Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

MÁR CSAK ÁLOM MARAD…

Már majdnem 3 hónapja voltunk együtt, és úgy együtt még csak kétszer. Hiába én vagyok lány, nekem ez akkor is kevés volt de követelődző sosem voltam, csak finoman próbáltam kipuhatolózni az okokat. Nem tudom még így most sem igazából a magyarázatokat. Nagyon vágytam az érintéseire, és ő ezt nem adta meg nekem. Együtt voltunk, és mégsem. Nem találkoztam még olyan pasival, aki nála jobban kerülte volna az intim együttléteket. Addig minden rendben volt, amíg társasággal voltunk, de azt mindig elintézte, hogy ketten sosem maradtunk. Amikor pedig igen, akkor előtte sokat ivott. Pedig nekem Ő volt a tökéletes pasi. És sokmindenben az első. Nem, nem voltam szűz már jó ideje, de Ő volt az első olyan igazi pasim, Őt mertem összeismertetni a szüleimmel, Neki kínáltam fel először az ágyamat, Ő lett volna az első pasi, aki az ágyamban alszik, Ő volt az első, akinek egy pici érintése olyan vágyakat ébresztett bennem, amiken magam is meglepődtem. Kívántam, érezni akartam a testét, de Ő visszahúzódott, és nem bízott bennem, bár ez egy idő után kölcsönös lett.
Abban is az első volt, hogy miatta írok, eddig ugyanis csak naplót írtam.
Június elején egy pasi nagyon akart engem, és viszont visszautasítottam, mert soha nem csaltam volna meg. Viszont rájöttem arra is, hogy ha nem változtatunk, akkor vége. Testestül-lelkestül akartam, és azt gondoltam, a testét könnyebb megkapni, mint a lelkét ,és hát melyik pasi mondana nemet, ha egy csinos lány felkínálkozik neki, aki történetesen a barátnője is. Azt hittem senki. Tévedtem. Ő.
Abban is az első volt, hogy ilyen hosszú mms-t még senkinek nem küldtem rajta kívül. Azt mondta nem kaptad meg, hát itt van.

„Álmodtam valami szépet, ma (2006 .06.05 hétfő) reggel. Nem tudom mikor, de ezt az álmot egyszer meg kell valósítani, illetve befejezni, mivel felébresztettek, csak most nem megoldható, de leírom Neked. Képzeld el, hogy van egy szoba, benne csak mi ketten. Körülöttünk mindenhol gyertyák égnek, és a félhomályban még csak egymás körvonalait látjuk. Még távol vagyunk egymástól, de már nem sokáig. Képzeld el, hogy közeledünk egymáshoz, átfogod a derekamat, magamhoz szorítalak, és megvárom, míg megcsókolsz. Hagyom, hogy kezdeményezz, kivárom, pedig nagyon kívánlak. Aztán nem bírom, és a nyelvemet végighúzom a szádon, majd megcsókollak, úgy mintha legalább egy hónapja nem láttalak volna.

Aztán finoman megharapod a szám a nyelveddel, lassan körözöl, majd hirtelen hevesre váltasz, mintha fel akarnál falni, majd újra lassítasz. Úgy érzem, már órák óta csókolózunk, pedig valójában alig pár perce. Miután érzem, hogy ennyi nem elég, a nyakadat kezdem el csókolgatni, először finoman, majd egyre szenvedélyesebben, tudom, hogy ezt szereted. Néha visszatérek a szádhoz, és azt szívogatom. Érzem, hogy tetszik, minden levegővételedet hallom, érzem, hogy gyorsabban ver a szíved. A kezem eddig a nyakad köré fontam, most lentebb csúsztatom, és elkezdem kigombolni az ingedet. Csak szépen lassan, pedig érzem, hogy már Te is kívánsz. Leveszem rólad az inget, és megcsókollak, majd a nyelvemet végighúzom az álladtól egészen a köldöködig. Az ágy felé húzlak, végigfekszel rajta, és hagyod, hogy csókoljalak.

Már most mosolyogsz. Kezeink egymás testén barangolnak. Benyúlsz a toppom alá, végigsimítasz a melleimen, felnyögök, igen, erre vágytam, végre megkapom, amit szeretnék. Végigsimítom az egész tested, jó látni egyszerre az izgatottságod, és a szexuális izgalmad is. Ott fekszel előttem, eddigi életem legjobb pasija (és a legkülönlegesebb) és engem akarsz. Lerángatom a farmered, hopsz a boxert is sikerült. Kérdőn nézek rád. Rajtam minden ruha fenn marad, de csak a szememmel kérdezek, nem szólalok meg, nem akarom megtörni a varázst. Megérted mire gondolok. Megszabadítasz a topptól, melltartó nincs is rajtam, fölösleges egy ruhadarab. A hátamra fektetsz, és úgy csókolsz. Majd lentebb húzódsz, és a nyakamat kezded el szívogatni. Ott a nyoma, de nem zavar. /már a múltkor sem zavart/,te csináltad, és mint már mondtam, bármit megtehetsz velem. A melleimet a kezedbe veszed, egy pillanatra a szemembe nézel, csillog a szemed, és mosolyogsz.

Igen, eszembe jut, hogy a mosolyod, a szemed tetszett meg már a vonaton is. Nincs még két ilyen szem. De nem látom sokáig őket, mert a melleimmel vagy elfoglalva. Szádba veszed a mellbimbóimat, a nyelveddel finoman körözöl, néha megszívod kicsit, majd bele-beleharapsz. Közben simogatjuk egymást. Úgy szeretem, ha a mezetlen testem a langyos kezeddel simogatod. Lehet, hogy én vagyok türelmetlen, de a nadrágom még mindig rajtam, és még mindig nem akarod levenni. Szinte kínzol, de élvezem, aztán „megkegyelmezel”, és elkezded lassan kigombolni, majd lehúzod rólam. Újból a számat csókolod, és mire észreveszem. már a bugyi sincs rajtam. Ott fekszek meztelenül előtted. Felülök és megcsókolom a szád, a nyakad, egyre lentebb haladok.

A hasadat kezdem el csókolgatni - soha nem tetszett még ennyire egy pasi hasad. Tudom, mire vágysz, de nem tudom még, hogy megkapod-e. Belenézel a szemembe, és nem tudok ellenállni, teljesítem a kimondatlan kérésed. Na nem sokáig, csak egy ki ízelítő, hogy ilyet is tudok, csak ki kell érdemelni, na és persze hagyni kell kibontakozni, hátha tudok újat mutatni. Közel húzlak magamhoz, és megcsókollak.
Ismerős dallam szól, Red Hot Chili, és nem tudom eldönteni, hogy álmodom, vagy nem. Sajnos a telefon nem álom, felveszem, de megfogadom ezredszer is, hogy kikapcsolom éjszakára. Beszélek bele, de még mindig az álmom hatása alatt vagyok. Csak TE jársz a fejemben. Bárcsak nemcsak álom lett volna, vagy legalább a telefon ne szólalt volna meg. Ez van ,nem tudok mit csinálni, egyébként is fel kell kelnem, tanulni fogok. A betűk helyett téged látlak magam előtt. Rájövök, hogy ezt így nem lehet, megerőltetem magam, és tanulok, de közben azt számolgatom, hogy a hónapban még nem találkoztunk, és nem is valószínű, hogy látlak egyhamar, pedig csak 5km-re lakunk egymástól, nem igaz, hogy nem tudjuk megoldani. Majdcsak lesz valami, mindenesetre kitaláltam valami jót,egyenlőre csak elméletben. nyugi, semmi olyat nem találtam ki, mint a múltkor ,nem merem bevállalni ,hogy nemet mondasz.”

Nem tudtam megtartani. Vége. Ő is tudja: ENNYI…
MÁR CSAK ÁLOM MARAD…
Hozzászólások
További hozzászólások »
Tűzmadár ·
Rövid szakaszon belül háromszor is ismétled a „pasi” szót. Nem akarom elhinni, hogy ennyire szegényes a szókincsed. Zavaró azért is, mert állítólag szereted. Én a szerelmemet soha nem hívtam csajszinak, mikor oly sok kellemesebb szó létezik. Igaz, senkit nem hívtam így…

A legrosszabb, amit egy lány tehet, ha nem akarja észrevenni őt a férfi, hogy felajánlja a testét. Ha a férfi addig nem közeledett, biztos oka van, s ha elfogadja, nagy az esélye, hogy kurvának fogja tartani a lányt.

A szöveg túl hosszú sms-nek, ezért hiteltelen.
Nem pontozok, mert csak lerontanám az átlagot.

méryke ·
Köszi a hozzászólásokat.
Egyébként mms-ben küldtem el,de mind1.
Tizenéves létemre meg annyiszor használom a pasi szót,amennyiszer akarom.És kevés az a tizenéves,aki kedvesemnek,vagy bármi olyannak szólítja a "pasiját",mint pl. egy harmincéves.
Nem felkínálkozásnak,hanem szerintem kezdeményezésnek számít,mert mi van a nagyon-nagyon félénk pasikkal?

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: