Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Meglepő évforduló 3.

Percek teltek el, és a kis lakásban csak a nyögésekkel járó zihálás lüktetett. Amikor kiszakadtunk a csókból, elképedve láttam, hogy öcsém még mindig mozog, tenyerét Kati fenekén, csípőjén tartja, és kitartóan dugja a nőmet. Arcára fokozatosan ült ki valami mámorító érzés, ami arra engedett következtetni, hogy már nem bírja sokáig. Ezt érezhette meg Kati is, mert váratlanul elhúzódott, mielőtt Gyuri belé élvezhetett volna. Elnézést kérő mosolyt vetett hátra a válla felett, természetesen kiengedve ajkai közül a másik srácot, majd szimplán megfordult. Csatakosra kefélt puncijára így tökéletes rálátásom nyílt, és figyeltem, ahogy a másik srác, akinek még a nevét sem tudtam, mintegy álomban nyúl előre és fog rá Kati domborodó, kerek fenekére.
- Óóó... - motyogta döbbenten, aztán anélkül, hogy tőlem engedélyt kért volna, közelebb térdelt, és fényesre szopott makkját Kati csillogó puncijához érintette. Meglassúdott mozgással figyeltem, ahogy az az idegen farok előrehatolva szétfeszíti barátnőm kisajkait, lassan, de magabiztosan csúszva tövig nőmben.

Na most: figyeltétek már meg, milyen érzés, ha egy másik fallosz hatol a szeretett lány puncijába a te beleegyezéseddel? Őrjítően izgató, ugyanakkor legszívesebben kimennél a konyhába, hogy egy tompa kiskanállal vágd el az illető torkát vagy épp csapd szét a fejét egy serpenyővel visszatértedkor. Ugyanezt éreztem én is; legszívesebben kinyírtam volna őrült féltékenységemben az idegen tizenévest, mégis rettentően felizgatott a látvány, ahogy behatolt Kati puncijába, és nőm az öcsém farkára markolva, lehunyt szemmel nyögdécsel, ahogy a srác mozogni kezd benne. Ha nincs önuralmam, és fél perccel tovább mozgok Ivettben, a látványtól menthetetlenül elélveztem volna, így azonban időben húzódtam hátra. A kiscsaj nem kérdezett semmit, csak követte a tekintetem, és mindent értően elmosolyodott. Aztán feltérdelt az ágyon, oldalra fordult, és közelebb lépett az üzekedő hármashoz. Kati és Gyuri figyelme is felé fordult, ugyanis Ivett odalépve forró csókban részesítette öcsémet, majd finoman arrébb tolta. Lehajolt, és ajkait gyengéden futtatta nyögdécselő barátnőm ajkaihoz, szelíden megcsókolva őt is. Legnagyobb döbbenetemre Kati visszacsókolt.

Ott térdelt az ágyon, hátulról kefélte egy tök idegen srác, és egy nővel csókolózott! Nem is nővel, lánnyal! Elkínzottan felnyögtem, de még nem volt vége. Ivett kacér mosollyal az ajkain szembefordult Katival, aztán hanyatt feküdt, széttárva a combjait. Barátnőmnek sem kellett több biztatás, mintha nem is a fiatalok tecquiláztak volna, hajtotta előre a fejét, majd rózsaszín kis cicanyelve kibukkanva ajkai közül finoman remegve végignyalta Ivett általam csatakosra kefélt punciját. A kis boszorkány kéjesen mormogva hunyta le a szemeit, egy hosszú pillanatig csak élvezve a dolgot, majd kinyitva fekete szemeit intett minket közelebb. Mintha álomban tevékenykedtem volna, térdeltem Gyurival szemben Ivett mellé, bal oldalára. Ivett karcsú ujjaival fogott ránk, kissé megemelte a fejét, egyik kezével Gyuri, a másikkal az én farkam fogta. Oldalra fordult, és kéjesen végignyalva öcsém farkát kihívóan ránézett, majd felém fordulva megismételte a műveletet. Legvalószerűtlenebb álmom tűnt megvalósulni, amikor óvatosan az ajkai közé engedve farkam szívott rajtam párat, aztán kiengedve ajkai közül fordult Gyuri felé, és szopta őt pár pillanatig. Egyszer őt, egyszer engem, felváltva, miközben Kati ő nyalta.

Két-három perccel később hallottam, hogy Kati tompán felnyög. Oldalra néztem, elfordítva a tekintetemet Ivettről, és láttam, ahogy Kati lehunyt szemmel élvezi az idegen srác ténykedését, aki egyre szaporább mozdulatokkal, őrjítő hangokat hallatva kefélte. Olyan volt, mint valami farkas: hörögve-morogva dugta a barátnőmet, csípője csattogva csapódott nőm kemény fenekének, akinek a következő pillanatban a torkából reszelős sikoly hangzott fel, és láttam az arcán, hogy elélvez. Kitartóan, hosszan folyt rajta az orgazmus, lehunyt szemmel, elnyílt ajkakkal élvezte. Másodpercekkel később az idegen srác zihálva rántotta ki a farkát barátnőm puncijából, láttam, ahogy felbukkan a feneke mögött a fénylő, Kati kéjnedveitől csillogó makk, a srác keze pedig indul, hogy ráfogva befejezze, amit kezdett, de nem volt rá szükség. Tetemes mennyiségű sperma robbant ki belőle, Kati fenekére, hátára, combjára csapódva.
- Ahhh...hahh...

Ivett türelmesen engedett el minket, és húzódott el Katitól, mosolyogva figyelve a kettős orgazmust, majd felülve Gyurira nézett.
- Feküdj hanyatt.
Öcsém engedelmesen dőlt hátra, és hagyta, barátnője az ölébe másszon. A magához térő Katival együtt figyeltük, ahogy bájos puncija magába fogadja a tisztára szopott falloszt, majd előredőlve várakozóan pillantott hátra, rám.
- Gyere! - hívott bájosan, én azonban nem mozdultam. Pontosan tudtam, hova invitál, és eszelős vágyat éreztem, hogy mögé térdelve dugjam a fenekébe a farkam, de elég volt egy pillantás Katira, hogy ne tegyem.
- Mi ezt egymással szeretnénk... - motyogtam szégyenlősen, de elégedettséggel töltött el a látvány, ahogy Kati hálás mosolya felragyog. Feltérdelt, megfordult, lehelt egy búcsúcsókot az idegen srác ajkaira, majd én következtem. Ivett apró, megértő mosolya ott lobogott a lelkemben, ahogy figyeltem nőmet, amint kimegy a fürdőszobába, majd tér vissza. Kislányos pírral az ajkain hozta a síkosítót. Időközben megtörölte magát, az én szívem pedig hatalmasakat ugrott, ahogy visszatérve térdelt az ágyra. Zavart mosollyal adta át a kis üvegcsét, majd elfordulva helyezkedett négykézlábra.

Uramisten, gondoltam, ahogy vágyakozva álltam fel, kinyitva az üveget, és a síkos anyagot a tenyerembe öntve kentem végig meg-megremegő farkam. Mindjárt megdugom Kati fenekét, méghozzá közönség előtt! Már a gondolat is felajzott, ahogy Kati záróizmainak a környékét is bekentem, és terpeszben elhelyezkedtem felette. Láttam, ahogy várakozóan kitolja formás hátsóját, én pedig lefelé engedtem a csípőmet, lefelé feszítve farkamat. Aztán fénylő makkom finoman nőm ánuszának feszült, és gyengéden nyomult - hiába.
- Lazíts! - sugalmazta oldalról Ivett. Éreztem, hogy Kati nagy levegőt vesz, és engedi ellazulni a testét. A mennyek kapuja megnyílt: makkom szétfeszítve a zűróizmokat hatolt beljebb barátnőm fenekébe. Csodálatos látvány volt, ahogy nőm ánusz kitágult. Fájdalmas sikoltás-nyögés tört fel Kati torkából, amire azonnal visszakoztam, de ő vett egy mély levegőt.
- Ne! Gyere... - szorította össze a fogát. Félve tértem vissza, érezve, hogy mindenki minket néz, és lassan megkezdtem újra a behatolást. Nem tudom, mennyi idő telt el, csak döbbenten vettem észre, ahogy merev dorongom teljesen eltűnik Kati fenekében, akinek a torkából a fájdalmas, akaratlan nyögések egyre inkább keveredtek a kéjes lihegéssel. Hátranézett. Fájdalomkönnyen csorogtak szép arcán, de mosolygott, és láttam rajta, hogy élvezi.
- Dugj meg!

Több se kellett... lassú, óvatos mozdulatokkal kezdtem emelgetni-süllyeszteni a súlypontomat, figyelve, ahogy kemény farkam kitartóan mozdul előre-hátra, majdnem makkig kicsúszva Kati fenekéből, majd vissza tövig. Együtt nyögtünk, együtt élveztünk, ujjaim a derekát fogták, és éreztem, hogy közeledik a kéj, ahogy a végtelenül szűk testrés körbeölel. Nem is bírtam már sokáig, szemeimet lehunyva nyögtem fel, Kati felsikkantott megduzzadó makkomat érezve, a következő pillanatban pedig valami ősrobbanásszerű érzéssel lőttem tele a fenekét. Másodperceken keresztül tartottam ott magamat, majd amikor kihúztam belőle a farkam, láttam, ahogy magvaim kicsordulnak lassan összezáródni kezdő hátsó barlangja körül.

Kielégülten szédültem oldalra, és meglepve figyeltem, hogy Gyurit nem tartja vissza a látvány, a nőm fenekéből csorgó sperma. Átvette a helyemet, Kati fölé állt, aki meglepve pillantott hátra a válla felett, de nem tiltakozott. Döbbenettel, vegyes ámulattal figyeltem, ahogy öcsém kemény szerszáma nekifeszül Kati ánuszának, majd behatol barátnőm fenekébe a kemény farok. Kati felnyögött, Gyuri pedig rutinosan kezdtem emelgetni-süllyeszteni a csípőjét. Oldalra néztem. Ivett az idegen srác merev dorongját cirógatta, zavart mosollyal figyelve a történéseket, mintha tudná, hogy öcsém nem sokáig bírja már. Így is volt. Gyuri hamarosan felnyögött, aztán amikor kihúzta a farkát Kati fenekéből, forró geci csapódott Kati hátára, fenekére. Ő sem élvezett bele a barátnőmbe, ami hálás elégedettséggel töltött el. Azonban majdnem sokkolt a látvány, amikor Gyuri után az idegen srác is odalépett.
Kati pedig tűrte. Sőt, mintha élvezte volna, várakozóan pillantott a harmadik srácra, aki lassan nekinyomta ismét keményre gyúrt farkát a fenekének, és egy határozott mozdulattal nyársalta fel barátnőmet.
- Ouhh... - nyögte Kati, lehunyt szemekkel, előre fordulva. Iszonyatos, vad vágta következett, a srác kemény farka kitartóan mozdult előre hátra, és mivel ő nemrég élvezett el, sokkal tovább tartott. Figyeltük, mi hárman, Ivett, Gyuri és én a látványt, és éreztük, ahogy gyűlni kezd bennünk a kéj.
- Mi a neve? - kérdeztem lenyűgözve, érezve, hogy Kati szeme várakozva kinyílik, ahogy a srác a fenekét bassza. Őt is érdekelte a válasz.
- Levente - adta meg Gyuri a választ.

Ivett volt az, aki végül elterelte a figyelmünket az üzekedő párosról. Bármennyire is vonzott a látvány, mégis oldalra fordultam, látva, hogy Ivett türelmetlenül hajtja a fejét Gyuri ölébe, és kezdi el keményre szopni. Ő volt az egyetlen, aki még nem élvezett el, és ezt sürgősen pótolni akarta. Kihívóan feltérdelt, felém fordítva a fenekét, kitolva hátra. Már meg sem leptem magam, amikor a néma invitálásra közelebb térdeltem, és épp arra készültem, hogy belé hatoljak, amikor elhúzódott. Ahogy korábban, most is hanyatt fektette öcsémet, fölé mászott, lábai között lenyúlva magába vezette az öcskös farkát, és sóhajtott fel elégedetten, ahogy csillogó szeméremajkait szétfeszítette a keményre szopott farok. Aztán hátranézett, mozdulatlanná dermedve némi rövid helyezkedés után.
- Most.

Egyértelmű volt az utasítás, így megbabonázva léptem fölé, ahogy korábban Kati fölé. Ivett nem először élhette át az anális szex örömeit, de sejtettem, hogy most először van benne két hímtag. Kéjesen felnyögött, ahogy a kis körgyűrűt szétfeszítette kemény farkam, és fokozatosan belé hatoltam. A vékony válaszfalon keresztül is éreztem öcsém farkának nyomását a lány puncijában.
- Óóóóhh... baszdmeg... - zihálta Ivett megfeszülő, karcsú testtel, és akaratlanul is felnyögtünk, ahogy összerándult a teste, megszorítva, szinte elszorítva mindkettőnk farkát. Valami döbbenetes élmény volt mindhármunk részéről. Lassú, óvatos mozdulatokkal kezdtem el mozogni, ő pedig feljebb emelte a fenekét. Ezáltal jobban hozzáfértem, valamint Gyuri is kapott némi mozgásteret. Ő lassabban, én viszont egyre tempósabban és hosszú mozdulatokkal emelgettem-süllyesztettem a csípőmet. A kettős intenzitás megtette a hatását, Ivett hamarosan hangos sikoly keretében élvezett el, majd ernyedt el, tűrve, hogy mindketten tovább mozogjunk benne, akár egészen addig, amíg be nem teljesedünk...

(...és itt be is teljesedhetünk, avagy folytatódhat a Meglepő Évforduló, olvasói reakcióktól függően :) )
Előző részek
Hozzászólások
További hozzászólások »
mester01 ·
Ez Qrva jóóóóóóó!!!

Deakjanika ·
Folytazsd, folytazsd,folytazsd!

10 Pont!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: