Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Gimnáziumi kalandozások - 1. fejezet: Kis szöszkék

Fiktív, (terveim szerint) több részes novellasorozat egy budapesti gimnázium diákjának elbeszélésében.

1: Kis szöszkék


„Előtted a küzdés, előtted a pálya…” idézte az igazgató a híres, már-már közhelyessé vált Arany idézetet, de képtelen voltam a beszédre figyelni. Az érettségi bizonyítványok osztójának napján csak ültem a végzősök közt, és az emlékek egyre-másra rohamoztak meg. Nem tudtam elhinni, hogy ennyi volt, hogy a sok évnek, melyeket e gimnázium falai közt töltöttem, most vége. Már csak azért sem, mert ahogyan itt éltem, életformámmá vált. Ez pedig nem akármilyen életforma volt. Az ellenkező nem számára megnyerő természetem miatt mindig körülvettek a csajok, és bevallom férfiasan, ezt nem egyszer ki is használtam. Eleve közvetlenebbül viszonyultak hozzám, én is hozzájuk, és hát az ilyen kapcsolatok gyakran fejlődtek tovább még kellemesebb dolgokká. Így tulajdonképpen mindig volt egy popsi, amire rácsaphattam, vagy egy cickó, amit meggyúrhattam. Gimnazista éveim vége felé szabályszerűen pletykák kezdtek terjengeni rólam, kivel hogyan és mikor csináltam. De nem idegesített, hiszen így volt olyan lány, aki már csak kíváncsiságból is kikezdett velem. Ahogy gondoltam végig, hány pipivel is voltam, egy délután emléke merengett fel két kis szőkével.

Meleg áprilisi péntek volt, pont az az időszak, amikor a csajok kimerészkednek télikabátjukból, előkerülnek a szekrényből a miniszoknyák és a feszes pólók; vitathatatlanul a legszebb időszak. Aznapra már végeztem, nem volt több órám. A kihalt, második emeleti folyosóra fel kellett még mennem, volt egy kérdésem a spanyoltanárhoz. Visszafelé éppen elhaladtam két „csajom” terme előtt – eggyel jártak alám -, amikor halk sóhajokra lettem figyelmes. Egy darabig álltam és hallgatóztam, mi történhet odabenn, de nem bírtam sokáig, benyitottam. A két kis szöszi lány volt, akiknél nimfománabbat talán nem is tudtam volna mondani a gimiből. Még azelőttről ismertem őket, mielőtt nőcsábásszá váltam volna, de mint később kiderült, jól tudtak idomulni új szerepkörömhöz. Nem volt olyan hét, amikor ne sodródtunk volna össze egy kis huncutkodásra, hol egyiküknél, hol másikuknál, hol nálam, hol épp a suliban. Azért hívtam őket kis szöszkéknek, mert – az egyértelmű ténytől eltekintve, hogy szőkék voltak – egyikük sem volt magasabb 160-nál. De jól is állt nekik, mert emellé homokóra alakkal és nem kis mellbőséggel áldotta meg őket az Isten, egyikük sem lehetett 90 alatt. És melegben nem szégyellték kitenni, amijük van, ez pedig aznap sem volt másképp. Vanda a tanári asztalon ült, feje hátraszegve lógott, és láthatóan nagyon élvezte, ami történik. Babakék feszes farmere a padlón hevert, lába széles terpeszben volt, kezével a mellét markolászta a szűk, mélyen kivágott toppon keresztül. Bugyija elöl félre volt húzva, Lilla úgy nyalta az előtte lévő, már igencsak nedves puncit. Rajta még minden ruha fenn volt, de így sem takart sokat. Hogy teljesen barátnője lába közé férjen, rendesen bepucsított, amitől a rövid libbenős szoknya pont engedni látott mindent – a vékony és szintén babakék tangát, amely már sötétebb volt Lilla nedveitől, és egy kicsit be is vágott puncijába, így nagyajkai mindkét oldalon kilátszottak. Elég nagy volt a kísértés, hogy félrehúzzam azt a kis bugyit és tövig vágjam a farkam a kiscsajba, de az ilyet sosem szabad elkapkodni. Mivel szemmel láthatólag nem vették észre, hogy ott vagyok, leültem az ajtó melletti első padra és egy darabig csak csodáltam a látványt, ahogy Vanda formás combjai körülölelik Lilla fejét, amely ki-be jár a lábai közül, eközben a rövid, vékony szoknya minden mozdulattal fellibben és látni engedi a hamvas, nedvességtől csillogó puncit feneke két formás félgömbje közt. Kihámoztam a farkam a nadrágból, hiszen ezt neki is látnia kellett. Örült is a jelenetnek, azonnal ágaskodni kezdett, hogy többet lásson. Elkezdtem simogatni, amíg a lányok egymást kényeztették. Vanda egyre csak nyögött, a másik szöszi pedig rendíthetetlenül nyalta barátnője kelyhét. Egyre szaporábban kapkodta a levegőt, és eközben már a top alá nyúlva masszírozta cickóját, végül két kis sikoly mellett elélvezett, teste ütemesen lüktetett, ösztönösen lökdöste csípőjét előre Lilla felé.
- Miért nem ilyen volt a napközi általánosban? – szólaltam meg először, amióta beléptem a terembe. Mindketten ijedten fordultak felém, de ez csak addig tartott, amíg megállapították, kitől jött a hang.
- Hát te meg mióta leskelődsz itt mi? – kérdezték szinte egyszerre, színlelt haraggal.
- Elég régóta ahhoz, hogy megerősítsem: ti kis leszbi nimfomán csitrik vagytok – nevettem el magam.
- Te hogy mondhatsz ránk ilyet? – szállt le Vanda az asztalról és indult el felém még mindig félrecsúszott bugyival – Ezért megverlek.
- Szeretném azt látni – mondtam provokatívan.
Már mindketten ott álltak tőlem karnyújtásnyira, így hát ki is nyújtottam azt a kart. Bal kezemmel Vanda fenekébe markoltam, magamhoz húztam, és mélyen bedugtam a nyelvem a szájába. Hevesen visszacsókolt, keze pedig közben a farkamra tévedt, ettől csak még keményebb lett. Lilla popsiját a jobb kezemmel kaptam el, rögtön a szoknya alá nyúlva. Középső ujjamat betoltam a tanga függőleges pántja alá és kicsit meghúzkodtam a vékony fehérneműt, majd még mindig a pánt alatt haladva elértem a punciig. Ujjam most lassan húzogatni kezdtem nagyajkai közt, melyek már tocsogtak a nedvtől.

Eközben Vanda kihúzta nyelvét az enyém alól és a farkam felé vette az irányt. Letérdelt a pad elé, és lassan elkezdte kijjebb bontogatni szerszámomat a nadrágból. Lilla fenekét már mindkét kezemmel fogtam, egyik kezem három ujja már bent dolgozott a sikamlós hüvelyben, a másikkal meg popsija formás félgömbjét gyúrtam. Imádtam ennek a két lánynak a seggét, olyan kerek volt és feszes. Soha nem tudtam eldönteni, mit szeretek jobban rajtuk, a popsit, vagy a cicit, így tettem egy kísérletet ennek eldöntésére: bal kezem lassan átvándorolt a kerek fenekéről, a feszes toppot már igencsak feszegető mellekre. Először csak a szöveten keresztül, de aztán észrevettem, hogy Lillán már nincs melltartó, így gondoltam, miért ne fogadnám el a felhívást keringőre: benyúltam a top alá és keményen gyúrni kezdtem a formás didkókat. Közben egyre hevesebben nyalakodtunk, szinte már faltuk egymás ajkait, nyelvét. Vanda finoman nyalogatta a makkom, néha a szájába is csúsztatta, de csak rövid időre, épp annyira, hogy érezhessem, milyen forró, milyen bársonyos nyelvének érintése. De már nem bírta sokáig, egyre többet és többet engedett ajkai közé, míg végül az egész farok eltűnt. Innentől egyre hevesebben bólogatott a szerszámon, én is gyorsabban és gyorsabban ujjaztam

Lillát, akit idő közben már ki is hámoztam az egyébként sem túl sokat takaró pólóból, így fele időben a mellét nyaltam, aztán végig a nyakát és vissza csókéhes szájához. Közeledett a vég mindhármunknak – mert hogy közben Vanda is ujjazta keményen magát. Egyre hangosodó sóhajok és a lányok részéről sikolyok után majdnem egyszerre élveztünk el. Vanda mohón nyelte a magmaként kilövellő anyagot, de így is egy kicsi kifolyt a farok mellett, majd a mellére csöpögött. Lilla egész testében rázkódott, feje hátracsuklott, ha nem fogom meg, talán össze is esik. Egy darabig mindhárman csak levegő után kapkodtunk. Vanda felállt, szája tiszta sperma volt
- Ez nem ér, hogy csak ő kapott belőle, tudod, hogy mennyire szeretem a tied ízét – nézett Lilla durcásan rám, majd barátnőjére.
- Hát gyere és nyalogasd le – invitálta amaz pajzán mosollyal.
Ez volt a kedvencem, amikor smároltak. Olyan érzékien, mégis ribancosan csinálták, nem volt az a farok, ami ettől másodpercek alatt nem vált kőkeménnyé. És a tény, hogy az én magomat nyalták le egymásról, csak ráadás volt. Lilla gyengéden közrefogta Vanda fejét és egy apró, félénk csókot, nem is csókot, szájpuszit adott neki, aztán egy pár másodpercig csak vizsgálták egymás tekintetét, szájuk milliméterekre volt egymástól, a két ajakpár közt még egy vékony spermacsík is húzódott. Aztán mint a lesből támadó tigris, Vanda az övére szorította barátnője száját és vad nyalakodásba kezdtek, közben azt fogdostak a másikon, amit értek. Ezalatt arra gondoltam, Vanda még nem is kapott semmit tőlem ma, így hirtelen ötlettől vezérelve letérdeltem mögé és széthúztam a fenekét. Az egyszerű fehér pamuttanga lucskos volt az egyik lány nyálától és a másik nedveitől. Ideje volt hozzájárulni a gyűjteményhez. Keményen a nagyajkak közé nyaltam, mohón faltam a puncit, szürcsöltem az édes nedvet, tövig akartam dugni belé a nyelvem. A két kis csitri közben rendíthetetlenül nyalta egymást, bár ondónak már nyoma sem volt egyikükön sem. Megragadtam Lilla fenekét és közelebb húztam a két lány csípőjét egymáshoz, így már nem tudtam ellenállni a kísértésnek, hogy visszadugjam három ujjam a nem is olyan rég otthagyott punciba. Tehát nyaltam Vandát, ujjaztam Lillát, miközben ők csókolóztak. Ahogy haladtak az orgazmus felé, egyre kevésbé nyalakodtak, és egyre inkább csak sóhajtoztak, sikítoztak egymás szájába, nyakába. Csípőjük ütemesen lüktetni kezdett egymás felé egyre erősebben, míg végül mindketten elélveztek. A férfi fül számára a legédesebb zene, ahogy két nő elélvez tőle. Megpaskoltam mindkét kerek popsit és leültem a tanári asztalra. Nem tudom, mitől fáradtam ki, de lélegzethez kellett jutnom. Hirtelen megszólalt a csengő, ettől mindhárman megugrottunk, de oktalanul: már mindenki hazament.

- Tulajdonképpen mit is kerestek itt péntek délután? Azt is csodálom, hogy akkor itt vagytok, amikor kell – szemtelenkedtem.
- Képzeld, szerepelünk a ballagási ünnepi műsorban, és próba lesz később – mondta Lilla – Addig meg el kell ütnünk valamivel az időt.
- És akkor mondtam, hogy úgy kinyalatnám magam valakivel – folytatta Vanda. – Ő meg azonnal nekem esett.
- Mondjátok, lányok, hány menetet bírtok egyszerre? – vetettem fel a célzás erejű kérdést.
- Ennél pont eggyel többet – jöttek oda mindketten az asztalhoz.
- Akkor valamit ki akarok próbálni rajtatok – mondtam szélesen mosolyogva, előre örülve a tervemnek – Vanda, remélem, szeretsz lovagolni – csúsztam hátra az asztalon, felkönyökölve.
- Nálam jobb cowgirlt még nem láttál – mászott rám csábos mosollyal. A csípőmre ült haránt, sima combjai az enyémhez értek, éreztem puncija melegét a farkam hátulján. Végigsimítottam popsiján és egy kicsit belecsíptem. Nem tudtam ellenállni a kerek fenéknek, vonzotta a kezemet.
- Lilla, drága, te pedig térdelj az arcom fölé, még nem kaptál ma a nyelvemből, már ami a derék alatti részed illeti – nevettem. Azonnal felcsillant a szeme a kis csitrinek. Feltérdelt mögöttem az asztalra, én hanyatt feküdtem, ő pedig fölém mászott. Még mindig rajta volt a rövidke szoknya, így extra izgalmas volt a látvány, hiszen mennyivel jobb belesni egy szoknya alá, mint ha nincs is szoknya. Megragadtam a popsiját és kicsit széjjelhúztam, hogy lássam a hamvas, telt nagyajkakat, melyek még kicsit csillogtak ujjaimmal való legutóbbi találkozásuktól. Vanda eközben nekilátott, hogy bebizonyítsa előbbi állítását. Az idő közben visszakeményedett farkammal először csak simogatta punciját, elhúzta párszor a vágásban a makkom, majd megfogta a tövénél fogva és lassan beleereszkedett. Centiről centire éreztem, ahogy rásimul a szűk, forró hüvely a szerszámomra. Elhelyezkedett benne, mint egy kényelmes székben, kicsit ide-oda ingatta a csípőjét, megtámaszkodott a mellkasomon, majd keményen elkezdett lovagolni. Tövig vágta magába a farkam minden ütemre, utána pedig épp annyira engedte kicsúszni, hogy az még benn maradjon. Az első lökésre kicsit beleharaptam Lilla puncijába, olyan mennyei érzés volt, ő ettől felsikoltott. Olyan ütemben nyaltam, ahogy Vanda ugrált, közben hol az egyik lány fenekét, hol a másik mellét fogtam. A kis ribanc hihetetlen mélységben engedte magába a farkam minden ütemnél, már nem bírtam sokáig. Lilla csípője is mozgásba lendült, egyre jobban járt előre-hátra, közben hallottam, hogy megint csókolóznak, sőt, a hangokból ítélve egyenesen falták egymást. Mindhármunk számára közeledett a vég, egyre inkább önkívületi állapotban faltam a fölöttem táncoló puncit, a másik hüvely pedig egyre vadabbul járt rajtam. Végül bomba erejével törtem ki, hosszú másodpercekig lőttem a forró anyagot Vanda méhébe, ahogy az összeszorult körülöttem. Lilla pedig ismét egész testében remegett a gyönyörtől. Mindketten sikítoztak.

Fáradtan rogytak le mellém az asztalra, én meg átöleltem őket. Így feküdtünk egy darabig, nem is törődve azzal, hogy tulajdonképpen mindvégig bárki ránk nyithatta volna az ajtót.
- Mondtuk már, hogy imádunk veled szexelni? – búgta Vanda, és egy puszit nyomott az arcomra.
- Ma még nem – csókoltam vissza nyelvvel. Gyönyörűek voltak így kielégülten.
- Nem lesz semmi hangunk a próbára, mindet elsikítoztuk neked – kuncogott Lilla.
Lassan leszálltak az asztalról és öltözködni kezdtek. Vanda visszaigazította bugyiját, kerek popsijára visszahúzta a feszes farmert, amelyben oly ellenállhatatlan volt, muszáj volt rácsapnom egyet. Lilla is előkereste a melltartóját az egyik pad alól és visszavette a top alá.
- Menj előre, majd megyek utánad – mondta Vandának, aki huncut kacsintással eltűnt a folyosón.
- Mi az, mi nyomja a lelked? – kérdeztem kíváncsian, vajon miért maradt itt kettesben.
- Nem dugtál meg – mondta szemlesütve, olyan ártatlanul kislányosan, ami teljesen ellentétben volt az épp elhangzott szavakkal.
- Jaj egyelek meg, hát ez a baj? Na gyere ide – húztam magamhoz fenekénél fogva és csókoltam meg hosszan, érzékien. – Akkor támaszkodj az asztalra!
Engedelmeskedett és már magától pucsított, nagyjából úgy, mint amikor beléptem. Egy darabig simogattam a kerek félgömböket, majd félrehúztam a vékonyka tangát és a mai nap harmadszor harcra kész péniszemet lassan, centinként beleengedtem a lányba. Fejét mellkasomnak szorította, úgy sóhajtott fel. Nagyon szűk volt, minden erőmmel azon voltam, hogy ne élvezzek rögtön el. A mellét simogattam, ő meg a fenekemnél fogva húzott magába. Tövig betoltam a farkam, majd elkezdtem mozogni, miközben előre nyúlva izgattam a csiklóját. Felvette a ritmust, és együtt mozogtunk. Hangosan sóhajtozott, nyögött, végül sikítozott. Nagyon gyorsan közeledtünk a csúcs felé, amely végül ismét nagyon intenzív volt. Mindig csodáltam, mennyire át tudja adni magát az orgazmusnak, hogyan járja át az egész testét. Ütemesen lőttem belé a forró magot, amíg a hüvelye hullámzott a farkam körül. Egy idő után lecsendesült a mozgásunk, csak álltunk ott és öleltem hátulról.
- Na, most jobb? – nyomtam egy puszit az arcára.
- Igen – mosolygott. Kihúztam belőle a farkam, ő pedig visszaigazította a bugyiját.
- Aztán jó legyél – csaptam a fenekére, ahogy kiment az ajtón. – Istenem, mi lenne velem nélkülük – gondoltam, miközben ismét szalonképessé tettem magam.

A nevem hallatára kizökkentem a visszaemlékezésből. Kissé még mindig az imént újraelevenített események hatása alatt álltam fel, átvenni az érettségimet. Miután kezet fogtam a bizottsággal, a kék műbőrkötésű füzetre nézve elmosolyodtam. Talán más is látta, de csak én tudtam, miért.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Dryvit ·
Nagy rajongója vagyok a fordításaidnak, Pavlov, de a plágium eszközéhez utoljára nyúlnék...
Pavlov ·
Köszönöm, ez hízelgő. Lássuk hát, milyen lesz a folytatás!

Dryvit ·
Ha lesz... :) Mert most, hogy ez előkerült, belegondolok, bár saját környezetemből meríteném a dolgokat, az olvasók mindig találnának hasonlóságokat, és azt, hogy ezt folyamatoan az orrom alá dörgöljék, nem biztos, hogy szívesen venném... Majd ráérő időmben talán továbbírom.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: