Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Lelkiismeretfurdalás...

„Nyerni tudni kell, veszteni kötelező”. Ennek az idézetnek nem ismerem a „szerzőjét, és még be se fejeztem az idézetet, mert a többi része nem ide tartozik. Igen. Sose gondoltam volna, hogy a magány ennyire elkeserítő és borzasztó tud lenni. Vagy talán nem is a magány, hanem inkább annak a tudata, hogy sose kaphatsz meg valakit. Így hát a legjobbnak találtam, hogy kiírom magamból azt a rettentő nagy fájdalmat, amit a szívemben érzek.

Sose gondoltam volna, hogy ez megesik velem. 18 éves vagyok. Borzasztó, hogy az embernek mekkora fájdalmat kell elviselni 18 évesen…igen, gondolom kitaláltátok, hogy egy srácról van szó. De nem akármilyen srácról… Ő életem első, igazi szerelme. Csakhogy a történet nem ilyen egyszerű…

A srác a legjobb barátnőm barátja volt. Mielőtt Ők összejöttek volna, már akkor gondoltam magamban, hogy milyen jóvágású fiatalemberrel ismerkedtem meg. Nagyon megtetszett. Csak később tudtam meg, hogy Ők összejöttek. Mondanom se kell, hogy mit éreztem. Mivel Ők jártak, egyre többet találkoztam a sráccal, így mondanom sem kell, hogy egyre jobban megtetszett nekem. A végén beleszerettem. Senkinek nem szóltam erről a dologról, merthát mégis hogy nézne az ki, ha elvenném a legjobb barátnőm pasiját?! Nem vagyok ekkora szemét. Tudom, eléggé szappanopera témának tűnik ez az egész, de sajnos igaz. Egyre többet gondoltam Rá.

Eljött a nyári szünet. Mondanom se kell, hogy Dórival (a legjobb barátnőmmel) és Vele töltöttem a legtöbb időt. Egész nyáron együtt lógtunk, buliztunk, ittunk, „vigyáztam” Rájuk mikor kicsit túlzásba vitték az alkoholizálást. Dóri és Ő már lassacskán 1 éve jártak, de ez az 1 év tele volt veszekedésekkel. Persze nagyrészt hülyeségek miatt veszekedtek, vegyük például a felesleges féltékenykedést. Tibivel (a sráccal) egyre szorosabb volt a kapcsolatunk. Lehet, hogy ezt csak én éreztem így, de mikor kettesben beszélgettünk, érezni lehetett az úgynevezett szikrázást. Egyik este nagy buli volt egy panzióban. Természetesen elmentünk, soha nem hagytunk ki egy bulit sem. Nem volt túl sok kedvem menni, fáradt is voltam, meg nem voltam ráhangolódva hogy kísérgessem a részeg embereket, így hát benéztem a buliba, de elég hamar hazajöttem. De nem egyedül jöttem haza… nem csak mi hárman mentünk bulizni, ott volt még egy jó pár haver is. Tibi nem rúgott be, neki se volt kedve inni, így hát hazajött velem. Az egész utat végigbeszélgettük az élet dolgairól, mint például a barátság meg a szerelem. Mikor megérkeztünk a sátorunkhoz, fáradtan este a matracra. Nem volt túl kényelmes, de jobb mint a kemény föld. Tibi is bejött a sátorba, majd Ő is a matracra huppant, majd tovább folytattuk a beszélgetést. Nem is tudom, hogy hogyan jött az alábbi kérdése a témához:

- Tetszem Neked? – talán mondanom sem kell, hogy elállt a lélegzetem, köpni-nyelni sem tudtam, de persze tagadtam.
- Nem, miért?
- Gondoltam te is érzed, ami köztünk van. Vagy nem? – alig akartam válaszolni erre a kérdésre, így hát újra megkérdezte: Vagy nem? – a kérdésre szintén nem válaszoltam.
Hirtelen megcsókolt. Puha száját az ajkaimon éreztem. Beleborzongtam ebbe a csókba. Sosem volt még ilyen jó senkivel se a csókolózás. Mikor abbahagytuk, mindketten szótlanul feküdtünk egymás mellet egy pár percig, majd egyszerre estünk egymásnak.

Vadul kezdtünk el csókolózni, mondhatnám úgy is, hogy szinte faltuk egymást. Ajka már a nyakat kényeztette csókokkal. Keze is egyre lejjebb tévedt, gondolom felfedezőútra indult. J Lassan csókolta végig a nyakamat, majd a melleimet kezdte harapdálni. Teljesen begerjedtem.
Mivel rajtam feküdt, én is éreztem már meredező férfiasságát. Megfodultunk. Most én kényeztettem csókjaimmal.
Egyre lejjebb haladtam, végül a farkánál kötöttem ki. Lassan húztam le róla a boxert, amit Ő is nagyon élvezett. Előbukkant, gyönyörű, hatalmas nagy férfiassága. Először a nyelvem hegyével izgattam, majd lassan nyaltam a heréit, végül bekaptam hatalmas, kemény falloszát. Szenvedélyesen szoptam, majd a tempó egyre gyorsabbá vált. Már majdnem a csúcson volt, mikor megkért hogy hagyjam abba. Nagyon megijedtem, azt hittem hogy valamit rosszul csinálok, de tévedtem. Tibi a hátamra fordított, majd lassan végigcsókolta a hasam, majd a szeméremdombomat. Nyelvével még csak az ajkaimat simogatta, kicsit kínozni akart ezzel. Mondanom sem kell, nagyon élveztem a dolgot J Nyelvével egyre beljebb haladt, és már a csiklómat izgatta. Nagyon jól csinálta. Még sose élvezem el ilyen hamar. Hirtelen remegett meg a testem, majd görcsbe rándult az egész.

Csodálatos érzés volt, ezek után már csak pihegni tudtam. Tibi lassan tápászkodott felém, majd újabb csóközönökbe estünk. Ismét felizgultam, nem bírtam már tovább várni, így megkértem hogy tegye belém. Belém tette. Ezt a folyamatot részemről és Tibi részéről is egy nyögés követte, majd lassan kezdett el kúrni. Nyelvével közbe melleimet nyaldosta, és persze csókolóztunk. Csodálatos érzés volt. A tempó egyre gyorsabbá vált, Tibi már lihegett, látszott rajta hogy nem bírja sokáig, de erőt vett magán. Egyre vadabbul és gyorsabbul kúrt, amit én is nagyon élveztem. Mondtam neki, hogy váltsunk pózt. Megtettük. Hátulról, lassan tolta belém hatalmas farkát, amire a válaszom egy hatalmas nyögés volt. A tempó már nagyon gyors volt, nem bírtam, gyorsan élveztem el, de Tibi még mindig nem vette ki belőlem a farkát. Sorozatos orgazmusaim által egyre gyengébbnek éreztem magam, ha Tibi nem tartott volna, összeesek. Rettentő iramban kezdett el kúrni, közben kezeivel melleimet masszírozta. Hangos nyögések hallatszottak a sátorból, nem bírtam már tovább, ahogy Tibi sem.

Mielőtt elélvezett volna, kivette belőlem a farkát, és az arcomhoz tette. Hatalmasat élvezett, egész teste megremegett. Ezután fáradtan estünk a matracra, majd elmentem a közeli mosdóba, hogy rendbe szedjem magam. Miután lezuhanyoztam, a tükör előtt néztem magam, és arra gondoltam, milyen hihetetlen, és csodálatos volt ez az éjszaka. És ekkor minden összeomlott körülöttem…

Sírva borultam a földre. Nem tudtam elhinni, és még a mai napig sem tudom elhinni, hogy hogy tehettem ezt Dórival. Sohasem gondoltam volna, hogy az indulatok, és a ki nem mutatott vágy ennyire el tudja venni valakinek az eszét. Összekapartam magam a földről, és visszamentem a sátorba. Tibi még fönt volt, meg akart csókolni, de visszautasítottam. Mondtam neki, hogy ezt nem szabadott volna… ezzel Ő is egyet értett, de megmondta hogy már rég ki akarta mutatni a felém áradó szeretetét. Nagyon meglepett ezzel a kijelentésével.
Elfordultam Tőle, és úgy tettem, mintha aludnék. Dóriék nem sokkal később érkeztek haza, igen jó kedvvel a buli után. Gyorsan bejöttek a sátorba, és fáradtan estek a matracra. Dóri adott egy jóéjtpuszit Tibinek. Úgy tettem, mintha aludnék. Legbelül nagyon fájt ez az egész, nem tudtam elszámolni a lelkiismeretemmel.

Másnap mindenki késő reggel kelt fel. Lezuhanyoztunk, és összepakoltuk a sátrat. Tibi rámnézett, én visszanéztem Rá. Láttam a szemében a szomorúságot. Késő délután indulunk haza. Az autóban senki nem szólt egymáshoz, mindenki csendben ült, Dóri vezetett. Mikor hazaértünk, elköszöntem tőlük. Tibi arcára két puszit nyomtam, majd fájó szemekkel néztem rá. Ez a búcsúzás olyan volt, mintha utoljára láttuk volna egymást. És tényleg. Rá 1 hónapra Dóri és Tibi szakítottak, a sok veszekedés miatt. Elképzelhetetlen fájdalmat éreztem.

Dórival még most is jó barátnők vagyunk, együtt járunk bulizni. Sose meséltem neki arról az estéről.
Nem tudom, hogy megbántam-e azt az estét. Nagyon szerettem Tibit, és még most is szeretem. Nem tudtam elengedni, még mindig szeretem Őt. Viszont tudom, hogy soha többet nem fogom látni Őt.
Hozzászólások
További hozzászólások »
AniMatriX ·
Én a világért sem akarlak megbántani, tudom milyen érzés reménytelenül szerelmesnek lenni ebben a korban (én 19 leszek). De nézd a jobbik oldalát: legalább megkaptad amit akartál. Amit meg a barátnőd nem tud, az nem fáj neki. Ennyire egyszerű. Miért nem figyelt jobban? Mondjuk azért a pasi sem nyista...!

moon-sun ·
ez tényleg megtörtént?ha igen hát keresd fel Tibit....

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: