Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Klementine

...idegesen rohantam keresztül az utcán egész az egyik hófehér házig. Bekopogtattam a cseresznyefa ajtón, és vártam. Nemsokára Klementine jelent meg. Vékony rózsaszín blúzt viselt, amin tisztán átlátszottak a formás és nagy mellei, amiket mindig is irigyeltem tőle.,Meg egyébként minden mást is. Hihetetlenül gyönyörű testalkata volt, és szinte tökéletes vonásai. Hirtelen feleszméltem és a felnéztem. Szeme sötétbarna volt, haj fekete, ajkai vastagok és élénkvörösek.
- Hello Marion - köszönt, és hanyagul az ajtófélfának támaszkodott. - Mi járatban?
- Csak szerettem volna beszélgetni veled – mondtam, és esdeklően néztem rá.
- Hát - vont vállat -, gyere be.
Átkarolta a vállam, és bevezetett a házba. Leültetett a nappaliban egy nagyobb velúr fotelre, és kiszaladta konyhába jeges teáért. Közben végignéztem a szobán. A bútorok modernek és tiszták voltak, a padlón egy nagy bolyhos fehér szőnyeg. Klementine visszatért két pohár teával.
- Na? - nézett rám. - Mit szeretnél mondani?
- Igazából nem volt konkrét ötletem - mentegetőztem. Klementine le akart ülni a fotelre, de megbotlott, és az ital a kebleire loccsant. A vékony anyag rögtön átnedvesedett, és teljesen átlátszóvá vált. Leplezetlen csodálattal néztem a melleit, és ezt ő is megérezte.
- Marion! - sikoltott fel. Nem bírtam tovább. Belül teljesen átforrósodtam. Közel hajoltam hozzá, és megéreztem a forró leheletét. Hirtelen megéreztem mennyire kívánom őt. Lenyomtam a vállait a heverő támlájára, és erősen megcsókoltam. Nagy meglepetésemre szenvedélyesen visszacsókolt, és szinte teljesen magára rántott. Megéreztem, hogy a nyelve az ajkaimat ostromolja. Minden tiltakozás nélkül átengedtem, és vad csókcsatába kezdtünk. Fél kezemmel elengedtem a vállát, és végigsimítottam a nyakát. Az érintésembe beleborzongott, de utána még hevesebben kezdett csókolni. Közben a már a kulcscsontját simogattam, majd a kezem a mellére tévedt. Nagyot sóhajtott, és hátravetette magát a fotelen. Ajkaink szétváltak, én pedig a blúzának gombjait vettem kezelés alá. Halkan nyögve csókolta a nyakamat, én pedig szintén nyögdécselni kezdtem.

Előbukkant a fehér csipkés melltartója. Gyengéden a vállához értem, és lehúztam a melltartó pántját. Klementine lélegzete felgyorsult. A háta mögé nyúltam, és kikapcsoltam a melltartó zárját. Gyengéden lefejtettem róla a ruhadarabot, és végigsimítottam a bal mellén. Felnyögött, én pedig masszírozni, morzsolgatni kezdtem a mellbimbóit. Nagyot sóhajtott, én pedig végignyaltam a már megkeményedett bimbókat, szívni kezdtem azokat. Hirtelen ötlettől vezérelve lerántottam Klementinet a szőnyegre, és felhajtottam a lenge szoknyácskáját. Elégedetten vettem észre, hogy a bugyiján kis nedvesség folt nőtt. Kajánul elmosolyodtam, és újra megcsókoltam a lányt. Lassan bugyin keresztül kezdetem dörzsölni a punciját. Aztán kezdtem lehúzni a fekete csipke anyagot. Szétválasztottam a combjait, de ő összerántotta. Felhúztam a szemöldökömet, és újra terpeszbe húztam a lábait. Éreztem, hogy összerezzen, de nem hagytam abba. Megnyálaztam az ujjamat, és végighúztam a punciján. Aztán szétválasztottam a nagyajkakat, és a csiklót kezdtem dörzsölni. Halkan felsikoltott, és próbálta összecsukni a lábait. Erre egy ujjamat beledugtam a hüvelybe, és közbe körbe kezdtem mozgatni. Most már hangosabban sikított. Felültem, és megcsókoltam.
- Psszt - leheltem a fülébe, és gyengéden a fülcimpájába haraptam. Megszeppenten maradt csöndben, én pedig visszatértem, a szeméremdombjához. Most már két ujjamat dugtam belé, újra sikoltani akart, de megelőztem, és úja megcsókoltam. Aztán már 3 ujjam mozgott benne. Másik kezemmel a saját puncimhoz nyúltam, és elkezdtem ingerelni.

Láttam rajta, hogy mindjárt elélvez, ezért felálltam, és lehúztam azt a vékony kék ruhát, ami rajtam volt. Klementine felpattant, és gyengéden lehámozta rólam a melltartót. Majd most ő nyomott le a földre, és tépte le a bugyimat. Nyalogatni kezdte a combom belső részét, majd lassan haladt fölfelé, aztán a csiklómat kezdte nyalni. A gyönyör hullámokban áradt szét a testemen. Aztán a hüvelyemet kezdte a nyelvével kezelésbe venni, fél kézzel pedig az egyik mellemet morzsolgatta. Éreztem, hogy már nincs sok hátra az orgazmusig. Hirtelen görcsbe rándult a testem... EZ AZ!...
Klementinenél is megérkezett, egymás mellett a szőnyegen ültünk arcunkon kéjes örömmel.

Újabb ötletem támadt. Ledöntöttem a földre, és Négykézláb fölé álltam úgy, hogy a fejem a puncija felé nézzen. Majd lehajoltam, és keményen ujjazni, meg nyalogatni kezdtem. Ő követte a példámat, és újabb és újabb orgazmusokon mentünk keresztül. Aztán felé fordultam, és úgy helyezkedem, hogy a mellbimbóim pont az övé fölött legyenek. Lassan ráfeküdtem. Amikor a két bimbó összeért, hatalmasat sikított, így kénytelen voltam befogni a száját.
Éreztem, hogy a puncimból a meleg lé lefolyik egészen az övére...Újra szenvedélyes csókot váltottunk, és ő hátranyúlt, és elkezdte dörzsölni a csiklómat. Közel jártam egy újabb élvezéshez... Ekkor két ujját dugta a hüvelyembe, és keményen kezdte mozgatni. Most én szerettem volna sikítani, de nem tettem meg. Végül mind a ketten egy hatalmasat élveztünk, és elterültünk egymás mellett, azon a puha fehér szőnyegen...
Hasonló történetek
30299
Mikor már teljesen megmerett, kigomboltam a nadrágját és elővettem az óriási farkát! Nyengéden elkezdtem a nyelvemmel dédelgetni. Ő közben a melleimet kezdte simogatni. Majd a makkjához érintettem a mellbimbóimat és a faszát kezdtem dögönyözni a melleim között, úgy, hogy még a golyói is összezsugorodtak a kéjtől...
15370
Kimentünk a homokba és végigcsókolta a meztelen testem. Gondoltam, hogy gyönyörű estém lesz. Simogatta a melleimet, szívogatta a kemény mellbimbómat. Egyre lejjebb haladt a szájával. A combom belsejét puszilgatta és közben az ujját bedugta az akkor már nedves pinámba és a G-pontomat masszírozta. Nagyon ügyesen csinálta, eszméletlenül felizgatott...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Szivacs ·
"....én pedig a blúzának gombjait vettem kezelés alá."
Azok is hadd élvezzenek már. :))

wetgirl ·
Hát basszus kiscsaj.... ez nem volt rossz!
uh......kösz! írj még! :grinning: :grinning: :grinning: :grinning: :grinning: :grinning: :grinning: :grinning: :grinning: :grinning:
sophiecute ·
köszi , hogy lolvastad :innocent: :innocent: :innocent: :innocent: :innocent:

MSE Ramirez ·
Amit leírtál, az valóban nem rossz.
Sőt! Még akár jónak is mondható.
De én azért elég sok mindent hiányolok belőle. Amiket már leírtam.
Ha kicsit több időt és energiát fordítasz rá, akkor nagyon jó író leszel.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: