Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Gimis lányok (3. fejezet: Otthoni kalandok)

Gimis lányok
3. fejezet: Otthoni kalandok

-------------------------------------

Írta: Frank Brown
Fordította: Pavlov (pavlov.urasag@gmail.com)
2007. szeptember

Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e-mail-t... :>

*************************************

Vacsora után, miután már az anyukájával mindent elmosogattak, Pam felhívta Cissy-t. Valamiért egyszerűen hallania kellett Cissy hangját.
- Nem jössz át? - kérdezte Cissy. - A szüleim moziba mentek. Én vigyázok az öcsémre, de már alszik.

Tíz perccel később Pam már Cissy szobájában ült. Cissy a legújabb slágereket játszó állomásra kapcsolta a rádiót, de nem hangosította fel túlságosan, nehogy felébressze az öccsét. Mindkét lányon rövidnadrág és vékony blúz volt.

- Fáradt vagyok - mondta Cissy. Ledőlt az ágyra, és behunyta a szemét. Meztelen lába a rádióból szóló zene ütemét paskolta. Pam Cissy mellé dőlt.
- Tanultál már a matekdogára?
- Nem - felelte Cissy. - És te?
- Még nem.

Ott feküdtek egy ideig, és hallgatták a zenét. Pam jobb lába Cissy bal lábához ért, Cissy pedig begörbítette a lábujjait.
Cissy felsóhajtott.
- Nagyon jó volt, amit délután nekem csináltál.
- Nem akarok beszélni róla - mondta Pam. - Felejtsük el.
- Jó - felelte Pam. - Csak azt akartam, hogy tudd, hogy nagyon élveztem. Ha szeretnéd, hogy viszonozzam a szívességet, csak szólj.
- Mondom, hogy felejtsük el, rendben?

Cissy hallgatott. A rádióban új számra váltottak. Cissy meztelen lába teljesen Pamhez simult, de Pam nem húzódott el. Cissy bal keze Pam csupasz lábszárára csúszott, és meg is szorította a finom husikát.

- Te már borotválod a lábadat? - kérdezte Cissy.
- Hát persze - felelte Pam. - Te nem?
- Még nincs is mit borotválni rajta - mondta Cissy, és végigsimított Pam combján. - Olyan sima a bőröd.
- Mindig bekrémezem, miután leborotváltam.
- Milyen gyakran csinálod?
- Úgy hathetente - felelte Pam. - Gyakrabban, mint ahogy kéne.

Cissy Pam-hez fordult, és tovább simogatta Pam térdét, aztán a combját, egészen a derekáig. Pam puncija elkezdett nedvesedni. Az ajkacskái megdagadtak, és egy kis csúszós, finom nedv jelent meg köztük. Ahogy Cissy keze fel-le mozgott, Pam széttárta a lábait. Cissy ujjai becsusszantak Pam rövidke nadrágja alá, egyenesen a puncijáig. Pam szíve megdobbant. Cissy Pam fölé mászott, és megcsókolta.

- Ki akarlak nyalni! - suttogta. - Meg akarom tenni veled, amit te tettél velem!
És Pam szájába nyomta a nyelvét. Pam megpróbálta lenyomni Cissy-t, de túl gyenge volt hozzá. Cissy nedves nyelve ide-oda kalandozott a barátnője szájában. Cissy nekifeszült, és Pam így már Cissy kemény mellbimbóit is érezte.
- Vetkőzzünk le - suttogta Cissy. - Kibaszott melegem van!
Elkezdte kigombolni Pam blúzát.
- Egyedül és le tudom venni - felelte Pam. Így próbálta tudatni Cissy-vel, hogy amit csinál, nincs igazán ínyére, de azért mégis megteszi, mert valamiért nem bír magával.

- Óóó igen! - sikkantott fel Cissy, és kigombolta a saját blúzát is. Ahogy Pam, ő sem viselt most melltartót, és kerek, telt mellei Pam elé tárultak. Sőt, akárcsak Pam-en, rajta sem volt bugyi a rövidnadrág alatt.

Pam megemelte a fenekét, és letolta a nadrágját. Ekkora már Cissy is teljesen levetkőzött. A két fiatal lány végigmérte egymást.

- Nagyon dögösnek érzem magam! - sóhajtotta Cissy. - Jaj, Pammy, én mindig ezt akartam csinálni veled!
Pam ledöbbent. Meg sem tudott szólalni. Meg akarta fogni Cissy melleit, de visszafogta magát. Cissy megint rámászott, megcsókolta, megmarkolta a mellét, a hasát és a punciját. Cissy nyelve megint Pam szájába csusszant, a nyála egyenesen Pam torkára csorgott. Pam meglepődve érezte, hogy milyen édes íze van.

Pam önkéntelenül átölelte Cissy-t. Az ágyéka Cissy ágyékához dörgölőzött, és mélyen a szájába szívta Cissy édes, csúszós nyelvét. Mindkét lány felnyögött, és Pam úgy érezte, a melle mindjárt meggyullad, a bimbója pedig szétpattan.
- Nyomjuk össze a puncinkat! - suttogta Cissy. Pam már nem bírta irányítani az eseményeket. Már csak feküdt ott, hagyta, hogy Cissy átvegye a vezetést.
Cissy megfordult, és Pam arcához emelte a lábát. Aztán rákulcsolta a lábait Pam törzsére, az egyik lába Pam hasára került, a másik meg mögé. Így persze Pam lábai is rögtön ugyanebbe a helyzetbe kerültek. Cissy finoman Pam puncijához dorzsölte a sajátját, és a két lány halkan nyögdécselni kezdett.
- Terpeszd jól szét, hogy a lyukunk és a csiklónk is összeérjen - mondta Pam. - Nyomd hozzám a húsodat.
A két lány széttárta a punciajkait, és összenyomta a pináját. Pam nagyot nyögött, ahogy cissy forró teste hozzáért.
- Nyomd! - nyögte cissy. - - Nyomd!
- Igeeen!!! - nyögte Pam, és lihegve Cissy puncijának nyomta a sajátját. Érezte, ahogy Cissy kemény csiklója a nedves, puha lyukacskájaba nyomul. - Jaaaj Cissy!

A két lány felnyögött, és szenvedélyesen összesimult a testük. Cissy lábfeje Pam arcához ért, a körmei végigsimították a lány finom bőrét. Pam megnyalta a barátnője lábujjacskáit, sőt, beléjük is harapott. Cissy azonnal viszonozta ezt Pam ujjacskáin.

Pam nem is hitte, hogy mennyire felizgult. Még sosem veszítette el ennyire az önuralmát, egy ösztönösen cselekvő állatnak érezte magát, mégsem bírt leállni. Az egész teste remegett, puncija kinyílt, és Cissy puncijához simult. A szenvedély elöntötte az ágyékát, és a feneke éppúgy izzadt, mint a melle. A nedvei folyamatosan csorogtak ki a punciján, ő pedig egyre csak nyögött és sóhajtozott. El akart élvezni, el kellett élveznie. Őrült gyorsasággal kezdett mozogni, akárcsak Cissy.
- Elélvezek! - nyögte Cissy. - Óóóó Pam!
- Én is! - sikkantotta Pam. - Óóóóó!
A két lány puncija úgy simult össze, mint két nedves szivacs, a nedveik is összekeveredtek. Pam már úgy érezte, hogy Cissy forró leve egyenesen a puncijába áramlik. Annyira jó érzés volt, hogy szerette volna, ha elolvadhatna tőle.

Cissy kuncogni kezdett.
- Mi olyan vicces?
- Olyan jól érzem magam! - búgta Cissy. Elhúzta a lábát Pam arcától, kiszabadult az összecsavarodott pozícióból, aztán Pam lába közé kuporodott. Megcsókolta Pam combját, aztán lassan a muffjához siklott.

Pam felnyögött. Az egész teste égett, nagyon érzékennyé vált. Cissy szélesebbre lökte Pam lábait, a hüvelykujjaival széttárta Pam punciját, ráfújt Pam csiklójára, aztán belenyalt a puncijába. Pam felnyögött:
- Ne! Ezt már nem bírom! Most élveztem el!

Cissy felkacagott, ráhajolt Pam puncijára, és nagyot szívott belőle. Pam majdnem elájuét. Cissy könyörtelenül szívta Pam csiklóját. Pam a bimbóihoz nyúlt, és gyorsan összecsippentette őket, aztán az ajkába harapott. Cissy már kínozta, de ő nagyon is élvezte mindezt.
- Te ribanc! - sikkantotta Pam. - Mindjárt végem!

Cissy a levegőbe emelte Pam lábát, behajlította a térdeit, és a saját melleihez szorította. Pam feneke felemelkedett a matracról, a puncija pedig pont Cissy arcának feszült. Cissy végigszürcsölt Pam punciján, és végignyalta minden apró porcikáját. Pam csodálkozva figyelte, mert Cissy egy nyáladzó kutyára hasonlított.
Pam puncijában kezdett elmúlni az orgazmus utáni túlérzékenység. Lüktetett az egész ágyéka, a segglyuka, vágyott az érintésre. Megmozgatta egy kicsit a testét Cissy szájában:
- Nyaljál! Szopjad! Nyald ki a puncim!
Cissy csillogó szemmel nézett fel Pam-re. Keményen nyalta Pam punciját, és fenekét, és közben ugyanúgy nézett barátnőjére, mint ahogy Jeff-re nézett, amikor a farkát szopta.

- Mmm! - dorombolta. - Fincsi!
Megcsókolta Pam segglyukát, beleszippantott Pam puncijába, aztán fel is dugta neki a nyelvét. Előbb a puncijába, aztán a seggébe.
- Te mocskos kis kurva! - kiáltotta Pam, mert eléggé beijedt attól, amit Cissy tett vele. De még jobban fel is izgult. - Mit művelsz, te állat?
Cissy mélyen Pam segglyukába tolta a nyelvét, ugyanakkor a puncijába nyomta a mutatóujját, és ujjazni kezdte.

Pam behunyta a szemét. A feneke már égett, és Cissy minden mozdulatára felnyögött. A puncilé csak úgy folydogált Cissy ujja mellett, Cissy meg mohón szürcsölte. Sőt, igyekezett felnyalni Pam fenekéről is. Kihúzta az ujját Pam puncijából, és tisztára nyalta, aztán visszabukott Pam puncijához, és fáradhatatlanul csókolgatta, nyalogatta, szopogatta tovább.

Pam ujjai összerándultak. Csak sóhajtozott, Cissy meg vadul nyalta a punciját. Belemarkolt Cissy szőke hajkoronájába, és még jobban a lába közé nyomta a fejét.

- Nyalj ki! - nyögte. - Szopjad! Óóó Cissy, ez az!
Cissy felnyögött, és szopni kezdte a lány punciját. Csak úgy nyelte a puncilét, a keze meg a saját combjai közé csúszott, és ujjazni kezdte magát. Pam izgatottan figyelte, hogy barátnője hogy tudja magát ujjazni, miközben még az ő punciját is nyalja. Belemarkolt Cissy hajába, és a csiklójára irányította a nyalást, aztán meg lejjebb, hogy Cissy jó mélyen a pinájába dugja a nyelvét.
- Mindjárt elélvezek, Cissy! Nyaljál jó mélyen, és elélvezek!

Cissy felnézett rá, aztán visszahajolt, és tovább nyalta a barátnőjét. Közben persze ujjazta is magát, tisztán hallatszott a cuppogás, ahogy az ujja a puncijában mozgott. A nyelve meg mintha elektromos áramot vezetett volna Pam testébe, olyan izgató volt.

- Óóóóó Cissy! - kiáltotta Pam, és hatalmasat élvezett. Minden izma összerándult, és vadul a lába közé szorította Cissy arcát. Közben Cissy is elélvezett, olyan keményen ujjazta magát.

A két lány egyszerre nyögte végig az orgazmust, amely lassan végigsöpört a testükön.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Sinara ·
Szeretem a jól felépített történeteket. Szerencsére itt sem csak úgy durr bele kezdődik a szex. Viszont az előzmények talán kicsit el lettek kapkodva. Mintha sietett volna a szerző. Szerintem pl. a Cissy-hez való átmenetelt ki lehetett volna fejteni. A két lány gondolatai, ilyesmik. És ez a sietség a fordításon is látszik. Sok az elgépelés és az elírás. (Mint az utolsó komment!lő is rámutatott, Pam egy helxen tudathasadást szenvedett. :) ) Ezen kívül már-már zavaróan csak a neveket használod. "Cissy kinylta Pamet, amit Pam nagyon élvezett, és miközben Cissy a punciját szopogatta, Pam összecsiptette ujjai között a mellbimbóját és Cissy nyalásának hatására elélvezett." (Ez nem idézet. Csak "modelleztem" a dolgot, bemutatva az abszurditását.)
Mindettől eltekinte azonban egész jó történet és fordítás.

Pavlov ·
Pavlov Uraság néven mostmár a Facebookon és a Google +-on is elérhettek!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: