Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Igyekezni jóban lenni a családdal

A kis Robert Junior, vagyis RJ a fűben ült az udvaron, és valamire nagyon koncentrált. A napfény megcsillant szemüvegén, ahogy felemelte a fejét, hogy körbenézzen. Az okulárét az apjától örökölte. Neki nincs szüksége rá, de az apja nem látott valami jól nélküle.  Senki se lát! Most lehet! – gondolta, és azzal felvett egy gilisztát, és a gyufásdobozába tette. Bűntudata volt, mintha lopna, de végül is ezt csak el akarta ajándékozni az egyik osztálytársának: Betsynek. Nagyon érdekesnek találta a kislányt, és csak rá szeretett volna ijeszteni egy kicsit. A múlt héten a barátja, Nick is talált egy bogarat, és azzal ijesztgette az osztályban a lányokat. Hangosan sikítoztak! Fogta a dobozát a benne lévő állattal és felszaladt a játszóházába. Később lejött, és odament a kertészhez, aki éppen a kerítés mellett dudvázott.
-    John – kiáltott rá.
-    Tessék – kapta fel a fejét, hátha történt valami probléma amit meg kell oldani.
Mondta Linda, hogy figyeljen a gyerekre, de hát az nem sok mindent csinál. Ilyen unalmas gyereket még életében nem látott. A fiú közelebb ment hozzá, majd leült mellé a fűbe.  
-    Szerintem beteg vagyok. 
-    Fáj valamid? – vette le gyorsan a kesztyűjét, hogy ellenőrizze a  gyerek homlokát, de nem volt hőemelkedése – Mi a baj?
-    Veled már volt olyan, hogy mindig csak úgy...úgy beugrott egy lány a szemed elé?
-    Ezt hogy érted?
-    Hát mert van az osztályban van egy lány, és az ő arca pattog a szemem elé, és muszáj vagyok rá gondolni. Nem tudok mit csinálni, hogy elhessegessem.
-    Ó, értem – válaszolta John mosolyogva. Szerelmes a fiú! – gondolta. -  Dehogy vagy beteg! Ez normális. A lányok ezt elég gyakran szokták csinálni a fiúkkal.
-    De hogy csinálják? Belenéznek a fiúk szemébe, és máris ott vannak? Akkor egész nap nem csinálnak semmi mást, csak a fiúk fejében járkálnak? Szerintem unalmas lehet.
-    És hogy hívják a nagy Őt? Mármint a kislányt.
-    Betsy – mondta ki halkan sóhajtva RJ, majd folytatta:
-    Hosszú neve van neki. Elisabeth Sofie Amanda Carrey Bolton, azt hiszem. Vagy Bolton Carrey, de ő mindig csak azt mondja, hogy szólítsuk Betsynek.
-    Ahhoz képest, hogy hosszú, szépen bemagoltad! – dicsérte vigyorogva John. Fogalma sem volt, hogy mit kellene mondania. Egy hét éves kisfiú szorította sarokba. Én a szexhez értek, kár, hogy nem vagy olyan tíz évvel idősebb! Csomó tanácsot tudnék adni, de kicsi vagy te még ahhoz! – gondolta, de mégsem akart megrontani egy gyereket, inkább csak hallgatta.
-    Ő csak holnap lesz hét éves. Én már hét éves vagyok, mert nekem már volt szülinapom, de neki még nem.
-    Aha, értem – mosolygott újból a fiú újabb megnyilvánulásán. Nem volt még szülinapja! De már hét éves lesz! - És mit adsz neki ajándékba, vagy nem szoktatok ajándékozni?
-    Hát van nekem egy kis kígyóm egy dobozban. Gondoltam azt.
-    Kígyó? – hökkent meg a kertész. Szent szar! Honnan a fenéből szerzett ez a gyerek kígyót, amikor el sem hagyta az udvart! – gondolkodott John. – Szereti Betsy a kígyókat?
-    Hát azt nem tudom, de gondolom fog tőle sikítani.
-    Tudod én is voltam szerelmes, és nem vettem észre, hogy az ilyen sikításnak örülnek a lányok. Inkább csak megijednek.
-    De amikor neki van a legszebb hangja! Ő dalol a legszebben az osztályban.
-    Értem. Láthatnám azt a kígyót?
-    Igen, – elkezdett kutatni az egyik zsebébe, majd miután nem találta áttért a másik oldalra – mindjárt – abban is kutakodott, majd végül rábukkant a kis gyufásdobozra.
Honnan a búbánatból szerzett a gyerek egy gyufásdobozt, amikor ebben házban senki sem dohányzik? - döbbent meg újra a fiún.
-    Ebben van. Nem nagyon tudtam beledugdosni – lassan nyitotta – de sikerült.
-    Ez egy giliszta – mondta nyugodt szívvel John. Nem kígyó, csak giliszta! Nem is értem, hogy ijedhettem meg ennyire! Elvesztem az agyam ezen a helyen!     
-    Kiskígyó! – javította idegesen RJ.
-    Jó, akkor legyen az, de szerintem a lányok nem erre vágynak.
-    Akkor mire?
-    Szeretik a kis csecsebecséket, az ékszereket, mint a nyaklánc, fülbevaló, karkötő, vagy a...gyűrű – dobbant egy hatalmasat a szíve. Neki is egy nő lebeg a szeme előtt, mindig. Először Natalie, de lassan átváltozik Lindává... 



Másnap délután John a virágokat locsolta a házban. Linda a fiát várta haza az iskolából.
-    Már itt kellene lennie! – nézett a órára – hol késik? 
-    Lehet, nem tud elszakadni a barátaitól – vetette oda a lehetőséget kertész.
-    Miért ne tudna? Sosem szeretett iskolába járni! Azt mondja, hogy most mégis?
-    Megeshet – válaszolta a kérdezett, miután virágot váltott.
-    John, miről beszélt a fiammal tegnap?
-    Hát csak arról, hogy ne vigyen ajándékba pont egy csúszómászót a kislánynak. Jobban örülne valamilyen ékszernek. 
-    Kislány? Milyen kislány?
-    Nem tud róla? – csodálkozott – pedig a fia fülig bele van esve. Betsy azt hiszem.
-    Az én kisfiam, szerelmes? – kérdezte Linda elérzékenyülve. – Hogy milyen gyorsan szállnak az évek! 
Kinyílt az ajtó, és RJ - szó szerint – berobbant a házba. Ledobta az ajtóba a táskáját, majd elkezdett futni az anyja felé, hogy megölelje – úgy, ahogy mindig. Linda kitörölte a meghatottság könnyeit a szeméből, és kitárta karját. Várva, hogy a fia odaérjen.
-    Szia, Kincsem! Hogyan telt a napod? – kérdezte előre.
-    Tetszett neki! – ordítozta a fiú, majd anyját kimellőzve a kertészre vetette magát.
John igen csak meg volt lepve, hogy egy óbégató kisfiú tapadt a mellkasára, aki olyan szorosan ölelte, hogy majdnem kiloccsantotta a vizet a kannából.
-       Tetszett neki, amit adtál! Tényleg elhitte, hogy én csináltam! - kiabálta még mindig a gyerek - azt mondta, az tetszett neki a legjobban mind közül.
-    Jól van! Oké, örülök neki! – mondta olyan két perc múlva, mert a RJ még mindig őt karolta – Tudod ezt nem szokás ilyen hosszú ideig, mármint ölelkezni. Mégis csak férfiak vagyunk! Ezt inkább tartsd meg a kislánynak.
-    Puszit is kaptam tőle, ide az arcomra – mutatta a jobb oldalát - Már nem fogok fürödni!
-    Szerintem meséld el az anyukádnak is, ő is kíváncsi, ahogy látom – majd Lindára nézett, aki tátott szájjal nézte a két „férfit”. Nem gondolta volna, hogy a kertész, ennyire meg fogja érteni magát a gyerekeivel.
Hasonló történetek
2680
Nem is tudom, ti szeretitek a romantikát?
5400
Ez a lány az egész életét maga irányította, olyan magabiztosnak tűnt, hogy azt bármelyik férfi elirigyelhette volna. Most mégis éreztem benne valami bizonytalanságot. Egy pillanatra megálltam és éreztem, hogy remeg alattam. Megsejtettem, hogy ez nem csak a szeretkezésünknek szól. Tartott valamitől. Elemeltem a fejem és az arcára néztem. Már csak egy fiatal lány volt, pont olyan, mint bármelyik...
Hozzászólások
Bánkbán ·
Kis Róbert Junior, Linda, a kertészt meg Johnak hívják?
Nem tetszett.

muhahaha ·
Nem akarod kiadatni? Nagyon jó!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: