Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Michel és Christine (az Idill vége)

Ordas-falkákat, vadóc-magokat hoz ránk,
a kacskaringós indákat neveli
ez a délutáni orkán-ájtatosság,
ős Európa hordákkal lesz teli.



Azon a délutánon hat óra felé kezdődött a felhők vonulása. Egérszürke, morcos fellegek taposták a madarak útjait lomhán, a városi parkok és a hidak ívei felett, szárazdörgéssel rémisztgetve a járókelőket. A felhők bizony alacsonyan vonultak. Náluk alacsonyabban már szúnyog se szállt.
A vasútállomáson nagy volt a nyüzsgés. Befutott két V43-as, és elrobogott egy BZMOT. A bemondó hangja folyondárosan trillázott. Diáklányok szálltak le a szerelvényekről, riszálva apró, csábos popsijukat. A váróterem sarkában egy alkesz harapdálta a kézfejét. A standnál felment a könyvek ára.
Harangzúgás, távoli emlékek a resti méla atmoszférájában.
Krisztike egy temetésről jött, a síneken át. A gyászfátyolt már félrehajtotta, valahol már el is hagyta. Szemhéjain elsírt smink éktelenkedett, combja izzadt a nyárutó katlanában. A felhők csak gyűltek, ám enyhülést nem hoztak. Majd este, mondta a meteorológus. Statikus recsegés a szigetelésekben és az elektromos térben. Talán majd este.

Pillanatokkal később megtörtént a találkozás.
A lány később nem hitte, hogy Misi az esete lett volna. Ám az jó érzékkel kihasználta a gyászát, és mellészegődött. A fiú ügyesen bánt a szavakkal, s mire átkeltek a Dagonyáson, mely itt még tisztán csörgedezett, meghívta a lányt egy fagyira. Kriszti úgy vélte, még innen is lett volna visszaút, ám a fagyi ízlett neki. Eper, puncs és csokoládé. Az üvegkehely peremén érzéki vörösben csillogott a késő délutáni napfény. És Misi szeme olyan kék volt! Ráadásul a kocsija nem messze parkolt, és a szülei Horvátországban nyaraltak. No hiszen! Kriszti nem fojthatta el mélyről jövő lüktetést. S különben is: az egyik egyetemista szeretője szerint Oroszország hamarosan lerohantja Európát, és jön a háború. Akkor pedig minden jóképű pasit behívnak. S akkor lesz ám haddelhad a párnacsaták terén...

Kriszti később, hajnalban, lüktető ölét zuhanyrózsával irrigálva, megállapította: annak rendje és módja szerint elcsábították. Bár addigra amúgy sem ez volt a fontos.
Misi már majdnem felállt, kezében érezve a helyzet kulcsát, amikor elmosolyodott és visszahuppant üres fagyikelyhe mellé. Kriszti szemébe nézett, és érzéki hangon odapökte neki e szót:
- Megtaláltam!
És Kriszti, akitől elvárható volt, hogy visszakérdezzen, ezt meg is tette, de nem ez volt az érdekes. Hanem az, hogy ő már előbbre tartott a forgatókönyvben.
- Mit? - tudakolta elhaló gyengédséggel.
- Az örökkévalóságot - felelte Misi, bicepsze izzadt a rajongástól, és tekintetét a láthatatlan messzeségbe fúrta, amelyen túl Afrika partjait, netán a Death Valleyt kutatta. Aztán folytatta, és óriási meglepetésére Kriszti is szavalt vele együtt.
- Ott, ahol a tenger egybeolvad a nappal...
- Ó istenem! - rikkantott Misi, és megragadta Krisztike ujjait, amelyek négy órával később oly érzékien fonódnak majd a szerszáma köré.- Te ismered ezt! Ismered! Tudod, ki írta?
Kriszti bólintott, és megnedvesítette ajkait, amelyek négy és fél óra múlva odaadóan fogják közrevenni Misi lüktető szerszámát. - Szerintem előző életemben lefeküdtem vele!
- Ez pompás! - lelkendezett Misi, és felállt, kinyújtóztatva kigyúrt testét. Majd Kriszti dereka után nyúlt.
- Mennyi is vagy, mit mondtál? - motyogta maga elé a fiú, mialatt kiballagtak a cukrászda üvegkapuján - Tizenhét ugye? Tizenhét igen...
A kocsi visszagyújtott. A közeli kioszkban eladták az év utolsó lángosait. A felhők elérték a tavat, és egy részük feloszlatta magát. A vonatok továbbra is kijártak, és néhány befutott. A vagonok öntötték magukból izgatott, fáradt rakományukat.

Este nyolcra a levegő lehűlt néhány fokkal. Tíz után pedig a csillagok lázas szemekkel figyelték az ablakon át két fiatal szeretkezését az egyik óvárosi garzonlakásban.
S mikor már ott feküdtek, mindenen túl, valósággá téve a vágyakat, Kriszti ismét elszomorodott. A fátyolra gondolt, amit elhagyott. Hol lehet most? Elárvulva száll talán a szélben, vagy kiköt egy bokor ága-bogán. Aki meghalt, nem jelentett számára semmit. Vagy mégis? Egyszer evett csak nála, de finom volt az a szederlekvár. Most elment, ahogy a távolodó vonatok lámpája pislog. Eltávozott oda, ahol mindig holt avart kavar a szél.
- Ő sírt az esemény után - motyogta. - Mit bánom én!
Combjai remegtek a megerőltetéstől. Az imént még térdelt. A fiú jól elintézte. A fenekébe is benyúlt, delejesen izgatta az ott rejtőzködő izomcsomót, mire ő sikítva élvezett. Így jár, aki hagyja, hogy minden jöttment beleturkáljon a seggébe. Mégsem maradhatok vele. Mindjárt alszik. S milyen durcás a szája, így az álom kapujában!

Ő is alámerült. A verejtékfolt a dereka alatt kellemesen hűtötte. Szemének pillái enyhén rezegtek, az öle lüktetett. Ki kellene onnan mosni, amíg nem késő. Mindegy. Csak fekszem. És kikönyökölök a város fölé, a sziklás oromról, ahonnan repülni akartam mindig. S ha leszállt az este, a fenyvesen át mentünk, és fürdés után kellemmeleg, és szederlevár csomói a száraz szánkban.
Holnapra tudni fogja a suli. A szenzáció, havonta egyszer. Krisztikét megint megdugták. Vajon nyáron hányszor? A bokrokban. A kenuk alján. A nyilvános vécé mögött hajnal háromkor. Manzárdszobákban. Panelkapukban. Tanösvényeken és hétvégi házakban. Az erdőben. A fenyvesben, igen.
Jó, hát összevetve kilencszer, nagy ügy, a világ hanyatlik, háború jön és elfogyunk. Langyos vízzel átpaskoltam, amikor csípett. Még mindig szép a combom. Nem vagyok olcsó árú. De amikor édeset érzek, és táncolni kezd a vörös fény, ártatlan vagyok.

Hátamon fekve a legjobb, amikor a melleim a plafonnak merednek, és a lábaim a fiú vállán, látom az arcát, és fulladva mozog, szopogatja a lábujjaimat, s én érzem a szellőt felborzolt ölemben. Hátulról szeretik, nyilván, mert kitárom a picsámat nekik, és látják a segglyukam és azt hiszik felizgat hogy szolga vagyok, hogy benyalhatnak tövig akár vagy bármit, amit csak szeretnek. Csak a térdem nem bírja, hát nem nagyon, pár éve sziklára estem sajog és hamar fáradok. Ha lovaglok, csak én dolgozok, s csak addig amíg elment, aztán leszoplak ha akarod értsd meg ez semmi, csak egy kis cucc, na hatalmas ügy felőlem meséld el mindenkinek. Úgy ennék egy levest. Meleget és fűszerest. De nem kelek fel, késő van és távolban egy zakataka, mondjuk vonat -

Végül mégis felkél a karcsú hát és a fehér, árkolt fenék.
- Már mész is? - motyogja Misi, és pillangók szárnya alatt talán most látja a hordágyat, amin viszik a tenger felé, újabb strigula, de jó, hogy ezt a filmet is megnéztem.
Kriszti ránéz szemének sápadt fehérjével.
- Eleget láttam. Zsongás most és mindörökké.
Misi nem érti. A lány nem csodálkozik. Ez nem volt benne a szövegkönyvben.
A fiút visszarántja magába az álom, mint vérebet a lánc. S az ottani tájakon a lány még mindig előtte térdel apró fenekével, amelyben az ő farka cuppog, és azt suttogja mámorosan, hogy dugj meg, dugj még, verd belém...
A lány áttűnik a holdkorongon, amely besétált a szobába, mialatt ő öltözködött. A kékessárga gömb körül gyűrűk forognak, a gyűrűk között a tenger csendje és sivatagok milliárdja, és Kriszti felszívódik ebben a zenélő végtelenségben.

A mozdony és szerelvénye elhagyja a város határát, ahol egy apró patak csörgedezik, és szemétből magas, sötét hegyek emelkednek. A fénysorompó zöldre vált. Az érzéketlen, zajos tömeg kicsapja a magát a határtalan ürességbe, ahol a felhők szürke, holdsütötte göröngyökként ülnek az égen - olyanok, mint a strand homokja, amikor ráragyog a villámfény. A lány csak árnyékként sejti ezt, átszüremlik a házsorokon. Az ő útja magányos. Szél kavarja a leveleket és bugyog, kotyog a csatorna.
A zuhany melege varázslatos. Maszturbál. Ki sem nyalt, gondolja sértetten, mialatt lábai megrogynak. Lenyalja a saját váladékát ujjairól, aztán köpenyébe, majd ágyába bújik, és mosolyogva a fal felé fordul, ahol én is látlak titeket: lányaim! Királynőim!
Hozzászólások
További hozzászólások »
kukulkán ·
Ne légy féltékeny, ez tényleg tetszett. A pontozás nem az író személyének, hanem a szórakoztató stílusnak szólt. :angry:
Mirrmurrka ·
oké, megint tanultam valami újat. Látod, annyira pejoratíve használják, hogy már az eredete se lényeges...
mindeme dolgokat megteszem én szívesen a másik félért is, ha az eredményt képes kamatoztatni.
:)
multifunkciós vagyok. Hál' istennek a pasim eddig nem panaszkodott. :)
Ő elviseli a katonatiszt stílusom. Néha raplizik, olyankor visszaveszek, azt ennyi. Kompromisszumtenger.
Hja kérem... (sóhaj) a végén úgyis nekem lesz igazam......

:smile: :smile: :smile:
csotrogány ·
Még azt is elárulom neked, hogy csak úriasszonyok viselhették abban az időben a kitüntető kék harisnyát. Örülj annak, hogy ilyen rabbiátus természted van. Hidd el nekem, hogy a jó családi élet titka, a nő határozottsága, szervezőképessége és fensőség érzete. Jajj, annak a családnak, ahol a nő kiengedi a gyeplőt a kezéből! :angry:
soul in blue ·
Csáó Kiccsikó!
Aludtam egyet, így most épp csak az orrodra koppintok, de ha ezután sem fejezed abba, rá fogok ígérni az ár(ad)ra, mégpedig itt! Lássuk, mi mennyire fontos...

BURGONYA ·
:angry: ÚGY DÖNTÖTTEM ELMEGYEK BEBASZNI! :rage: :angry:
Mirrmurrka ·
Gratulálok. Imádom, amikor egy férfi tud felelős döntéseket hozni...
KIBASZOTTUL.

:DDDDDDD

:heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: