Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Meleg barátok

Egy nyári napon felhívtam Ákost, hogy átmehetek-e hozzá. Jó barátok voltunk, én 18 ő pedig 19 éves volt. Eggyütt jártunk általánosba, de a középiskola óta elváltunk és nem nagyon találkoztunk. Nem messze lakott tőlem. Amikor megindultam, délután három körül volt. Az ajtón kilépve elgondolkoztam arrról, hogy kellene neki vinnem valami kaját. Gyorsan elmentem a boltba és vettem csokit. Oda is értem. Csengettem és kijött az anyja.
-Szia! -mondta.
-Szia! Ákos itt van?
-Igen, gyere be! -mondta és én pedig bementem.
Az ajtóban állva láttam, hogy bekapcsolta a számítógépet. Behívott és megkérdezte, hogy mit játszunk. A GTA San Andreast választottam. Az volt mindkettőnk kedvence. Elkezdtük és akkor megszólalt a telefon. Az anyja felvette és beszélt.Ekkor szólt nekünk:
-Fiúk, be kell mennem dolgozni. Holnap reggel hétig nem jövök haza. Játszatok jól, de ne tegyetek semmi kárt. Jó? -kérdezte.
-Igen, jó, persze! -válaszolgattunk.
Játszottunk tovább és és ekkor Ákos átült a kanapéra. Láttam a szemem sarkából hogy valamit keres. Tíz perc után egy cetlit adott, hogy azon a kódok vannak. Beírogattuk sorba és a szexualitás kódhoz kerültünk. Beírtuk és elkezdett szexelni a játékban az ember. Ez tetszett mindkettőnknek és ekkor Ákosnak felállt a kék, rövidnadrágja alatt. Láttam de inkább a játékra koncentráltam. Ekkor Ákos is figyelt és sajnos lelankadt neki. Abbahagytuk és kimentünk az udvarra. Kicsit fociztunk, és a nagy meleg miatt levette a rövidujjúját. A kockás hasa nagyon szexi volt. Én is levettem mert nekem is melegem volt. Később bementünk és ettünk jégkrémet. Ahogy nyalta olyan szenvedélyes volt, hogy magamban azt modtam milyen jó lehetne megcsókolni. Elmentem wc-re és mire visszaértem Ákos a kanapén ült és felállt neki. Odaültem mellé és kérdezte:
-Szeretnél? -kérdezte.
Én csak bólogattam és megcsókolt. Jobb volt mint a fagyinál. Ekkor már nekem is felállt. Elkezdtem csókolni a kockás hasát és a kezemet a farkára irányította. Elkezdtem simogatni és Ákos megkért, hogy nyúljak a gatyájába és verjem ki neki. El is kezdtem masztizni neki. Ekkor A fejemet nyomta oda. Elkezdtem nyalogatni a kecses, 22cm-s farkát. Márcsak szoptam és szoptam. Ekkor levetkőzött velem együtt. A két lába közt térgyeltem és mélytorkosokat csináltam. Megfordult hogy kúrjam meg a seggét a 20 cm-s faszommal. Így is lett. Jutalmul nyögött. Már majdnem a csúcsnál voltam és ekkor kirántottakóm a péniszemet és a szájába élveztem. Mindet lenyelte. Ekkor engemet kúrt szét. Én is nagyon élveztem.
Végül még 2 órát dugtunk és együtt aludtnk el. Elhatároztuk hogy még sokszor össze fogunk jönni. Reggel fél hétkor hazamentem és otthon apám megkérdezte, hogy hol voltam. Én meg csak azt válaszoltam, hogy diszkóba mentünk.

-Vége-
Hozzászólások
További hozzászólások »
rlalika ·
Bocs de ennél bizonyára képes vagy jobbat alkotni. Kissé mintha elkapkodtad volna.

lee333 ·
gyorsan le volt irva . de nagyon izgato .

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: