Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Győzelemért bármit

Kislányként mindig arról álmodoztam, hogy szépségkirálynő leszek, ha már nem lehettem valódi királynő. A gyönyörű húszéves nőket nézve a tévében megfogadtam magamnak, hogy meg fogok nyerni egy ilyenfajta versenyt. Kezdetben tini-kategóriában indultam, de ezúttal először felnőtt nőnek számítottam, hiszen már elmúltam tizennyolc éves. Minden vágyam az volt, hogy nyerjek. Még a kellő szépségem is meg volt hozzá; hosszú combjaim voltak, formás fenekem és karcsú derekam, amit a hullámzó vörösesbarna hajam csapdosott. Más igazán nem is kellett csak egy profi fodrász és egy sminkes és pár igen szexi öltözék.




Amilyen magabiztosan érkeztem a versenyre, olyan hamar kétségbe is estem, hiszen ezek a tizennyolc-húsz éves lányok egytől egyig gyönyörűek és kívánatosak voltak. Erős mezőny volt.
Az első fordulóban bikiniben kellett végigvonulni a kifutón. Az én fürdőruhám elég minire sikeredett; egy vékony, tűzpiros tangából és egy színben hozzáillő pushup-os melltartóból állt, csak hogy még kerekebbnek tűnjenek a maroknyinál nagyobb melleim. Mindehhez vörös tűsarkút vettem fel. Amikor először végigmentem a kifutón, láttam, hogy a zsűri három tagból áll; két nő és egy férfi, akire már korábban szexi pillantásokat vetettem, hiszen ő volt a zsűri elnöke, aki meghozta a végleges döntést. Ezután egy olyan része következett a versenynek, ahol minden hölgy bemutatta, hogy miben tehetséges. Volt, aki hangszeren játszott, volt, aki énekelt, és volt, aki táncolt, akárcsak én. A műsorom egy tüzes szamba volt, de ezúttal még a bikinimnél is kisebb fellépő ruhát viseltem tele strasszokkal és egyéb figyelemfelkeltő díszekkel. Egész jól sikerült a táncom, viszont kissé elbizonytalanított a pontozás, hiszen nem kaptam meg a maximális pontszámot. Kétségbe estem, bár tudtam, hogy még mindig esélyes lehetek győztesnek.




Amikor a második forduló kezdődött, átöltöztem estélyi ruhába. A szemem színével megegyező tengerkék színben pompázott, és tökéletesen feszült az idomaimra. A combom közepénél kissé feljebb ért ez a vállpántos, mélyen dekoltált ruha. Miután szexin végigvonultam ismét a kifutón, egy órás szünet következett az eredményhirdetésig, hogy a zsűrinek legyen gondolkodási ideje. Eközben számos műsorszámmal szórakoztatták a nézőket.




Berohantam az öltözőbe, még a többi lány előtt és levettem a fekete, csipkés tangámat az estélyi ruhám alól és beraktam a kis-táskámba. Megigazítottam a hajam és máris tovább indultam. -Ilyenkor van a zsűrinek szünete, nem ártana meggyőződni arról, hogy én leszek a szépségverseny győztese. – gondoltam, miközben egy folyosóra értem, ahol minden zsűrinek külön öltözője volt. Illedelmesen bekopogtam azon az ajtón, amelyre az volt kiírva, hogy „ Jason J. Murray – zsűri „ és miután egy közepesen mély férfihang azt mondta, hogy szabad, be is léptem.




- Jó napot kívánok! – köszöntem.
- Ó... üdv! – nézett fel rám kócos barna tincsei között egy dossziéból Jason J. Murray. Összeráncolt szemöldökeiből ítélve nem igazán tudta megjegyezni a nevemet.
- Rebecca Smith vagyok, a nyolcas számú versenyző. – egy szexi mosolyt vetettem rá, és kihúztam magam, hogy még jobban kitűnjenek a melleim. Láttam rajta, hogy nem tudta eldönteni, hogy a szemeimet vagy a cicijeimet bámulja.
- Üljön csak le! Miben segíthetek? – Egy fekete bőrkanapéra mutatott, amin el is helyezkedtem pont úgy, hogy láthassa, hogy nem viseltem bugyit. Látszott rajta, hogy összezavartam, hiszen megvakarta a feje búbját, aminek örültem, mert láttam, hogy nem viselt gyűrűt.
- Szeretném megkérdezni önt, hogy milyenek az esélyeim. – Ismét kacéran néztem a velem szemben ülő férfira, akinek a mondatom közepén a combjára helyeztem a kezemet. Látszott rajta, hogy kezdi élvezni a helyzetet és lassan kapisgálni kezdte szerintem, hogy miről van szó, amikor már kezemmel a dudorodó péniszén simítottam végig. Felálltam és közelebb léptem hozzá.
- Tudja, nagyon-nagyon fontos lenne, hogy megnyerjem a versenyt. – Elég közel voltam hozzá, hogy végig tudjon simítani a feszes combjaimon.
- Mégis mennyire fontos? Találkoztam már én ilyennel...
- Szörnyen – mondtam, és az ajtóhoz sétáltam szépen lassan, hogy meg tudja csodálni a formás fenekemet. A kulcs az ajtó melletti polcon volt, felvettem, de tettetett ügyetlenségemben le is ejtettem a földre. Szexin lehajoltam érte, miközben ő felszisszent valószínűleg azért, mert tetszett neki a látvány. Gondosan bezártam magunkat, majd odaléptem hozzá és megcsókoltam a nyakát. Kissé vadul a hajába túrtam, miközben egyre feljebb haladtam egészen a szájáig.




Éreztem, hogy a puncim egyre nedvesebb lett, miközben vadul csókolóztunk és a fekete kanapéra döntött engem. Kigomboltam sötétlila ingén pár gombot, de inkább áttértem a nadrágjára. Könnyen kikapcsoltam az övét és lehúztam a cipzárját.




Eközben ő a már meztelen puncimat simogatta, és másik kezével lehúzta ruhám vállpántjait. Amikor meglátta a melleimet, elvigyorodott, és elkezdte csókolgatni őket. Miután megfosztottam az ingétől, szépen lassan letérdeltem a padlóra, majd lehúztam a nadrágját is. Végigsimítottam a férfiasságán majd elővettem a fekete bokszeréből. Óvatosan nyalogatni kezdtem farkának a csúcsát, és hallottam, ahogy sóhajt egyet, majd hevesen szopni kezdtem. Éreztem duzzadó faszát a számban, amitől egyre jobban tocsogott a nedvességtől a puncim. Hirtelen belemarkolt a hajamba és gyorsabb tempóra ösztönzött. Nagy farka volt és az egészet lenyomta a torkomon, ami csak még jobban fokozta bennem a vágyat, hiszen mindig is imádtam, ha egy férfi keményen bánik velem.




- Ezt most levesszük – súgta, és lehúzta rólam a ruhámat, és így már csak egy magas sarkú szandál maradt a lábamon. A puncimhoz nyúlt, és elkezdett ujjazni keményen, amitől hirtelen felsikítottam egy kicsit. Láttam rajta, hogy csak azt tesztelte, hogy elég nedves vagyok-e, és amikor megérezte, hogy a forró pinámból az ujjára mennyi nedv került, elvigyorodott, és letérdeltetett a kanapéra.




Amennyire csak tudtam, bepucsítottam, hiszen muszáj volt tetszenem neki. Egyik kezével erősen rácsapott a seggemre, majd belemarkolt. Végigsimította farkát a segglyukamtól egészen a csiklómig, majd egy határozott mozdulattal belém nyomta vastag, merev péniszét. Éreztem, hogy ekkora fasz még sosem volt bennem, szóval kissé fájt az érzés, viszont rohadtul élveztem is. Tudtam, hogy nem lehettem hangos, de egyszerűen nem bírtam visszafogni a nyögéseket és a kéjes sikolyokat. Soha nem felejtem el, ahogy mozgott a lucskos puncimban ki és tövig be. Nem kímélt, de pont ezt szerettem. Egyik kezével a hajamat húzta hátra, a másikkal pedig a seggemet markolászta és csapdosta. Egyszer csak hirtelen a hátamra fordított. A hosszú lábaimat amennyire csak lehetett széttárta, majd ismét belém hatolt.




- ÁÁÁhh... - sikítottam megint. Simogattam az izmos vállait és hátát, miközben ő csupasz melleimbe markolt. Egyre gyorsabban mozgott bennem, nem tudtam megállni, hogy minden egyes lökésnél ne nyögjek fel. Addig dugott, amíg éreztem a pinámon, hogy egyre jobban felhevül, és átjárja az érzés az egész testemet.
- Ahhzt... hiszem... mindjárt... elélvezem – mondtam akadozva, sóhajtós hangon. Láttam, ahogy izmai megfeszülnek és az eddigi tempónál is sebesebb lett. Egyre keményebben nyomta belém hatalmas faszát, és hirtelen intenzív lüktetésbe kezdett a testem, a hideg teljesen kirázott, főleg azért, mert őt, egy cseppet sem érdekelte, hogy éppen elélvezek. Ugyanúgy folytatta a dugást, majd kihúzta a farkát és nagy sóhajtás közepette lespriccelte a melleimet és az arcomat spermával. Leheveredett a kanapéra, én pedig felültem, hogy legyen helye. Úgy simogattam a testem, hogy ő is lássa. Belemarkoltam a melleimbe, amikről az ujjaim segítségével lenyaltam a spermát, és leszopogattam minden egyes cseppjét.
- Azt a kurva! – káromkodta el magát, miközben felült mellém.
- Szóval... –kacsintottam rá kacéran. –Van esélyem nyerni? – kérdeztem. Ő elvigyorodva csak annyit válaszolt:
- Megvan az idei év MissBeauty-ja.

Hozzászólások
További hozzászólások »
Claudi ·
Unszimpi a szereplő, de jól írsz.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

Annia69 ·
Sziasztok! Keresek egy férfit egy kellemes találkozóra. Részletek a honlapon -> www.teensfk.site

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: