Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Irodai pillangók - 5. fejezet: Videó

Az nagyon borzasztó tud ám lenni, ha elrejtik az ember munkaanyagát valamelyik hálózati meghajtó valamelyik eldugott könyvtárába. Minden héten van valamilyen speciális formanyomtatvány, amit senki sem talál, és amit fáradságos keresgéléssel kell kibogarászni a legtávolabbi helyekről. Egy ingatlanhoz kellett volna jelzálogot intéznem, de így...
Végigtúrtam az összes könyvtárt, de nem találtam sehol. Átjelentkeztem a közösbe, hátha ott lesz valahol a hasznosnak nyilvánított fájlok között. Valahol, az egyik mappa mélyén találtam egy furcsa nevű könyvtárat: "Nyaraló" volt a címe. Megnyitottam, nem szöveges dokumentumok voltak benne, hanem egy nagy videófájl.

Elindítottam. Egy amatőr felvétel volt, a kamera ide-oda mozgott. Janetet rögtön felismertem, egy jacht fedélzetén ült fürdőruhában, a tatnál lévő kis padon. Szőke haját merészen lobogtatta a szél, sütött a nap. Valaki mondott valamit, de nem lehetett érteni, a szél belezúgott a kamera mikrofonjába, de Janet nevetett. Kinézett a mögötte lévő nagy víztömegre, kinyújtotta a karját, élvezte a napsütést.

Vágás, sistergés, és már más volt a helyszín, a gyönyörű faberakásból ítélve valószínűleg a jacht belseje. Janet egy díványon ült, mellette kétoldalt két jogászprofesszor, két hatalmas termetű néger férfi. Az egyiket Ulének hívták, azt hiszem, Dél-Afrikából jött a céghez, a másiknak nem ismertem a nevét. Valaki még lehetett a kabinban, aki a filmet készítette, mert a kamera megint ide-oda mozgott. A két néger pasas lazán, gátlások nélkül fogdosta Janetet, és közben viccelődtek vele. A szőkeség nagyokat kacagott, rácsapott a férfiak kezére, amikor belecsípdestek a combjába és a fenekébe, de valójában élvezte a dolgot, oda-odaszólt nekik, bátorította őket. A hangjaikat hallottam, de hogy mit mondanak, azt nem nagyon lehetett érteni.

Megint vágás. És amit ekkor láttam, attól felforrósodott a vér az ereimben. Janet az egyik pasas előtt térdelt a padlón, a lábai között, és a kamera lassan ráközelített a lány arcára. Janet mosolygott, és a néger férfi farkát simogatta. Ott meredezett az ajkától pár centire. A lány felkapott egy tejszínhabos tubust, felrázta, és egy vastag csíkott húzott belőle a faszra. Lerakta a tubust, és munkához látott: nyalogatni kezdte a férfi golyóit. A kamerába nézett, mosolygott, az orra fehér volt a tejszínhabtól.
- Fehér az orrod, te kis céda - mondta egy hang jól hallhatóan, bizonyára közvetlenül a mikrofonba. Felismertem, a főnök, a Féreg hangja volt. Ezek szerint ő hozta össze ezt a kis kirándulást a kollégáinak. Így kell az üzleti kapcsolatokat építgetni?
Janet lassan haladt feljebb a fekete faszon. Szép módszeres nyalintásokkal nyelte magába a tejszínhabot, a férfi már nyögdösve követelte a keményebb folytatást. De Janet kacagott egyet, és ugyanúgy nyalta tovább a habot, egyre feljebb, egészen a makkig, ott csak egy kis sapkát hagyott belőle.
- És most következik a bemutató fénypontja, drága uraim - hallatszott a Féreg mesterkélt hangja. Janet a nyelve hegyével, szinte molekulánként aprózta le a tejszínhabot a remegő makkról. A két néger férfi nevetett és tapsolt, mindkettőjük szeme vadul csillogott.
Ismét váltott a kép, de nem hiányozhatott sok, mert most Janet már keményen szopta ugyanazt a kőkemény fekete faszt. Duzzadt ajka fel-le járt a dákón, behunyt szemmel szívta, ahogy csak bírta, s közben a kezével is verte az alsó részét. A férfi nagyokat sóhajtva élvezte a kényeztetést.
- Nyugodtan átveheti az irányítást, Ule - bömbölte Féreg a mikrofonba a kamera mögül. - Azt nagyon szereti a kicsike.
A pasas nem is habozott, ráfogott a szőkeség tarkójára, és határozott mozdulatokkal húzta magára a fejét. Ez már igazi kemény szopatás volt, egyes mozdulatoknál csak úgy csurgott szájából a nyál a férfi golyóira.

Már kezdtem magam beleélni a látványba, de váltott a kép, Janet most a dívány előtt guggolt. Mostmár teljesen meztelen volt, csak a magassarkú cipője volt rajta, ez nyilván létfontosságú egy jachton. A két pasas is meztelen volt, ott álltak Janet mellett kétoldalt, a farkuk a lány arca mellett meredezett, és Janet ide-oda fordulva szopogatta őket. Két kezével is a farkakba kapaszkodott, amikor épp nem ott járt az ajka, akkor vadul verte őket. A kamera az arcára közelített, erre a csaj összeszorította mindkét dákót, és megpróbálta a szájába tömni őket.
- Ez az, kardozzatok! - kiáltotta a főnök a kamera mögül. Ez már nekem nem igazán jött be, el akartam tekerni, de Janet is megelégelte, mert kiengedte a szájából a makkokat, és vigyorogva lihegett. A két hapsi nem adta fel, kétoldalról Janet formás kis arcocskájához cspadosták a rúdjukat. Mindkettőt szépen borította Janet nyála, úgyhogy a lány arca is nedves lett. Ő meg csak kacagott.

A következő jelenetben a szőkeség a már a díványon térdelt, és a háttámlára könyökölt. Az egyik néger pasas pedig hátulról dugta. De nem ám akárhogy! Egyenesen a fenekét! Bizony, a csaj seggét kúrta a hatalmas fekete fasz. Keményen járt benne, a finom husi teljesen magába engedte. Meg mertem volna tippelni, hogy az a fasz előtte már a csaj puncijában is járt, mert az is vadul tátongott, ráadásul csöpögött belőle valami fehér folyadék - hogy a pasas spermája volt-e vagy a lány saját nedve, nem lehetett kivenni, de szerintem az utóbbiról lehetett szó, mert folyamatosan csöpögött. Janet sikoltozott, a fickó a hajánál fogva húzta magához, és valami irgalmatlan iramban kúrta.

Egy új jelenet következett. Ilyet eddig még csak kemény pornóban láttam. Janet mostmár teljesen meztelen volt, és az egyik fekete falloszon lovagolt szétterpesztett lábakkal. A rúd jól láthatóan a lány fenekét nyársalta fel. Janet puncija ott tátongott éhesen a kamera előtt. Így mozgott fel-le a néger fölött, szőke haja csapzottan hullott az arcába. A kamera egy kis asztalra került, nem mozgott tovább, és a háttérben megjelent a nagyfőnök, leült egy székre, elővette a farkát, és kéjes vigyorral figyelte, hogyan lovagol a titkárnője.

Janet remekül mozgott. Egy-egy nagyobb mozdulatnál simán a fenekébe csúszott vagy húsz centi abból a kőkemény, fekete faszból. Látszott rajta, hogy nagyon élvezi. A Féreg a háttérben simogatta a farkát, teljesen üveges lett a tekintete. Ekkor jelent meg a képben a másik néger. Szép lassan bemászott Janet széttárt térdei közé, megvárta, hogy belassítsanak, és Janet puncijához illesztette a farkát. A lány belekapaszkodott a férfi nyakába:
- Mehet! - kiáltotta, és a férfi bele is hatolt. Eddig sem lehetett odabenn túl sok hely, látszott, hogy a Janet popsijában lüktető rúd jól szétfeszítette a lány belsejét, és most ráadásul a puncija és dagadt a fekete fasztól. Janet hatalmasat nyögött, de úgy, mintha megkönnyebbült volna. Mintha erre várt volna hónapok óta, hogy két hatalmas rúd mozogjon a testében. A férfiak lassan mozogtak benne, érezhették, hogy a szőke bombázó most tényleg a maximumig feszül. De a nyögés-sóhajtozás lassan alábbhagyott, úgyhogy bátrabban kezdték dugni. A két dákó felváltva mozgott, gondoskodtak róla, hogy egyikük mindig jó mélyen a lányban legyen. Janet halkan nyöszörgött, teljesen átadta magát az élvezetnek. Még bele is harapott a punciját tömő néger vállába, de a vastag izomkötegeken nem maradt semmi nyoma a lány fehér gyöngyfogsorának.
Aztán átkapcsoltak, és egyszerre kezdtek mozogni. Mintha egy duplacsövű dugattyú mozogna a forró, síkos, olajos vájatban. Ettől Janet ismét sikoltozni kezdett, a férfiak könyörtelenül kúrták.

Ezután következett a klasszikus DP-jelenet, nem is csodálkoztam. Ebben Janet Ulén hasalt, az keményen dugta a punciját, felülről pedig a másik fickó dugta a fenekét. Szépen egyszerre, ahogy azt illik. Mindhármukról csöpögött az izzadtság, alig lehetett követni a végtagok kavargó forgatagát. Csak Janet ágyéka látszott jól, és a két fasz, ami ki-be mozgott benne. Mindkettő tövigszaladt a lányba, aztán ki a makkig, aztán megint vissza, mint valami perverz hasizomgyakorlat. Janet már hörgött, haja az alsó férfi mellére borult, nem próbálkozott már semmilyen trökkel, csak élvezte a kőkemény baszást. A két férfi pedig meg is adta neki rendesen. Szűk lehetett, nem is bírták sokáig, előbb a felső pasas élvezte tele a lány fenekét, aztán az alsó a punciját. Közben folyamatosan kúrták, és kicsordult Janetből a fehér folyadék, innen vágtam rögtön, hogy mi a helyzet. mert a férfiak még tömték pár percig. Aztán a felül lévő fickó felállt, megkerülte a díványt, mostmár jól lehetett látni, mennyire liheg, a lány elé állt, és a szájába adta a farkát. Janet nem törődött vele, hogy a pasi előtte hol járt, simán bekapta, lelkesen bólogatott rajta. Ule odalent közben kimerülten a díványra omlott, kimerülten feküdt a lány alatt.

Ezután már nem sok érdekes lehetett, mert vége is volt a videónak. Gyorsan készítettem egy másolatot a filmről a saját gépemre. Elrejtettem egy eldugott kis könyvtárba persze. És nagyon is jól tettem, mert két nap múlva, amikor ellenőriztem, a központi szerverről már eltűnt a film. Belegondoltam, milyen jó kis zsarolóeszköz lehet ez majd Uléval szemben. Sőt, esetleg Janettel szemben is...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Sinara ·
Az ötlet amúgy jó, és megmozgatta a fantáziámat, de a megvalósítás nekem nemigen jött be.
Bocsi

Pavlov ·
Pavlov Uraság néven mostmár a Facebookon és a Google Pluson is elérhettek!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: