Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Legénybúcsú extra rész - Főnöknek, lenni nagy felelősség

Mi közben horgásztunk, eszembe jutott Ron és a többi munkatársam, akik egy este a munkahelyemen kellemes meglepetésben részesítettek, melyet még a legjobb barátaimmal sem osztottam meg, nehogy féltékenyek legyenek rájuk.
Azon a héten kaptam a kinevezésemet és az ezzel járó külön irodát, meg a fizetést is. Loren örült neki, mert mindig is nagy álma volt, hogy egy kertes házban lakjunk, felépíteni a saját kis fészkünket és ezzel talán valóra is válhat a számára, mellyel én is egyet tudtam érteni vele.
Mégis felkerülve a nagyokhoz, most már alig lesz időm bármire is, például kibeszélni az új csajt a recepciónál, megdumálni az esti focit, elmenni néha esténkét a bárba majd ott meginni egy sört a munkatársakkal és persze gúnyolódni a főnökön, aki most már én vagyok.
Legalábbis az egyik osztályvezetője én lettem, melybe a legtöbb újdonsült barátom is beletartozik, Terenc, Pete, August, Denny és persze Ron.
Amióta a céghez kerültem ő mindig ott volt mellettem, ha kellett kihúzót a szarból is mi közben mind a ketten nevetünk mindenen, viszont ha megkérdeznénk tőle, hogy mit gondol rólam, ugyanazt mondaná, mint én.
Sokszor volt olyan, hogy bámulni kezdtem, vörös göndör tincseit, vakító zöldes barna árnyalatú szemeit, hajával egyező színű vékony borostáját és a munkahelyi ing, öltöny alatt húzódó kemény izmait, melyek csak arra várnak, hogy valaki kiszabadítsa őket onnan, meg effajta gondolatok jutnak az eszembe róla.
Most pedig nézhettem az üres fehér falat helyette, bár meg kell hagynia legalább ettől nem, érzem magamat kanosnak és könnyedebben tudok foglalkozni a munkával, mint amikor megállva a hátam mögött, közelebb jön és már majdnem az arcunk összeér, ahogy lehajol hozzám és megnézi min is dolgozok éppen.
Akkor érzem meg, ahogy az orromat átjárja a finom kölnije, a farkam pedig kőkeményen ágaskodni kezd, nem is törődve, hogy bárki megláthatja, csak az számít, ő lássa meg, míg nem csak megfogja a vállamat és visszamegy a helyére, onnan jelezve, hogy csak így tovább haver, én pedig azt képzelem, hogy jégkockák vannak a tökömnél.
Ezek a képek kavarogtak a fejemben, mikor éppen kopogtak az ajtómon, közben is reméltem, hogy nem az egyik fejes akar ellenőrizni engem este 10-kor, éreztetve velem, hogy mennyire fontos is vagyok a vállalatnak, hát persze.

-    Igen, tessék! –kiáltottam ki, majd belegondoltam, hogy ilyenkor már rég otthon voltam Lorennel, meztelenül az ágyban és egész este, végül egy ismerős hang törte meg a vágyódásomat.

-    Hello haver! – mondta Ron, aki neki dőlve az ajtó melletti falnak figyelt engem.

-    Oh, szia, hogy vagy? – nagyon örültem, hogy meglátogatott, az gondoltam, hogy a kinevezéssel meg fog romlani a kapcsolatom vele, a főnök-alkalmazott viszony, mégis most itt van.

-    Hát én kérdezhetném tőled, főnök úr. – és a végét olyan lassan ejtve ki, mint aki még szeretné ott tartani ízlelgetni, majd végül a legtöbb vággyal kimondva a világba.

-    Semmi különös, nagyobb fizetés, külön iroda, de senki nem mondta, hogy ezért túlóráznom is kell. – mosolyogtam rá és a papírokat kezdtem rendezkedni az asztalon.

-    Ezért is gondoltuk a többiekkel, hogy meglepnénk egy kis bulival a kinevezésed tiszteletére. – azonnal felemeltem a fejemet rá és érdeklődve hallgattam őt, ő pedig ezt észre véve egyre jobban belejött, ahogy látta rajtam, hogy bármire kész vagyok, csak ne kelljen a munkával törődnöm.

-    Készen állsz?

-    Most rögtön? – fejemmel körözve és a háta mögé nézve, végül megállva a szeménél, melyben csak izzó pajkosságot láttam meg.

-    Aha, a többiek már kint állnak. – lenyűgözött ez az egész, melytől megszólalni sem bírtam a döbbenetemtől, hogy milyen jó arcok.

-    Akkor nem kéne megvárakoztatnom a leendő alkalmazottaimat, ha látni kívánnak engem. – és mint egy igazi főnök a kezemmel intettem Ronnak, hogy engedje be őket, amelyre egy kicsit meghajolva kitárta az ajtót.

Belépett Terenc, napbarnított bőrével, kócos hajával, izzó barna szempárával, akit követett Pete, világos szőkésbarna hajkoronával, fehér bőrével, kék szemekkel, ő utána jött be August, rövidre vágott barna hajával, zöld szemeivel, borostás arcával, majd végül Denny lépett be csoki színű bőrével, világoskék szemével, kicsiny barna hajszálvéggel és csókolni való szájjal.
Mindegyikük munkahelyi öltözetben állt meg az asztalom előtt és engem néztek, a szemükkel felfalva teljesen, közben pedig Ront kerestem, hogy mi fog történni a továbbiakban. Barátom pedig látva, hogy minden készen áll, vagyis legalábbis az ő forgatókönyve alapján, elvette a vendégeknek fenntartott széket az asztaltól, majd elhúzta egészen a falig, míg nem leült rá, velem szemben.

-    Nem tudtuk, hogyan búcsúzunk el tőled, így arra gondoltunk a srácokkal, hogy mielőtt még teljesen elveszted az eszed a hatalomtól. – melyen mindannyian jót nevettek, én pedig mosolyogtam rajtuk és örömmel hallgattam tovább. – Meg akarunk ismerni egy kicsit mélyebben Ted. – az utolsó mondatnál úgy éreztem magam, mint egy védtelen állat, aki megérezte az éhes vad leheletét magán mielőtt még az a fogai közé venni őt.

Végignéztem mindegyikőjükön, majd újra és megnyalva az ajkamat, már csak arra vártam, hogy elkezdődjön az egész.

-    Szóval ki kezdi a búcsúzást? – melyre a fiúk összenéztek, míg aztán August és Pete indultak el felém, a szőke herceg megfogva a nyakkendőmet az asztalra húzott, míg társa ugyanabban a pillanatban kihúzta alólam a széket és megragadta a seggemet.

Még meglepődni sem volt időm, mikor megéreztem az ajkamon barátom száját, aki nyelvévvel olyat tett velem, melyet már régóta nem éreztem, míg August kezével gyúrogatva a gömbjeimet a nadrágom anyagán végül úgy döntött megszabadít tőle. Hallottam, ahogy szétszakad a műszál, melyet követett a bokszerem is, majd ezután rátalálva a lyukamra, egyből bele is kóstolt a nyelvévvel.
Kezeimmel megkapaszkodtam az asztalban, mert úgy éreztem a lábaim ehhez nem elég kitartóak, a két barátom pedig kedvesen tovább folytatták a testemmel való ismerkedést, melytől csak egyre jobban melegem lett.
Közben is a szobában a többiek a gatyájukon lévő kemény dudort masszírozgatták előttem, látva pedig, hogy mennyire felizgultak már ennyitől is, tudtam, hogy nem fog egyikünk sem unatkozni ma este. Mégis Ront kerestem meg, aki a széken ülve csak engem figyelt és kezét a merevedő farkához érintve a fekete gatyája anyagán át simogatni kezdte, mi közben a szemembe nézett, incselkedett velem jó barátom. Ettől és a közben folyó kényeztetés közepette én is már szabadultam volna meg a farkamat foglyul tartó ruhadarabtól, viszont előbb még mást kell szabadjára engedni itt.
August finom nyelve felváltotta két hatalmas ujja, melyek szép lassan bebarangolták a lyukamat, mi közben is nem bírva megállni, nyalogatni kezdte a gömbjeimet, egy igazi megszállót lesz, ha a fenékről van szó, tapasztaltuk már sokszor beszélgetés közben, mégis most át is érezve ezt, mindennél többet ért.
Pete pedig elengedve a csókjaitól vöröslő ajkamat a gatyán lévő övet kezdte kihúzni, míg én a rajta lévő türemkedést vettem célba a nyelvemmel, ezt észre véve viszont lassítani kezdett. A többiek is figyelték, hogy nyálazom körbe a farkánál az anyagot, határtalan vágyódásomat kifejezve utána. Míg végül lehúzta magáról és vele együtt az alsógatyát, föltárulkozva előttem szépséges férfiassága, melyet egy ideig szemlélve, csodálva néztem, majd kezembe kapva húzogatni kezdtem.
Közben hátul August látva, hogy kezd beindulni a buli a féktelen ujjazásomat megszakítva, ő is készen állt mélyebben megismerkedni velem, már csak az öv csatjának kikapcsolást, majd a nadrág leesését hallottam, amikor megéreztem a seggemnél a péniszét, ahogy hozzá dörgöli kedvesen. Peteből előtörő finom nyögéseket hallva pedig nem akartam, hogy tovább szenvedjen, így bevezetve a számba a búcsú ajándékomat finoman szopogatni kezdtem.
August pedig észre véve, hogy mennyire kívánom is a faszt, hát megadta nekem, lassan beillesztve a lyukamba szabályosan vágtázni kezdet bennem, az egész asztal megmozdult tőlünk. Mondta néha, hogy a csajok nem szoktak panaszkodni nála, de ez már túl volt a jón is és nem hagyva mást maga után, mint isteni érzést, ahogy ki-behúzogatta bennem a dákóját. Ennek nyomására keményebben kezdtem én is megdolgozni barátom szerszámát a számban, aki ezt kifejezetten örömmel is vette.
Majd felpillantva azt vettem észre, hogy már a többiek is megszabadultak a gatyájuktól és a kemény farkukat kezdték verni előttem, Terenc és Denny egymáshoz közelebb lépve csókolózni kezdtek és a másik férfiasságát megragadva játszani kezdtek velük, míg Ron lehúzott gatyával megmarkolta a hatalmas, gyönyörű péniszét, majd továbbra is engem figyelt, ahogy a barátai játszanak velem.
Hátul egyre erősebben hatolva belém August adott hangot az élvezeteknek és egyik lábát fölrakva az asztalra döngetett meg megállás nélkül, míg Pete a kezét a fejemre téve megadta a ritmust dákóján, szabályosan baszva meg a számat, melyet, cseppet sem bántam. Közben is Terenc és Denny abbahagyva a smacizást odajöttek hozzánk és árgus szemmel figyelték, hallgatták, ahogy társaik szeretkeznek velem, míg én a szenvedélytől eltelve halkan nyögtem az ajkam között lévő finomságtól.
Barátom pedig még mindig a széken ülve nézett minket, ahogy August már teljesen fölém hajolva hatolt belém egyre mélyebbre és Pete érzéki rúdját, mely már a torkomat csiklandozta. Mindegyikük már hevesen lélegzett, amikor megjött a váltás is egyben, tőlem ellépve a másik két barátom vette át a helyüket, csak ők más képen szeretettek volna megismerni engem.
Kérésükre felfeküdtem az asztalra, ahonnan is láthattam, ahogy a maradék ruhájuktól is megszabadulva a földre kerül minden, feltárulva előttem férfias testük, melytől már is összefolyt a nyál a számban.
Majd engem kezdtek megszabadítani a ruhámtól, szabályosan letépték rólam az inget, az öltönyt, nyakkendőt, a megmaradt nadrágot, alsómat és végül a cipőmet, zoknimat, melyek a többi ruhához kerültek le a földre. Aztán Denny feltéve az egyik lábamat a vállára, míg a kezével lassan beillesztve csoki barna merev farkát, majdan újra teljesnek éreztem magam tőle.
Érezve pedig, hogy megindult bennem egyből szólni is akartam, hogy még erősebben barátom, míg nem a szám sem maradt egymaga, Terenc kőkemény ízletes pénisze kezdett megismerkedni a nyelvemmel és min jó házigazda be is vezettem.
Közben, míg új társaimmal játszadoztam a többiek is megszabadultak a már feleslege ruhadarabjaiktól és egymást kezdték jobban megismerni, Pete nem tudva ellenállni a falhoz vezette Augustot, majd ajkával végigcsókolgatva elérte a főnyereményt. Kezével megragadva szájába vezette társa dorongját, melyet édesdeden ízlelgetve szopni kezdett, melyet Ron sem tudott már tétlenül nézni.
Ő is már teljesen meztelen volt és Pete elé feküdve kezelésbe vette az ő farkát, melyet szabályosan szívni kezdett, ettől barátja egy hatalmasat nyögött is fel, míg nem visszatért elfoglaltságához.
Denny megragadva a másik lábamat az asztalon, míg a másikban is kapaszkodott, tárta fel egyre jobban a lyukamat, ahogyan a társa is látva Petetől megragadva a fejemet és felém mozgatva az ágyékát lelkesen hatolt belém a számon keresztül.
A testemen át hullámzó kellemes hullámzó érzésektől eltelve, úgy éreztem én vagyok legboldogabb férfi a világon, hallva a nyögéseket, az egyre szaporább lélegzetvételeket, melyek összeolvadnak a testünkön keletkező sós cseppek nyomával és a szex megannyi formájával, nem érezhettem azt, hogy nem szeretnek, nem kívánnak engem, úgy, hogy mindent megadjanak nekem.
A testemet egyre sorjázó férfierők egyre izzadtabban csattantak a testemhez érve, Denny mint egy száguldó vonat fáradhatatlanul dolgozta meg a segglyukamat, mint még senki sem, Terenc csúcsos ékességét pedig már ki sem akartam engedni magamból, már érezni akartam az ízét neki, mikor is következett az új táncrend. Felültem a helyemről, melyet aztán Terenc foglalta el és meglátva a nyálamtól nedves faszát, azonnal magamban akartam érezni és gondoltam miért is ne, hiszen ez az én bulim.
Föléje állva lassan ereszkedni kezdtem vele szemben, vágytól terhes barna szemei csüngtek rajtam, mint érett gyümölcs a fán, ahogy egyre lejjebb haladok, majd megéreztem magamban a férfiasságát, és mint egy jó főnök le is akartam tesztelni a tűrőképességét.
Így lassan rugózni kezdtem rajta, melytől az egész testemet elöntötte a forróság és még többet akartam belőle, így fokozatosan emeltem a sebességemet. Barátom fejét hátra hajtva élvezkedve nyögdécselt velem együtt, ahogy játszottam rajta, míg a többiek csábosan figyeltek engem, egyik kezükben lassan játszva magukon, még soha nem volt ennyire hálás közönségem, mint most és gondoltam talán elővezethetném a meetingek előtt feszültség oldásképpen, én aztán biztos élvezném.
Köztük Ron is ott volt és szemével követve figyelte, hogyan mozgok a Terencen, aki már teljesen eksztázisba esett, amit csinálok, de nem volt vele egyedül. Én is teljesen odáig voltam a köztük lévő érintkezéstől, míg nem megéreztem a hátamon egy finom meleg lehetett és lassítani kezdtem.

-    Szabad? – kérdezte Pete, belenéztem szenvedélytől tüzes világos szemébe és már is tudtam mit akart és bólintottam feléje.

-    A jó munkaerőt meg kell becsülni. – mondtam neki mi közben is beillesztette a segglyukamba Terenc fallosza mellé a sajátját és azzal a lendülettel ágyékát felém lökve tett magáévá ő is.

Barátom pedig alattam nem akart kimaradni jobból, de teret is akart adni társának, így lassú mozgásba kezdve emelgetni kezdte a csípőjét felém, míg Pete teljesen bevadulva hanyatlott a hátamra és kész volt elmenni a végsőkig velem.
A szobában egyre növekvő tüzes vágy kezdett teljesen az őrületbe kergetni, megannyi időt együtt töltve soha nem jöttem rá, hogy egy kicsit is érdekelném őket, viszont most meg elégé mélyrehatóan bebizonyították, hogy tévedtem velük kapcsolatban.
A szobában közben is Dennyt elégé alaposan meg akarták ismerni, Ron a seggénél térdelve kezdte nyalogatni a lyukát, míg August kezébe véve merev hímtagját módszeresen húzogatni kezdte rajta a fitymáját, majd a nyelvévvel is bemutatkozott neki, melytől már nem tudta visszafogni nyögéseit.
Én pedig a testemben forrongó magját érezve a bőröm alatt adtam ki hangomat, hogy még, még, még tovább csináljátok, melyet Pete engedelmesen végre is hajtott, mi közben is a szájába kapva fülemet harapdálni kezdte, ennek hatására is már alig bírtam türtőztetni magamat. Terenc viszont egyre jobban gyorsította a mozgását felém, ahogy barátom a hátamnál sem tétovázott bennem, kezeit rám kulcsolva szorított magához, míg már mind a hárman nyögdécseltünk.
Denny ajkát megnyalva élvezte, ami vele történik, még sem tudta elhinni, hogy ez egyben a valóság is, de mikor körbe nézett és látott minket, közben érezte a seggében matató ujjakat Ron által, meg a faszát egyre mélyebbre elnyelő Augustot, akkor jött rá, hogy mennyire szeret is minket.
Míg végül mind a ketten lassítani kezdtek bennem, Terenc kezével végigsimított a felsőtestemen, Pete pedig apró csókjaival búcsúzott el tőlem végig a hátamon egészen a seggemig lemenve, melytől teljesen kirázott a hideg, annyira jó volt.
Viszont nem maradtam sokáig egyedül, melyet el is akartak kerülni úgy láttam, felkészültek mindenre, mert, ahogy barátaim elmentek az asztaltól felváltotta őket más. Leszálltam az asztalról, hogy adjak nekik helyet, mert a legjobb dologra készültek melyet a legjobb barátaimmal már sokszor volt benne részem és soha nem is tudom megunni.
Denny és August feküdt fel most, lábukat keresztbe téve kényelmesen helyezkedtek, hogy így a két kemény farkuk egymás mellett legyen, amikor pedig ez meg volt fel léptem hozzájuk és lassan ereszkedni kezdtem.
Majd mikor mind a ketten bennem voltak, lassan körözni kezdtem rajtuk, hogy megszokjam ezt a fajta tömítettséget a lyukamban, míg aztán hamarosan már vágtázni is kezdtem rajtuk. A két férfi meglepődve, hogy milyen jól csinálom, kiáltották felém a nevemet, úgy éreztem, mint ha egy műbikát lovagolnék meg éppen, de az annál sokkal jobb volt. Denny és August fogukat összeszorítva próbálták lenyugtatni magukat, ne hogy előbb elmenjenek, mert még tartogatnak nekem pár dolgot, melyet már türelmetlenül vártam. És ezt értésükre is adva még lejjebb nyomtam a seggemet és erősebben vertem oda nekik, melytől már teljesen az eszüket vesztették, ahogy bennünk is egyre forrt a gyönyör utáni elégíthetetlen rohanás.
Közben is a szobában Terenc és Pete minket figyeltek szemükkel, kezükkel egymás testét simogatták, míg Ron engem nézett végig, majd váratlanul elém állva megragadta a kőkemény dákómat és húzogatni kezdte. Amióta elkezdődött az én személyes kis búcsúztató bulim azóta éreztem, ahogy egyre jobban keményedik  a faszom, de a sok kényeztetés közepette el is feledkeztem róla, mindez idáig.
Barátom keze munkáját éreztet rajtam, lassabb tempóra váltottam a srácokon, ahogy egyre jobban Ronra koncentráltam. Ujjaival simítva végig szerszámomon játszadozott velem, majd mikor megláttam rajta azt a szívtipró mosolyát és ő is tudva ezt nyelvét kinyújtva belenyalt a rózsaszín makkomba, amelynek hatására már semmi mást nem akartam az ég egy adta világon, mint hogy folytassa.
De nem lehettem önző, így erősebben rugózva a két férfin, hallottam szenvedéllyel teli nyögéseiket, melybe most már Ron piszkos kis nyelve is becsatlakozott közéjük, míg nem már az egészet bekapta és szabályosan szopni kezdett.
Pete és Terenc is közelebb jöttek, hogy megszemléljék a mi kis négyesünk mozgószínházát, melyben jobb szerepet nem is kaphattam volna.
Ahogy figyeltem barátom száját, hogyan próbálja minden egyes mozdulattal mélyebbre tolni farkamat és míg szemével egy-egy lopott pillantást ejtve rám, azt hiszem érezni kezdtem valamit.
És ebben a pillanatban ért véget, ezt is, Ron abbahagyva a játszadozást a farkamon ellépett tőlünk, míg én lassan elhagyva a kényelmes helyemet a srácok is lementek az asztalról, beállva a többiek közé, míg egy férfi egészen az arcomhoz állva belesuttogott a fülembe.

-    Milyen a buli haver? – elmosolyodtam és mielőtt még bármit mondhattam volna még gyorsan hozzá tette. – Még nincsen vége. – és lenézve a szép vastag, kemény farkára, egyből megragadtam, húzogatni kezdtem, közben is figyelve az arcát, de legesleginkább azokat a gyönyörű szemeit, melyek kézimunkámtól egyre sötétebbek lettek.

Míg nem elkapva a kezemet róla, egy erőteljesen mozdulattal megfordított és nem is várakoztatva meg tovább a segglyukamba feltolva a hatalmas férfiasságát erősen dugni kezdett. Ennek hatására kezemet előrenyújtva támaszkodtam az asztalban és kérleltem minduntalan, hogy ne hagyja abba semmi pénzért sem. Fejét a vállamra hajtva csókolgatni kezdte a nyakamat végig a karomon, majd nem bírva ellenállni egyik kezemmel a vörös tincsei közé nyúlva jól megragadtam.
Élvezte, meleg nevetése izzította csak fel még jobban a véremet, és ahogy hatolt belém egyre mélyebbre úgy markoltam bele a hajába is, míg nem egészen az arcomhoz húzva mind a ketten ugyanazt akartuk. Szánk összeérve küzdött, csatázott, szeretkezett egymással, mint egy éltű pillangók az éjszakában, úgy omlottunk ajkunk völgyébe, éreztetve, amit érzünk.
Aztán elszakadva csak tovább csókolgatta az arcomat, majd visszatérve a testemhez, míg megállás nélkül mozgott bennem eleven férfiassága. Közben a többiek teljesen beleveszve a látványunkba néztek és hallgatták a testünk csutakos csattanását, a csókunk ízes egyvelegét, míg nem új helyzetbe kerültünk.
Ron nem hagyva időt sem nekem, megfordított majd felültetett az asztalra, széttárta a lábamat, visszatette az őt megillető meleg, nedves lyukamba a farkát, lábaimat a vállára téve folytatta ahonnan elkezdte.
Szeretem, ha én irányíthattok az ágyban, de most mindent meg akartam tenni ennek a férfinak, a munkatársamnak, a barátomnak, csak hogy jó legyen neki és belenéztem azokba a szemekbe, melyek csak engem akartak. Ahogy egyre vadabbul hatolt belém, úgy éreztem, hogy egyik lábát a másik után teszi fel az asztalra, közben is csak engem figyelt, nyögésemtől kényeztetve közeledett egyre felém, mint ágyéka fáradhatatlanul a seggemhez.
Lassan történt, ami egyszerre csöndes és teli volt, egészen rám ereszkedett, először csak a testét éreztem meg magamon mely az izzadtságtól csúszott rajtam, míg a feje egy centire megállva az enyémtől ott maradt és figyelt csak. Én pedig lábamat a kerek seggére kulcsolva még jobban magamhoz húztam, majd fejemet feléje emelve újra összeforrt az ajkunk. Ez most más volt, gyengéden kezdődött, aztán többet akart, melyet vad csípője ringatásával éreztetett is velem.
Hallottam, ahogy a fiúk közelebb jöttek hozzánk és onnan figyelve szemlélték a továbbiakat, melyre én is nagyon kíváncsi voltam már. Szánk újra elválva, fokozatosan újra vízszintes pozícióban találtam Ront, aki lábaimat a vállára téve döngette meg a segglyukamat, míg közben egyik kezével erősen húzogatni kezdte a farkamon a fitymát. Közben sem tétlenkedtem a hangommal, de most mindent beleadva nyögtem, ahogy a testemen átfutott eme kettős érzés, már kezdtem azt is hinni a bennem lévő forró lángtól egyszerűen el fogok párologni, olyan annyira áthevültem a barátaimtól, mégis legfőképp Rontól. Aki látva mennyire uralma alá tudott hajtani, abbahagyta bennem való mozgást és csak is dákómra koncentrált, én pedig azt az isteni izmos férfit néztem, aki mindent beleadva eljuttat egészen a gyönyörömig.
Csak minket lehetett hallani, ahogy mind a ketten egyre nehezebben véve a levegőt kezdtünk eljutni a végére, melyet a többiek is már nagyon közel éreztek. Mert mi közben Ron eleget téve ígéretének nagyon mélyre hatóan megismerkedtünk, addig a többiek nem tudva vissza fogni magukat verni kezdték a farkukat.
Mindegyikük teste az éjszakai fény és neon lámpa ragyogása közepette látszódott rajtuk a fényes izzadtság cseppek, melyek mozdulatukra legördültek róluk. Aztán Ron elengedve a szerszámomat, megint felém dőlt, majd kezét a hátamra tette, én pedig tudva, hogy mit akar a kezeimet a nyakára kulcsoltam és így kezdett el óvatosan felállni, majd le is lépni a földre. Amikor aztán meg volt, rá néztem mind a ketten mosolyogtunk, a másikra és lassan újra megéreztem hatalmasságát mozogni bennem, melyet egy erős csókkal fokoztam tovább.
Kezeivel az egész testemet végigjárta, mi közben ágyéka megállíthatatlanul baszta meg a lyukamat, én pedig még inkább átkarolva őt szorítottam magamhoz, egyik kezemmel pedig a mellkasán göndörödő mellkas szőrét simogattam végig.
Látva mind a kettőnkön, hogy mennyire élvezzük a másik játékát mosolyodtunk el, míg nem már ez a féle együttlét is a végéhez közeledett. Ron meleg lélegzése végig hullámzót a testemen, míg nem még egy határozott lökése után, elindult velem a székemhez, közben is megpróbált arra koncentrálni, hogy ne menjen el előbb.
Lassan leereszkedtem róla, majd azon nyomban körém gyűltek mindannyian és velük együtt megmarkolva a saját farkunkat keményen húzogatni kezdtük. Körülöttem voltak mindannyian, izzadtan, fáradtan, a gyönyör kapujában állva, ezek az én barátaim, akik igazán megadják a módját az ünneplésnek, ha kell és ezen gondolatok közepette kiáltott egy nagyot August.
A péniszéből kilövellő meleg, kellemes nedv a testemet borította be, majd követte Denny aki mellettem állva meg az arcomra spriccelte ondóját mely végigcsurgott az egész fizikai lényemen.
Meg akartam volna ízlelni mindegyiküket, de azon nyomban érték el egymás után a csúcsot, Pete előttem megállva nedvévvel a szerszámomat vonva be elégült ki, míg Terenc a mellkasomhoz nyomva, lökve érezte meg a gyönyörét, mi közben erősen markoltam meg a sajátomét is. Míg nem Ron maradt utoljára, csodálatos látvány volt, ahogy kezével megragadva játszott rajta, az arcán kinyíló igazi keménységet láttam meg, míg szemében a gyöngédség tombolt.
Majd érezve, hogy mindjárt itt van a számhoz állt be, én pedig nagyon is akartam feléje hajoltam és az utolsó pillanatig szoptam, aztán megéreztem, ahogy az egész számat elönti a forró szenvedély íze.
Ron örömtől telve mosolygott rám, hogy nyelem el magamba az ondóját, finom volt és addig ízlelgettem, míg farka teljesen puha nem lett, de még akkor is az egészet körbenyaltam és csak úgy adtam vissza tulajdonosának, aki ahogy kikerült a számból a nyelve kapott helyett nálam.
Szenvedélyes csókjától megrészegülve, engedtem el a szerszámomat, ezt pedig látva a többiek egyből kezelésbe vették. Denny, Pete, Terenc és August felváltva szopták, nyalták, húzogatták, melyet Ron is meglátva azonnal közéjük lépett és ő is beszállt a buliba.
És addig-addig fokozva ezt, míg nem egy nagyot nyögve feléjük, beterítettem mindegyikűjüket a fehér nedvemmel, melyet aztán megosztva a másikkal nyalakodtak egymáson. Míg végül mindegyikük hozzám jőve egy rövid csók után, elbúcsúztak és sok szerencsét kívántak az előléptetésemhez, majd végül csak Ron maradt a szobában. Még mindig meztelen volt és izzadt, karba tett kézzel dőlt az asztalomnak és kereste a szavakat, melyeket végül én mondtam ki helyette.

-    Szeretlek és köszönöm, hogy ezt meg is mutattad nekem. – ahogy belekezdtem egyből felnézett rám és figyelt engem, hogy mindent elmondok-e amit ő is akarna.

-    Feleségem van, egy jó féle házasság, de néha vannak olyan fajta igényeim, melyek akár egy férfi utáni szerelmet is jelenthetnek nekem és ezért képes lennék. - nem tudtam, hogy mi fog történni, hogy hogyan egyáltalán reagálni erre, majd hirtelen az asztaltól elrugaszkodva megcsókolt.

Behunytuk mind a ketten a szemünket, gyengéd volt, szeretetteljes, minden, amit én is akartam, aztán véget ért ez is, ő pedig lassan elhajolt tőlem és kinyitottuk a szemünket, majd elmosolyodtunk.

-    Kár lenne. – hát nem éppen ezt vártam, így értetlenkedve néztem rá.

-    A feleséged otthagyni, én nem tenném és tudod miért? – kíváncsian vártam, hogy mit tud mondani a meztelen, izzadt Ron a barátai ondójától ragadó főnökének.

-    Mert akkor nem tudnának találkozni a feleségeink. – és lehajolva a ruháihoz keresni kezdett valamit, míg én alaposan szemügyre vettem a seggét, hogy talán, ha lehetséges majd egyszer én ismerkednék meg vele mélyebben.

-    Meg is van! – és felállva visszamentem hozzám a tenyere közepén egy házastársi gyűrűvel, melyet felhúzott az ujjára.

-    De miért nem szóltál róla?

-    Nem igazán tudtam, hogy hogyan fogsz reagálni rá, - mozgatva az ujján a gyűrűt közben - így titokban tartottam mindenki előtt. – hát ez volt ám a meglepetés a javából, és hogy végre megtörjem a néma csendet eszembe jutott valami.

-    A hétvégén egy esküvőre megyek, és ha nem jön közbe semmi, akkor megbeszélem Lorennel, hogy tegyen az asztalra még kettő terítéket. – ezt hallva egy fajta kisfiús vigyor terült szét az arcán, de most én álltam föl hozzá és mentem megcsókolni őt.

Aztán elkezdtük megkeresni a ruháinkat, vagyis én a szakadt ruhámat, amit rendesen elintéztek a srácok, melyet tudatva Ronnal, megnyugtatott, hogy van nála egy pótruha nekem, mert gondolta, hogy el fog durvulni az egész, én pedig mondtam neki, hogy csak igazán durván szeretem.
Erre átkarolt engem majd a fülébe súgtam, hogy ez volt életem legjobb gratulációs - búcsúztató partija, melyre ő is bólogatni tudott.
Most pedig itt állva a stégen horgászok a legjobb haverjaimmal, eszembe jutott Ron és a neki küldött sms, hogy mihamarabb jöjjön le, mert nem akármilyen buliban lehet része, ha lejön közénk.
Tovább figyelve a kéken hullámzó tavat, vártam, hogy végre harapjanak halat és elgondolkodtam, hogy közben mi történhet Thomassal és Steve bácsival.
Hozzászólások
Danana69 ·
Én változatlanul imádtam :D jó ez a sorozat

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: