Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Mazo maszti

Szóval nem régen múltam 18, semmi gond a szexuális életemmel, jó a barátommal, meg minden, de én vadabbul szeretném, de nem merem neki mondani. Ezért masztizok. Ha egyedül vagyok a lakásban, a szüleim dolgoznak, akkor beindulok.
Évek óta kialakult 4-5 történetem, amit újra és újra eljátszok. Először is felöltözök a legkihívóbb ruhámba, amit utcára már nem vennék fel. Van a szobámban egy nagy tükör, az előtt történik minden. Az egész kb. fél óra, de addig nyújtom, ameddig csak tudom. Azért az évek során begyűjtöttem mindent eszközt, ami kell, és biztos helyen tartom.

Szóval tűsarkúban billegek, szuperminiben, alatta pici tanga. Kezdődik a történet. Beleélem magam teljesen. Az egyik kedvenc történetem példáull az, hogy az utcán megyek, este van és haza tartok a munkából. Mindig egy rosszhírű, négerek lakta környéken vágok át, mert arra rövidebb. Egyszer egy banda mellett megyek el, beszólnak, röhögnek. Másnap is arra megyek, pedig tudom, hogy ott vannak. Akkor már oda is jön egy-két fickó, de még nem nyúlnak hozzám. Így megy ez napokig, mindig többet engednek meg maguknak, de én makacsul és büszkén csak azért is arra megyek esténként. Hát persze mert tudom, hogy mi lesz a vége.

A lényeg, hogy egyre jobban megaláznak, feltételeket szabnak, hogy átengedjenek a "területükön". Először meg kell mutatni a bugyim, engednem kell, hogy mindegyik megtapizzon, először csak a fenekemet, de másnap már a puncimat markolják. Fokozatosan egyre keményebbek. Mivel másnap mindig arra megyek, tudják, hogy akarom én is ezt a megalázást, persze én mindig sértődötten ellenkezek, de én egy gyenge nő vagyok, nem bírok velük. Lassan jutok el a végkifejletig, direkt újabb és újabb részleteket találok ki.
Persze végig vibrizem a pöckömet közben, és ekkorra már minimum kétszer elmentem.
A történet szerint a végén, egyik este már csak egy ici-pici tangában, és a tűsarkúban állok előttük remegve az izgalomtól az utcán, próbálom szégyenlősen takarni magam, persze azért látszódjon is minden, nyúlkálnak, markolásznak, én meg csak suttogok, hogy kérem ne, ne bántsanak meg ilyenek.
Nem kiabálok segítségért csak halkan könyörgök nekik. Ezzel gyakorlatilag beismerem, hogy nagyon vágyom arra, hogy ne hagyják abba. Aztán a főnökük azt mondja, na kiskurva alaposan meg fogunk büntetni, és elővesz csipeszeket és mellbimbómra rakja, a fenekemet is alaposan kidíszíti vele, de sokkal ám. Először facsipeszeket használtam ennél a résznél, de ma már fém fogazottakat.

Később Szineztem a történetet, és a tanga letépése után a puncimhoz is raktak csipeszeket. Ma már egy jó napon úgy becsipeszelem magam, hogy jut mindenhova! Az a lényeg, hogy a végére teljesen megalázzanak és büntessenek meg, és hogy többen legyenek, sokan és sokan nézzék is végig a tortúrát. Miután rám rakták a csipeszeket, de persze közben is, szopnom kell a farkukat, miközben röhögnek és egymást biztatják. Teljes a megalázásom, vagyis majdnem teljes. Még nem voltam megdugva.

Eljátszom, hogy még le is köpnek, ahogy ott térdelek vagy állok. Persze egy vastag vibri jó keményen belémcsusszan/szexbolti termék/ azt fantáziálom, hogy na, most erőszakolnak meg és addig húzogatom, amíg bírom, mert a végén már úgy szokott remegni a térdem, hogy na! A pöckömet akkor már nem izgatom, mert addig csak azt vibriztem, most már csak belül akarom érezni, hogy dugnak. Mostanában próbálom úgy, hogy egy kisebb vibrit a popsimba dugok azt képzelve, hogy egyszerre két férfi van bennem. Kicsit nehéz benntartani, mert annyi kezem nincs de megéri.

AMIKOR BENT VAN MINDKETTŐ, OLTÁRI NAGY RIBANCNAK ÉRZEM MAGAM, RÖGTÖN JÖN EGY ORGAZMUS.

A másik kezemmel pedig egy kis korbáccsal-ezt én csináltam, nem mertem venni-verem magam. De nagyon csíp, szóval azt képzelem, hogy dugnak kíméletlenül és korbácsolnak ahol érnek. Egyébként úgy próbálom magam verni, hogy a rajtam levő csipeszekre célzok, mert ha jó erősen eltalálom, az plusz fájdalommal jár. Persze a fenekemet és a puncimat főleg. Így a végén akkora sorozatorgazmusaim vannak, hogy nem tudom leírni.

Szóval folytatom, csak annyit, hogy ezt egyszerűen nem merem a barátomnak elmondani, el is süllyednék. Így viszont a szex nem teljes, mert én ilyenekre vágynék továbbra is. Én szívesen vele is eljátszanám a kiskurvásat, mint a történetben, csak csinálja velem mindazt, amit azok a "négerek" a sztoriban. Erre vágyom. Egyébként nem csak ez az egy történetem van, amit szoktam eljátszani, mindig váltogatom őket, de vannak kedvencek.
Tök jó, hogy ezt leírtam, kicsit megkönnyebbültem, meg be is izgultam! Arra, hogy ezt esetleg több férfi is olvassa! Ha érdekli az Urakat a többi kialakult sztorim, akkor leírhatom azokat is. Jelezzék a véleményükben!
Még egy kérés, ha lehetne! Kíváncsi vagyok, hogy mit tennének még velem az Urak, ha abba a bandába tartoznának amit leírtam. Hölgyek is írhatnak! Ha jó, akkor be fogom építeni a magam kis töténetébe.
Köszi!
Hozzászólások
További hozzászólások »
Lilchy ·
Nagyon jó, én is felizgulok tőle :)

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: