Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

kéjvágy

A barátommal már több mint 4 éve együtt vagyunk. Szeretjük egymást, de néha elég viharos a kapcsolatunk, és néha hiányzik egy-két dolog, főleg az ágyban. Hűséges vagyok hozzá, ez a történet csak a fantáziám szüleménye.

Egyik alkalommal, mikor egy régi ismerősömmel találkoztam, mondta, hogy ha nem leszünk együtt a párommal, ő szívesen ágyba bújna velem, mert nagyon kíván. Más se kellett nekem, elindult a fantáziám, hiszen itt van egy férfi, aki megőrül azért, hogy ágyba bújtasson, és mindent megadjon, amire csak vágyom. Sokáig csak kerülgettük egymást, hívott fel magához, de persze nem lehetett semmi köztünk. Egyik alkalommal azonban nem bírtam, és engedtem a csábításnak.

Mondta, hogy telefonáljak rá, amikor a ház előtt vagyok és ő lejön értem. Mikor megláttam a szívem a torkomban dobogott és a gyomrom diónyira összeszűkült az izgatottságtól. Beléptünk a liftbe és mentünk felfelé. Zavarban voltam így nem nagyon emlékszem, hogy miről beszélgettünk, mert csak a jelenlétére tudtam koncentrálni, és arra, ami rám vár.
Beléptünk a lakásba, amiben persze nem volt senki rajtunk kívül. Bevezetett a szobájába ahol pár gyertya égett.

Rég jártam itt, néztem a berendezést, hogy mennyire megváltozott, majd lehuppantam jó puha ágyára. Nemrég csináltatott a hátára egy tetoválást, amit még csak fényképen láttam,és kértem,hogy mutassa meg nekem. Mikor levette a pólóját a szívem megint vadul kalapálni kezdett a kidolgozott teste láttán.
- Bekened a hátam?- kérdezte kacéran mosolyogva.
- Igen - mondtam, - de előbb megmutathatnád nekem, hogy csinálják ezt a profik- mosolyogtam.
Behozta a testápolót, majd eloltotta a villanyokat, és csak a gyertyák lángja lobogott.
- Akkor lássuk azt a hátat - mondta.
Engedelmesen levettem a hátamról a pólómat, és hasra feküdtem az ágyon. Éreztem, ahogy rám csorgatja a hideg krémet, amitől megborzongtam. Majd lassan elkezdte szétkenni a hátamon, gyengéden, először a vállaim környékén kalandozott, majd egyre lejjebb haladt. Éreztem, ahogy a melltartóm csatjai elengedik egymást, és lehullnak mellettem. Nem tiltakoztam. Ahogy egyre lejjebb haladt a masszírozással, úgy vert egyre hevesebben a szívem és lettem egyre nedvesebb.
- Fordulj meg - lehelte a fülembe.
A hátamra fordultam, ekkor hozzám hajolt és megcsókolt. Éreztem a vágyát a csókban, szinte felfalt, ahogy a nyelve fel-le táncolt a számban az enyémmel együtt. Közben keze a nadrágomon keresgélt, majd éreztem, hogy megtalálta a gombot és a cipzárt,és már ki is kapcsolta őket. Én is kicsomagoltam a farmeréből, és végigsimítottam az alsóján keresztül ágaskodó férfiasságát. Közben lekerült rólam már nem túl sokat takaró pólóm és melltartóm. A bimbóim kőkeményen ágaskodtak. Végigsimított a testem, és mozdulatait az ajkával is követte. A melleimmel játszott, szívta a bimbóimat, és játszott velük a nyelvével. Utána tovább vándorolt egészen a combjaimig. Ott elidőzött, mindenhol megérintett, kivéve a már nagyon nedves puncimat. Éreztem forró leheletét, és már majd megőrültem a kíntól. Akartam már érezni ott. És végre megtörtént, érzékien végignyalt a csiklómon,és ezután szívta,falta. Az egész testem megremegett, ahogy végre hozzámért. Éreztem, ahogy a piercingje végigszántja minden alkalommal a csiklómat. Iszonyatosan jól csinálta.
Felhúztam magamhoz és hosszan megcsókoltuk egymást.

Megfordult, hogy tudjuk egymást kényeztetni, és elkezdte megint nyalni lüktető, forró puncimat. Én közben lehúztam az alsóját és immár teljesen szabaddá tettem a farkát. Sosem láttam még ekkorát. Szép volt és hatalmas. Már hallottam róla, de nem hittem a pletykáknak. Ráleheltem, majd finoman megnyaltam a makkot. Éreztem a kéjes sóhaját a puncimban. Egyre mélyebben engedtem be a számba, szép lassan, kiélvezve minden pillanatot. Majd jól megmarkoltam és elkezdtem fel-le húzogatni a bőrét. Meg megremegett a kezem alatt, ahogy dolgoztam rajta a nyelvemmel, ujjaimmal felváltva. Ő sem volt rest. Amint keményebbre vettem az iramot nála, úgy keményített be ő is. Először csak egy ujjával kóstolgatta puncimat, majd amikor már elég tágnak érezte, egyre többet rakott belém. Közben a nyalást sem hagyta abba. Felgyorsított és egyre erősebben ujjazott. Alig bírtam a számban tartani a farkát a kéjtől.
Éreztem, ahogy zsibbadni kezd a testem, mindig mielőtt rám tör az orgazmus. A testem megfeszült,ahogy a gyönyör magáévá tett,ő azonban nem hagyta abba az ujjazásomat,sőt ugyanolyan tempóval csinálta, mint azelőtt. Vergődtem a keze alatt, de ő csak szorított vissza az ágyra. Nem tudom hányszor mentem el egymás után, de mikor abbahagyta, egész testemben remegtem.
Hosszan megcsókolt, majd a melleimmel játszott még egy kicsit. Azt hittem meghalok a gyönyörtől. Sosem volt még ekkora orgazmusom. Hálásan csillogó szemmel néztem rá, és megcsókoltam.

Kimentem a mosdóba, hogy rendbe szedjem magam. Pár perc után utánam jött és megengedte a vizet. Felkapott és bevitt a zuhany alá. Élveztem, ahogy a langyos víz végigcsorog a testemen. Újra megcsókoltam. Ekkor megint felkapott, és még mindig merev farkát a puncimhoz illesztette. Játszott vele egy kicsit, fel-le húzogatta, majd egy hirtelen mozdulattal tövig nyomta. Együtt nyögtünk fel. Éreztem, ahogy minden centimétert kitölt bennem az óriási hímvessző. Először finoman, majd egyre gyorsabban kezdett el mozogni. Hangos nyögések kísérték minden mozdulatát. Leeresztett,és én előrehajoltam,hogy megint dugja belém a farkát. Éhesen vártam minden pillanatot, amikor bennem van. Megint hevesen elkezdett baszni, közben a melleimmel játszott. Éreztem, hogy nem bírja már sokáig visszatartani az orgazmust. Egyre nagyobbakat nyögött, és egyre szabálytalanabbul tartotta a ritmust. Majd egyszer csak éreztem, ahogy megfeszül a teste, és telepumpálja a puncimat fehér nedvével. Mikor véget ért a kéj, a hátamra borult és megcsókolt.

Utána lezuhanyoztunk, és lehevertünk egymás mellé az ágyra. Kicsit később összeszedtem a ruháimat, megköszönve az élményt, és egy utolsó csókot lehelve az ajkára, majd hazamentem.
Ezután ezt a délutánt még sokszor megismételtük.
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

Dionsyia ·
Nekem tetszik, de én az utolsó mondatot nem tettém bele. Elrontja a befejezést, ez amolyan sablon-szöveg. :hushed:
Judit0508 ·
szerintem is az utolsó mondat olyan fölösleges. de egyébként jó, nincs szóismétlés, helyesírás kiváló. tetszik. :D csak keveset lehetett megtudni rólad benne.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: