Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Hozzá . Állás

Nem nekem valóak az emberek.
Nem vagyok képes velük kommunikálni. Nem tudom tolerálni a viselkedésüket. Megunom őket, mint egy játékszert. Ellököm őket magamtól. Egyszerre vágyok rájuk és kerülném el messze az összest.

Néha úgy érzem, elegem van mindenből, menekülnék a társaság elől. Várom a pillanatot, hogy hazatérhessek az Otthonomba.

Vicces szó ez az Otthon. Valószínűleg az jut eszedbe róla, hogy meghitt családi légkörben kipihened magad, körülvesz a szeretet és a békesség. Ezt az én esetemben felejtsd el. Szó sincs ilyesmiről a mi házunkban. Ha belépsz, rögtön érzed a levegőben a rosszul titkolt Feszültséget, a vágyat a szemekben és a szívekben egy olyan veszekedésre és ordítozásra, ami még az Üveghegyen is túl hallatszik.

De sajnos ez nem egy tündérmese. Bár néha jó érzés elképzelni, hogy rólam is szól egy Mese. És ez még csak az eleje. Ahogy szokták mondani: meg kell tapasztalnod a rossz dolgokat, hogy értékelni tudd a jókat.

Én tiszta szívemből várom, hogy valamit értékelhessek. Talán ezért is van az, hogy egy apró szikrája a boldogságnak bennem lángra lobban, ha eljön az életemben. Akkor is, ha nem kellene. Ha nincs akkora jelentősége. De én ezekbe kapaszkodom, és azt mondom magamban: ’Talán most... talán most jött el az én Mesém Fordulata és most igazán boldog leszek!’.

De ennek még nem jött el az ideje. Lehet, hogy soha nem is fog. És ez az, amit nehéz kikerülni a gondolataim között. Mi lesz, ha soha nem történik meg? Kezdek belefáradni az apró szikrák lángra lobbanásába... éget. Mert mindig visszaesek a földre, és onnan felállni egyre nehezebb. De ahogy az egyik tételmondata fogalmazza meg az életemnek:

Próbálkozol. Elbuksz. De az egyetlen igazi kudarc, amikor feladod a próbálkozást.
Hasonló történetek
4224
Elkezdtünk beszélgetni, kiderült hogy a neve Laci, és hogy 21 éves. Nagyon megtetszett nekem, és úgy éreztem, hogy én is neki. Ahogy beszélgettünk, egyszer csak a keze a lábamon volt, és simogatott, nagyon jól esett, már akkor éreztem, hogy köztünk nem lehet csak egy kaland, ennél több kell nekünk...
5393
Ez a lány az egész életét maga irányította, olyan magabiztosnak tűnt, hogy azt bármelyik férfi elirigyelhette volna. Most mégis éreztem benne valami bizonytalanságot. Egy pillanatra megálltam és éreztem, hogy remeg alattam. Megsejtettem, hogy ez nem csak a szeretkezésünknek szól. Tartott valamitől. Elemeltem a fejem és az arcára néztem. Már csak egy fiatal lány volt, pont olyan, mint bármelyik...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Sztrájk ·
Az íráshoz csak egy klisészerű idézetet szeretnék hozzáfűzni a kedvenc olvasmányomból:

"A cél a küzdés maga".

bakos1022 ·
dupla 10-es, mint az előző :innocent:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: