Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Mese a kislányról, akinek valóra vált az álma... (1. fejezet)

Élt egyszer egy kislány. Ez a kislány megismert a családja által egy félig magyar, félig argentin fiút. Amikor a kislány meglátta, úgy érezte megtalálta élete szerelmét… halálosan beleszeretett a fiúba! Ám a kislány a szíve mélyén tudta, a fiú nem érez iránta többet barátságnál, a kislány erős maradt, nem adta fel és őszintén hitt abban, hogy csodák igenis léteznek!
A kislány napokig sírt és titokban minden éjjel arról álmodott, hogy majd egy szép napon valóra válik az álma, és a fiú is viszonozni fogja szerelmét…
Teltek-múltak az évek! A kislány már alig emlékezett a fiúra… Az évek alatt a kislány egy csinos, érett lánnyá cseperedett és nem tudni, hogy a sors akarta így vagy magától lett, de a fiú és a lány sok-sok év után egy nap újratalálkoztak! Ám akkor a lány még egyikük sem tudta, hogy ez a nap mindkettejük számára sorsfordítóvá válik…
A fiú aznap este énekelt a lánynak és mikor a fiú belenézett a csodaszép szemeivel a lány szemébe, a lány ekkor úgy érezte, menten elolvad, de tudta jól, hogy nem eshet bele abba a hibába, hogy újra, reménytelenül beleszeret a fiúba! (A lány nem is lett szerelmes.)

És igen, aznap este valóban megtörtént a csoda… a lánynak tényleg valóra vált egy álma… csak ő még ezt nem tudta!
A lány aznap este hazament, bezárkózott a szobájába és csak sírt, sírt és sírt!! Úgy érezte olyan ideges volt a fiú közelébe, hogy ezzel mindent elrontott!! Ám mikor ezeket gondolta nagyon nagyot tévedett…

E közben a fiúnál:
Amikor a lány elment, a fiú tudta, hogy valamilyen természetfeletti oknál fogva szerelmes lett a lányba, mikor a szemébe nézett és őszintén énekelt neki!
A lány másnap este bejelentkezett egy közösségi oldalra és elkezdett beszélgetni a fiúval! A lány nem várt csodát aznap estére… Ám mégis megtörtént!! De még milyen hatalmas!
A fiú bevallotta a lánynak, hogy miközben gitározott neki és őszintén a szemébe nézett beleszeretett! Azt mondta, hogy nem szabadna így éreznie és, hogy ő sem érti ezt az egészet, de minden esetre egy pár év múlva, ha a sors is úgy akarja, még lehet, hogy megtalálják egymást…
A lány nagyon örült annak, hogy az első szerelmi vallomást egy olyan fiútól kapja, akibe kislány kora óta szerelmes volt!
Hozzon bármit az élet, legyen az földrengés vagy hurrikán, a lány míg él, SOHA…SOHA nem felejti el azt a fantasztikus estét, mert ez volt az a nap, mikor a lánynak a sok-sok álma közül az egyik valóra vált…

Nem tudni mit hoz a jövő! Jót vagy rosszat…ki tudja?? Ám a lány őszintén, a szíve legmélyéről reméli, hogy majd egyszer, ha a sors is úgy akarja, egymás karjaiban lesznek boldogok… ÖRÖKKÉ!
Hasonló történetek
4138
Jelenleg 13 éves vagyok.
3110
A rózsaszín felleg viszont elkerülhetetlen, és manapság egyre több embert talál meg. Ez a rózsaszín felleg persze csak egy tünete a kóros szomorúságnak, vagy inkább kezdete. De ha ennek érzéseit sikerül leküzdeni, a kóros szomorúság már elkerülhető.
Legyőzni azonban nehéz, de vannak rá módszer...
Hozzászólások
További hozzászólások »
geminigirl ·
Kedves szerző,

Csak úgy kíváncsiságból kérdezem: hány éves vagy?
Corvin ·
Or maybe lightning love.. :)P
Who wants to know will find out..:)
szigorúan bizalmacska ·
Én csak annyit tudok, hogy az ég kék, a víz nedves és a nők titkolóznak.

Ütközőkben nem utazom. :D :D :D
No0oB ·
Dehogynem Édes, dehogynem. A tieid is igézőek :-PPP

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: