Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Grín písz kétnapirend

Figyelem kedves a Vidráknak!

12:30-kor kelünk, találkozó egykor a Körtéren az Ápisz előtt. Mindenki hozzon magával pénzt, mert veszünk szpréket, filceket és hatalmas kartonokat, meg néhány kiló papírt, amikből a transzparenseket, meg a hirdetéseket fogjuk megcsinálni. Az iparcikkben beszerzünk pár kalapácsot és pár kiló szeget. Aztán a fatelepről elcsórunk néhány deszkát, amikre a kartonokat fogjuk rögzíteni. A gyár melletti telepen megrajzoljuk a táblákat és a szórólapokat. 3 órakor kimegyünk a Hűvös völgybe és az összes fára kiszögeljük a plaketteket, hogy lássák az emberek, hogy tényleg komolyan gondoljuk, hogy ne szemeteljenek és ne károsítsák a természetet. 4 óra körül megtekintjük a Zsigulikat, amiket a Feri apja szerzett nekünk a roncstelepről, hogy azzal vonulhassunk fel. Fél öt körül indulhat a demonstráció a városban a körút mentén az öt új járgánnyal. Hangosbemondót tud szerezni a Tibi, ezért a rendőrségre is be kell mennünk, hogy az óvadékot letegyük a Tibiért. Csendháborításért 10 000 Ft-ot kell kifizetni, ezért mindenki nyúljon mélyen a szülei tárcájába. A körmenetet fél órásra terveztem, de közben megállunk majd a Rossmannál, mert veszek abból az új Axe click-ből, tudjátok, amelyiknek a reklámjában a Ben Affleck klityenget a klityegőjével, akárhányszor meglát egy jó bukszát aztán a liftes fiú lefölözi, mert ő Axe-val fújta be a hónalját. Utána megebédelünk a McDonald’sban, és kipróbáljuk az új húsos pitét.

A tűntetést a Vágóhídon folytatjuk, azzal, hogy kiluggasszuk a bazi nagy kamionok kerekeit és elrontjuk a hűtőberendezést, hogy rájuk rohadjon a sok nyershús. Így majd megtanulják a mocskok, hogy nem szabad az állatokat bántani, és persze többet nem is fogják leszúrni a nagy bikákat meg ilyenek. 6-kor a Molnál tankolunk és kimegyünk Törökbálintra, hogy a petárdagyárat felgyújtsuk. Nyílván nem tudják, hogy amikor egy ilyen tűzijáték a levegőben elég, mennyi káros anyag kerül a légkörbe és az is tágítja az ózon réteget. Fél hét felé kiérünk a Grand Hotel Alba elé, és a gazdag lotyók szőrme bundáit leöntögetjük a lilafestékkel, amit előtte fogunk venni a szaküzletben. Ebből majd megtanulják, hogy nem szabad megnyúzni az állatkákat. És most, kivételesen, hogy ne rohanjanak venni másikat, hogy ezzel is támogassák az ártatlan szőrös élőlénykék legyilkolását, felgyújtjuk a város összes bundaboltját. Fél hétkor megnézzük magunkat a híradóban. Néhány liter olajoskannát megtöltünk benzinnel és leöntjük és meggyútjuk vele azokat a színes szelektív kukákat, hogy az emberiség rájöjjön, hogy a sok műanyag dolog károsítja az anyatermészetet. 8:15-kor piálás a Laciéknál. Kipróbáljuk a Laci faterjának az új verdáját. Gyorsulás a kertben. Kilencig iszunk, aztán elmegyünk szemetet szedni a Városligetbe. A szemetet utána kivisszük a Zsigával és szétszórjuk az M7-es mellett, hogy ne a természetet károsítsa. A zsákokat nem dobjuk el, mert kell még az apunak, mert a vadászat során abba gyűjti a tetemeket. Visszafele verseny az Osztyapenkóig. Vacsora a Skála melletti Burger Kingben. Aztán kimegyünk a legközelebbi dögkúthoz és azt is lángba borítjuk. 10 óra után megyünk a Sanyiékhoz szalonnát sütni.

Természetesen mindent csak természetes alapanyagokból és a természetből szerzünk be, így Tibi meg Laci mennek a Tescoba venni olcsó, gazdaságos húst, Sanyi meg én megyünk a kiserdőbe fát vágni. Ja, a motoros fűrészbe is kell egy kis benzin, azért majd elküldjük a Zolit. Ezalatt Feri viccből megint tetoválja Rögbit, Laci spánieljét. A nap eseményeit egy éjjeli tűzijáték parádéval ünnepeljük meg. Fél egy körül indulunk a Zöld Pardonba, és ott hajnalig buli. Negyed négykor közös okádás a Dunába. 5 körül orgia a Zoliék bérházában. Utána, ha kialudtuk magunkat, megvitatjuk a klubba való első csaj felvételének ügyét. Fél háromig csüffögés a Zoli Playstationján. Megint mindenki mélyen a Zoli mamájának a tárcájába nyúlmert kibérelünk egy olcsó motorcsónakot, ha leértünk a Balatonra. 5 óra körül a felvonulás a tavon. A vizibiciklistákat lesodorjuk a vízbe, a pecásokat beterítjük vízzel, és a fürdőzök közé hajtunk, hogy ott is demonstráljunk. Kimegyünk a bójához és néhány zsák szemetet leeresztünk a mélybe, kötélen, hogy lemérjük, hogy tényleg 11 méter-e a legmélyebb pontja a tónak. Néhány üveg sör társaságában békés pihengélés a csónakban közben a vacsorát természetes módon magunk fogjuk ki. A parton fél hét felé halsütés. Estig szundikálás a tűz körül. Pisi a tóba, aztán a csónakot magára hagyjuk a vízen miután visszamentünk vele a túlpartra a Tihanyi apátsághoz, amelynek a falait bemázoljuk kékre, jelezvén, hogy ott járt a Green Peace. Vásárolunk 5 üveg meggylikőrt és megisszuk a Bakonyban, az erdő közepén. Hatalmas máglyát rakunk, és körülötte ünnepeljük a természetet. A tűz eloltásához visszaautózunk a Balatonhoz vízért, de menetközben kiborogatjuk az útszéli kukákat, és a szemetet szétszórjuk, hogy végre felfogják, hogy nem szabad a hulladékot szétszórni.

A tóhoz érve vödröket keresünk és megtöltjük őket vízzel. Ja, nem lesz idő visszamenni az erdőbe, mert a Wendy’s 10-kor zár és még ki akarom próbálni az új csirke csoda falatkákat. Éjfél felé érünk a városba, és még marad időnk egy hatalmas bulira az E klubban. Hajnalig party, aztán megyünk a Tibi apukájának a lakására, mert a Tibi faterja későn ér haza, úgy tíz év múlva engedik ki. Orgia. Hajnali délben ébredés, és elsodorunk egy jointot a ligetben. Okádás a parkban. Reggeli a Pizza Hutban. Aztán mehet mindenki haza. Házifeladat, hogy mindenki gondolkozzon el azon, hogy miként tudnánk eljutni Grönlandra, hogy megnézzük, amint lapáttal szétverik a bébifókák fejét. A híradóban láttam, és fiúk esküszöm, jobb, mint a videojáték.

Üdvözlettel: A Vidra,
a Green Peace elnöke.

U.i.: Grönlandra viszünk lapátokat is
Hasonló történetek
2679
Nem is tudom, ti szeretitek a romantikát?
5399
Ez a lány az egész életét maga irányította, olyan magabiztosnak tűnt, hogy azt bármelyik férfi elirigyelhette volna. Most mégis éreztem benne valami bizonytalanságot. Egy pillanatra megálltam és éreztem, hogy remeg alattam. Megsejtettem, hogy ez nem csak a szeretkezésünknek szól. Tartott valamitől. Elemeltem a fejem és az arcára néztem. Már csak egy fiatal lány volt, pont olyan, mint bármelyik...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?
ír ·
ez csak vicc volt. ez nem vélemény, hanem csak vicc. na mindegy. látom, azért nem világos a dolog. IT' an IQ fighting....wohohohoooooooo :flushed:

faithless ·
öh.hát.ez egy olyan story amire nem lehet mit reagálni.de azér megpróbálom...
öööööö
ööööö
öööö
öö
ö
najó.hát nekem tetszik is meg nemis.mint írás,jó jól fogalmazol.a tartalma már nem annyira.te télleg nem szereted a green peace-seket v ez csak úgy eszedbe jutott?mert ha nem szereted,nem értem mi bajod velük.koránsem ilyenek.v nemtom.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: