Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Holdfénykeringő

…lehunyt szemmel áll az ablak előtt, a Hold végigpásztázza a sötét szobát. Keze az ablak üvegén, lassan csúszik lefelé. Fejében dübörög a zene, átitatja az érzékeit, felborzolja az idegeit és mégis: megnyugtatja, kisimítja. Szórakozottan kopog a körme az üvegen a dal ritmusára. Egymással szemben ülve nézzük a semmit… minél többet markolok annál kevesebb marad a kezemben… Megbízhatok-e benned örökre? – dúdolja halkan a dalt.
Szemben a sötét dombtetőn reflektor vág éles fényt az éjszakában – mintha késpenge járná át reccsenve az éjjelt. A felszálló párában gomolygó fény megsokszorozódva terül el a lapályon. Valahol mélyen belül remegés kúszik végig a testén. Először nem figyel rá, az épp eltűnő Holdat bámulja még mindig. A fényszóró arrébb vetül, végig pásztázva a földeket, végigvágva még egy utolsót a félhomályos szobán.
Bizseregni kezd a talpa, ahogy fülébe kúszik a motor zsongása. Az érzés lassan indul el fölfelé, végig a lábán, a térdhajlatban, mintha leheletfinom ujjak érintenék a csípőjét, a zsongás végigvonul a gerincén, és a tarkójánál folytatódik.

Elhal a motorzaj. Halk léptek a kavicson, elhallgat a dal, a pillanatnyi csendben hallani, ahogyan egy tétova kéz simít végig a falon, kapaszkodó után keresve – lehunyt szemei előtt ugyanez a kézforró, lüktető bőrt simít végig, amely a vágytól szinte fehérizzásig hevült…- kattan a zár, óvatos léptek keresik a lépcsőt, megnyikordul a fa. Keze lassan csúszik lefelé az ablaküvegen, leengedi maga mellé, és remegő-zsongó testtel vár.
Önkéntelen mozdulattal sodródik a teste oldalra a következő dal ritmusára, pattanásig feszült idegekkel számolja a másodperceket, míg a halk léptek mögé érnek. Néhány centi távolságra áll mögötte, nem látja, de érzi, a leheletét a nyakán, az illatát az orrában, azt a mindent betöltő extázist ígérő illatot amitől bódultan száguld a vér az ereiben, és a test kisugárzását, amelyet ezer közül is felismerne bárhol, és bármikor.
Türelmetlen mozdulattal simulna a háta mögött álló testhez, de az előre lendülő tenyér, amely a vállára simul, megállítja.

Két puha kéz simítja végig a vállát, karját, csípőjét és a derekát visszafelé, hogy megpihenjen a mellek alatt, mintha mindig is oda tartozott volna.
A nő keze lassan elindul a háta mögött fölfelé - céltudatosan simítja végig oda sem nézve a combokat, csípőt és a lapos hasat, hogy megálljon a nadrág derekánál. Kissé hátrébb csúsztatja a kezeit, és a nadrág derekánál fogva húzza magához közelebb a férfit, feneke belesimul az ölébe, egyik lábát a térdek közé tolja, hogy minél közelebb lehessen az egyre erősebben érezhető lüktetéshez.
Megkönnyebbülten sóhajt fel, mikor a férfi tenyere beborítja a mellét, gyengéden végigsimítva a halmokat, miközben apró csókokkal borítja el a nő nyakát, akinek megremegnek a térdei az érintéstől és fejét a férfi vállára hajtva adja át magát az érzésnek. Kezei végigsimítanak a férfitesten, és összekulcsolódnak annak tarkóján – mintegy felkínálva magát a simogató kezeknek. A férfi szája már a tarkóján vándorol a másik oldalra keze közben fáradhatatlanul pásztázza a nő testének minden szegletét és hajlatát, szinte hajtva maga előtt a vérét, majd csípőjénél fogva megfordítja a nőt, és egy hanyag mozdulattal a falhoz szorítja. Lába szétfeszíti a lány térdeit, keze éhesen kutat a fehérnemű alatt, és határozott mozdulattal simít végig a nő ölén, apró sóhajokat kiváltva. A lány szinte rátolja magát az ujjaira, miközben egyik keze a hátába mar, másik keze szaporán gombolja az iget, majd egy türelmetlen mozdulattal szétrántja az anyagot. Éhesen veti magát a férfi nyakára és csókolja, harapja gyengéden a bőrt, mintha az élete függne tőle.

Csípője a férfinak feszül, a durva vászon anyagon keresztül is érzi a feszülő szerszámot, és remegő ujjakkal hámozza ki kedvesét a nadrágból, hogy a bőrén érezhesse azt.
Szinte sírva fakad a pillanatnyi szünettől, míg a kutató ujjak eltávolodnak az ölétől, lefogva a kezeit, hogy aztán ugyanazzal a mozdulattal visszatérjen a lábai közötti meleg nedvességbe miközben nyelve már a lány dekoltázsán halad lefelé kínzó lassúsággal a mellei felé, majd néhány kényeztető csók után tovább haladnak az öle felé.
Az első puha érintésre ujjak markolnak hajába, és kéjes nyögés hagyja el a nő ajkát. Nyelvével finoman nyomul be a nő húsába, finoman ingerelve a csiklóját, miközben ujjai még mindig simogatják az idegekkel teli selymes bőrt a hüvelyben. A lány zihálva lélegzik, és az édes kínzástól néhány pillanattal később ívbe feszül a háta, lüktetni kezd az öle, elakad a lélegzete és kéjes sóhajok közepette jut el a csúcsra. A férfi apró csókokkal halmozza el a combja belső felét és a hasát, míg a nő ujjai szórakozottan szántanak végig a tarkóján, majd átkúsznak a széttépett ing gallérjára, hogy annál fogva húzza magához szeretőjét. Mohón hozzásimul, ajkai rátapadnak a férfi kulcscsontjára, kezei végigjárják a férfitest minden szabad centiméterét, majd a nadrággal bajlódnak.

Hirtelen mozdulattal a falhoz löki kedvesét, lerántja róla a vászonnadrágot, az alatta lévő alsóval együtt, hogy minden porcikájához akadálytalanul hozzáférjen. Ujjai éhesen siklanak végig a férfi bőrén, és a szája azonnal követi az ujjai útját. Végigcsókolja a férfi lágyékát, combjainak belső felét, lassan haladva a cél felé. Arcát hozzá simítja, majd apró csókokat lehel az ágaskodó szerszámra, mielőtt nyelvével végigsimít rajta gyengéden, hogy aztán annál határozottabban vegye a szájába, hogy puha ajkaival addig kényeztesse, míg csak a férfi kegyelemért nem könyörög. Nyelve és ujjai segítségével simogatja a férfit, akinek kezei a hajába markolnak, az élvezettől pedig hátravetett fejjel sóhajt fel. Csillagokat lát lehunyt szemei előtt, öle lüktet, elemi erővel készül kirobbanni belőle az élvezet, mikor az utolsó pillanatban eltolja magától a nőt, magához húzza, és éhesen megcsókolja, kezei pedig újra a puha vágást simogatják a lába között. Kéjes nyögés és egy apró harapás a válasz a nyaka legérzékenyebb részén. Felszisszen, és a falhoz löki a lányt, a háta mögé áll és lüktető öléhez szorítja a nő fenekét, majd végigsimít a hátán, feltolva ezzel az egyetlen leheletvékony ruhadarabot a vállára, ami a nőn még rajta van. Kezével megtámasztja a lány kezét a falon, majd határozott mozdulattal nyomul belé olyan mélyen, amilyen mélyen csak tud, majd egy pillanatra megáll, hogy kiélvezze a pillanatot, de a nő hozzá dörzsölődő türelmetlen mozdulatára önkéntelenül válaszol a teste, és lassan mozogni kezd, miközben kezei a nő bőrén kószálnak fel-alá.

Keze alatt érzi a lány testének minden rezdülését, ölében érzi ahogy a lány egyre nedvesebb és szűkebb, lecsukja a szemét, csak az érzékeire hagyatkozik, kezei alatt a rezdülésekre, ölében a kínzó feszülésre, a lány édes illatára, a vibráló fényekre a szemhéja alatt, a kéjes, egyre gyorsuló sóhajokra, saját gyorsuló lélegzetvételeire, majd amikor már képtelen az érzést tovább fokozni, egyik ujjával finoman végigsimít a lány csiklóján, amitől mindketten abban a pillanatban élveznek el, egymásba kapaszkodva, hosszan kiélvezve a gyönyör minden egyes pillanatát.

Zihálva simulnak össze az ablak előtt, szívük egy ritmusra dübörög a háttérben még mindig halkan szóló zenére, egy fényszóró hasít bele a tájba megint, és az időközben leszállt ködön keresztül tompán világítja meg arcukat, ahogy homlokukat összesimítva állnak egymást átölelve – talán még most is…
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

Corvin ·
Hm, hm..
Tetszett a hangulata..

A feszulo szerszam az mi? Ij, vagy feszitovas..?:)):P
Mirrmurrka ·
Ha iga nem, is de vonod néha, nem?
*kuncog*

Ki mondta, hogy hogy jön ide a fizetség??????
Corvin ·
Koszi Andreas..

Szivacs - termeszetesen az utobbi..:)
Szivacs ·
A pékséget el ne feledd! :)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: