Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Herisi - amikor aláhullnak a csersznyevirágok 1.

Mayako Senghuinak hívnak,kollégiumban lakok,15. évemet taposom. Koreában élek, kollégiumi szobatársamat Herisi Nakamiának, hívják, csodaszép lány. Az apja európai,fantasztikusan szép ötvözet lett a Koreai-Német gyerek.A szeme zöld,haja fekete, akár az enyém. Vékony, mellei meglepően nagyok, ajka akár egy rózsabimbó. Porcelán bőre makulátlan,két szeme akár a zafír.Az első pillanatban, amint megláttam, egy nagyot dobbant a szívem,azt hiszem ő a legszebb ember, akit életemben láttam. Magam is a szép lányok közé tartozom,de Herisi egzotikus szépségnek számít itt Koreában.
Sokszor ébredtem fel éjszaka,hogy olvasást színlelve bámulhassam,egyszerűen nem tudtam szabadulni Herisi szépségétől.Már attól tartottam talán szerelmes vagyok egy lányba,de már az sem érdekelt, csak nézhessem Herisi szépséges vonásait.Ő mindig is erősebb jellem volt,a barátságunk hamar elmélyült,lassan elválaszthatatlanokká váltunk.A hangját is szerettem,akár a hárfa dalolása, madarak csicsergése.
Ha valami bántott,az ő kecses vállán sírtam el a bánatomat,Herisi mindig megtudott nyugtatni.Szép hangján suttogott nekem,mint a mezők lágy virágai, simogatott,akár a koreai szél. Szavai mind a gyógyvíz,lelkemig értek,csodálatos teremtés-minden alkalommal ezt állapítottam meg róla.Sokszor vettem észre,hogy rajzórán az ő arcát formázzák a vonások,a papíron valahogy mindig Herisi köszönt vissza.
Amikor utoljára vigasztalt, éppen cseresznyevirágzás ünnepe volt, a szívemben sok remény és vágyakozás.Úgy éreztem meg kell csókolnom az arcát, kedvességből, barátságból, mert mindig mellettem áll.Puhán érintettem, kis szikrák gyúltak belsőmben,a szerelmes szív kalapált bennem.
- Mayako,ez csodálatos - rebbentek meg szemei,puha mézízű ajkait a számra tapasztotta.Elmerültem valami fantasztikusban,Herisi csak az enyém volt akkor.
Herisi megszabadított a ruháimtól, kicsi melleimet csókolta körbe elsőként. Úgy szopta,akár egy finom koktél cseresznyét,még sosem ért hozzám úgy senki. Nyöszörgésem a szoba falainak csapódott, majd aláhullott,puhán, mint a bársonyos szirmok. Herisi végig csókolta a nyakam, a vállamat,a mellem közét,a köldököm fölött, majd az apró fehérneműmre szorította mennyei ajkait.
Aztán elővett egy általam sosem látott, piros fedelű bambuszdobozt, és kivette a kincsét.Felcsatolta a péniszt,és belém hatolt. Sikoltottam a kéjtől,és a szűzességem elvesztésétől,apró ujjaim a bőrébe martak. Herisi csókolt közben puhán, nyugtatóan mormolt.
- Édesem, nemsokára jobb lesz,a következő alkalmak pedig annál is finomabbak.- Könnycseppjeim gördültek alá,de Herisi addig ringatott, míg álomba nem szenderültem.
Hozzászólások
További hozzászólások »
fannyka ·
Nem igazán tudok mit kezdeni az írásoddal. Az látszik, hogy valószínűleg tényleg olyan kor körül járhatsz, mint a történeted főszereplője, így a hibáid többségét betudom a fiatalságodnak. Az, hogy akadnak szóismétlések, bárkivel előfordulhat, az viszont már kifejezetten zavaró, hogy a pont és vessző után nem teszel szóközt. Apróságnak tűnhet, de az olvasókat nagyon zavarja.
Az írásmódodon látszik, hogy próbálsz érzékletes és érzékeny lenni, de sajnos ez a temérdek metafora és hasonlat nagyon mesterkélten hat. Biztos vagyok benne, hogy a te fejedben ezek szépnek tűnnek, és egy versben valószínűleg nem is lógna ki így a lóláb miattuk, de prózába nem valóak olyanok, hogy "szavai mint a gyógyvíz" vagy "hangja akár a hárfa dalolása".
Az egész írás jellege is sokkal inkább egy elbeszélő versre hasonlít, mint egy novellára. Olyan, mint egy verses szerelmi vallomás, csak épp rímek nélkül. Ha a hasonlataidat kivesszük, az egész mű alig pár mondat marad. Fel kellett volna építened, hogy mitől alakult ki ez a szerelem, de erről semmit sem tudunk meg, és a metaforáktól nem válik világossá az olvasó számára, hogy a külsején kívül mi is lenne a különleges ebben a Herisiben. A szexjelenetig minden csak egy elmosódott, homályos folt, mivel semmi konkrétumot nem látunk, csak általános jellegű leírást.
A szexjelenet pedig túlságosan gyorsan jön, nincs előkészítve és őszintén megvallva a finom fogalmazás ellenére sem lett túlságosan hiteles. Elég valószínűtlennek tűnik, hogy egy 15 körüli lánynak (gyanítom a szobatárs sem lehet nagyon idősebb, mint a mesélő) felcsatolhatós műpénisze legyen az éjjeliszekrényében. Ráadásul az ilyen fiatal lányok nem is így szoktak ismerkedni a leszbikus szerelemmel.
Nem írnálak le, mert már így is jobban fogalmazol, mint itt az emberek többsége, de ez így még nagyon messze áll a korrekt novellától. Metafórák helyett inkább rakj a művedbe párbeszédeket, és igazi életszerű eseményeket, amik valóban megismertetik az olvasóval, hogy ez a két lány hogyan vált szobatársból baráttá, majd a barátságból hogyan mélyült tovább a kapcsolatuk, amíg végül eljutnak a szerelmük beteljesedéséig. Ha pedig ilyesmivel nem szeretnél foglalkozni, inkább írd át az egészet verses formába, rímekkel, ugyanis ott a műved hibáinak túlnyomó többsége nem hiba lenne, hanem erény.

Bánkbán ·
Tehetséges vagy, de ez ömlengős, és kevés egy történethez. Olvasgass még.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: