Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Letti és a nyári munka - Szerda

Lettit szépen alakították az olasz srácok és nevetve értékelték, hogy a magyar lány kipipálva. Letti élvezte az olasz srácokkal a szexet, akármennyire is vad volt az és megőrjítette, ahogy a fiúk magasról tojtak a fejére. A fiúk egymás között csak plasztik Barbinak nevezték a lányt, akiről úgy vélekedtek, hogy nem túl nagy szám az ágyban, de legalább kifogása sincsen a kemény baszás ellen. Ahogy telt a nap, Letti megint egyre jobban magára vette, hogy nem foglalkoznak vele, ám úgy volt vele, hogy biztos majd megint később jönnek a srácok.
Letti népszerű volt a Balaton partján, amit szerdán már ki is használt és sokat beszélgetett azokkal, akik elég bátrak voltak ahhoz, hogy megszólítsák a lányt. Furcsa mód a legbátrabb egy 19-20 év körüli srác volt aki leült Letti mellé miközben beszélgettek.

- Szia. Robi vagyok.
- Szia, Letti.
- Hogy-hogy egy ilyen szép lány, mint te egyedül fekszik itt a parton?
- Idegenvezető vagyok, három olasz sráccal vagyok itt, de ők most bent vannak a vízben.
- Értem, szóval ilyen nagy az étvágyad, rögtön három pasi.
- Oh nem, dehogy! (Vágta rá nevetve Letti)
- És pasid van, ha már itt dolgozol?
- Nem nincsen.
- És merre szoktál bulizni? Itt a parton?
- Hát igen, végig szoktunk haladni a diszkókon.
- Mi itt lakunk pár utcával feljebb egy nyitott hely felett, ami a barátomé. Ha gondolod, szívesen látunk itt titeket.
- Hát a srácokon múlik, de cseréljünk telefonszámot, és akkor lehet, hogy megbeszéljük a dolgot.

Ahogy közeledett az este négyfős kis társaságunk iszogatásba kezdett, és mindenki elég szépen felöntött a garatra. Letti elindult, hogy felöltözzön, Fabio pedig gondolt egyet és pár perc múlva a lány után ment. Mikor Fabio belépett a szobába, Letti éppen az ágy szélén ült és magassarkúja pántját igazította. Felnézett és rá mosolygott Fabio-ra, aki egy kis mosoly kíséretével elővette a farkát és a lányhoz lépett, majd bal kezét a lány fejére téve a szájába nyomta a farkát.
Letti tudta mi a dolga, és szépen szopni kezdte Fabio ízletes olasz faszát. Magában persze örült, Letti szerette tudni, hogy imádják, amit csinál és igyekezett nagyon jól csinálni, mégis csak egy olasz pasit szophat.

Hamar keményre szopta Fabio farkát, és mindenféle húzogatás nélkül igen gyors tempóban dolgozott. Szinte fejelgette Fabio ágyékát, aki csak nagyokat tudott sóhajtani, majd megfeszült a teste és nagyot lőtt Letti szájába. A lány lassan nagyokat mozgott az olasz csődör faszán, és szépen kiszívta belőle az össze anyagot. Fabio elégedetten megsimogatta Letti fejét, és szó nélkül otthagyta a lányt, aki elégedett mosollyal tekintett utána.

Letti ismét szépen kicsípte magát, tetszeni akart az olasz fiúknak, ám mint minden este a srácok ismét a többi lánnyal voltak elfoglalva. Letti morcosan iszogatta a koktélokat egymás után és egyre jobban lerészegedett. Már-már elvesztette az olasz fiúkat, mikor az egyik diszkóban valaki megfogta a kezét. Lenézett az asztalnál ülő fiúra, majd az ölébe rogyott, melyhez hozzásegítette a rengeteg alkohol is. A beszélgetésből kiderült, hogy nehéz lesz megérteni egymást, hiszen a srác egy német turista volt. Az kiderült, hogy a német srácok többen vannak, hiszen egy iskolából jöttek, mindenki végzős, azaz 18 éves.

A srác elvezette Lettit a többi némethez, akiknek a szép lány láttán azonnal felcsillant a szeme. Folyamatosan itatták Lettit, aminek eredményeképpen vad smárolásba kezdett. Amikor a németek elindultak a szállásuk felé, magukkal vonszolták a részeg lányt is, aki járni is alig tudott. Hol a környező fákba ütközött, hol a füves részeken esett nagyokat nevetve. Ahogy a szálláshoz értek, már a negyedik srácnak lett átadva a részeg lány, annyira elege lett belől mindenkinek. Már majdnem elérték a szállást, Letti ismét elesett a kertben, ám ekkor már nem lehetett felállítani a lábaira. A srác pár percig próbálta magához téríteni a hangosan viháncoló lányt, ám az nem volt képes magához térni. A srác megunta a várakozást és minden-mindegy alapon Letti derekáig tolta ruháját és lehúzta a bugyiját.
Megnyálazta középső ujját, és ujjazni kezdte a punciját. Mikor úgy érezte elég lesz, lejjebb tolta nadrágját és berakta a lánynak a farkát. Baszni kezdte a lányt, aki nem nagyon fogta fel mi történik és meglepetten nézelődött.

Nem volt hosszú aktus, a német srác percek alatt végzett vele és ruhájára spriccelt, majd otthagyta a lányt a kertben. Miközben tartott a szobája felé, bent elmondta pár barátjának, hogy megbaszta a kinti részeg lányt, mire egy három fős társaság indult a kertbe. Letti a kerti székben ült. A srácok felkapták Lettit és gyorsan bevitték a szobába. Gyorsan lehámozták Lettiről a ruhát, és vetkőzni kezdtek. Először egy izmos konditermes srác rakta be neki a farkát. Azonnal becsusszant Letti már nedves puncijába a német fasz és lelkesen baszni kezdte a srác, míg a lány méretes szilikon melleit markoálszta jó erősen.

Letti elkezdte felfogni, hogy éppen jól megbasszák, ám túl sokat nem tudod magáról. Részeges nyögdécselésbe kezdett. A német srác nagyokat lökött a lányon, és nagyon élvezte a szilikon cicik érzését. Mikor eljött a vég, a srác gyorsan felpattant és Letti arcára élvezett. A lány meglepődött, mikor arcon élvezte a srác, ám egy részeg mosollyal megfejelve körbe nyalta ajkait és lenyalta az arra fröccsent sperma cseppeket.

Mire Letti kezével letörölte az arcáról a spermát, a következő srác már a puncijában is volt. Hatalmas mosoly volt a srác arcán, hiszen első szexuális élménye pont egy ilyen pornó filmbe illő lánnyal történik. Ki-be húzogatta a faszát a lányban, aki nevetésekkel konstatálta a srác szórakozását. A srác az egyik kivevés után Letti seggéhez tette a farkát, mire a lány felnevetett, melyet rögtön egy hangos felszisszenés és egy rándulás követett, hiszen a srác ezzel a lendülettel be is nyomta a farkát Letti seggébe.

Letti arcáról azonnal lehervadt a mosoly, ám a srác nagyon élvezte a jóval szűkebb popsit. Letti nem győzött ááá-zni, a srác viszont szépen lassan jó mélyen seggbe dugta a lányt. Mikor kivette a srác Letti megkönnyebbült és nagyot sóhajtva kezdte szopni a srác farkát, aki nagyot élvezett a szájába. Annyira tele élvezte a lány száját, hogy a sperma kifolyt a szája szélén. Letti ezt is szépen lenyelte és letörölte, ám szemei elkerekedtek, amikor a harmadik srác az ágyra térdelve elkezdte széthúzni a seggét.
- Neeeiiin - búgta a lány, ám a szemüveges srác nagy mosollyal az arcán már nyomta is a farkát a lány seggébe. Ez a srác kicsit nagyobb iramot diktált, Letti pedig fájdalmasan nyögdécselt. A német srác nagyon élvezte a helyzetet és jól seggbebaszta az oldalán fekvő lányt.
Mikor a srác teleévezte Letti seggét, és kivette a farkát, Letti ismét felsóhajtott, örömmel konstatálta, hogy nincsen több srác.

Reggel 9 felé járt már, Lettit pedig józanra baszták a németek. Felöltözött, a kertben összeszedte a ruháit, majd hazatért és az ágyába dőlt.
Hozzászólások
További hozzászólások »
kismacso ·
Lettit én is megdugnám.
Nickyyy ·
Letti pechedre csak egy kitalált személy. De szerintem bármikor találsz egy ilyen lányt valamelyik utcasarkon... :angry:

hódolom ·
Szívesen megismerkednék egy ilyen lánnyal:)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: