Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Kati

Sziasztok!
Peti vagyok, a következő eset másodikas gimnazistaként történt meg velem.

Volt egy osztálytársam, aki történetesen lány. Katinak hívják. Bevallom, nekem Kati már elég régóta tetszett. Katinak viszont már volt barátja, aki nem más volt, mint Sanyi, egy kigyúrt kosaras a szomszéd másodikból. Bizonyára a Nyájas Olvasó is el tudja képzelni ezt az embertípust, akinek tipikus "csajokkedvence" külseje és stílusa van, és azt hiszi magáról, hogy bármelyik csajt megkaphatja.

Minden egy németórán kezdődött.
Mindenki elment a maga tudásának és óraszámának megfelelő csoprotba. Kati és én az osztályban maradtunk, ugyanabban a csoportban voltunk. Én két paddal Kati előtt ültem. Mindketten egyedül ültünk, mert a padtársaink másik csoportban voltak.
Bejött a tanárnő és elkezdődött az óra. Miden ment a szokásos monotonsággal, a könyvben töltöttük a feladatokat. Egyszer a tanárnő egy páros feladatott adott fel, ki kellet kérdeznünk a párunkat saját magáról és a családjáról. A tanárnő pedig engem (ezúton is az Isten áldja) Kati mellé ültetett.
- Ich heisse Péter Kováts. Ich bin in 1984 in October geboren. - mondtam a szövegemet nagy rutinnal.
A feladat közben akaratlanul is Kati bájait néztem. A egy rövid farmerszoknya volt rajta és papucs, mivel már Májusnak az elején jártunk. A jobb lábán pedig bokalánc. Szerintem nagyon szép lába volt. Egy ujjatlan felsőt viselt ami jól kiemelte a formás melleit. Hosszú, szőkésbarna haja hátul copfban volt összefogva.
- Te meg mit bámulsz annyira?! - törte meg egy erőteljes hang a nézelődésemet.
Kati arcába néztem megszeppenve, aki hűvős szemekkel nézett vissza rám.
- Tetszem neked? - kérdezte ismét, de ezt most fölényes mosollyal.
- Jobb lenne, ha inkább németül beszélnétek!! - szólt ránk a tanárnő, és odajött az asztalunkhoz. Megijedtem, hogy talán meghallott minket, de később elhessegettem a gondolatot. Olyan messziről csak szófoszlányokat hallhatott.
- Ich habe eine Schwester und einen Bruder. - folytattam a szövegemet.
Végigmentünk a feladaton és kicsöngettek. Megkaptuk a házi feladatot, aztán a tanárnő távozott. Én Katira néztem, aki ugyanolyan fölényeskedő mosollyal szintén kiment az osztályból.
- Ki a franc érti a csajokat? - gondoltam magamban.

Az utolsó óra testnevelés volt, csak a fiúknak. Tiszta szopás.
Jellemző rám hogy egész tesiórán Katival voltam elfoglalva, a szép testével. Úgy gondoltam hogy megvan hogy majd este, maszturbáláskor miről fogok képzelődni.

A haza felé vezető úton megpillantottam Katit magam előtt pár méterrel. Gondoltam sietek és beérem őt, aztán megmondom neki hogy miért néztem annyira. Úgy éreztem hogy meg kell mondanom neki. Legfeljebb megmondja a fasz Sanyinak, aki majd átrendezi az arcomat, amiért szemet vetettem a csajára.
Megszaporáztam a lépteimet, és hamar be is értem a lányt.
- Szia Kati, tudod azért néztelek annyira , mert... - kezdtem a mondókámat, amikor is Kati arcába néztem, és láttam hogy potyognak a könnyei.
- Mi a baj, miért sírsz? - kérdeztem.
- Menj a francba, úgysem értenéd, te hülye bunkó! Azt hiszed nem látom, milyen perverz pillantásokkal nézed a mellemet?! - vágta a képembe Kati, és ellökött magától.
Ekkor engem is elkapott a méreg és elég durván kifakadtam
- Akkor maradj magadnak, hülye picsa! Azt akartam mondani, hogy nagyon tetszel nekem, mert nagyon meg szép vagy, meg pár hete még egész normális voltál, de amióta azzal a fasz Sanyival vagy, olyan vagy mint egy hülye elkényeztetett ringyó! - mondtam, azzal sarkon fordultam és otthagytam.
- Ne menj el! - szólt utánam Kati. - Gyere vissza!
Megálltam és hátranéztem, Kati pedig odajött hozzám.
- Peti, ne haragudj! Igazad van, mostanában tényleg nagyon undok voltam. Azt hittem nagy szám vagyok, mert nekem van a legjobb fiúm. De már sajnos elvesztettem Sanyit. Tudod, az történt, hogy iskola után egyből elmentem Sanyiékhoz, mert vágytam már egy jó szexre. (Itt nagyon meglepődtem, hogy ilyen nyíltan beszél a csaj) Az öccse nyitotta ki az ajtót. Megkérdeztem tőle, hogy Sanyi itthon van-e. Mondta hogy persze, a szobájában van egy Nóri nevű lánnyal. Én már ekkor kezdtem gyanakodni. Benyitottam a szobájába, olyan hanyag volt hogy be se zárta. Megláttam, amit nagyon nem szerettem volna: Sanyi dugta a Nórit. Sanyi rám nézett, és mondta a szokásos szöveget hogy: várj megmagyarázom, mintha kellett volna ezen magyarázni bármit is. Én pedig megfordultam és eljöttem, és most itt vagyok.
A vállamra borult és zokogott.
- Könnyen találhatsz százszor különbet is mint Sanyi. - vigasztaltam, de belül nagyon örültem hogy Sanyi kikerült a képből.
Hazáig kísértem, és beszélgettünk.
- Na, nekem mennem kell, majd holnap találkozunk. Szia. - búcsúztam.
Kati utánam szólt, ma már másodszor.
- Várj, nem akarsz feljönni? Vagy talán sietsz?
- Nem, ráérek. - mondtam.

Felmentünk Kati szobájába, és leültünk az ágyra. Pár hosszú pillanatig csak néztük egymást, majd Kati hirtelen megcsókolt, én pedig visszacsókoltam. (Hülye is lettem volna, ha nem.) Majd leszedtük egymásról a ruhát, mint ahogy sok filmben csinálják a szerelmesek. Ott állt előttem Kati meztelenül. A faszom úgy állt, mint a cövek. Hihetetlenül szép, formás mellei voltak, a bimbói keményen meredtek előre. A puncija pedig teljesen csupasz volt. Hívogatóan nézett rám a rózsaszín kéjbarlang. Minden férfi álma!
Kati hanyatt feküdt az ágyon.
- Nyalj!. - mondta. Én pedig nyaltam a finom puncit, mint ahogy más a fagyit. Nyaltam kívülről és belülről is, Kati meg csak nyögdécselt. Aztán két ujjamat a puncijába dugtam, és nyelvemmel a csiklóját izgattam. Pár perc izgatás után akkorát élvezett, hogy az arcom tiszta puncinedv lett.
Ezután Kati kitalálta hogy mire vágyom. A szájába vette a faszomat, és szopta, de olyan jól, olyan érzékien, ezerszer jobb volt, mint amikor maszturbálok. Egyszercsak tövig bekapta faszom, és én ordítva élveztem el. Mikor kihúzta, a gecis faszomról minden csepp ondót lenyalogatott.

Felültünk, és smárolni kezdtünk. Nem törődtem azzal, hogy a gecim ízét érzem a szájában.
- Tegyél magadévá! - suttogta a fülembe.
Annak én sem lettem volna ellenére, de kellett volna gumi. Kati viszont megnyugtatott hogy szed tabletátt.
Ezzel felbátorodva hanyatt fektettem a lányt, én pedig föléje hajoltam és csókolózás közben a puncija milliméterről milliméterre szívta magába a faszomat. Ütemesen húzogattam ki-be a farkam, majd egyszerre; ordítva, remegve élveztünk el. Egész testemet betöltötte a forróság.
Utána nyelvemmel megszabadítottam a punciját a farok és punci nedvektől, azután felöltöztünk, én pedig hazamentem. Sokszor összejöttünk még Katinál valamint nálam is, és minden alkalommal egy oltárit szeretkeztünk.

Köszönöm hogy elolvastad a történetem.
Ma 22éves vagyok, Kati pedig a feleségem. Születetett egy kislányunk is, Dóra.
Hozzászólások
További hozzászólások »
candymix ·
Csáó!:) hm sztem nem vmi jó ez a sztori, amíg nem gyorsultak fel ilyen hihetelenül az események, addig mondhatni tetszett..! :wink: egyébként sztem sem feltétlenül igaz a történet, de az egyáltalán nem mérvadó, h hány éves a csaj...ismerek jó pár fiatal csajt, aki képes ennél még durvábbakra is...én 17 vok mégse csinálok ilyet :) szóval a kor nem mindig irányadó dolog..jah és a némettudásod :) az évszám elé nem kell "in"..vagy im Jahre 1984, vagy csak simán 1984..nah pápussz! :)

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: