Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Irodai pillangók - 6. fejezet: Zártkörű rendezvény

Az lett volna igazán elegáns, ha egy tűzpiros, nyitott Ferrarival megyek el Bonnie-ért, de odáig még nem tudtam felküzdeni magam. Így hát jó öreg, ütött-kopott Mustangommal álltam be a lakása elé, és dudáltam egyet, ahogy megbeszéltük. Az eső zuhogott, Bonnie kiszaladt, beugrott mellém, és egy pihekönnyű csókot nyomott a számra.
- Menjünk - mondta, miközben kibontakozott esőkabátjából, és megvillantotta szép barna combját. Szokása szerint megint egy fekete miniszoknya volt rajta, felül pedig egy fodros, itt-ott bőrét kivillantó fehér blúz, mintha egy régi báli ruhát szabott volna át egy őrült, huszonegyedik századi divattervező. Élvezettel nézegettem, de amikor rámpillantott, észbe kaptam, beindítottam a motort és elindultunk.

A kastély, ahová igyekeztünk, jóval a városon kívül, a hegyek között bújt meg. A zuhogó esőben alig láttam tovább az orromnál, és arra számítottam, hogy ez majd az egész zártkörű rendezvényt elmossa majd. De Bonnie megnyugtatott.
- Lehet, hogy a tóhoz nem tudunk majd kimenni - mondta -, de a kastélyban attól még jól szórakozunk majd.

Egy óra múlva érkeztünk meg a kastélyhoz. Az eső függönye majdnem teljesen eltakarta, csak néhány ablak fénye világított, mint lebegő képkeretek. Leraktuk az autót a főbejárat előtt - egy inas átvette a kulcsot -, mi meg beszaladtunk a hallba.
Mintha a zuhogó esőből egy elvarázsolt világba léptünk volna. Kellemes meleg fogadott, a falakon kacskaringós lámpákból ömlött a barátságos fény. Az egész házat nyögdécselés és innen-onnan kiszűrődő zene töltötte meg.
- Már beindult a buli - fülelt Bonnie, és nekiindultunk.

Felmentünk egy félkörré formázott lépcsőn. Kis előtérbe értünk. Egy mahagónifából készült, faragott karosszékben ott ült a nagyfőnök, a Féreg, és nem akárki térdelt ott előtte, hanem Janet, a szőke hajú, dús keblű titkárnő. A Féreg pedig elégedetten, hátradőlt fejjel szopatta. A látványt eltakarta Janet szőke hajzuhataga, főleg, hogy a Féreg beletúrt, és úgy irányította a műveletet. A lányon rövid, fekete bársonyruha volt, abban térdelt a főnöke előtt, de a pózban ki-kivillant a hátsója. Jól láttuk, hogy nincs rajta bugyi, puncija szépen csillogott. Hogy a látvány még profibb legyen, kezeivel a tűsarkú cipőjébe kapaszkodott, teljesen átadta az irányítást a Féregnek. Az meg ki is használta.

Lehajoltam, hogy élőben is megnézzem azt a piercinget Janet puncijában, amit a videón már láttam, de Bonnie megfogta a kezem:
- Gyere, lesz még ennél érdekesebb látnivaló is - mondta, és magával húzott. Utánamentem, de az ajtóból még visszafordultam, Innen már jól látszott, hogy a nagyfőnök farka tövigmerül az előtte térdelő szőkeség szájában. A fejemet csóváltam, és követtem Bonnie-t.

A következő teremben aztán jó nagyra nyílt a szemem a csodálkozástól. Először a vörös fény csapott arcul, ahogy az egy jó kis szado-mazo szobához illik. A falakból lüktetett a hangos zene, mintha az agyamban nyomná a ritmust. Aztán megláttam, ki térdel a szoba közepén. Helen. A fekete hajú, alacsony bombázó csaj a marketingesektől. Fekete bőrcuccban térdelt egy vörös plüsspárnán. A bőrcucc mindenféle fonatokban futott végig a testén, éppen csak a mellbimbója meredezett szabadon. De a legdurvább a szegecses nyakörv volt, ami Helen nyakára volt fűzve, és négy bőrszíj tartotta a padlóba erősített cövekekhez. És ha ez nem lenne elég, a lány lába előtt egy fekete bőrostor hevert, körülötte pedig egy csomó férfi állt meztelenül. Helen mindkét kezében egy-egy farok meredezett, a lány vadul verte őket, egy harmadikat, izmos fekete férfit pedig buzgón szopott. Az előtte álló férfi nagyon élvezte, nagyokat nyögött, bele is markolt Helen hajába, megtartotta a fejét, és lassú, de könyörtelen mozdulatokkal kúrni kezdte a száját.
- Ilyet még én sem láttam tőle - mondta Bonnie a fülembe. - Ez ám a buli...

Helen gond nélkül szopta a magnumot, és jól csinálhatta, mert a pasas láthatóan remegni kezdett, és felkiáltott. Farka vadul rángott Helen szájában, a lány pedig jól láthatóan nyeldesett. A két másik fickó is elérte sorsát, egymás után lövellték a fehér anyagot Helen bőrruhájára. A lány vadul verte a farkukat, nem sajnálta őket, a férfiak valósággal el kellett szakadjanak tőle. Mindhárman hátraléptek.
- Ki jön? - kérdezte Helen, szemében a jól ismert fény villogott. Felkapta térde mellől az ostort, kiengedte, rácsapott a végével egy férfi lábára, az ostor ráfonódott, és Helen közelebb húzta magához.
- Hoztam neked egy finomságot! - szólt oda neki Bonnie, és Helen elmosolyodott. Bonnie odavezetett hozzá, eléállított, a másik pasas mellé, aztán egy gyors mozdulattal lehajolt, és mutatóujját végighúzta a Helen melle között, a fekete bőrcuccon csurdogáló spermacsíkon. A szájához emelte az ujját, és lenyalta róla az anyagot.
- Nem rossz - mondta. - Kissé sós, de nem rossz. Ez viszont sokkal jobban fog ízleni...
- Tudom, emlékszem... - jelentette ki Helen.

Bonnie lerántotta a cipzáromat, és előkapta a farkam. Már jó merev volt, az eddig látottak megtették hatásukat. Bonnie játékosan Helen arcához csapdosta.
- Na ne csigázz - mondta a térdelő lány, és mindketten elnevették magukat. Aztán Bonnie elegánsan Helen szájába adta a farkamat. Mintha csak a lányok játékszerévé váltam volna. Helen ritmikusan, profi mozdulatokkal szopni kezdett, kezével pedig az ostort oldozta le a másik pasasról.
- Hagyd csak, ezt én elintézem, te csak koncentrálj a barátunkra - mondta Bonnie. Helen szeme megvillant, elengedte az ostort, és a fenekembe markolt. Rózsaszín körme már-már a húsomba vájt, úgy húzott a szájába. Felnyögtem, nagyon jó érzés volt ez a forró száj a dákóm körül. Nem cifrázta, nem játszadozott, éreztem, hogy nagyon benne van a ritmusban. Kőkeményen szopott.
Közben Bonnie mellettem kezébe kapta a pasas farkát, és verni kezdte. Könnyedén csinálta, csuklóból, de közben engem figyelt. A szemembe nézett.
- Élvezed, mi? - kérdezte mosolyogva.
Erre nem tudtam mit mondani. Semmi értelmes nem jutott eszembe, lehunytam a szemem, és élveztem a szopást. Helen egészen a torkára engedett, orra a hasamhoz ért, feje határozott ritmusban, keményen mozgott a dákómon. Bonnie végigsimított a mellemen, aztán a golyóimon éreztem a kezét. Finoman megszorította őket, amitől felkiáltottam. Helen kiengedett a szájából, kezével verte tovább a szerszámom, és megkérdezte Bonnie-től:
- Kérsz belőle?
- Nem... még - felelte Bonnie, mire Helen megint rábukott a dákómra, és olyan szívásba kezdett, hogy nem bírtam már tovább. Kitörtem, mint a vulkán, Helen meg csak nyelt és nyelt. Mintha lebegtem volna. Nagyon sok sperma jöhetett ki belőlem, éreztem, hogy szinte ömlik, mint egy locsolócsőből. de Helen meg sem mukkant, minden cseppet eltüntetett.
Szívesen maradtam volna még a térdeplő bombázó szájában, de kiengedett, és a mellettem álló fickót vette kezelésbe. Bonnie magával húzott, bár alig bírtam botorkálni.

Átmentünk egy másik terembe. Itt pár óriási fotel rejtőzött a félhomályban, és a háttérben kellemes zene szólt. A fotelek előtt pár srác térdelt, felismertem bennük a gyakornokokat, akik az irodában általában kávéfőzésre és fénymásolásra kényszerültek. Most lelkesen nyalták a fotelben pihegő főnöknőket.
- Ha nem az Oxfordon diplomáztál volna, akkor bizony most itt kéne megküzdj az előrelépésért - mondta Bonnie.
- Szívesen benyalnék én, csak attól függ, hogy kinek - mosolyogtam. - Te nem tudsz előléptetni?
Bonnie csak mosolygott. Odamentünk az egyik fotelhez. Az itt elnyúló nőt nem ismertem, elég csinos volt, kellemes arcú, legalábbis ahogy a félhomályban meg tudtam állapítani. Ruhája kissé ki volt bontva, kilátszott belőle egyik melle, amit az előtte térdelő gyakornok simogatott. A srác feje eltűnt a nő szoknyája alatt, de júl láthatóan mozgott fel-alá. Kis asztalon mindenféle finomság állt mellettük: tejszínhab, eper, banán, és pár kisebb vibrátor, műpénisz és hasonló játékszerek. A szoknya alól megjelent a srác keze, és bizonytalan mozdulatokkal egy zsinórra fűzött golyócskasort tett az asztalra.
- Ezt szedte ki a puncijából? - kérdeztem meglepődve Bonnie-től.
- Lehet, hogy a fenekéből - mondta Bonnie mosolyogva. - Én annak jobban örülnék...
A srác serényen dolgozott tovább a szoknya alatt. Úgy látszik, nagyon kellett neki az az előléptetés. Vagy a fizetésemelés, ki tudja...
Hátul, a fal mellett az egyik nő odakiáltott a másiknak:
- Ez a fiúka nagyon jól csinálja! Ki akarod próbálni?
- Rögtön, csak még hadd ujjazza a fenekem ez a kis aranyos - nyögte a barátnője. - Már olyan jól betanítottam...
Az egész terem valami fülledt bordélyházhoz hasonlított. A hölgyek élvezettel nyögdécseltek, volt, aki hosszú szívószálon szürcsölt valami rózsaszín italt.
- Van kedved...? - intettem egy üres fotel felé, de Bonnie a fejét ingatta.
- Most másra vágyom - mondta, kézenfogott, és kivezetett.

Felmentünk egy csigalépcsőn, és az emeletre jutottunk, a kastély egyik toronyszobájába. Tele volt aprócska, vörös bőrrel bevont asztalokkal és székekkel, és legalább tucatnyi párocska kefélt kegyetlenül. Itt aztán volt minden. Balra egy kis asztalkán két lány nyalta-falta egymást, mellettük két pasi nyalta az egyik jogászlány punciját és fenekét egyszerre. Nyilvánvaló volt, hogy mire készülnek, mert már keményen ujjazták is a két nyílást. Hátul, egy fotelben kutyapózban dugott egy csajt az irodánk egyik portása, nem is értem, hogy hívták meg őt is erre a bulira. Biztos benyalta magát... A fotel mögött pedig egy másik fickó állt, ő a csajt szopatta.

Bonnie csillogó szemmel figyelte a teremben mozgó testeket. Tudtam, hogy mire vágyik. Elhatároztam, hogy ma éjjel teljesen kielégítem, mindent megadok neki. Mindent, amit csak kíván.
Kézenfogtam, és a terem közepére vezettem. Volt ott még egy szabad zsámoly, jó vastag, vörös kárpittal bevonva. Odaállítottam, és elengedtem.

- Most te jössz, lássuk, mit tudsz - mondtam Bonnie-nak, és odaintettem egy meztelen, izmos férfit, akin láttam, hogy Bonnie az előbb kinézett magának. Bonnie mosolyogva hanyatt fektette a hosszú zsámolyon, gyorsan kibújt ruhájából, a földre dobta, de a magassarkút a lábán hagyta. Mosolyogva nézett a szemembe, tudta, hogy mennyire felizgat így. Benyúlt a puncijába, aztán kihúzta az ujját, és az orrom elé tartotta, ott csillogott rajta a nedve. Épp csak megnyalinthattam, mert Bonnie ott is hagyott, felpattant a férfira, a puncijába illesztette az ágaskodó faszt, és nagyot sóhajtva beleült.
- Ez már nagyon kellett... - nyögte, és lassan, körkörös mozdulatokkal élvezte a forró rudat. Aztán ujjait a férfi mellébe vájta, és lovagolni kezdett. Úgy láttam, amikor leereszkedett, mindig tövig engedte magába a fickó farkát, és amikor felemelkedett, éppen csak a makk maradt benne. Csodáltam is, hogy bírja ezt kemény vágtát a pasas, de úgy tűnt, nem okoz neki gondot. Azt azért tudtam, hogy az én dákóm ettől simán kettétört volna, mondjuk.

Bonnie egy kicsit megpihent, rádőlt a pasasra, aztán kicsiket mozgott a dákón. Éreztem, hogy itt az én időm. Bonnie mögé helyezkedtem, és a popsijához illesztettem a makkomat. Mikor a lány megérezte, mire készülök, hátranézett, és láttam szemében, hogy készenáll. A pasas alattam leállt, hagyta, hogy lassan, nyugodtan betoljam Bonnie fenekébe a farkam hegyét. A lány hatalmasat sóhajtott, feje előre bukott, fekete hajzuhataga elterült a férfi mellén. Egy kicsit mozdulatlan maradtam, hagytam, hogy Bonnie hozzászokjon az érzéshez, aztán amikor éreztem, hogy teste nem feszül már annyira, megmozdultam. Lassan beljebb nyomultam, s mikor Bonnie nagyot sóhajtott, visszábbhúztam magam. Így mozogtam szép lassan, élveztem a szorító, forró érzést, ami Bonnie fiatal, lüktető, eleven testéből áradt. Alattam aprókat mozdult a pasi is Bonnie puncijában, éreztem a vékony húson át. Nagy volt a kísértés, hogy töviglökjem a lány fenekébe, de nem akartam neki fájdalmat okozni.
Bonnie viszont hátranézett, és rámparancsolt:
- Kúrj!

Ezen nem volt sok magyaráznivaló. A vállába kapaszkodtam, és tempós, határozott mozdulatokkal dugni kezdtem. A zsámolyon fekvő férfi is rákapcsolt, Bonnie vadul nyögdécselt, ujjai a férfi mellébe vájtak. A lány nedveitől csak úgy csattogott a punciját kefélő farok.
Előttem egy zsámolyon szintén a fenekébe kapta egy lány a füyköst, de terpeszülésben ült a pasas ölében, úgyhogy jól láthatóan tátongott előttem éhes puncija. Benyúlt magának, és a puncija falán keresztül simogatta a seggében mozgó farkat.
Bonnie egyre hangosabban nyögdécselt, éreztem, hogy hamarosan elélvez, de én már nem bírtam tovább, jó mélyre, tövig löktem Bonnie gyönyörű fenekébe a farkamat, és telelőttem forró spermámmal. Bonnie mindent érzett, hatalmasat sóhajtott, az alatta fekvő férfi közben keményen dugta tovább. Belőlem csak áramlott a nedv, remegtem, mint egy versenyló, egészen ráhajoltam Bonnie hátára, és a nyakába csókoltam. Teljesen elengedte magát, csak nyöszörgött. Vettem egy nagy levegőt, és óvatosan, lassan kihúztam a farkam a popsijából. Egész jól csúszott, a spermám mindent elborított odabent. Hátraléptem, és néztem, ahogy Bonnie felszabadul a farkam nyomásától, és felkönyököl, felemelt fejjel élvezi a puncijában mozgó falloszt. A popsija lassan összezárult, de pár csepp sperma azért kicsordult belőle. Láttam, hogy van még a lányban tartalék, úgyhogy körülnéztem, kit állíthatnék a helyemre. Az egyik sarokban ott ült Ule, a néger menedzser, akit a videón láttam annak idején Janettel. Ha jól láttam, épp egy kemény menet után regenerálódott, lassú mozdulatokkal simogatta a farkát, és a kefélő párokat nézegette.

Elég volt egy intés, értette, mit akarok. Odasétált hozzánk, és végigmérte Bonnie-et. Hatalmas kezeivel széthúzta a lány popsiját, meglátta, hogy a nedvem még bőven csordogál belőle, és bólintott. Aztán a párocska fölé térdelt, és Bonnie fenekéhez illesztette óriási szerszámát. Bonnie meglepetten nézett rám, szeme elkerekedett, de én megsimogattam, és a fülébe súgtam:
- Lássuk, meddig bírod!
Bonnie összeszorítta fogát, és bólintott. Intettem Ulénak, és ő azonnal behatolt. Hatalmas farka könnyedén csúszott Bonnie popsijába, mint kés a vajba, de a lány azért nagyon hangosan szisszent fel. Ule kaján mosollyal mérte végig áldozatát, aztán előrenyúlt, egyik keze a lány mellét fogta át, másikkal hajánál fogva feszítette hátra a fejét, így Bonnie egész teste megfeszült, úgy fogadta magába a fekete faszt.

A két férfi kemény kúrásba kezdett. Mostmár egyszerre mozogtak, mint egy jól bejáratott, kétcsöves dugattyú. Bonnie arca eltorzult, hangosan sikoltozott, de ez senkit nem zavart, mert a teremben mindenki ezt csinálta. Én mindenesetre megint be akartam szállni a buliba, úgyhogy a zsámoly végéhez léptem, és Bonnie szájába adtam a farkam. Nem lehetett itt szó igazi szopásról, mert a két férfi olyan lendülettel szendvicsezte a lányt, hogy nem is tudott volna koncentrálni. Arra tellett erejéből, hogy rászorította ajkát a farkamra, aztán beletúrtam a hajába, megfogtam a fejét, és a lyukait kúró lökésekkel egy ütemben mozgattam a dákómon. A szobában hatalmas volt a fülledtség, mindenkiről csorgott az izzadság.

Nagyjából egyszerre élvezhettünk el. Az enyém semmi volt az övéhez képest, mert az nagyon látványosan történt. Az egész teste remegett, a két pasi, aki dugta, hangosan fel is kiáltott. Belassultak, Bonnie lüktetett, vinnyogott, én sem bírtam tovább, a szájába engedtem a spermámat, de ezúttal nem nyelte olyan buzgón, mint máskor, épp elég lehetett neki a popsiját és a punciját teleengedő két férfi.

Kihúztam a farkam, Bonnie remegve sóhajtozva tűrte a két férfi utolsó lökéseit. Arcáról lecseppent a spermám a zsámoly fekete műbőr bevonatára. Bonnie így összeborzolt hajjal, izzadtan, nedveimmel arcán is gyönyörű volt. A szemembe nézett, és ködös tekintetében valami köszönetfélét véltem felfedezni.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Sinara ·
Ha minél több pornó jelenet-típust akartál felsorakoztatni egy megfelelő környezetben, akkor jól sikerült, de nekem annyira nem jött be.
Két dolgot hiányolok belőle. Az egyik, amit már említettem, a háttértörténet kidolgozottsága. Pillanatokat látunk a főhős és Bonnie kapcsolatából, de nem nagyon kötöd össze őket, pedig szerintem kellene. Bár ha pornót akarsz írni, akkor elhagyható, de akkor az egész szálnak sok értelme nincs. A másik pedig, hogy az én ízlésemnek túlságosan is a száraz pornóra hegyezted ki a történetet. Két stilisztikai lehetőség lett volna, amivel fel lehetne dobni. Az egyik, hogy a főhős kommentálja a látottakat és ezzel dobod fel a történetet. Ilyesmit csinál pl. Marokfegyver a sajátos humorával. Ha meg ez neked nem jön be, vagy nem megy neked, akkor a már meglévőket lehetett volna részletezni. Mást is leírni képszerűen, nem csak a szigorúan vett actiont. A kastély kinézetét, amibe egyébként nem ártott volna részletezni, hogy hogyan kerültek, a jeleneteket, az egyes szobákat képszerűbb leírással, ilyesmi.
Az én ízlésemnek kicsit tömény ez a rész, de végeredményben nem rossz.

Pavlov ·
Pavlov Uraság néven mostmár a Facebookon és a Google Pluson is elérhettek!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: