam a térde hátoldalának szorult, a lába ettől egészen a füle mögé került.
- Igeeeennnn! Óóóó! Ez azzz! - nyögte Erica, én meg tovább pumpáltam szűk, nedves punciját.
- Ezt szereted? - kérdeztem alig pár centire az arcától. - Vagy még durvábban?
- Durvábban! - tört ki, és összeszorította punciját a behatoló fasz körül. - Nagyon durva akarok lenni!

Na jó, gondoltam, te akartad. Kihúztam dákómat éhes lyukából, a hasára fordítottam, és négykézláb állítottam. A farkam csillogott a puncinedvektől, és pont az arca előtt meredezett, ő meg csak várta, hogy most mit lépek. Egyik kezemmel a hajába markoltam, és finoman hátrahúztam a fejét, és nedves dákóm végét az ajkaihoz nyomtam.
- Nyisd ki, szivi - mondtam. - Kóstold meg a puncidat a farkamon.
Erica éhesen nyitotta ki a száját, és egészen a torkáig engedte a farkamat. A haja segítségével egy helyben tartottam a fejét, és baszni kezdtem a száját. Lenyúltam és középső ujjamat a feneke vágásába nyomtam, és masszírozni kezdtem a szűk kis rózsaszín bejáratot. Ahogy Erica megérezte, hogy az érzékeny kis fenekével játszom, felnyögött a farkammal a szájában, beremegtette a szerszámomat és a golyóimat. Ettől felbátorodva bedugtam az ujjamat a lyukába, és magam felé húztam. Ahogy Erica teste előrelendült, köhögni kezdett, mert mélyebbre csúszott a szájába a farkam. Már mindkét végén benne voltam, és folytattam az orális és anális behatolást: még egy ujjamat dugtam szűz kis fenekébe.

Erica sóhajtozott és nyögött. Hátrahúztam a fejét a farkamról, amit már vastagon fedett a csúszós nyál. Lehajoltam, keményen és hosszan megcsókoltam, megéreztem száján puncijának az ízét, amit csak az imént szopott le a farkamról. Behunyta a szemét, és a számba nyögött. Előrehajoltam, és új játékot kerestem Erica dobozában. Gyorsan meg is találtam: egy vörös műanyag fenékkúrót. Erica szeme felragyogott, és mosolygott. Pontosan tudta, hogy mit akarok. Megint a hajába markoltam, és a szájához nyomtam a műanyag tárgyat.
- Szopjad - parancsoltam. - Ha a seggedbe akarjuk dugni, akkor tiszta kell legyen és nedves!
Erica gyönyörű ajkai megint szétnyíltak, ezúttal a tárgyat próbálta befogadni, ami végigcsúszott nedves nyelvén, egyenesen a szájába.

- Jó kislány - mondtam, és finoman megpaskoltam a seggét, ő meg tovább szopta a műanyag szerszámot. Ahogy a szájával benedvesítette a tárgyat, simogatni kezdtem a hátát, és az ujjaimat a puncijába vájtam. Erica felnyögött és hátrahajolt, mintha csak bátorítana, hogy folytassam. Elhúztam a szájától a nyálas fenékkúrót, és egyenesen a rózsaszín kis segglyukacskájához illesztettem. Erica felemelte a fenekét és egyik kezével szét is húzta. Lassan a záróizmának feszítettem a műanyag szerszámot, és figyeltem, hogy a popsija szinte elnyeli a játékszert. Ahogy a dákó egyre mélyebbre csúszott a seggébe, még fel is sóhajtott. Mikor a szerszám kerek, sima vége a fenekéhez ért, már az egész szára a lányban volt. Erica élvezettel engedte hátra a fejét, mézszínű szőke haja a hátára hullott. Visszamásztam mögé az ágyra, és úgy fordítottam, hogy lássa a számítógép képernyőjét. Aztán megduzzadt farkam hegyét végighúztam nedves nyílásán, visszanyomtam éhes puncijába.
- Óóóóóóóóóhhhhhhh - nyögte Erica, érezte, hogy minkét lyuka tele van. Megragadtan a csípőjét, és ráhúztam a testét a farkamra. A punciját és a fenekét szétválasztó vékony falon át éreztem a fenékkúró keménységét. Elkezdtem baszni. A képernyőn a színésznő négykézláb állt, a férfi pedig a seggébe nyomta hihetetlenül nagy farkát.
- Ezt nézd - mondtam, és a hajánál fogva a monitor felé fordítottam Erica fejét. - Nézd, hogy kúrják seggbe azt a kurvát! Te is így jársz majd pár perc múlva. Ezt akarod?
- Igen....... - sziszegte, szemei a képernyőre meredtek. - Ezt akarom! Azt akarom, hogy dugj seggbe, mint egy pornósztárt! Baszd meg a seggem! Csináld! Dugj meg úgy, mint azt a hülye kis kurvát!

Erica profán szavai teljesen felizgattak, de már egyre kevésbé lepődtem meg rajta. Csak mosolyogtam, és gyors mozdulatokkal tovább basztam, amitől a teste előreesett. A farkam minden mozdulattal a fenekéhez ért. Csak az tartotta vissza attól, hogy lerogyjon az ágyra, hogy szorosan markoltam a haját. Készen is álltam a fő attrakcióra. Lelassítottam, elkezdtem kihúzni a szerszámot a seggéből. Vidáman figyeltem, ahogy a szűk nyílás újra összezárul a műpénisz után.
- Készen állsz? - kérdeztem, és ujjammal ellenőriztem még egyszer a szűz segglyukat.
- Nem is hiszed, mennyire - mondta hátranézve.- Csak csináld! Dugd a seggembe a farkad!
Végre elérkezett a perc, amire mindketten vártunk. Remegve kaptam fel a síkosítót és a kezembe nyomtam belőle egy adagot. Aztán bekentem a farkam a csúszós anyaggal, és Erica szűk kis lyukát is.
- Óóóóóóóó - sóhajtotta, ahogy a síkosító hideg anyaga érzékeny popsilyukához ért.
- Próbálj ellazulni - ajánlottam, és a makkomat a seggéhez illesztettem. - És játssz a csiklóddal. Úgy könnyebb lesz.

Erica megfogadta a tanácsomat, lenyúlt a lába közé, én meg fel-le húzogattam a farkam a feneke vágatában, hogy jobban bekenjem. Aztán az egyik kezemmel széjjelebb húztam a fenekét, makkomat a nyílásba nyomtam, és éreztem, hogy megnyílik előttem. A fenékkúró egy kissé kitágította, úgyhogy nem volt nehéz benyomulni szűk kis nyílásába.
- Óóóóóóóó igggggggeennnnnnn - búgta Erica. Érezte, hogy a segglyuka próbálja befogadni a farkam. - Egy fasz van a seggemben!
- Milyen érzés? - kérdeztem, és lassan beljebb nyomtam a szerszámomat.
- Kurva jó! - nyögte válaszul. - De mélyebben akarom. Nyomd tele a seggemet a farkaddal!
Két kezemmel tartottam a testét, és előrenyomulva figyeltem, ahogy Erica segge lassan elnyeli a farkam. Minél mélyebbre hatoltam, annál gyorsabban játszott a csiklójával, amibe az egész teste beleremegett. Félúton megálltam, kihúztam a dákóm, aztán tövig nyomtam vissza. Erica nyögött, én meg lassan baszni kezdtem.
- Ez nagyon jó! - sóhajtotta, és összeszorította fenekét a szerszámom körül. - Kibaszott jó! Tovább! Baszd tovább a seggemet!
Átöleltem Ericát és megfogtam nagy, puha melleit, majd jó mélyen belédöftem a faszomat. Ő még hátra is nyomta a fenekét, hogy még jobban belenyomulhassak.
- Iggeeennnnnnn! - kiáltott fel, és megrázta a popsiját. Míg alattam nyögdécselt, a melleit gyömöszöltem, éhes segge csak úgy szopta befelé a farkamat. A mellbimbóit az ujjaim közé csippentettem, ő meg gyorsított az ujjával a csiklóján. Hallottam, hogy egyre szaggatottabban veszi a levegőt. Leengedte a fejét, és csak nyögött.
- Elélvezek! - sikoltotta hirtelen, én meg éreztem, hogy összeszűkül a lyuka a farkam körül.
- Dugd meg a seggeeeeeemmmmmm!!!! Erica hátralökte magát, rá a farkamra, nedves, csöpögő ajkait égő golyóimra szorította, és hatalmasat élvezett. Ahogy ott pihegett, lassú, gyöngéd mozdulatokkal tovább basztam a seggét.
- Tyűha - sóhajtotta. - Ez igen!
- Minden rendben? - kérdeztem.
- Hát persze. Ez kurva jó volt!

Tovább tologattam a dákómat Erica szűk fenekében, de mostmár sokkal lazábbnak tűnt. Erica lágyan felnyögött és szájához emelte az ujjait, lenyalogatta róla a nedveit. Közben felpillantott a számítógép képernyőjére.
- Nézd csak azt a kurvát - mondta nyögdécselve. - Csináljuk úgy!
A filmen a párocska pózt váltott. A nő vállai és a feje a padlón volt, de a lábait egészen a fejéhez szorította, mintha jógázna. A férfi fölötte állt, és ki-be húzogatta farkát a lány seggében.
- Tényleg? - kérdeztem csodálkozva. - Ki akarod próbálni?
- Igen! Mondtam, hogy mindent ki akarok próbálni!
- Oké - feleltem, és egy cuppanással kihúzta belőle a dákómat. - Csináljuk. Erica arca felragyogott. A lány lemászott az ágyról a padlóra. Így még sosem csináltam, úgyhogy én is felizgultam rendesen. Lefeküdt a padlóra, felemelte a lábait, a vállára egyensúlyozta magát, és az ágynak dőlt. Odamentem és megragadtam a csípőjét, hogy stabilan tartsam ebben a fura pózban. A lábai mostmár a feje mellé kerültek, úgy nézett rám szétterpesztett combjai közül. Nem is tudtam, miben gyönyörködjek: mosolygó arcában, tátogó puncijában vagy tág segglyukában, ami jól láthatóan csillogott a síkosítótól.

Farkamat a hívogató lyukhoz illesztettem és lassan leereszkedtem. A szerszámom újra Ericába került. Ezúttal könnyen ment, és minden különösebb erőfeszítés nélkül teljesen belé tudtam nyomni. Szemeit behunyta, úgy élvezte, hogy telenyomom a seggét.
- Mmmmmmm. Erica újra sóhajtozni kezdett. A térdébe kapaszkodott. A dákóm újra meg újra a seggébe nyomult.
- Jó érzés? - kérdeztem, és a golyóim már a fenekéhez értek.
- Nagyon - búgta, és azokkal a szexi szemekkel nézett rám. - Folytasd. Baszd tovább a seggem!
Kihúztam belőle, és Erica szűk lyuka összezárult. Egy nagy lökéssel újra belényomtam, és megint baszni kezdtem, mintha csak egy punci lenne. Egyik keze a csiklójához került. Két ujját még a puncijába is beledugta, és a popsijától elválasztó vékony falon át a dákómhoz nyomta.
- Damon! - lihegte. - Szeretem a faszod a seggemben! Miközben beszélt, szeme feszülten meredt az enyémbe.
- Most dugd a számba! - tört ki belőle hirtelen, amitől leálltam egy pillanatra. Lenéztem gyönyörű arcára. Ez a kívánsága eléggé meglepett.
- Biztos? - kérdeztem mosolyogva. - Igen. Mint a pornófilmekben. Szopass le, mint egy kurvát!

Felálltam, és Erica arcához térdeltem és ő kinyitotta a száját. Édes kis ajkai csúszós, nedves farkam köré zárultak, és mélyen a szájába szívta. A torka mélyére löktem, golyóim az arcához értek, és most a száját kezdtem el baszni. Aztán kihúztam, és visszanyomtam várakozó segglyukába.
- Ez azzz!!! - suttogta Erica, és megnyalta ajkait. - Nagyon jó! Szeretek mocskos kis kurva lenni! Azt akarom, hogy a seggembe élvezz!
Máris éreztem, hogy a sperma kirobbanni készül a golyóimból.
- Igazán? - kérdeztem mosolyogva. - A seggedbe akarod?
- Igennnn - sziszegte összeszorított foggal. - Töltsd tele a seggemet!
Erica szavai megtették hatásukat. Testem összerándult, és a seggébe lőttem. Gyorsan kikaptam a szerszámomat, így a következő már a csiklójára ment. A maradékot a puncijára és a fenekére pumpáltam, onnan meg a nyakára és az arcára csöpögött. Ahogy az első csöppeket megérezte, Erica kinyitotta a száját, és kinyújtotta a nyelvét, amennyire csak bírta. Kiráztam még az utolsó cseppeket is, tanulótársam feltérdelt, és mosolygott.
- Köszi - mondta, és elővett egy kis papírzsebkendőt, hogy letörölje az arcát. - Ez nagyon kellett.
- Nem volt túl durva? - kérdeztem, miközben a nadrágomért nyúltam.
- Nem - válaszolta mosolyogva. - Minél durvább, annál jobb.
Hozzászólások
További hozzászólások »
2x69 ·
Kituno Pavlovia! A a problema az ,hogy nem talalom az elso/masodik fejezetet. Nincs felteve??
Pavlov ·
Itt az első rész: http://tortenetek.hu/tortenet/minel-durvabb-annal-jobb-1/11299

A második: http://tortenetek.hu/tortenet/minel-durvabb-annal-jobb-2/11345

Pavlov ·
Pavlov Uraság néven mostmár a Facebookon és a Google +-on is elérhettek!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: