Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Friss hozzászólások
Priap69: Várom a folytatást.
2024-05-02 22:20
laci78: Nem tudom eldönteni, hogy sok...
2024-05-02 16:17
Rémpásztor: Nagyon szépen köszönök minden...
2024-04-28 00:36
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Kate

A tanév első napján láttam meg életem nőjét. Megvolt mindene, ami kellett. Amikor először megpillantottam, azt hittem csak álmodom. Én, aki már sok futó kalandban voltam benne (csóktól egészen a „ne legyen köztünk semmi” se ruha se levegő nevű részig) szinte megmerevedtem a lépcsőn, amint megláttam. Ahogy közelebb értem hozzá, éreztem a parfüm illatát, ami auraként körülölelte őt. Olyan csodaszép volt, mintha csak reggel lenne, amikor én még egy szép nő karjaiban feküdtem. De ez a nő egy szempillantás alatt csak emlékkép maradt az ébresztőórám miatt. Nagy ámuldozásomban nem vettem észre, hogy engem néz. Amikor feleszméltem, közelebb mentem és köszöntem neki. Ő visszaköszönt és én nem tudtam, mit mondjak. Szerencsémre megelőzött:
 Nem tudod, hova kell menniük a 0. b-seknek?
 De igen. Én is 0. b-s vagyok. A nevem Greg.
 Kate vagyok.
Azt se tudtam, mit csináljak nagy örömömben, hogy ez az álomnő velem fog egy osztályba járni. Tekintetem szép szőke hajáról kék szemére esett, ahonnan továbbvándorolt a melleire. Olyan csodás melleket még soha nem láttam, mint amilyen neki volt. Ekkor felhangzott a csengőszó és Kate megy én elindultunk egy ember után aki a termünkbe vitt minket.

***

Utolsó óra után ismét összefutottam vele és szóba elegyedtünk.
 Milyen volt az első nap?
 Nagyon csodás, már barátnőket is szereztem.
 Ja, nekem is van már pár haverom.
 Merre mész?
 Hazafele, de ha akarod, elmehetünk valahová.
 Jó lenne, úgyis csak unatkozom otthon péntekenként.
Titokban arra gondoltam, hogy valami kis csendes helyre kellene menni, ahol csak ketten vagyunk és nem zavar senki.
 Nem megyünk el este discoba? –kérdezte.
 Nekem mindegy, holnap szombat és én ráérek egész nap.
 Ok, akkor hat órakor a főtéren.
 Jó, szia.
 Szia.

Hazafele menet a mai napon gondolkodtam. Ha minden napom ilyen szép lenne, akkor én lennék a legboldogabb ember a világon. Az iskolában az osztályfőnök rendes, szereztem pár barátot és még a ma esti program is. Ennél többről nem is álmodhatnék. Hazatérve anyámmal kellet beszélgetnem:
 Mi volt ma az iskolában?
 Semmi.
 Tetszik az új iskola?
 Igen.
 Van már barátod?
 Hagyjál már békén és adj enni végre, mert egész nap nem ettem semmit.
Persze, majd anyámmal közlöm a magánéletem. Nem tudom mit hitt, mert ötödik osztálytól kezdve nem mondok el semmit, ami az iskolában történik. Megebédeltem, fürödtem, felöltöztem és máris fél hat volt. De mielőtt elmentem, megint elkapott és ezt mondta:
 Hova mész?
 Nem mindegy? – kérdeztem félszegen.
 Mikor jössz?
 Hagyjál már békén, majd holnap jövök és ne hívj, mert mobilt nem viszek.
 Miért nem?
 Azért, mert akkor kétpercenként hívogatnál, hogy élek- e még.
 Aggódom érted.
Az órámra néztem és már háromnegyed volt.
 Mennem kell, majd jövök.
 Ne igyál sokat.
 Jó, szia.
 Ne rongálj.
 Jó, szia.
 Ne dohányozz.
 Jó, szia!
 Szia.

Végre. Állandóan papol és kíváncsiskodik. Elegem van már belőle. Sietek, nehogy elkéssek. Hat órára le is éretem, de ő még nem volt ott. Leültem és vártam. Hat óra tizenöt perckor megérkezett és én megint elcsodálkoztam. Rózsaszín topban és fehér miniszoknyában volt.
Abban a pillanatban felébredt a barátnőim legjobb barátja. Olyan mereven álltam, mint még soha, főleg akkor, mikor elejtette a kulcsát és lehajolt érte. Amikor kivillant a fekete tanga a mini alól, szinte szétrepedt a boxerom. Elindultunk a discoba, de nem volt hely odafele a buszon. Nekem sikerült leülnöm, ő meg csak úgy beleült az ölembe. Nagyon kellet tartanom magam, hogy ne ágaskodjon a kobra, mert akkor végem van. Éppen akkor kellet leszállnunk, amikor nem bírtam tovább türtőztetni magam és így megmenekültem egy kínos helyzettől.

***

A discoban jó volt a hangulat, amikor bementünk. Elmentünk valamit inni venni és akkor lepődtem meg igazán, amikor martini helyett ő is Hubertust kért. Ez ám a belevaló nő! Ezután kissé emelkedett hangulatunkban elkezdtünk táncolni. Miután meguntuk, megint ittunk egy kört és kezdtem elég jól érezni magam. Láttam rajta, hogy ő is kezdi nagyon jól érezni magát. Ezután ismét táncoltunk. Leültünk és én megkínáltam egy cigivel. Ő elfogadta és rágyújtott. Apám, ha a faszt is úgy szopja, mint a cigit szívja akkor le a kalappal. Miután elszívta, megfogta a kezem és kimentünk a disco mögé. Ott közelebb jött és elkezdtünk csókolózni. Egy idő után már nem bírtam tovább és megfogtam a fenekét. Istenem, milyen kemény feneke volt. Erre ő abbahagyta a smárolást és azt mondta menjek utána. A sötétben bukdácsolva követtem őt. Elértünk egy buszmegállóba.
 Van a közelben egy nyaralónk, menjünk oda.
 Felőlem.
Amíg a busz odaért, ahol mi voltunk, örökkévalóságnak tűnt. Felszálltunk és elkezdtünk megint smárolni.

***

Miután leszálltunk, egymásba fonódva elgyalogoltunk a házig és ő kinyitotta nagy nehezen az ajtót. Bementünk és elengedtük egymást. Ekkor alkalmam nyílt körülnézni. Két szobából állt. Az egyikben egy franciaágy állt, a másik a konyha volt. Mi az elsőbe mentünk. Beértünk a szobába, ő levetette a toppot és láthatóvá váltak a csodálatos mellei. Őrülten megkívántam őt. Leült az ágyra és maga mellé tette a kezét a másikkal pedig rám mutatott. Nem haboztam, odaültem mellé, megfogtam a kerek melleit és megcsókoltam. Ő erre levette a pólómat és a nadrágomat. Én sem voltam rest, bekaptam a mellbimbóját és elkezdtem szopni. Ő ekkor kéjvágyóan levette a miniszoknyát és a tangát. Ekkor én elkezdtem lefele haladni a köldöke felé. Eközben ő nagyokat sikoltott és a kezét a fejemre téve, szelíd nyomást fejtett ki a fejemre, evvel jelezvén, hogy gyorsabban. Elértem a borotvált szeméremdombját, mire nagy sikoly volt a felelet. Ezután elértem végre a rózsaszín punciját és jó mélyen benyaltam neki. Ekkor ő elkezdett vonaglani és egyre sűrűbben sikongatott. Addig folytattam ezt a műveletet, amíg ő elélvezett és a gyönyörnedve csorgott ki a punciján, amit én lenyaltam onnan. Ezután a kéjtől teljesen elvakultan letépte rólam a boxert és elkezdett szopni. Tényleg nagyon jól szopott. Addig szívta a farkamat, amíg én elélveztem, és a szájába küldtem az ondómat. Ezt ő lenyelte és feltérdelt. Én mögé mentem és benyomtam az egyre duzzadó szerszámomat a pinájába. Elkezdtem kefélni. Egy idő után egyre erőteljesebbé váltak a lökések és egyre hangosabbak voltak az élvezések. Az aktus felénél kihúzta a dákómat a pinából és a hátára feküdt. Megfogtam a lábait és a vállamra tettem őket, azután belemélyesztettem megint a faszt a punciba. Egyre erőteljesebb lökésekkel folytattuk. Mikor elélvezett, én kihúztam a dákót. Kettőt rántottam rajta, mire az ondó megállíthatatlanul előtört belőlem éppen Kate hasára. Erre ő szétkente az ujjával magán. Ekkor volt teljes az élvezet mindkettőnknek. Azután zuhanyoztunk és lefeküdtünk. Másnap elváltunk, de megígértük egymásnak, hogy többször is csinálunk még ilyen estét.
Hozzászólások
További hozzászólások »
bibiana ·
Bocsi de ez egy nagy szar volt! Egy 15 éves aki azt hiszi, hogy ha flegmázik az anyukájával akkor nagyon menő. Meg, hogy normális dolog ennyi idősen eljátszani az érett rérfit. Tudod pont ezért leszek tanár, hogy már csírájában elfojtsam a gyerekekben a hülyeséget! :flushed: :flushed: :flushed:
Tűzmadár ·
Nem olvastam ezt az írást, mivel nem kedvelem az alpári szavakat, az agresszív stílust, de…

Ha te azért leszel tanár, „hogy már csírájában elfojtsad a gyerekekben a hülyeséget,” hamarosan a te osztályodba is be fog menni valaki, mint Amerikában, és lövöldözni kezd.

A tanár nem Isten, nem ítélhet, s nem hajthatja végre a saját ítéletét. Minek is hívják azt az államformát, amikor a hatalom ítélkezik, és azt végrehajtja? Ha valaki ilyen agresszívan gondolkodik, nem szabad a katedrára engedni.
Úgy vélem a jó pedagógus példát mutat, és megkedvelteti a tananyagot.

patrikk ·
Nem olyan rossz.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: