Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Lady Vengeance (2) - A búvóhely

Előzmény cime:   Lady Vengeance (1) - A bosszú asszonya  …. és ugyanezen a web lapon található.

Az előzményből  ….
„Itt van a kulcs.  Ha eldöntötted hogy használni akarod akkor hivj fel és megadom a címet. Általában négytől hatig szabad vagyok, de ha más időben akarsz magadévá tenni kitalálok valamit.” Kiitta a kávé maradékát, felállt és elindult a kijárat felé. Tekintetemmel követtem és szemeim nem győzték magukba inni a gyönyörű látványát.  ’Ez a zsenge Istennő az enyém!’ Intettem a számláért.

*********************
Három napi kitartás után összedölt minden tervem, és felhívtam a közvetlen vonalát.  Csak csöngött és csöngött, de senki nem vette fel.  ’Bizonyára kiment valahová’ gondoltam és beletemetkeztem a munkámba. Órák múltak el mire ismét magam maradtam az irodában és nyugodtan hívhattam.  Második csengésre belebúgott az ismerös hang.  „Igazgatósági tikárság”.  Nem tudtam, hogy egyedül van-e, tud szabadon beszélni vagy sem, ezért úgy beszéltem, hogy megkönnyitsem a válasza adását akár ki is van körülötte. „Kezeit csókolom, szeretnék érdeklödni egy cim után” mondtam olyan természetes hangon, hogy ha nincs egyedül akár hallhatják is a kérdést.  Rövid szünet után jött a válasz „Bajza utca 1. Harmadik emelet 3” és letette a telefont köszönés nélkül.  ’A kocka el van vetve’, ma délután minden aminek meg kell történnie meg is fog történni.  Ismertem az épületet, és amint végeztem a napi feladatommal elindultam a ’Gyönyörök Házába’.  Még hallottam Marika hangját ahogy rákérdezett mikor jövök vissza. „Ma már nem valószinű” válaszoltam és gyors léptekkel elhagytam az irodát.

Tíz percnyire volt az irodám a megadott címtől ezért nem siettem.  Nem akartam sokkal hamarabb érkezni, de azért úgy időzítettem, hogy én érkezzem elöbb.  Amint beléptem a lakásba azonnal feltünt az izléses berendezés és a szinte kínos tisztaság.  Gyorsan körüljártam a kis lakást, felfedezve minden lényeges részletet.  A fürdőszoba mindössze egy zuhanyzót egy kézmosót és egy WC-t tartalmazott. Megnyugtató volt, hogy átfolyós melegvíz gázkazán volt benne, ami a kor legkeresettebb berendezésének számított.

A szoba kicsi volt, és fekhelyként egy kihúzhatós rekamié szolgált.  Megkerestem a nyitóját és ledöntöttem.  Szűkösen elég lehetett két sovány személynek, de nagy lepedő csatákat nem igazán lehet szervezni rajta.  Az ágyneműtartóból előhalásztam egy lepedőt, egy párnát és egy paplant.  Megágyaztam, majd meztelenre vetkőztem és eltüntem a fürdőszobában.  A középmelegre állított víz símogatóan hullott alá, és kellemes melegség töltötte el egész testemet. Alaposan leszappanoztam, magam, éppen csak lemostam a szappanhabot amikor a bejárati ajtó záródását meghallottam.  ’Kati megérkezett’ gondoltam, és elzártam a csapokat.  Egy fürdőlepedő lógott a zuhanyozó mellett egy kampón.  Leakasztottam és alaposan megszárítottam magam.  A hátamon huzigáltam a törülközőt aminek eredményeképpen mindkét kezem a testem mellett volt.  Egyik fent a vállam felett, a másik lent a combom mellet, testem első részem teljesen fedetlen volt.  Kinyílt az ajtó és Kati feje bukkant elő.  Rámtekintett, végighordozta szemét meztelen testemen tetőtől talpig, majd elismerően megszólalt: „Az én Adoniszom” és odalépett hozzám.  Még ruhában volt, és ahogy hozzám ért kiszolgáltatottság érzése futott át rajtam.  ’Talán ha Ő is meztelen lenne akkor az más, de így’ ... töprenkedtem, majd hirtelen eszembe jutott ahogy ott állt csupasz testtel a férfi mosdóban három napja míg én ruhában voltam, és ez kissé lecsillapított. Kinyújtottam a kezeimet felé és magamhoz húztam.  Láttam a vágyat a szemében Ő pedig az enyémet láthatta egyre erősödni ahogy lenézett mintha szégyenlős lenne. „Vágyom rád” mondta és hozzám bújt, „tegyél igazán magadévá”.  Karomba vettem, felemeltem a padlóról és átvittem a szobába.  Ahogy megérintettem finom remegés futott át rajta és libabőrös lett a karja. „Vetkőzz le” kértem amint letettem, „segitek”.  Ezzel megemeltem a ruhája alját és gyors mozdulattal áthúztam a feje felett.  Semmi nem volt rajta a ruha alatt, és a két mezitelen test összesímult.  Bársonyos bőre beleolvadt az enyémbe.  Felemelte a fejét, szemembe nézett és reszkető hangon megszólalt „a Tied vagyok vegyél el mindent amit elvehetsz és adj meg mindent amit megadhatsz”, s behúnyta szemeit.  Feltünt, hogy nem használt közönséges szavakat mint legutóbb –dugj meg stb- hanem szépen megválasztott kifejezésekkel juttatta tudomásomra, hogy készen áll a szeretkezésre.  

Megsimogattam arcát, és tarkójára csúsztattam az egyik kezemet, míg a másikkal átöleltem a derekát. Szemeit az enyémre szögezte, ajkai kissé megnyíltak, és egyik combját szorosam hozzám nyomta. Láttam a tekintetén, hogy elkészült. Lassan közelítettem az ajkai felé, játékosan megnyaltam a felső szája szélét, majd egy puszit nyomtam a félig nyitott ajkaira.  Viszonozta, és még szorosabban simult hozzám. Némán nézett rám de a szemei beszéltek .. ’csókolj meg, fektess le, hatolj belém, tégy magadévá, ejts teherbe’.  Éreztem egyre gyorsuló szivverését a hozzám tapadó mellkasán át.  Rátapadtam a szájára. Nyelvem végigszalad piros ajkain, majd átcsúszott közöttük és megkereste az Ővét. Kati mindkét kezét áttette a nyakamon és azzal a lágy fogással amire csak egy szerelmes asszony képes magához húzta a fejemet.  A két nyelv összefeszült és egymást túl-licitálva próbálták leteperni a másikat. Egyre hevesebbé vált a csókolózás, és a derekát ölelő kezem elindult lefelé, hogy megfelelő fogást találjon formás seggén.  Erőteljesen magamhoz húztam amitől feszülő farkam hozzápréselődött a puncijához.  Egész testében elkezdett remegni, és  mintha a csókba keresne menedéket az elkerülhetetlen behatolás elöl, örökkévalóságnak tűnő percekig nem engedte el a számat.

Felemeltem, egyik kezemet a combjai alá csúsztattam a másikkal a háta közepét támasztottam alá és ráemeltem a megvetett ágyra, miközben ajkaink még mindíg egymás vákumának voltak a rabjai. Térdeimmel széttoltam az övéit, közéjük térdeltem és mindkét karommal aláfogtam térdeinek, majd megemeltem és egyben szét is húztam ebben a fogásban.  A szerelem barlangjának kitárultak a kapui, és hímvesszőm egyenesen beleirányúlt a közepébe. Érzéki finomsággal éppen csak betoltam a makkomat a nyílásba, amit Kati egy mély sóhajtással nyugtázott.   Végigsimította egyik tenyerét a hátamon a másikkal úgy húzta a fejemet az övéhez, hogy a fülem a szája elé került. „Gyere be várva várt kedves, nyitva az ajtó, odabent már várunk” suttogta vágyakozó hangon.  Toltam egy keveset amitől a makkom átbukott a szemérem ajkai között a már izzó puncijába. „Gyere beljebb, foglald el a barlangodat” folytatta a csábítást. Hangja mint a szirének éneke úgy édesgette magához a már robbanásig feszülö farkamat.  Nyoma sem volt a kis trágár kurvának, egy kedves, szelíd, szerelemre kiéhezett kisangyal feküdt alattam.  „Told be teljesen és maradj mozdulatlan, szeretném érezni magamban az egészet és elolvadni rajta” susogta édes szelid hangon, majd folyatta miközben hímvesszőm teljesen birtokba vette a neki felajánlott tartományt. „szeretnék ma gyengéden szerelmeskedni Veled.  Ha lehet ma szelid cicaként tennélek boldoggá, mert életemben előszőr van bennem egy férfi ilyen finoman. Azt hiszem mindjárt elélvezek a boldogságtól” és szinte ezzel egyidőben elkezdett pulzálni az egész belseje. Összeharapta az ajkait majd egy halk sikoltás tört ki rajta és csendben, szinte mozdulatlanul elélvezett. Éreztem, ahogy egész testét elöntötte valami kifejezhetetlen gyönyör, és teljesen átadta magát az élvezetnek.  Néhány percig mozdulatlanul tapadtunk össze. Rámtört a vágy, hogy ugyanilyen szeliden de szenvedélytől fűtötten csókolozzak ezzel a csodálatos lánnyal.  Megkerestem a száját, finoman megnyaltam a csukott ajkait, mintegy bebocsájtást kérve, ami meg is történt és erőszakmentes csókban tapadtunk össze.

Amikor levegő-vételhez elengedtem kihasználta a pillanatot hogy ismét a fülembe suttogjon „Te el tudsz élvezni bennem igy mozdulatlanul?” kérdezte, majd ismét átadta magát egy hosszú csóknak.  Erre a kérdésre magam sem tudtam a választ mert eddig csak erőteljes aktusban jutottam el az orgazmusig.  „Azt hiszen ez nem menne mozgás nélkül, de megpróbálhatjuk ha Te belül maszírozod amig elsül” suttogtam vissza. Válaszként megrándultak hüvelyi izmai majd ütemes szoritás-lazitás vette kezdetét. Eleinte ezek arra voltak jók, hogy az időközben elveszitett keménységet viszzaállitsák, de ahogy a maszirozás intezitása növekedett úgy jutottam egyre feljebb és már nagyon közel álltam a csúcshoz amikor rászóltam: „most kellene abbahagynod, mert már nem birom tovább tartani, és még szeretnék Neked további örömöket szerezni”. Mintha meg sem hallotta volna inkább fokozta a maszirozás ütemét és esze ágában sem volt lemondani arról a lehetőségről, hogy mozgulatlanságban kielégítsen. 

Megadtam magam, ismét birtokba vettem az ajkait és vártam a pillanatot amikor már nem tudom kontrolálni a magömlést.  Kati nemcsak nekem fokozta az izgalmi állapotomat, hanem önmaga is egyre jobban belemerült és öleléséből arra következtettem, hogy ujabb orgazmus előtt áll. Aláfogtam a vállainak és teljes erőből magamra húztam. Éreztem amint a makkom nekifeszül a hüvely hátsó falának. Ettől az érintéstől Katinál megindult egy reszketés, és egyik pillanatról a másikra leállt a maszírozással.  Valószínüleg már nem volt hozzá ereje, mert belesugta a fülembe „kérlek fejezd be Te, én már majdnem a csúcson vagyok megint, érzem hogy azonnal elélvezek.  Amikor Te is odajutsz kérlek told be egészen. Tegyél anyává kérlek”, s könnycseppek jelentek meg a szemében. Megemelkedtem mintaha  fekvőtámaszra készülnék, és ritmikus mozgásba kezdtem, ki-be járatva a farkamat nedves odujában.  Kati beleremegett minden tolásba, de most nem segitett csak engedte, hogy én dolgozzak meg a közös orgazmusért. Le-fel, ki-be, előre-hátra, ... fokoztam az iramot.  Tudtam, hogy már nekem sem kell sok, és azt is éreztem, hogy Kati egyre feljebb kerül az izgalmi fokozatban s bármikor elérheti a csúcsot.  Gyorsítottam és ezzel egyetemben Kati lélegzése lihegésbe ment át.  Majd kezdett kihagyni, hörögni, aprókat sikoltani és ölelését egyre szorosabbra fogta a nyakam körül.  Végső fokozatra kapcsoltam.  A lökések sebessége egyre gyorsult és a mozdulatok mélysége erőteljesebbé vált. Éreztem, hogy Kati élvez, illetve már egy folyamatos orgazmus hullámban van. Itt volt az ideje, hogy én is bevégeztessek és egy erőteljes lökéssel belefúródtam hüvelye legvégébe és rajtam is átfutott a pulzálás ami elemi erővel taszította ki a heréim tartalmát belelőve azt a lány méhébe.  Mindketten tudtuk abban a pillanatban, hogy egy új élet vette kezdetét.

Aléltan hullottuk into the mély semmibe.  Egymásba kapaszkodva maradtunk mozduatlanul, lassan lankadó férfiasságom még sokáig elzárta az ondó menekülési lehetőségét.  Kati egész teste lángolt. Tudta, vagy csak érezte, vagy inkább csak akarta hogy úgy legyen, de mostantól már egy más dimenzióba megy át az élete.  Édesanya lesz.  Igaz még hosszú az odavezető út, de elindult azon az úton, ami az anyaságba torkollik.  Tudta, vagy csak érezte, hogy a bosszúja beteljesedett és a férjének olyan gyereket fog szülni akinek a génjeit Ő maga választotta ki. Édes a bosszú az elrabolt boldogságáért.

Lassan bontakoztunk ki egymás karjaiból.  Hanyadt feküdtem és magamra húztam Katit. Felemelte a fejét és a szemembe nézett.  Kimondhatatlan boldogság sugárzott belöle. Megcsókolt. Nem hosszan csak mélyen. Nem erősen csak hálásan.  Nem mohon csak szeretettel. Tudtuk, vagy csak éreztük, hogy itt és most nem befejeződött hanem igazából elkezdődött a kapcsolatunk. Megsimogattam az arcát majd a haján folytattam. Ráleheltem egy puha puszit a szájára és mintha egy mikrofon lenne belemondtam „olyan gyönyörű vagy mint egy görög istennő”, amire elpirult, „és olyan szeretkezni Veled mintha egy angyal lennél.  Amikor benned vagyok a menyországban érzem magam”.  Lehunyta a szemeit és teljesen hozzám simúlt. „Tudom, vagy érzem, hogy megfogggantál. És emlékszem mit mondtál ezzel kapcsolatba, de szeretném, ha visszavonnád”. „Igen” súgta vissza, „én is akarom, hogy folytassuk, mert csak a Tied akarok lenni”.  „Kívánlak és nem  tudok betelni Veled. Érzed, csak fekszel rajtam és a bőröd érintésétől egyre jobban keményedek.” „Emlékszel mit mondtam legutóbb .. szeretném egy férfi testét végig csókolni, és most megteszem, de segits ebben mert tudod hogy még soha ilyet nem tettem.”  „Neked semmi segitségre nincs szükséged.  Csak kövesd az ösztöneidet és élvezd amit csinálsz. Ha magadtól fedezed fel mi az amit szeretsz akkor örömet fog okozni bármi is történik, ha más mondja akkor olyan mintha parancsot hajtanál végre.”

Megcsókolt, most már sexisen és hosszan, majd kibontakozott a csókból és elindult felfedező útjára. A nyakamon lesiklott egészen  mellbimbómig amin elidőzött egy kicsit.  Kissé csiklandós volt a dolog de izgató is egyben, elengedtem magam.  Kati nyelve olyan volt mint egy kis cicáé. Minnél tovább játszott a bimbóimmal annál jobban izgatott és mire lejjebb csúszott már vitorlarúdként állt a farkam. Éreztem a tétovázásán, hogy nem biztos mit akar ezért odasúgtam „simogasd meg és adj a hegyére egy finom puszit”.  Rámemelte tekintetét, szemeiben az ismeretlentől való félelemmel kevert kiváncsiság tükröződött. „segits mert látod milyen béna vagyok” nyögte ki.  „Pici angyalkám Te nem béna vagy csak gyakorlatlan” mondtam bíztatóan, majd folytattam „gondold ki mit akarsz, és hajtsd végre.  Bármit megtehetsz ami a fantáziádban megszületik, csak egyre kérlek, ne okozz fájdalmat”. „Oh szóval le nem haraphatom” kacagott fel megkönnyebbülten.  „harapásról semmilyen formában nem lehet szó, de minden egyebet megtehetsz. Ne feledd zárt ajtó mögött két szerető bármit megtehet.” fejeztem be az iránymutatást.

A lány lecsúszott a combjaim közé, feje közvetlenül az ágyékom felett volt. Rám emelte a tekintetét és folyamatos szem-kontaktust létesített, mintegy jelzéseket várva a tevékenységéhez. Finoman megfogta a farkamat és a szájához irányította hegyét. Picit megnyitotta ajkait és hozzáérintette a pattanásig feszült fejhez, majd kidugta nyelvét a résen és oda pöttyintette ahol éppen megjelent a nedvesitő csepp. Lehunytam a szememet, ezzel jelezve, hogy magára van utalva, nem számíthat több instrukcióra.  Meg kell küzdenie a saját félelmeivel és átesnie a tűzkeresztségen.  Megértette, és nyitott szájjal ráborult a farkamra.  Valószínüleg nagyon mélyre szaladt, vagy csak a váratlan mozdulat okozta de elkezdett fuldoklani. Rémülten rántotta fel a fejét és könnycsepp jelent meg a szemeiben.  „Azt hiszem, hogy most igazán bénának tartasz” és elsírta magát.

Felhúztam magamhoz, megcsókoltam majd megnyugtattam „nem bénának, hanem mohónak tartalak édes kis csillagom”.  Megfordítottam, és átvettem az irányítást azzal a szándékkal hogy most én fogom orálisan kezelésbe venni, merthogy eddigre már rajtam vett erőt az ellenállhatatlan vágy hogy számat rátapasszam arra a gyönyörű kis puncijára.   A nyakán kezdtem és lassan megdolgoztam minden porcikáját a nyelvemmel. Ahogy a mellbimbójához értem, felemeltem a fejemet, amire reagálva kinyitotta szemeit, kérdően nézve ’vajon mi a baj’. Belenéztem csillogó szemeibe és odasugtam „most megmutatom milyen lesz amikor a gyermekem veszi a szájába ezeket a bimbókat”, és mohón bekaptam és megszoptam az egyiket.  Felszisszent de hálásan tekintett rám.  Sokáig szoptam és amikor áttértem a másikra és azzal is ugyanezt tettem éreztem a testén, hogy elélvezett ettől az eddig soha nem tapasztalt élménytől.

Elengedtem a bimbót és elindultam feltartóztathatalanul a nyelvem végső célpontja felé. Útközben beledugtam a hegyék a köldökébe, játszadoztam vele néhány másodpercig, majd megállás nélkül lementem a combja tövéhez. Ahogy megérintettem a kezemmel, hogy széthúzzam, önmaga nyitotta meg az utat és felemelte a combjait, térdeit pedig olyan messze távolította el egymástól, hogy az egész fejem befért a combjai közé. Mohon rávetettem magam először a csiklójára melyet hosszan nyalogattam és be-be szivtam ajkaim közé. Nagyon érzékenynek bizonyult, mert minden mozdulatra rándult egyet, és amikor megszivtam felszisszent, majd rátette egyik kezét a tarkómra és felsóhajtott.  ’Tiszta sor, akarod, hogy nyaljam és szopjam itt.  Rendben van kicsikém. El fogsz élvezni addig nem hagyom abba’ gondoltam, és végre is hajtottam a tervemet. Gyors rövid nyelvcsapásokkal nagyon hamar juttattam el az orgazmushoz, persze két ujjammal, melyet teljes hosszában feldugtam a puncijába rásegitettem. Rázkódott az élvezettől. Kihúztam ujjaimat és befedtem a nyílását a számmal. Megszívtam és mindkét szemérem ajkát beszoptam. Ettől újabb hullámok vonultak végig a testén. „Elég, nem birom tovább, mindjárt elájulok” nyöszörögte, és hajamnál fogva próbálta elhúzni a fejemet a pinájától. ’Na erről szó sem lehet’ és folytattam a szeméremajkak kezelésést vagy inkább szájalását. ’addig nyallak mig el nem élvezel’ gondoltam, és erőteljes gyors csapásokkal őrületbe kergettem a lányt. Ott fektében teljesen öszzeesett. Minden izma ellazult, combjai és térdei erőtlenül hullottak az ágyra.  Próbált felhúzni magához, de karjaiban sem volt már erő.

Felkúsztam hozzá és hagytam, hogy kipihenje magát.  Amikor végre magához tért „látod, ez az amiről beszéltem. A Veled itt eltöltött idő számomra többet jelent mint az eddigi egész életem.  Ölelj át és feküdjük így összebújva” súgta és megcsókolt.  Átkaroltam, fejét a bicepszemre emeltem, számat rátapasztottam a szájára, és magamhoz húztam.  Ekkor megérezte, hogy nekem még mindig keményen áll a farkam hiszen Ő nem fejezte be az elkezdett akciót. „Jaj, Te még mindig nem mentél el! Én már alig élek, mond meg mit tegyek, hogy levezesselek?” Megsimogattam az arcát és gyengéden megnyugtattam „ha nincs már kedved vagy erőd akkor semmit, de ha szeretnéd befejezni amit az előbb elkezdtél akkor húzódj le és nyugodtan, kapkodás nélkül, mintha egy nagy cukor lenne a szádba szopd amig elélvezek.”  Elindult lefelé és amikor a szája egyenesbe került a farkammal megkérdezte „és bele fogod engedni a számba amikor elélvezel?”  Ezalatt én oldalra fordultam, felhúztam a combomat és ráigazítottam a fejét ezzel a legkényelmesebb pozicíóba helyezve a szopáshoz. „igen szeretnék beleélvezni a szádba hacsak neked nincs ellene kifogásod.  Persze ha undorodsz akkor nem muszály.”

Lassan kitátotta száját és ráközelített a fejével a farkamra. „Kezd csak a fejével, és mindig annyival vegyél be többet a szádba amennyit kényelmesen tudsz szopni.  Nem kell egyszerre benyelni az egészet.” Rázárt a farkamra és elkezdte szopni a fejét. Nagyon jó érzés volt ahogy a kis cica nyelve hozzátapadt a vesszőmhöz. Vágytam arra, hogy megtöltsem a száját a nedvemmel és ennek érdekében biztatni kezdtem. „nagyon jól csinálod. Olyan ügyes vagy mintha már több éves gyakorlatod lenne a szopásban. Azt hiszem, hogy született tehetség vagy. Uh, nagyon finom, szopjál...” gondoltam, hogy a sexis beszéd felfokozza az izgalmát és jól rágerjed.  Nem is tévedtem. Ahogy biztattam egyre többet vett be a szájába és egyre szenvedélyesebben szopott. Itt volt az ideje, hogy rábeszéljem nemcsak arra hogy beleélvezhessek, hanem arra is hogy lenyelje. „annyira jól csinálod, hogy mindjár beleélvezek a szádba.  Nagyon szeretném ha lenyelnéd a gecimet, mert ez azt bizonyítaná, hogy nem udorodsz tőlem és hogy nagyon élvezed a szopást”.   Csak hümmögéssel válaszolt, miközben már a száját teljesen betöltötte a farkam. Alig tudta a nyelvével izgatni, de olyan vákumot csinált a szájában, hogy az agyvelőm majdnem kiugrott a farkamon keresztül.  Nem bírtam tovább tartani el kellett élveznem, és ezt meg is mondtam neki „most, nagyon jó, szopd .... szopd mindjár elélvezek, ... most ... mooost .... jajj te kis istennő ... szopd még .... mooooost de jóóóóóóóóó” megvonaglott a zacskóm, megrándult a farkam elkezdett remegni a combom, és elemi erővel belelöttem a szájába.  Szegény Kati, azt sem tudta mit csináljon, csak érezte a kitörö vulkánt a szájában. „nyeld le .... nyelj egy nagyot ...” kérleltem, amit meg is tett és eltüntette a szájüregéből az imént befröccsent apatejet.  „szopd még és élvezd életed első szopását”....ujabb rándulás ujabb spriccelés, és mégegyszer ugyanez. A lány már bíztatás nélkül is nyelte a nedűt. „nagyon ügyes voltál. Fantasztikusan csináltad, akkorát élveztem, amekkorát csak egy ilyen ügyes pici szájba lehetséges....úgy leszoptál, hogy a gerincemben nem is maradt semmi ...” próbáltam feldobni aminek nem is maradt el a hatása.  Megállás nélkül szopta tovább a farkamat és érezhető volt, hogy közel áll Ő is egy újabb orgazmushoz.  Tovább bíztattam „szopj te kis angyal, szopj és élvezz el....” és mintha utasításra történne, megrándult a teste és végighullámzott rajta a félreérthetlen orgazmus.

Lehanyatlott a combomra, elengedte a most már félig lelankadt farkamat és felnézett rám.  Arca boldogságtól sugárzott, szemei fénylettek mint két szentjános bogár és belesuttogta a levegőbe „leszoptalak, és elélveztem tőle mert nagyon izgalmas volt ahogy a számban spricceltél.”

Hát igen, egy kis garzon lakásban nagy élményeket lehet szerezni.

...... folyt köv .....
Előző részek
Hozzászólások
borbinto55 ·
:grinning:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: