Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

haver anyukája

Egy május vége fele lévő nap lógtam egész nap, és azon tűnődtem, hogy menni kéne strandra vagy élő vízre fürödni. Elkészültem, felvettem az úszógatyát, egy rövid gatyát és éppen indulni akartam, amikor a haverom telcsizett, mondta, hogy ha ráérek menjek már el, s a kocsimat adjam oda neki, mert az övé nem indul és menne dolgozni! Hát én egyből ledobtam a láncot, s keserű szájízzel mentem, átadtam a kulcsot, váltottunk egy pár szót, aztán tűzött is a melóba. Én hátra mentem a garázshoz, és mivel lejtős volt egy kicsit a bejáró, kigurítottam a kocsit és elkezdtem nézni. Körbe néztem a kábeleket, aksit, hogy merült-e, stb.

Eközben vettem észre, hogy a garázs mögött napozik egy nagyon kis tangában és egy éppen hogy eltakaró melltartóban az anyja! Többször rámnézett, valamit iszogatott és mosolygott. Elsőre nem vettem úgy fel, de eléggé vérpezsdítő volt egy idő után. Kb. 2 órája néztem a kocsit, amikor észrevettem egy apró hibát az egyik olyan kábelen, ami nem éppen szem előtt volt. Eközben a haverom anyja felállt és elindult felém, és megkérdezte, hogy sok baja van-e? Mondtam nem, nem sokára kész. Ezután megkérdezte, hogy kérek-e valami hűsítőt. Mondtam, hogy egy pohár narancs elég, ha van! Ezzel a lendülettel tovább ment, és egy jó 10 percig oda is volt. Majd miután kijött, már láttam, hogy kicsit spicces állapotban van és mégjobb kedve van. Megittam a narancs levet és megkérdeztem, hol találok kézmosószert. Azzal elmentem és megmostam a kezemet.

Miután vissza mentem már kint volt egy üveg narancslé és egy darab gyümölcs vodkás üveg, amiben kb. egy felesnyi anyag volt. Szóltam, hogy kész a kocsi és megkérdeztem, hogy elvigyem-e valahova? Ica annyit mondott, hogy nem, mert úgy sem akar menni sehova. Ebben a pillanatban valami hideg futott végig a hátamon, és egy kis bizsergést éreztem a következő látványtól. Ott ült velem szemben egy viszonylag magát jól tartó nő, egy elég keskeny tangában és szinte teljes mell eltakarás nélkül. Kb. 2-3 másodpercre megálltam, és ő rögtön levette, hogy valami elindult bennem. Kérdezte, hogy kérek-e valamit inni? Persze én már rögtön, s ő is az alkoholra vagyis feszültség oldóra gondolt.
- Hát valami erőset, ha lehet! – mondtam.
- Vodka, Tekila? - kérdezte.
- Tekilát –válaszoltam.
- Ha tekila kell, akkor be kell mennem sóért és citromért!
- Rendben - mondtam.
Ezzel felállt és bement. Kb. 5-6 perc múlva jött vissza és hozta a sót és a citromot. Eközben én elgondolkodtam, és elszörnyűlködtem magamon, aki mindig a fiatal picsákért van oda, az most egy nála közel 20 évvel nőt akar megdönteni, aki még ráadásul a haverja anyja is! Hát ez szép, mondtam magamban és elméláztam. Alig, hogy megzuhantam szellemi mivoltomba ott állt mellettem egy üveg tekilával és a segédanyagokkal. Letette elém, és elő készítette a kis poharat hozzá! Magamelé vettem a sót, tekilát és a citromot, és az első kört a lehető leggyorsabban le is tudtam! Rögtön meg is jegyezte, hogy nehogy sok legyen!
Annyit tudtam válaszolni, hogy ne féltsen engem. Erre ő az első kétértelmű mondatát elengedte:
- Kár lenne, ha egy ilyen csúnya eset miatt, rossz esténk lenne!
Itt úgy éreztem, hogy megint be kell vennem egy kört, mert iszonyatosan dobogott a szívem!
Közben egy kis beszélgetésbe elegyedtünk:
- Van barátnőd?
- Nincs.
- És nem akarsz egyet...( kis szünet) vagy nem találtál még?
- Hát... nem találtam még!
Ezután láttam, hogy ő is a tekila irányába nyúl és tisztán lehúzott egyet.
- Nem lesz ez egy kicsit erős így? - kérdeztem
- Nem igazán, meg aztán kell egy kis bátorító is!

Magamban rögtön gondoltam, hogy egy alapos kefélés kell neki, ha ennyire kétértelműen beszél! Eltelt kb. 2 óra és kezdet a pia hatni. Elég jól elbeszélgettünk, és észre vettem, hogy kis apró mozdulatokkal mutogatja magát. Na magamba megszólalt egy hang, és azt mondta, hogy most vagy soha! Felálltam és szóltam, hogy bemegyek a WC-re!
- Rendben – válaszolta, és észre vettem vissza pillantva, hogy éppen összeszedi magát, mert szerintem ő is eléggé bevolt indulva.
Mikor visszajöttem megálltam vele szembe, és végig néztem kihívóan. A következő pillanatban hanyatt dőlt és az egyik lábát feltette a szék karfájára, és el kezdte simogatni magát. Itt eldőlt, hogy bungi lesz! A kezével fel és lesimogatta magát, majd a másik kezével kibujtatta az egyik, majd a másik mellét. Hát sokat nem változott a helyzet, mert sokkal több nem látszódott a melltartó mérete miatt.

Eközben a másik kezével elhúzta a tangáját és a két ujjával apró csalós mozdulattal megmutatta a pináját. Egy lépésnyit odaléptem az asztalhoz, és megsimítottam azt a lábát, melyik a szék karfáján volt. Ettől enyhén kirázta a hideg! Ezután megkérdezte, hogy tetszik-e amit látok. Mondtam, hogy igen! Remegő gyomorral még, de már elszántan oda léptem és felállítottam a székéből. Megfogva a kezét elindultam a napozó ágy felé és lefektettem rá! Közben persze kibujtattam a bugyiból. Ezután széttette a lábát és elkezdtem nyalni. Kb. 5 perc után el is élvezett és iszonyatos rángásba kezdet. Az egyik kezemmel el kezdtem simogatni a testét, és közben visszatérve a lába közé újra nyaltam! Ezt követően úgy 20 perc telt el, és újra felsóhajtott. Majd felálltam, kiléptem a ruhámból, és megkértem, hogy cseréljünk helyet. Felültettem, elé álltam. Szépen elkezdet puszilgatni, majd a szájába vette és el kezdet szopni.

Valami fenomenális volt! Iszonyat milyen jól szopott, és azt akartam, hogy soha ne múljon el! Pár perc szopás után eldurrantam és rengeteg gecit engedtem a szájába. Ő csak nyelte és nyelte, majd gecitől csorgó szájjal annyit mondott:
- Adj még a számba!
- Rendben!
Megfogtam a fejét és szoptattam, mint valami fiatal kis kurvá,t akinek először van a szájába fasz!A farkam nem is lankadt, szinte teljesen kemény maradt, és nem kellett megint sok idő, s ment a meleg ondó a szájba! Ezután teljesen tisztára nyalta a fütyköst és hanyatt feküdt. Én rá hasaltam, az egyik lábát a nyakamba vettem és elkezdtem kefélni. Hol lassabban, hol gyorsabban. Közben mondogatta:
- Jól keféld meg a kis puncimat, rég kapott már!
- Rendben van.Megkapod!
- Ezaz, még,beljebb!

Eközben felvettem mind a két lábát a nyakamba, és amilyen mélyen lehetet basztam. Teljesen lucskos volt, szinte csattogott a testünk. Kis apró sikongatásokból vettem észre, hogy éppen orgazmusa van és olyankor jobban markolta a csipőm! Többszöri póz csere után lovagló állás jött és vágtatni kezdett. Teljesen a elszálltam tőle! A csípője valami centrifugális erőt képezve rendesen szívta a gecit belőlem. Mielőtt elmentem, lepattant rólam és rácuppant!
Bevette és szopott, vagy csak tartotta a szájába és szívott! Nem kellett sok idő és újra spricceltem, de ez volt az utolsó adag, mert már teljesen a végkimerülés kerülgetett. Minden erőm elment.

Kb.10 percig szopogatta még a farkam és aztán lefeküdt mellém.
- Nagyon köszönöm! - ennyit mondott és megkért, hogy erről senkinek egy szót se! Bár félni való max. a haveromtól lett volna, de jobb a békesség! Ezután lefürödtem és haza mentem. Még háromszor volt nemi aktusunk, de aztán abbamaradt. Nekem nem hiányzik, neki sem, és szerintem ez a normális. Az élmény remek volt és nem felejtem el soha!
Remélem tetszett nektek ez a sztori. Van még egy pár a tarsolyomba, de majd azt máskor osztom meg veletek!
Hozzászólások
További hozzászólások »
jokasztet ·
Észre kellett volna vegyed igazi bejáratott profival van dolgod.Egy kis változatosságnak kellettél.Ezért ment el a haverod otthonról mert az anyuka megkérte rá.A haverodból anyuka csinált profit egyébként ő maradt volna otthon.

bota93 ·
50 %

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: