Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Kapcsoltam….a szülinapomon…

Már hónapok óta tartott a viszonyunk Vikivel. Mindig Mariann lakásán találkoztunk, reggel-tájt, de sajnos be kellett fejezni egyig-fél kettőig, nehogy Mariann kislányával összefussunk. Egyszer még át is siklott az agyamon, hogy mi van akkor, ha pl. rosszul lesz a gyerek és hazaküldik? Viki megnyugtatott: úgyis az anyját hívja fel elsőként, az meg eljön a munkahelyéről és elviszi orvoshoz, de közben persze nekünk is szólna: tűnés!

Közeledett a szülinapom. Viki felhívott, hogy elintézte a jeles napra a kérót, és hatalmas meglepetést tervez nekem. Mit mondjak, a fantáziám beindult. Talán tejszínhabbal fogja bekenni a farkam, és lenyalni onnan? Vagy valami vagina formájú tortát csináltat? Gőzöm sem volt.

Eljött a nagy nap, odaértem és a szokásos módon felmentem. Csöngetés, ajtónyitás. Talán még a hálóing méretű póló is ugyanaz volt. Nyilván nem vörös szőnyegre meg pálmaágakra számítottam, hogy azzal fogad. De azért volt valami hamiskás mosoly az arcán, megéreztem. Kávéztunk, sütivel is kínált és mondta, menjek fürödni. Miután megtettem, nagy csodálkozásomra ő még nem volt az ágyban, mint szokta volt korábban. Állt az ajtóban és egy kis fekete kendő volt a kezében. Arra kért, hagy kösse be a szemem. Na ez szokatlan volt, de belementem. Bíztam benne, hogy ez nem valami szadomazo kezdete lesz, mert azt nem csípem. Óvatosan az ágyhoz vezetett és kérte feküdjek hanyatt. Még egy párnával is kitámasztotta a fejem, hogy az felfelé biccenjen.
- Most a bilincs jön? - kérdeztem viccesen.
- Nem! Maradj csendben! - mondta határozottan. El nem tudtam képzelni mi fog következni. Hallottam, ahogy elmegy az ágytól, és bekapcsol valami eszközt, és ekkor halk zene szólalt meg.

Majd hirtelen egy ajkat éreztem, ami a farkamhoz ér. De ugyanabban a pillanatban a számra is kaptam egy finom puszit, és a fülembe súgta Viki: -Boldog szülinapot Édes! És mielőtt át tudtam volna gondolni mindezt, egy szemvillanás alatt lekapta rólam a kendőt.

Először azt hittem rosszul látok: Mariann feküdt félig az ágyon, és a farkamat szopta! Meg se tudtam szólalni a meglepetéstől. De ők igen!
-Boldog szülinapot!
Aztán felkúsztak mellém két oldalról és egyszerre pusziltak meg.
- Lányok, de hát….
- Mondtam, hogy meglepetés lesz! - közölte Viki mosolyogva.
- Mariann a legjobb barátnőm, sokat meséltem neki rólad, arról, hogy mekkora párnacsatákat vívunk itt nála és ő megkérdezte beszállhatna-e. Tudom, ez minden férfi álma, hogy legalább egyszer az életében két nőt dughasson meg egyszerre. Ezért találtuk ki ezt.
- És Viki mesélte, milyen nagyszerűen vetted el a feneke szüzességét, megteszed nekem is? - kérdezte Mariann.

Komolyan mondom, azt sem tudtam hirtelen mit csináljak velük. De ők igen. Mariann folytatta a szopást, Viki pedig a számra ült. Iszonyatosan kinyaltam. Ennyire talán még sohasem. De ennyi kéjlé sem folyt még rám. Mariann is megkapta, hatalmas gecifröccsökkel nyomattam teli a száját. Aztán ami további meglepetés volt, hogy a két lány csókolózott, és a gecit átadták egymásnak.
Majd némi pihenő után - talán udvariasságból és Viki kérésére - Mariannt dugtam meg először. Szép kis háromszög fazonra borotvált, fekete szőrös puncija volt, de a hüvelye korántsem olyan izmos, mint Vikié. Mindenesetre hatalmas gyönyör volt vele a dugás. Több mint egy éve nem volt pasival, hihetetlenül ki volt éhezve. Sikítva élvezett, közben Viki már a popsiját kenegette a síkosítóval. Amíg pihegett, Vikivel kényeztettük egymást, bemutattunk pár tőlünk szokásos figurát Mariannak. Köztük az anált is.
Meglepődtem saját magamon, hogy élvezések után is állva maradtam, annak ellenére, hogy semmilyen potenciafokozót nem szedtem be. Valószínű a két lány okozta extra élmény tartotta annyira tűzben a farkam, hogy elfelejtett lelohadni.
Egy kis mosdás után Mariann kutya pózra ereszkedett, és Viki “előkészítette”, bekente a popsi-lyukat síkosítóval és került a farkamra is belőle. Nagyon óvatosan hatoltam be. Viki mindeközben Mariann csiklóját simogatta, aki halk nyögésekkel tudatta: nagyon élvezi. Amikor már kellően tág volt, én is gyorsabb tempóra váltottam. Viki egy gyors mozdulattal Mariann előtt termett, és széttett lábakkal kínálta magát neki kinyalásra. Ő hozzá is fogott tüstént, miközben én hátulról keféltem. Másodpercekre pontosan együtt élveztünk el mind a hárman. Utána csak feküdtünk és pihegtünk, közben egymás csókolgattuk. Hihetetlen jól éreztük magunkat.
Ők is, én is nagyon elfáradtam, el is szenderültünk. Majdnem egy óra volt, amikor ébredtünk.
És ahogy a szemem kinyitottam, meglátva a két lányt azonnal életre kelt a faszom. Kuncogtak is ezen egyet, én pedig megkérem őket üljenek egymás mellé. Odaálltam eléjük és verni kezdtem. Ösztönösen közelebb hajoltak, a kezükkel segítettek nekem. Bekövetkezett. A geci, - igaz már csak kisebb mennyiség - , egy-egy spriccben jött ki. Igyekeztem a szájukat eltalálni. De aztán ők egy csókkal elosztották egymás közt.
Azóta csak hármasban dugunk, igaz hosszabb szünetekkel, mert így nehezebb összehangolni a lógást a civil életből. De hihetetlenül élvezzük minden pillanatát.
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

Anna69 ·
Sziasztok! Keresek egy férfit egy kellemes találkozóra. Részletek a honlapon -> www.teensfk.site

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: