Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Létezik szerelem első látásra

Igen. Mint ahogyan a cím is mondja, létezik szerelem első látásra. A saját bőrömön tapasztaltam néhány hónappal ezelőtt. Amikor a barátnőm, Lilla bepasizott, egy világ dőlt össze bennem, hiszen nekem nem sikerült becserkésznem egy fiút sem. Egy ideig szomorú voltam, egészen addig a szombati napig, amikor Lilla átjött netezni és MSN-ezni. Neki még nem volt saját MSN-je, ezért a fiúját, Krisztiánt, az én MSN listámra vettük fel. Néhány órán belül bejelentkezett, és beszélgettek egy jót. Én addig csendben tévéztem. Mikor Lillus elment, ráírtam a pasijára, hogy beszélgessek vele, és felmérjem, mennyire jó az én kis barátnőmnek. Ott, abban a néhány percben megláttam Őt... A képen, ami Krisztiánnak ki volt rakva, két fiú volt látható. Az egyik napszemüveges és kopasz, de a másik... Egyből megakadt rajta a szemem. A sötétbarna haj és a zöld szemek. Azt hittem, ez Krisztián. Később kiderült, a napszemcsis muksó Krisztián. Mikor rájött, hogy a másik srác bejön nekem, egyből szervezkedni kezdett, hogy összehozzon minket. Én nem tiltakoztam, és Dávid sem.

Az első időszakban csak néhányszor beszéltünk, és Dávid nagyon zavarban volt, még interneten keresztül is. Félt tőlem azt hiszem, hiszen nem is ismert. Vicces fiú, ahogyan én vicces lány vagyok. Szerettem vele beszélgetni. Egyik hétvégén Krisztiánnal lejöttek. Lilla rögtön elhurcolta szegényt, és magunkra maradtunk álmaim hercegével. Nem zavart, csak nyűg lett volna elviselni azt a másik kettőt, akik állandóan csak csipognak, akár a verebek. Jó érzés volt, hogy csak kettesben voltunk. Leültünk egy padra és beszélgettünk. Tudniillik én 15 éves vagyok, ő pedig néhány hónap múlva lesz 19. De kit érdekel a 4 év, ha egyszer első látásra beleszerettem! Annyira cuki volt, ahogyan nevetett a saját viccein, csak mert félt, hogy nekem nem tetszenek. Sokáig elbeszélgettünk, és sötétedett, úgyhogy Lilláék is igyekeztek a vasútállomásra, nehogy a két srác lekésse a vonatot.

Volt még legalább háromnegyed óra, és Dáviddal kicsit félrevonultunk egy eldugott szélcsendes kis zugba. Megcsókolt. A lábaim még akkor is remegtek, amikor már hazafelé tartva a buszon ültem. Megölelt, és forró ajkait az enyémre tapasztotta. Azt hittem, elolvadok, hihetetlenül jó volt, és édes a pillanat. Majdnem fél óráig álltunk egymásba fonódva, mikor Krisztián és Lilla keresni kezdtek minket. Gőzük sem volt hová tűnhettünk úgy el. Ezért inkább előjöttünk a kis zugból, ahol olyan édes perceket töltöttünk, és csatlakoztunk hozzájuk. Volt még negyedóra, addig négyesben beszélgettünk a peronon. Amikor a vonat megérkezett, Dávid vetett rám egy szomorú pillantást, a fülembe súgta:- Már most hiányzol. Nem tudom, hogy bírok ki nélküled egy egész hetet.

Még egyszer felszállás előtt megcsókolt néhány percre, utána pedig kezdődött az egyhetes kínszenvedés mindkettőnk számára. Lilla útközben a buszmegálló felé, folyton kérdezősködött hogy mi történt, amikor úgy el voltunk tűnve. Nem mondtam neki semmit, csak sejtelmesen mosolyogtam. Többet nem is kellett kérdeznie, tudta hogy történt valami. Két hét múlva Dávid eljött hozzánk is. Szerencsére senki nem volt itthon, így kettesben tölthettük az egész napot. Este filmet néztünk. Természetesen egy jó kis horrort. Lefeküdtünk az ágyra egymás mellé, és a parás részeknél hozzábújtam, pedig nem is volt ijesztő.

Mikor vége lett a filmnek, kikapcsoltam a DVD lejátszót, és felkapcsoltam az ágy feletti olvasólámpát. Rámnézett, tudta, hogy akarok tőle valamit. Egy kis rózsaszín köntös volt rajtam. Lassan elkezdtem kioldani az övet, amely rajtam tartotta. Alatta csak egy apró csipkebugyi volt. Láttam a tüzet a szemeiben. De visszatartotta magát, és élvezte a műsort. Megcsókolt. A vágytól rekedt hangon megkérdezte, biztosan akarom-e, hiszen még szűz voltam. Igennel feleltem. Nem is tudtam, mi következik ezután, de soha nem felejtem el.

Hanyatt fektetett, és fölém került. Megcsókolt, de ilyen szenvedéllyel csak most először. Éreztem, hogy nagyon megkívánt. Akartam Őt. Az ajkai lejjebb haladtak a nyakamra, és később a melleimre. Ellöktem magamtól, és a hátára fektettem. Most én akartam felül lenni. Eljátszottam vele ugyanúgy, ahogyan Ő tette az imént velem. Látszott rajta, hogy élvezi, és nagyon ki van már éhezve a testi szerelemre.

Pár perccel később határozott de gyengéd mozdulattal belém hatolt. Először fájt, de óvatosan csinálta. Nagyon félt, hogy fájdalmat okoz nekem. 5 perc múlva együtt sikoltottuk bele a gyönyört az éjszakába. Elaludtam. Hajnali hatkor csókkal ébresztett fel, és még egyszer összeforrtunk a szerelem forrón hullámzó tengerében. Ez volt néhány hónapja. Nem tudom szeret-e. Én nagyon szeretem őt, és remélem, sokáig együtt leszünk, mert nekem csak Ő kell. Senki más.
Hozzászólások
További hozzászólások »
FaLLeNAnGeL ·
Szerintem ennek a történetnek nincs valóságalapja. Ezt valami kiscsaj írta, aki elképzelte, milyen lenne, ha kefélne a pasijával. Mindazonáltal, elég szar a történet, összedobott.

Dionsyia ·
Kijavítanék egy-két dolgot.
15 évessel kezdeni nem bűncselekmény.
14 év alatt minősül a dolog kiskorú megrontásának!
Úgyhogy a hölgy már benne van a "dugható" korban. Már elnézést.

Elsőre a hüvelyi orgazmus 5 perc után valóban csak mese, örülsz ha annyi idő alatt hozzászoksz a dologhoz, hogy egy addig teljesen összezárt falú valamit szétfeszít egy jóval nagyobb testrész és mozog benne. De persze ettől függetlenül lehet élvezni, de csúcsra jutni ennyire hamar nem.


No0oB ·
Adom.

Számomra perdöntő a véleményed ebben.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: