Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Hatszemközt

Nahát… Te olyan szépen mosolyogsz. Ráadásul rám. De nem is szépen, hanem inkább kajánul. Nem igaz? Csalogatsz, úgy érzem. Vajon oda merjek menni? Biztos? Hát jó. Még így húsz centiről is kaján a mosolyod. Komolyan! Na de jól érzed a ritmust! Hidd már el nekem, ha mondom! Egyébként hogy hívnak? Szép név… Még mindig olyan csábosan nézel rám, ebből nem tudok kitérni. A szemeid egyenesen elvarázsolnak. Elönt a melegség. Én is tudok ám macsósan nézni. Főleg mikor búskomorságot álcázó lehajtott fejemet felemelem, és eközben szegezem Rád tekintetemet. Mint mikor egy nyúl szemkontaktust próbál teremteni egy lóval. Azért példálózok állatokkal, mert az emberekhez nem értek. De úgy érzem, az említett méretbeli arányok megegyeznek az önbizalmunk arányával is. Jaj, aranyos vagy, hogy bíztatsz. Még a végén hiszek is Neked. De ugye én is csábosan nézek Rád? Köszi… Megfogjam a fenekét közben? Hmm, nem szól érte. Jó a hátsód. Nevetve mondom, mert szégyellős vagyok, ha bókolni kell. Tényleg az enyém is? Hát köszi. Jó érzés, ahogy egymáshoz simulunk. Azt olyan halkan mondom, hogy meg se halld, hogy a melleidet érezni külön mennyei dolog. Aham, annak örülök; tényleg. Már jó ideje ringatózunk. Kezd a lelkem megnyugodni. Érthetetlen, hiszen teljesen idegen vagy.
- Engedj el!
Miért kellett megtörnöd a csendet? Olyan meghitt volt. És a két felem mintha harmóniába került volna. Úgy tűnik, a másikra kellett volna hallgatnom. De neki olyan keveset ér a szava.
Hasonló történetek
3110
A rózsaszín felleg viszont elkerülhetetlen, és manapság egyre több embert talál meg. Ez a rózsaszín felleg persze csak egy tünete a kóros szomorúságnak, vagy inkább kezdete. De ha ennek érzéseit sikerül leküzdeni, a kóros szomorúság már elkerülhető.
Legyőzni azonban nehéz, de vannak rá módszer...
3824
Hirtelen ágrecsegést hallottak. Felkapták íjaikat, hogy rögtön lőni tudjanak a medvére. De a bokrokból három ló tűnt elő. Az egyiken Nabaha, a másikon Jeny ült a harmadikat meg kötőféken vezették. A két lány teljesen ki volt pirulva. Ruhájuk rendezetlen volt...
Hozzászólások
További hozzászólások »
lynny ·
:-(( nem értem...
Dizsi ismerkedés tán? Van valami skizoid megjelenés is, de az egész túl homályos, hogy felfogjam, mitől hatszemközt...
Biztos bennem van a hiba ...

Nem pontozok
Subinho ·
Nem tudom magam rávenni, hogy elmagyarázzam, úgy érzem, úgy értelmét vesztené :). Amit írtál, az mind megállja a helyét. A három fél az alany skizoid belsője, és a lány... De csak az egyik fél szavai olvashatók. Na mégis elmagyaráztam :D.

Mirrmurrka ·
nekem "átjött"
:DDDDD


Tökjó.
Subinho ·
Köszi :)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: