Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Könnyezik az ég

Csatakos őszi este van. Épp november közepén járunk, pont ezek azok a hetek, amiket a legjobban kedveltem. Lehetne vidám is. De nem az. Ezek a hetek évek óta borúsak. Esik az eső. Sír, könnyezik az ég. Olyan, mintha hetek óta nem láttam volna a napot, talán így is van. Nézem, ahogy a víz függönyként feszül az ablaktáblákra. Az esőcseppek hangosan kopognak az ablakpárkányon, s emlékszem, egykor szerettem ezt a hangot. Az ablaknál állok. Ha esik az eső, mindig az ablakból nézem. Úgy érzem, egészen egyedül vagyok a lakásban. S mégsem. Váratlanul ér az érintésed. Összerezzenek. Talán meg is ijedek, nem tudom. Nem baj. Átöleled a vállam, összekulcsolod a kezed és szorítasz, szorítasz, szorítasz. Senki nincs ezen a világon, aki így ölelne meg, mint te. Érzek valami fojtogatót a torkomban, érzem a könnyeket a szememben, de lenyelem őket. Nem láthatsz sírni. Ma nem. A vállgödrömbe temeted az arcod. Leírhatatlan. Én vagyok te és te vagy én. Ez nem szerelem. Valami más. Valami több annál. Küzdök a sírással. Látni akarlak, látni akarom az arcod, az állad vonalát, a kiütköző borostát és azt a szempárt... Mindig olyan varázslatosan zöld a szemed ha szomorú vagy fáradt vagy. Meg akarok fordulni. Nehéz, valami visszatart, de sikerül. Feleszmélek. Képzelődtem. Megint. Nem, nem vagy velem. Régóta nem vagy velem, nem láttam a mosolyod, nem simítottam arcod, nem néztél rám.

Hazudtál! Azt ígérted, örökre együtt leszünk, hogy már soha nem hagysz el. Emlékszel még rá? Miért nem vagy akkor velem? Minden olyan egyszerű lehetett volna. Én most is várlak, hát nem látod? Itt várok rád minden áldott nap. Mint ma. Mint tegnap.

Édes Istenem, gyűlöllek! Gyűlöllek, mert hazudtál!

Hazudtál, hazudtál!

Téged gyűlöllek ebben a pillanatban a világon a legjobban. Jobban, mint a kint szakadó esőt, jobban, mint a saját nyomorult életemet. Fel-alá kezdek járkálni, ordítanék, veszekednék, sírnék, üvöltenék, de nem megy! Hányingerem van az elfojtott zokogástól. Lenézek a kezemben tartott bögrére. Nem tudom hányadik pohár tea. Rájövök, hogy nem is szerettem soha, csak miattad szoktam rá. Most pedig ez az átkozott bögre tea is csak rád emlékeztet. Földhöz vágnám, darabokra törném, azt akarom, hogy fájjon neked, akárhol is vagy, fájjon. De nem mozdul a karom, mintha ólomból lenne. Egyre vadabbul és gyorsabban járok körbe-körbe, szorítom a bögrét, elfehérednek rákulcsolódott ujjaim. Lehunyt szemhéjamra a te arcod vetül. Mintha az irántad érzett vágy oda égette volna minden vonásod. A szemed… zöld, Istenem, milyen zöld…

Valami átszakad bennem. Zokogni kezdek. Elgyengül a kezem, kiesik belőle a bögre, de észre se veszem, úgy érzem, mintha kilométereket futottam volna. Kimerülten és fáradtan rogyok le a fotelbe. A te régi inged van rajtam. Szeretted, emlékszem. Most abba temetem az arcom, arra potyog a könnyem, azt szorítom, nem téged. Gyűlöllek!
Azt sem tudom, mit csinálok, nem vagyok ura a testemnek. Kirontok a lakásból, le a lépcsőházban, ki az utcára. Rohanok. Rohanok feléd. Hiszem, hogy ott vársz. Kihalt az Andrássy út. Az utca közepén rohanok, bőrig ázok egy perc alatt, égeti, véresre horzsolja az aszfalt a talpamat. Csurom vizesen futok feléd. Tudom, hogy ott vagy. Nem csak érzem, tudom.

Az utolsó, amit látok a hirtelen jött világosság, a kamion fényszórói. Nem hallom a kiáltást, nem hallok semmit a te hangodon kívül.

„Várlak!”

És én megbocsátok. Megbocsátom az elmúlt éveket, a magányt. Most már minden rendben lesz. Megyek. Kétségbeesetten csikorog a fék. Nem hallom. Csak a te hangod. Vársz rám. Valahol. És… mosolygok.

Könnyezik az ég.
Hasonló történetek
3717
De amikor megfordulok egész közel érzem a száját a számhoz, és érzem a forró leheletét, ami átjárja minden porcikámat. Mélyen a szemébe nézek. Ő viszonozza a tekintetem. Érzem, már teljesen hozzám bújt, és az ölelése egyre szorosabb. Szinte már fáj ez az ölelés, mikor hirtelen megcsókol, és eltűnik minden fájdalom, és minden ami csak körülöttünk létezik...
3111
A rózsaszín felleg viszont elkerülhetetlen, és manapság egyre több embert talál meg. Ez a rózsaszín felleg persze csak egy tünete a kóros szomorúságnak, vagy inkább kezdete. De ha ennek érzéseit sikerül leküzdeni, a kóros szomorúság már elkerülhető.
Legyőzni azonban nehéz, de vannak rá módszer...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

misspunk ·
Imádom ezt a történetet...
A kedvencem... :heart_eyes:
Lara baba ·
Köszönöm :)
De aranyos vagy :)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: