Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Lopott csók

A nevem Kyogu Shin. Mondanom sem kell, japán vagyok. 15 éves és nem rég kezdtem el a gimit egy bentlakásos suliban. A szobatársam Adam Hiller egy Amerikában született féljapán volt. Be kell vallanom, hogy eddig kételkedtem benne, hogy az ázsiai és az egyéb nyugati országok vérvonalának keresztezésével, nem lehet valami szép gyerek. De Adam az volt. A bőre fehér, szőke haja és mélykék szeme megbabonázott. Főleg, hogy a két gyönyörű drágakő, még szebben mutatott, a vágott szemüregekben. Adam arca nem volt túl felnőttes, mondjuk be kell ismerni, nekem sem voltak férfias vonásaim. Nekem fekete hajam és sötét szemeim voltak. Nem voltam túl izmos, ahogy Adam sem, mindketten a vékonyabb testalkatúak oldalát erősítettük. Én 176cm voltam, ami a koromhoz képest, elég magasnak számított, míg Adam olyan 160cm körül lehetett. A szobatársam, nem volt túl menő, viszont a lányok, odavoltak érte, mivelhogy amikor az ember ránézett, meg akarta védeni azt a tiszta lelket, a mocskos kűlvilágtól. Bár Adam-mel már az első nap letisztáztuk, hogy ha bármelyikünk is fel akar hozni egy lányt, csak egy szavunkba kerül és aznap éjjel magára hagyjuk a másikat. Ennek ellenére, se Adam, se én nem hoztunk fel senkit, bár én igazából csak azért nem, mert beleszerettem a szobatársamba. Gyakran néztem éjszakánként ahogy alszik. Nem gondoltam perverz dolgokra, mert féltem, hogy megrontom azt az ártatlan "kisfiút" akit benne láttam. Egyik este azonban arra ébredtem, hogy valaki bámul. Ahogy kinyitottam a szememet, Adam, borzos fejét és az esti fényben csillogó tekintetét láttam, ahogy felém hajolt.
- Mi történt? - ültem fel az ágyban?
- Ne haragudj nem akartalak felébreszteni, csak nem tudtam aludni, és ahogy téged néztelek az olyan... megnyugtató volt. Nagyon bánnád ha ma éjjel veled aludnék, hogy biztonságban érezzem magam? - kérdezte. Az őszíntesége teljesen megbabonázott. Nem feleltem semmit, csak arrébb csúsztam az ágyon, hogy beférjen mellém. Adam bemászott az ágyamba, és összekuporodva hozzám bújt. Annyira aranyos volt, hogy nem tudtam megállni, hogy ne öleljem át. Erre ő egy buszit nyomott az arcomra, és amikor megint szembe fordult velem, eddig, soha nem látott ravaszság csillant a szemében. Ezután a szája az enyémet érintette. Kirázott a hideg, amikor a puha, forró ajkai, hozzám értek. Nem csók volt, csak egy ártatlan érintés, mégis olyan volt, mintha megcsapott volna az áram. Ekkor Adam, megint megismételte az előbbi műveletet, ám most meg is csókolt, ajkai az enyéimhez tapadtak, nyelve gyengéden simította az enyémet. Mindketten félmeztelenül aludtunk, ezért én egy gyors mozdulattal lelöktem magunkról a takarót, és Adam fölé másztam. Bár tudtam, hogy nem vagyok nehéz, mégis amikor Adam apró teste alám került, úgy éreztem, ha nem vigyázok, darabokra törik alattam. Elkezdem csókolgatni a nyakát. A bőrének édes illata, teljesen elvarázsolt. Nyelvemmel végigszántottam a csupasz testét: a kulcscsontját, a hasát, a köldökét, a csípőjének a vonalát. Olyan volt mint egy felfedezetlen sziget. Meg akartam ismerni, minden egyes pontját, az összes szépségét és fájdalmát. Az ágyékom viszont már túlságosan merev volt, ezért megszabadítottam magamat, és Adam-et is a boxerektől, ezután a kőkemény hímvesszőmet, Adam fenekébe nyomtam. Adam felnyögött. Bevallom, nekem is szoros volt a kis járat, ennek ellenére még is ki-be kezdtem húzogatni a férfiasságomat. Adam nyögdécselt.
- Ez... f... fáj. - mondta.
- Ki vegyem? - lihegtem, mire Adam az egyik öklét a szájához emelve, megrázta a fejét. Homlokán izzadságcseppek gyöngyöződtek. Tudtam, hogy bűnös vagyok, hogy megszégyenítettem egy angyalt, de nem érdekelt. Az ágyékom kezdett síkos lenni, és Adam is kellőképpen kitágult. Aztán a csúcson, egyszerre nyögtünk fel, és mentünk el. Ezután egymást átölelve léptünk az álmok mezejére.
A FOLYTATÁSBAN:
Adam eltitkolt barátnője, beiratkozik a suliba. A gyönyörű, Kai Mishu nem vesztegeti az időt, már az első éjszaka áthívja magához a fiút. Shin tombol a dühtől és a féltékenységtől. Vajon Adam és Shin kalandja feledésbe merül, és Adam Mishu-t választja?
Kiderül a Lopott csók 2. Részében.
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: