Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Mikor már azt hinnéd, hogy minden szép és jó

Na igen, akkor szokott beütni a baj, igencsak jó szokása szerint. Nem mondhatni, hogy megszokja az ember mindezt, sőt, nem is lehet ezt mondani rá. De tehetetlenül áll előtte. Letablózza. Egyszerűen megbénítja. Nem tud semmit sem tenni ellene. Nem tud küzdeni a fájdalomtól, mert az már annyira legyengítette.
Remél, csak remél, egyre csak remél. Remél, hogy eltűnik előle ez a sötét alak, vagy csak egy picit is meg tudjon mozdulni. Nem kér sokat, csak egy picit...
De a sötét alak, fenyegetően mélyen ülő sötét szemeivel egyre csak néz. Olyan erősen néz bele a szemedbe, hogy az már fáj. Kutat benne. Az utolsó kis remény szikráját kutatja, ha megtalálja megfeszíti izmait, és eloltja a szikrát, mielőtt a lángra lobbanna. Nincs remény, nincs kiút.
Minden erejét megfeszítve kutat benned, s ha már nem talál semmit, az utolsó kis szikrát is kioltja, az elégedettség ül ki az arcára. Felnevet, majd továbbáll a többi áldozatát keresve.

A nyüzsgő világban továbbéled életed érzelmek nélkül. Elzárkózol az emberektől. Csinálod a munkád. Csak ennek élsz.
Hazamész, beállsz a zuhany alá, fejedet a falnak támasztod, könnycseppek keverednek a meleg vízzel, melyek eltűnnek szemed elől a kabin alján. Ököllel belecsapsz a falba. Tompa fájdalom hasít át a kezeden, addig folytatod, amíg elviselhetetlen fájdalommá nem változik, és a fájdalomtól eltorzul az arcod.

Ég a szikra. Akaratod ellenéri elkezdett pislákolni. Te nem akartad, nem akartad, hogy újra fájjon, újra átéld mindazt, amit már egyszer igen.

Újra megjelenik előtted a sötét alak. Rosszallóan néz rád. Próbálsz menekülni, de már késő, nem tudsz mozogni. Újabb halk imákat mormolsz el hasztalanul. teste megfeszül a fájdalomtól. Szemedben kutat, egyre jobban fáj. Sikítani szeretnél, de nem jön ki hang a torkodból. Mellkasod valami összenyomja, alig kapsz levegőt. Fuldokolsz. Kapkodsz. Majd hirtelen minden sötét lesz.

Ijedve kelsz fel az ágyból, mintha rémálmod lett volna. Körbenézel. Talán csak egy álom volt. Egy rossz álom. Kezeden ott az árulkodó kék folt, mellkasod még mindig szorít. De a lángocska ég. Bátran, mindennel szembeszállva.
Hasonló történetek
25082
Norbi látva kiéhezett puncimat, magára rántott és megkeményedett bimbóimat kezdte csókolgatni. Én pedig megleptem őt azonnal, hogy a farkára csúsztattam vágytól izzó puncimat. Gyönyörű nagy farka volt és mélyen belémhatolt. Ekkor Roland mögém helyezkedett és lassan elbarangolt csodálatos popsimban...
24287
Már lassan közel voltam hogy elélvezzek, ekkor ő hatalmasokat kezdett el szívní a makkomon, én azonnal elélveztem, bele a szájába, a kis édes annyira szívta a farkam hogy jó sokat kiszivott belőle. A kis szája tele volt a fehér nedüvel, majd lenyelte, és azt mondta hogy isteni volt, még soha nem élveztek a szájába...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: