Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Laura története -110.fejezet

<!-- @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } A:link { so-language: zxx } -->

Laura története – 110. fejezet


Írta: Miranda Mars
mirandamars4@gmail.com
http://www.asstr.org/~laura/
Fordította: Jutcsi
jutcsika82@citromail.hu


Ezúttal Laura felépülése mind fizikailag mind mentálisan is hosszú ideig tartott. Különös módon a feneke gyógyult meg előbb, két nap múlva a régi volt. Ez vajon azt jelenti, hogy kezdek kitágulni? - tűnődött.


A puncija gyógyulása hosszabb időt vett igénybe az ostor és a durva kötél miatt, de három napon belül az is jobban volt. A hét végén a mellein a sárgás zúzódások még megvoltak, és a mellbimbói is állandóan égtek a fájdalomtól.A tükör előtt tartva megnézte, és a hüvelykujjaival gyengéden dörzsölte őket, megkínzott mellbimbóitól összerezzent még napokig. Karen tényleg nyomott hagyott rajtatok - mondta.


Érzelmileg még rosszabb volt. Nem tudta letagadni, hogy szívszaggatóan fáj- dalmas orgazmusai voltak, mialatt Karen análisan kínozta.Mind a megláztatás, mind a vad maró extázis megijesztette őt. Mindig is megértette Karen vágyát ez iránt a vad és elborzasztó szexuális fájdalom iránt, de eddig még sosem tapasztalt ilyen szélsőséges élményt.


Az a fájdalom, amit elszenvedett a múltban Karen kezétől, eltompult ezzel összehasonlítva, és az kevésbé volt hosszadalmas, áthatóan éles és fájdalmas. Nem tudta vajon megéri –e ennyit feládozni egy ilyen majdnem öngyilkos erejű orgazmusért. Tudta Karen nem érezte ennek a következményeit , mert Karen volt az első.De Laura félt ettől. Talán lehetséges túl keményen elélvezni.


És ami a rosszabb, a tapasztalat majdnem beárnyékolta a gyönyörű pillanato- kat, amit közvetlenül előtte, Chanitrával töltött, az egyik legjobb szexuá- lis élményt, amelynek valaha részese volt. Chanitrára gondolva mosolyognia kellett. Istenem milyen gyönyörű lány, gondolta.Olyan szabad, olyan egyszerű, nem veszélyes, mint Kim, csak édes, túláradó és nyitott.


De Kimről Trina jutott az eszébe.


Ennek az emléknek az érzelmi fájdalma rosszabb volt, mint az erőszaknak a következménye. Istenem, az a tekintet, ahogy engem nézett Kimmel- gondolta. Mélységesen gyűlölt.


Laura nem tudott úrrá lenni a gyötrelmein, ahogy újra visszaemlékezett arra az estére, amikor Trina érthetetlen módon levette a blúzát és a melltartóját, és megengedte Laurának, hogy cirógassa nagyszerű meztelen melleit, és szopja hatalmas fekete mellbimbóit.


Nem tudta megállni, hogy azon töprengjen, lehet, hogy Kimnek igaza van. Lehet, hogy majd meghal azért, hogy nyaljam a punciját és szeressem őt, amint azt Kim mondta.Csak fél.Mint mindenki. Még én is az elején.. Fél úgy gondolni magára. Akarja! Óó, Trina!


Laura eltűnödött, mi lenne ha kipróbálná amit Kim javasolt. Elvégre Trina féltékeny Kimre,különösen világosabb színű bőrére, és ez bizonyosan kompli- kálja a dolgokat. Ez nem egyszerűen csak a lány-lány szextől való félelem.


Ezenkívűl semmi mással nem próbálkozhatott. A vágyódás a gyomra tájékán rémisztő volt, és sokkal fájdalmasabb, mint az a fizikai fájdalom, amint hagyta, hogy Karen hátulról megerőszakolja. Még tíz napig tartott, amíg a zúzódások eltűntek a melleiről és újra normálisan érezte magát. Nem mert szexelni ez alatt az idő alatt, bár Yvette egyszer Sholandra pedig ismételten próbálta rábeszélni. Mindketten visszautasítottnak érezték magukat és szeszélyesek voltak, habár Laura próbálta részvétüket elnyerni a kisebb orvosi prob- lémájára hivatkozva.


Nem ismerte Trina címét, de tudta hogyan használja a fordított telefonjegy- zékeket a könyvtárban és végül megtalálta. És végül , amikor meggyógyult elszántan vezetett Trina lakásához egyik este munka után. Egy hat-hét év körüli kislány nyitott ajtót.


Laura rámosolygott.- Itthon van az anyukád?-kérdezte.


 


Istenem, az a nő, akit úgy meg akarok baszni valakinek az anyukája- döbbent rá. Jonelle, Yvette, and Cecilia is mind édesanyák voltak és ez nem állította meg őt. Laura még le is nyelt egy picit Cecilia forró tejéből, amint belespriccelt az arcába a szépség kuncogása közepette.


Trina kislánya bámulatos volt. Laura megesküdött volna, hogy tíz év múlva ő érte is meghalna, hogy az ágyába vihesse. A kislány elment, majd Trinával jött vissza, aki egy félmosollyal jutalmazta, mikor meglátta, hogy ki az.
- Valamit mondanom kell neked - mondta Laura. Csak egy percet vesz igénybe.
Trina nyugodtan bólintott.- Be akarsz jönni?
- Persze.
- Ő az én kislányom Shawna.
- Szia Shawna. Laura vagyok.


Trina beküldte Shawnát a nappaliba mesefilmet nézni és beinvitálta Laurát a konyhába. Háttal nekitámaszkodott a mosogatónak, ami gyötrelemesen gyönyörűnek hatott Laura számára, aki már érintette és csókolta meztelen testének egy részét és ezt soha nem tudta feledni. Laura összeomlott. Minden, amit kigondolt, hogy elmond semmivé foszlott.


Ó, Istenem…-dadogta Laura. Azért jöttem, hogy elmondjam neked-sajnálom. Tudom hogyan érezhetsz most. Nem tudom megállni, hogy belédszeressek. De én megpró… óh, ez csak hazugság. Megőrülök érted. Az az este, amikor mi... nem tudom elfelejteni. Nem tudok hazudni neked és azt mondani, hogy nem érdekelsz.


Elsírta magát és elfordult. Trina őt nézte.


- Nem kellett volna idejönnöd - mormolta. - Tudom, hogy igazat mondtál.
- El kellett jönnöm. Azután , mikor láttuk egymást. Szörnyű volt.
- Az a lány…..ő csak egy régi barátom.Igazán nem jelent számomra semmit.
- Kell, hogy jelentsen valamit. Ti ketten együtt voltatok.
Laura mélyen elpirult. Tudta, hogy a hazugság nem segít rajta. Trina igen éleseszű és egyenes volt. Ő is rosszul érezte magát - mondta Laura. Azért, mert azt hitte megbántott téged.
Trina most dühbe gurult. Laura most rosszat mondott.
- Megbántott engem? Miért bántott volna meg? Te nem tartozol nekem semmivel.


Laura mély levegőt vett és letörölte könnyeit a keze hátsó oldalával. Erőtlenül, nőiesen, sírt, zokogott. Picit beharapta az alsó ajkát és beszívta, hasát össze- szorította.
- Sajnálom - mondta. Nem állt szándékomban egy.…zavar lenni az életedben. Én…mégis megőrülök érted. Ennyi. Ezt többször nem is mondom. A kislányod nagyon kedves. Mennem kell. Már így is mindent összekuszáltam azzal, hogy idejöttem ezt elmondani neked.


Trina most rátette kezét Laura karjára. - Tőlem nem kell bocsánatot kérned, drágám - mondta lefegyverző melegséggel. Tudom hogyan érzel. Ahogy már mondtam, te valóban megőrülsz Rináért. A legtöbb ember így érzett vele kapcsolatban…Ezen nincs semmi szégyelleni való. Sajnálom, hogy úgy lerohantalak téged és a barátnődet. Gondolom zavarba hoztalak, vagy ilyesmi.


- Óh nem. Pont fordítva történt.
- Sajnálom, hogy azt mondtam róla, hogy magas liba.
- Nem rám tartozik, hogy kivel töltöd az idődet.


Ha tudnád - gondolta Laura. Az egyetlen, amiért ez megérte - mondta miközben folyamatosan egyenesen a szemébe nézett – Szerintem a te bőrszíned sokkal gyönyörűbb, mint az övé.
Most Trinán volt a sor hogy lefegyverezettnek érezze magát. Ártatlanul elmosodott, nem volt képes leplezni örömét.- Igazán?
- Igazán.
- Te úgy gondolod, hogy gyönyörű vagyok, ugye? - kérdezte hitetlenül.
- Igen úgy van.


Ezúttal egy mélységesen kényelmetlen pillanat támadt mindkettőjük számára. Laura szerette volna őt megcsókolni.Fogalma sem volt róla Trina mit akar. Trina szeme boldogságtól és izgatottságtól égett és még nyugtalanságtól is. Laura tudta, hogy nagyon össze van zavarodva, habár örül is a csodálatnak. Nos – Trina vállat vont, levéve a kezét Laura karjáról, ezzel Laura szívét le- hervasztva. Mindenki szereti…oh tudod- kuncogott bársonyosan. Köszönöm.
- Mennem kell - nézett Laura az órájára. Megzavartam a vacsorádat. Már úgyis mindent elrontottam.


Trina a fejét rázta, de nem szólt semmit. Laurának az volt az érzése, hogy ő is szeretné ha elmenne, hogy így megtarthassa magának zavaros értéseit. Trina hívta Shawna-t újra és Laura elbúcsúzott.


- Nagyon örülök, hogy megismertelek Shawna- mondta egy puszit nyomva a homlokára. Remélem újra láthatlak.


Shawna elmosolyodott és egy elbűvölő rés látszott ki, ahol egy foga kihullott.
- Köszönjük, hogy meglátogatott minket Miss Robbins.


Trina az ajtóban még egyszer megérintette Laura kezét egy, barátságos kedves rövid mozdulattal, mint ha nem tudna ellenállni, hogy megérintse Laurát. Laura mégegyszer mélyen a szemébe nézett. Trina a melleid a számban voltak - mondta a szemeivel. Akarlak!


- Remélem látlak még. - mondta lágyan Laura szemében tele vágyakozással.
- Trina bólintott és diplomatikusan mosolygott.- Talán.


Miközben hazafelé vezetett újra és újra ezen járt az esze . -Talán.


Otthon ébredt rá, hogy hihetetlenül fel van izgulva. A Karennel átélt sokkoló eset óta nem nagyon gondolt a szexre. Már csak az, hogy ugyanabban a lakásban volt Trinával őrülten felkavarta az érzéseit, és szexuális vágyit is felkorbácsolta, és most rosszabb volt mint valaha.


Sholandra, aki mindennap felhívta és gyakran meglátogatta a munkahelyén, végül növekvő igerlékenységének és az elutasításnak köszönhetően felhívta és elmondta, hogy Rhonda elhívta őt és azon tűnődött elmenjen-e hozzá.
Tudta hogyan tegye Laurát féltékennyé, aki kiszámíthatóan reagált erre. Egy egész éjszakát töltöttek atletikus, buja, kimerítő keféléssel, olyan éjszakát, amilyet Laura csak néhány nővel élt át eddig. Karennel is persze. Brandivel, Jonelle-lel. Egy éjszaka számtalan orgazmussal, olyan sok, hogy számolni sem tudta.
Reggelre Sholandra alig tudott mozogni, ahogy Laura sem, de boldogok voltak. Sholandra , ahogy Brandi is , olyan elégedett volt mint a kisgyerek az első báli ruhájának , és számtalanszor elélvezett. Nem tudta, hogy ilyen is lehetséges. Laura remélte, hogy ez távol tartja őt Rhonda ágyától. Ő maga alig tudott felállni, vagy járni, mégis mindkettejüknek menniük kellett dolgozni.
Ez Sholandrát kevésbé követelőzővé tette egy darabig. Eltelt egy újabb hét és a fájdalom, amit a Trinával töltött idő emléke okozott egy mély, heves melankólikus állapotba kergette. Aztán egyik hétvégén este Trina felhívta.


- Csak kicsit beszélgetni szerettem volna – mondta.
- Igazán?- kérdeze Laura hitetlenül, nem is engedve magának, hogy reménykedjen. Shawna az apjánál van és magányosnak érzem magam. Vannak barátaim, de nem akartam velük beszélgetni.
- Én bármikor elérhető vagyok.- mondta Laura majdhogynem túláradva.
- Nem akarsz átjönni hozzám?- kérdezte Trina. Átjöhetnél. Útközben megállhatnál és vehetnél popcornt. Van egy jó film a tv-ben, a címe Serpico. Láttad már?
- Nem – mondta Laura remegő szívvel. - Meghívott popcornozni és filmet nézni.
- Vajjal, vagy anélkül szereted? - kérdezte.
Trina kuncogott.
- Ó vajjal. Imádom a vajat, annak ellenére, hogy hízlal.
- Én is imádom. Húsz percen belül ott leszek.
- Oké.


Laura minden erejét összeszedte, hogy ne ébressze fel hiú reményeit. Vett egy meglehetősen drága bort a popcorn mellé, de határozottan visszautasította, hogy elképzelje magukat amint borozgatnak és általa újra felhevülnek. Ellenállt, hogy Trina testi szépségeire gondoljon, és a tényre, hogy órákig kettesben lesznek.


Úgy gondolom már nem vagyunk gyerekek. Tudjuk mi történt legutóbb. Idő előtt vége lett, de megtörtént.


Kényszerítette magát, hogy ne gondoljon erre amíg vezetett. Forró éjszaka volt és Trina ajtóban várta egy nagyon rövid testhez simuló piros felsőben, amiben picit Chanitrára emlékeztette. Trina tökéletesen káprázatos volt. A lábai nagyon hosszúak és gyönyörűek voltak , bár nem olyan vékonyak, mint Yvetté. Helyette izmos és formás, inkább olyan mint Brandié, habár nem olyan nagyon izmos, csak sima és gyönyörű. Laura megpróbálta nem bámulni Trina lábait vagy sima fekete, derekát meztelenül hagyó ruháját.
Ezt azért viseli, hogy engem kínozzon – gondolta Laura, próbálva elhessegetni a gondolatot. Istenem, hogy lehet, hogy ez a bámulatos fiatal nő itthon ül szombat este, és áthív magához, hogy velem ossza meg? Nem tudom elhinni. Hogy lehet az, hogy a városban nem akarja minden férfi lerángatni róla a bugyiját?
- Szia - mondta élénken, próbált ártatlannak látszani.
- Istenem. Lélegzetelállítóan nagyszerűen nézel ki.
- Tetőtől talpig látványosan végigfuttatta szemét Trinán , aztán teljesen lezserül elfordult.
- Szia - vigyorodott el Trina és beengedte. Megint hízelegsz. Zavarba hozol.
- Ez az igazság - mondta Laura. Tudnod kell, hogy így van.
- Trina vállat vont. Mondta már valaki, hogy pont úgy nézel ki, mint az a modell, akit annyi magazinban láthatsz? - kérdezte rápislantva Laurára. Az az elképesztően dús hajú. Láttam őt a Viktória titka katalógusban.
- Stephanie Seymour. Igen mindenki. Te hízelegsz.
- Olyan vagy, mint ő.
- Köszi.


Elkészítették a popcornt és elhelyezkedtek a kanapén a filmet nézni.
- Ki akarod nyitni a bort? - kérdezte Laura
- Ha most iszunk, elálmosodom tőle - mondta Trina. - Várjunk vele.
Nézték a Serpicot, és Laura próbálta pillantásaitt távol tartani Trina elsőrangú csupasz hasáról, ami feszes, lapos sima és gyönyörű sötét barna volt. Hogy lejjebb hogyan nézhet ki Laura nem tudta, de Trina páratlan hasán nem látszottak a szülés jelei. A kanapé két ellentétes oldalán ültek szemben egymással, köztük a popcorn. A film jó volt, csak kicsit unalmas, és alkalmanként mindketten elkapták a másik pillantását, de gyorsan félrenéztek.
Kefélni fogunk- Ébredt rá hirtelen Laura. Egyedül ez az oka annak, hogy itt vagyunk. Ezért hívott át magához.
Másrészről viszont emlékeztette magát, hogy legyen óvatos, a múltkori eset után. Lehetséges volt, hogy téved és Trina csak teljesen ártatlanul hívta át, hogy megnézzék a filmet.
Körülbelül egy óra elteltével Laura rájött, hogy az ő dolga, hogy megtegye a következő lépést. Trina már megtette, ami tőle telt, azzal, hogy összehozta őket. De neki nem volt tapasztalata, és félt is túllépni ezen a ponton.


Így megkérdezte.
- Mit szólnál egy pohár borhoz?
Trina mosolygott, szemei csillogtak. - Azt hiszem tudnék inni egyet.
- Maradj csak ülve - mondta Laura és felállt. Hozom a bort meg poharakat.
De Trina követte őt a konyhába. Elővette a poharakat, amíg Laura kinyitotta a bort. A konyha kicsi volt és nem tudták elkerülni, hogy egymáshoz közel ne kerüljenek, szemtől szembe. Istenem - konyhák újra! - gondolta Laura. Rina és Trina és én a konyhában amint kétségbeesetten akarom őket.
- Tudod - mondta Trina gyengéden. Értékelem, hogy átjöttél ide a múltkori este után. Tudom, nem volt számodra könnyű.
- Ó... könnyű - kuncogott Laura zavartan.
De Trina inkább komoly maradt. - Tudom, hogy csak kedves próbáltál lenni.
Letette a poharakat a mosogató csempéjéhez, a bor mellé. A szemei újra csillogtak. Laura eddig még nem látta őt ennyire nyugodtnak, nyitottnak és fogékonynak. Egyik ujjával felnyúlt az állán és végigfutatta arcán, aztán teljesen hozzányomta a lány érzéki ajkaihoz.
Mintha csak ki akarta volna hangsúlyozni a hajlandóságát, Trina tett egy lépést előre, közelebb hozva az arcát Laurához. Laura rajtahagyta ujjbegyeit Trina arcán és határtalan lágysággal cirógatta. A szájuk könnyedén összeért. Anélkül csókolóztak, hogy megérintették volna egymást, a szájuk végzett mindent, egymásba fonódva, mozogva, keresve.
Amikor a nyelvük összeért, végül megöleltél egymást és Laura kezei közvet- lenül hozzáértek Trina forró bőréhez a derekánál. Néhány másodperc múlva Trina melle hozzáért Laura ingéhez és elkezdte előlről kigombolni. Laurát ez megborzongotta és megdöbbentette. Egy éles izgatott reszketés futott keresztül a testén, ahogy Trina megcsókolta a nyakát.
Trina belecsókolt a fülébe. - Ez alkalommal én leszek az első - suttogta.
Trina újra megcsókolta miközben lassan kigombolta blúzán a gombokat. Laura farmert viselt öv nélkül és egy fehér férfi inget. A farmer alsó része könnyedén szétnyílt, Trina kigombolta. Ajkai megint mélyen Lauráéra tapadtak, amint az utolsó gombot nyitotta ki.
Laura egy vadítóan szexi fekete csipkés melltartót viselt, ami elkápráztatta Trinát.
- Biztos, hogy te nem Stephanie vagy?-mormolta incselkedve, csókolgatva Laura melltartójának felfedett csúcsait. Még soha nem láttam ehhez fogható melltartót. Könnyen lejön?
Mutatott rá a kicsi kapcsokra a mellei között.
- Igen.- zihálta Laura olyan izgatottan, hogy alig tudott beszélni.


Trina kikapcsolta Laura melltartóját és lehúzta róla. Mindkét kezével megfogta Laura meztelen melleit és a szájába vette őket.Trina egyértelműen nem csinált még ilyet azelőtt, de néhány kísérleti nyalogatás után szopni kezdte Laura mellbimbóit és lassú izgató érzékiséggel préselgette őket.
Laura majdnem elélvezett. Egy éles, szabályozhatatlan reszketés rázta meg a testét.
- Óhh. – sóhajtozott képtelenül leállítani magát.
- A mindenit! - kislány te egyre forróbb vagy!- mormolta Trina a torkát, nyakát majd újra az ajkait csókolva gyengéden.
- Majdnem elélveztem - vallotta be.
Trina még mindig a kezében tartotta Laura melleit, és mialatt csókolóztak a tenyerével a nedves melleit dörzsölgette. - Nagyon érzékenyek ugye - suttogta? Az enyémek is azok voltak Shawna előtt.
Laura kezei most Trina felsője alatt, hasfalánál kalandoztak. Felnyomta Trina melltartóját.
- Akarsz menni a hálószobámba?- kérdezte Trina.
- Nem- kuncogta Laura. Imádom a konyhákat. Te meg én felhevíthenénk itt a tüzet.
- Már felhevítettük.
- Várj....egy percet - könyörgött Laura.
Kicsatolta hátul Trina melltartóját. Trina felsője betakarta a vállát, ezért a melltartó pántjai nem estek le, így Laura lehúzta őket szabaddá téve Trina sokkolóan gyönyörű, csupasz melleit. Gyengéden eltávolította Trina kezeit a melleiről és hozzányomta a sajátjait Trináéhoz, közben csókolóztak, mialatt a melleik összenyomódtak.
Ezúttal szenvedélyesebben csókolták egymást, mint valaha. A nyelvük táncot járt és egymást döfte, légzésük felgyorsult.
Majd Laura megfogta Trina mindkét hatalmas, erős mellét a szájába tolta, úgy szopva Trina nagy mellbimbóit, hogy Trina testén reszketés futott végig.
- Óh!Óh....igen!- nyögött fel Trina gyengén.
Laura újból megcsókolta az ajkait.- Be kéne mennünk a hálószobába - suttogta.
Trina gyönyörű arca feldúlt volt a extázistól, amit a vad előjáték okozott. Laura tudta, ha egyszer meztelenek lesznek együtt az ágyban, mindketten szénaboglyaként fognak egymáson hemperegni. Trina arca rövidesen kisimult.
- Igen - mondta Laura kezét húzva.
Ahogy a szófához értek elvette a távkapcsolót és kikapcsolta a tévét. Trina hálószobája hatalmas volt, királyi méretű ággyal. Újra ölelkeztek és csókolóztak, egymáshoz nyomva a csupasz melleiket, ami mindkettőjüket felizgatta. Aztán Laura lehúzta Trina felsőjét a fején keresztül és teljesen levette a melltartóját. Lehullajtotta a sajátját, és Trina még mindig a fekete melltartót által lenyűgözve lesegítette róla.
- Nekem is szereznem kell ilyeneket - mondta csillogó szemekkel.
Laura lecsúsztatta a farmerját, Trinát nézve, ahogy leejtette a melltartót és eldobta. A lány teste lélegzetelállító volt. Pont úgy nézett ki, mint Rina, csak néhány kilóval több volt, gyönyörű formás lábaival, a feneke meg Chanitráéval vetekedett. A szülés egyetlen jele a köldökén volt.
Trina elkezdte lehúzni barackszínű fágyolszerű bugyiját, de Laura a csuklójára tette a kezét, hogy megállítsa.
- Kérlek engedd meg nekem – suttogta.
Apró mosoly jelent meg Trina érzéki ajkain.
Laurán még mindig rajta volt a bugyija, még több csipkével, összepasszolt a melltartóján levőkkel. Behúzta Trinát az ágyba, és lefeküdtek egymással szemben. Laura most mélyen megcsókolta, a csók által kiárasztva magából a felgyülemlett vágyakozást, amit érzett Trina és a nővére iránt.
Mialatt csókolta apránként lehúzta Trina a bugyiját a combján, a térdein át egészet a sarkáig. Majd ugyanezt tette a sajátjával is, csak akkor szakítva meg a csókot, amikor már mindkettejük bugyija lábfejüknél volt. Elérte, majd megszabadította magukat tőlük.
A tekintetük egymásba fonódott és egyszer sem tört meg. Majd Laura lassan, nagy tapasztalattal kezdte el kényeztetni Trina látványos meztelen testének minden porcikáját, ahogy mindig is akarta. Laura számára Trina csodálatosan szép volt, pontos mása Rinának. Laura rajta legeltette a szemét, miközben hosszú percekig szopta hatalmas, lágy mellbimbóit, érezve ahogy összenyomódnak a szájában, hallgatva Trinát nyöszörgései közepette, vonaglásra késztetve.


Majd lejjebb haladt tobzódva az élvezetekben Trina forró, sima, sötét bőrén, a hasát csókolva és csiklandozva köldökét a nyelve hegyével, simogatva Trina belső combját az ujjaival, ugyanakkor közelített Trina nedves szivárgó puncijához. A nyelve és az ujjai is egyszerre értek oda, ujjai szétnyitották a duzzadt szeméremajkait, nyelvét beszúsztatta kiálló csiklójához a csillogó árok alatt.
Trina teste összeszorult majd elernyedt, egy extatikus sóhaj tört fel a torkából.
- Óh! Óhhhh... nyögött fel, fészkelődve izgatottan ahogy Laura nyelve a punciját ostromolta.
Laura tudta, hogy ezelőtt még soha senki nem nyalta úgy ki ahogy ő nyalta, és most rájött, hogy Trina nagyon közel van az orgazmushoz, de most még nem merte megadni neki a teljes gyönyört. Ez még várhat. Trina kétségbeesetten nyöszörgött, csípőjét ritmikusan mozgatta, arra vágyva, hogy elélvezzen. Laura éppúgy fel volt már izgulva.
Hosszú utat tettünk meg amíg idáig eljutottunk - gondolta. Természetes, hogy mindketten majd belehalunk, hogy együtt élvezhessünk el végre. Gyorsan felült és áttette egyik lábát Trina combja alatt, nedvedző, lüktető punciját közelebb tolva. Közelebb hajolt- zihálva és suttogva. - Tartsd szétnyitva a puncidat – irányította.
Trina úgy tett, ahogy Laura kérte, egyik kezével lenyúlt és ujjaival széthúzta szeméremajkait. Laura is így tett és lassan araszolt előre, amíg a nedves puncijuk találkozott és egymáshoz dörzsölődött. Az élmény olyan édes és in- tenzív volt, hogy mindketten majdnem elájultak.
- Óhhhhnnn! - nyögött fel Laura izgatottan.
- Óhhhnn... a francba - zihált Trina.
- Óh Istenem... Laura!
- Igen!Óh Trina...igen! zihált Laura- tologatva csípőjét , punciját Trináéhoz lökdösve, érezve ahogy Trina elkezd visszanyomni.
Trina a hátán feküdt amíg Laura baszta, Laura szemeibe felnézve, gyönyörű arca grimaszba rándult a szexuális izgatottság hevében elragadtatva, csípője Lauráéval egy ritmusra rángott. Az a forró érzés, amit átéltek amint nedves puncijukkal kúrtak és ölelkeztek, volt Laura számára a legfenségesebb érzés, amit valaha átélt, és abból tudta, hogy Trina is ugyanezt érzi, ahogy lüktető csillogó fekete szemeivel nézte őt.
Hevesen dugtak, zihálva egymásba csavarodva, a csípőjüket lökdösve gyorsabban és gyorsabban. Trina teste összerándult, behunyta a szemeit és sokkoló görcsök rázták meg.
- Auuhhh!Óhh...Laur- zihál. Úúhhh!-siránkozott élvezve és élvezve, hogy elmegy ahogy Laura tovább dugta.


És Laura közvetlenül mögötte járt villámcsapásként haladt át a testén saját orgazmusa , amint megrázta őt.


- Óóhhhmmm! - nyögött fel. Óóhhh igen, igen úúúúhhn! Óh istenem Trina!Ahh.Hmm!


Hozzásimult Trina formás fekete lábaihoz, combja alá tolva saját lábait, forrón vonaló punciját Trináéhoz nyomva, együtt vibrálva ahogy az intenzív orgazmus rájuk tört. Amint csökkent lassan kibontakoztak egymás öleléséből, de Laura nem elégedett meg, hogy annyiban hagyja. Elhelyezkedett Trina fényes kemény combjai között, újra hozzátolta száját a lány puncijához és nyelvezte Trina csiklóját, gyorsan újra lázasan felizgatva őt.
- Óóhhhh…….óh Laura!- zihálta Trina, élvezetes teste vonaglott ahogy Laura gyakorlottan kényeztette.
Tudta, most előnyben van, azóta, hogy másodpercekkel korábban együtt törtek ki az orgazmusban. Trina még mindig fel volt izgulva, de Laura a saját izgatottságát most már vissza tudta fogni, és most már türelmesen derítette fel Trina gyönyörű hosszú, kanyargós punciját a nyelvével, a szexuális élvezet olyan magaslataira röpítve ezzel a lányt, amiről biztosan tudta még soha nem tapasztalt.
Laura gyengéd és szenvedélyes volt, ahogy a nyelvét mélyen becsúsztatta Trina puncijába és ki-be húzogatta a csiklóján át, mialatt Trina irányíthatatlanul reszketett és nyögdécselt.
Óhhhmmmm….óh Jézusom, mindjárt újra elélvezek, kislány - zihálta, testét rázva , Laurára nézve, megragadva a saját buja melleit nyomogatta kétségbeesetten.- Óh Istenem... elmegyek!Óh.....Laura!


- Igen igen- mormolta Laura forróságtól égve, most már gyorsan szopva Trina csiklóját és dörzsölgetve kemény fenekét két kezével.
Auuuuhhhh! Aahhhhh! - Trina hirtelen felkiáltott görcsös rángatózással és egy éles és hosszan tartó orgazmus rázta meg sokkal erősebben mint az első volt.
Hátát ívben begörbítették a borzongató, magával ragadó heves gyönyör-rohamok.
Ez az orgazmus annyira felülmúlhatatlan volt, hogy az utórohamok még mindig rázták, ahogy Laura lecsúszott hozzá, hogy átölelje, megcsókolja, élvezetes melleit domborítva, tartva Trinát, amíg a mély sóhajok és remegése csökkent majd alábbhagyott. Néhány percbe telt, míg kikerült kiütő a lendületből.
Rápislantott Laurára.- Miért nem mondtad el soha, hogy ez ilyen lehet? - kérdezte lágyan.
- Sosem kérdezted.
- Most már értem Rina mit látott benned. Soha nem élveztem el még így senkivel. Senkivel.
Laura mosolygott. – Imádok neked örömöt szerezni – dorombolta.
Trina szerette volna viszonozni a szívességet, de félénk volt a tapasztalat hiányában. Megcsókolta Laura melleit és mellbimbóit szopta, ahogy a konyhában tette. De habozott azonkívül tovább haladni.
- Én nem tudom…mit csináljak - vallotta be félénken.
- Csak tedd, amit szeretnél - suttogta Laura.
- Megcsókolhatom a te …
- A puncimat?Ahogy én csókoltam a tiédet?
Trina bólintott, szemei tágra nyíltak. Én soha nem ejtem ki azt a szót. Soha nem mondtam. Hozzá kell szoktatnom magam.
Laura megcsókolta. - Te gyönyörű, gyönyörű lány. Azt akarom, hogy megbasszál engem. Akarom, hogy bassz és bassz, tudod?Akárhogy ahogy akarod. Bassz meg Trina. Kérlek, bassz meg.
- Istenem megint zavarba hozol- vigyorgott Trina, Laura testét kezdte csókolni, altestét, sima hasát.


Laura ellazult és szélesre tárta combjait felsóhajtva, ahogy Trina lecsúszott közéjük. Trina ajkai megtalálták Laura sima bőrén combjának belső felét és Laura élesen kapkodott levegőért élvezetében, ahogy a lány nyelve megérintette a nedves szeméremajkait.
- Óh!Igen…óh Trina igen! - zihált.
Trina újra bátortalan kísérletet tett, óvatosan, de a vágya hamarosan átsegítette ezen. Lecsúszott Laura duzzadt szeméremajkaihoz, és a hüvelykujjával széthúzta őket, hogy mélyen belecsúsztassa nyelvét Laurába, egy elragadtatott nyögést hozva ki ezzel Laurából, aki irányíthatatlanul remegett, ívelt háttal nyomta punciját Trina szájához.
- Igen… igen! - lihegett lágyan. Óh igen baby csináld… pont úgy, igen!Óhhhhmm!
Trina hümmögni és dorombolni kezdett, ahogy Laura punciját falta, nyelvezte, tapogatta és dugta, mialatt Laura rázkódott és nyögött. Laura Trina kefélésétől már teljesen felizgulva, a közelében volt egy megrázó erejű orgazmusnak , és Trina szerető, szenvedélyes nyelve gyorsan eljuttatta a csúcsra.
Nagyszerű, velőtrázó, testét teljesen átható érzéssel, hevesebben élvezett el, mint az első alkalommal, olyan volt mintha Rina és Trina egyszerre dugnák, sokat kellett várnia és szenvednie, amíg eljutott idáig.
- Auuuhhmmm!Óh...óhhhmmm-jajgatott, arcát oldalról a párnába fúrta, hullámzott és borzongott minden egyes erős roham megrázta testét.
Ahelyett, hogy kielégült volna ez az orgazmus arra ösztökélte, hogy még többet akarjon a gyönyörűséges lányból és Trinán is ugyanez látszott. Ölelkeztek és csókolóztak, de nem gyengéden vagy lágyan. Még mindig égtett a vágy bennük egymás iránt, és mindenhol összenyomták meztelen testüket, egymásba csavarodtak és vonaglottak együtt, majd egy hatvakilences pózba fordulva először Laurával fölül, utána alul ahogy csavarodtak, erőlködtek még szenvedélyesebben falva egymást, pumpálva, nyöszörögve míg végül újra együtt egy féktelen kitöréssel élveztek el.
Amikor ez véget ért, Trina újra csendes és félénk lett eláradva azzal amit tett, egy örvénylő elsöprő erejű szexuális élménnyel. Két orgazmusa volt közvetlen egymás után.
- Még soha nem élveztem el háromszor egész életemben - vallotta be Laurának. Nem, visszavonom. Egyszer igen. Kétszer a volt férjemmel, aztán vettem egy kád fürdőt és…újra megtettem. Csak megtörtént. Úgy hiszem szexmániás voltam azon az éjszakán, vagy ilyesmi.
Laura hozzásimult és egyik kezével megsimogatta gyönyörű fekete punciját a csillogó combjai között. - Hhmmmm, El tudlak juttatni a csúcsra huszonháromszor is – dorombolta.
- Csak viccelsz.
Laura megcsókolta.- Talán huszonkétszer. Újra Trina hihetetlen melleihez ereszkedett. Addig tudnám őket kényeztetni, amíg újra elélvezel.
- Fogadok, hogy tudnád – sóhajtott Trina, nézte ahogy duzzadt melle eltűnik Laura szájában. - Szophatod őket még erősebben.


Laura megtette.


- Óhhhhmmm… óh igen!- lihegett Trina. Igen így! Úhhhm!
Pompás, sötét mellei felkészültnek látszottak egy totális érzéki ostromra , és Laura kész volt teljesíteni ezt. Szétterpesztett lábbal Trina rekeszizmára ült és kezeivel megmarkolta mindkét buja mellét és olyan éles szenvedéllyel gyorsan nyelte el ahogy korábban még nem merte tenni. Az ujjait belemélyesztette Trina kemény kerek melleibe és szájába tömte a lány hatalmas gömbölyded kebleit, keményen szopta és fogaival ingerelte, amíg kegyetlenül duzzadtak és égnek állóak lettek, vadul meredtek és puffadtak lettek a bimbói.
Trina eszelősen izgatott volt, zihálva, nyögve rángatózott és vonaglott Laura alatt. Laura tudta, hogy még soha senki nem volt ilyen erőszakos a melleivel, és ez Trinát vadul felizgatta. Reszketet, nyögdécselt, zihált, levegő után kapkodott, ahogy Laura ajkai kínozták a hihetetlenül nagy, nedves melleit.
Laura szeretettel, fogta, préselte és csipkedte Trina nedves melleit mialatt lány érzéki ajkai vadul gyötörték az övéit.
- Imádom a gyönyörű melleidet…- Imádom szopni a gyönyörű melleidet.- zihált Laura, a száját újra hozzájuk tolva kapzsin belfalva.
- Óhhhmmm… óh Laura... úúh! Úhm! Óh… ó istenem! Újra el fogok menni! Óh!
Laura leejtette kezeit Trina ágyékához és forró nedveséget érzett közte sokkal többet még, mint a szerelmi légyott alatt eddig tapasztalt. Trina bőségesen nedvesedett, mert Laura keményen szopta és gyűrögette melleit és bimbóit , Trina izgatottan rázta csípőjét várva, hogy elélvezzen.
Laura tudta, hogy a legcsekélyebb érintéstől elmenne. Oldalára fordította és megölelte a gyönyörű vonagló lányt, száját újra a gömbölyded nedves melle felé irányította, mialatt gyengéden becsúsztatta két ujját a forró síkos nyitott puncijába. Keményen megszívta Trina melleit, ahogy ujjai megtalálták izgatott csiklóját, és Trinát elérte egy gyors megrázó orgazmus.
- Ááuuhm!- kiáltott fel, és teste rázkódott a heves görcsöktől ÓÓhhmm! Úúhm! Óh… a szentségit! Óóhmmm!
A gyönyör kínzó volt. A buja meztelen testét megborzongatta az ütközet hullámzott, rázkódott, a levegő a torkába szorult. Majd kiszabadult egy hosszas érzelmes kiáltásban, ami borzasztóan felizgatta Laurát, mert tudta, az elragadtatott élményt ő okozta.
Nem volt hajlandó feladni ezt és annyiban hagyni. Trina teste duzzadó és felhevült volt, és úgy tűnt Laura hozzáértő szakértelme könnyen hozzá-segítheti egy újabb élvezethez. Mielőtt Trina magához tért volna a sokkoló orgazmusból, ami megrázta az előbb, Laura újra a puncijához hajolt és ezúttal három percig szeretkezett vele, mielőtt Trina kitört volna a az ötödik fantasztikus élvezetben, nyöszörögve, remegve, nagyszerű teste hullámzott az extázistól, ami átáramlott egész testén.
Azután lassan elkábulva, elhomályosult tekintettel, boldogan pislogott Laurára. - Úgy látszik te bármikor el tudsz juttatni engem a csúcsra, amikor csak akarod - vallotta be lágyan, kissé vigyorogva. A legtöbb férfi nem tud így a csúcsra juttatni.
- Szeretlek eljuttatni a csúcsra. Nagyon gyönyörű vagy, amikor elélvezel.
- Még soha nem ismertem senki hozzád foghatót.
- Most már igen.
- Tudod, nem muszáj hazamenned. Itt alhatnál nálam ma éjjel. Itt mellettem.
- Biztos vagy benne, hogy nem fogjuk ébren tartani egymást?
Trina vad nevetésben tört ki. – Valószínűleg igen.
És megtették. Számtalan orgazmus rázta már meg Trinát, de Laura látott még néhányat, mielőtt hagyta volna elaludni. És Lauraának is volt még számos. A hetedik mennyországban járt, vagy a kilencedikben, eszelősen boldog volt. És úgy vélte Trina is. A szeretkezésük hamarosan túlszárnyalt puszta kefélésen, mélyen intim kommunikációvá vált.
És Trina tizedik orgazmusa amit úgy oszottak meg, hogy egymás szemébe nézve, a másik csiklóját dörzsölték amíg mindketten elélveztek felperzselő, kibírhatatlan olyan megütő erejű volt, hogy majdnem elájultak tőle. Nagyon mély, szívbemarkoló orgazmusa olyan, amilyen Jonelle-nek volt néha és Laura tartotta, préselte, csókolta a lányt őt, megdöbbentette és bevezette őt egy ilyen hihetetlen boldogságba.
Ezúttal, ahogy egymás karjaiban feküdtek, Trina csendes és és komoly volt.
- Majdnem sajnálom, hogy ezt tettük - mondta. Úgy értem, hogy megtettem.
Laura megcsókolta. Ezt már hallotta azelőtt.
- Te utánad…soha nem tudok visszatérni. A régi útra.
- Úgy érted férfiakkal?
- Úgy valahogy. Úgy értem, tudnék, de tudom soha nem lenne olyan, mint ez.
- Tönkretettél engem.
Összeráncolta a szemöldökét. Laurába belenyilallt a félelem. De aztán Trina szélesen elmosolyodott, az ő gyönyörű, fertőző mosolyával.
- Tegyél tökre még egy kicsit – vigyorgott.
- Már majdnem éjfél van - suttogta Laura.
- Te valószínűleg egy boszorkány vagy, és reggelig fogsz kefélni engem, ugye?
- A második felében legalább igazad van - mosolygott Laura.


Trina szenvedélyesen megcsókolta.
- Megkapod az engedélyemet - súgta vissza.
- Csak nehogy szívrohamot okozz nekem, mert van egy kislányom, akit reggel össze kell szednem.

Hozzászólások
További hozzászólások »
kuttyu ·
Marhaság,nem tetszik.

leszbilujza ·
Szép, így tovább.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: