Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Fürdőszobában

Előszó: kis megjegyzés az elejére, ez az első történetem, ráadásul szűzen írtam, jó szórakozást. S ez egy levél annak, akivel először szándékozom együtt lenni.

Fú, reggel elképzeltem a fürdőszobában, mit csinálnánk. Annyira felizgultam közben, hogy az elő nedvem patakként szivárgott és folyt végig combomon... Amúgy te szereted az ízed? Én igen.

Ismerkedés után, bemegyünk fürdőbe, szembe állunk egymással. Egyenként felváltva ruhadarabonként vetkőzetjük le egymást. Néha hátra léplek, és meg csodállak egészben, szemem megpihentetem gyönyörű melleden.
Nagyon szép vagy, kb. 5 cm-el, vagyok magasabb nálad. Szemed barna mélyegében folyton elveszek. Tested karcsú és sportos, kerekded domborulataid bárki megirigyelné. Hajad hosszú, fekete és egyenes, imádom.
Most te is szemügyre veszel, izmos kemény testemen futtatod szemed, nem tudsz betelni a látvánnyal, így inkább közelebb lépsz mélyen, belenézel fekete szemeimbe, melyben már lángol a vágy, és hosszan megcsókolsz.

Felébred bennem a vágy, amit ki is tapintsz, a farkamra áhítozol. Egyszer csak nem bírom tovább, és azt mondom, szopj le szépségem. Letérdelsz, és én tövig nyomom a szádba, ez bevadít és először azért finoman, majd egyre gyorsabban szopogatsz. Hamarosan nyögve hatalmasat élvezek, és elárasztom a szád spermámmal, alig győzöd nyelni. Majd remegő térdekkel én is lereszketek melléd, és hosszú csókban egybe, forrunk. Miután kiéltük szenvedélyes csókunk minden örömét, ízét, felsegítjük egymást és az

A/verzió zuhanyzóba veszetsz, megereszted a vizet, beszállsz, majd magad után húzol.
Egymásba kapaszkodunk, figyelem, ahogy vízsugár mossa tested, és kis víz szikrák pattognak le melledről, muszáj oda nyúlnom, elkezdem simogatni először bátortalanul, majd egészen magával ragad, te pedig sóhajtozni kezdesz és belekapaszkodsz derekamba. Mási kezemmel meg lassan simogatod arcom, majd mellkasom és haladsz egyre lejjebb.
Már megint meredezek, és magamévá akarlak tenni, de azt mondod, ne itt, még ne, megfogod kezemet, és csillogó puncidhoz vezeted, együtt simogatunk téged, majd mikor érzed, hogy már én is tudom, mit kell csinálni, elengeded, és hátra dőlsz és átadod magad a kéjnek. Egyre szaporában veszed a levegőt, ahogy a nagyajkaid kisajkaid és a csiklód masszírozom.

Majd hirtelen feldugom 2 ujjamat, erős kéjes hangon felnyögsz, ahogy beléd hatolok és tudatod, hogy erre vágytál, muszáj odakapnod és ki-be húznod ujjaim. Egyre gyorsuló tempóban ismét meg kapaszkodsz, és nekidőlsz a falnak, kihasználom a helyzetet, és még egy ujjamat beléd mélyesztem, és úgy mozgatom tovább ki… be-ki… be-ki és be, megremegsz, és hosszan elélvezel. Régen nem elégültél ki ennyire, lerogysz, és én követlek a zuhany tálcára össze borulunk és csókolózunk időtlenül hosszú percekig, néha nedveidtől fényes újaim számba majd a te szádba dugom, éred az ízed az örömöd termékét a kielégülés nedveit.

B/verzió megengeded a fürdővizet lassan teli a kád, sokhabosítót teszel bele. Alig győzzük várni, hogy megteljen a kád. Közben mosolygunk egymásra, néha nevettük az izgatottságtól, hogy mi vár ránk. Elsőnek én mászom be, meg borzongok a víz melegségétől, majd követsz, lehuppansz, velem szemben hasonlóan meg rázod magad, és széles mosoly ül arcodra.
Mikor lábad ellőre csúsztatod egészen a kád végig ahol én, vagyok. Játékosan meg ragadom lábad, amit tüzetesen megvizsgálok, bekapom nagyujjad, és szopogatom néha talpad, nyalogatom, élvezed, pajkos mosollyal díjazod fáradozásom. Majd hátrahúzod térdeid elvéve előlem eme csodás vádlikat, majd előrenyújtod, és mellkasom masszírozod vele. Nagyon jólesik szép lassan sunyin, haladsz lefele. Combomra térsz rá, majd hirtelen közre fogod meredező farkamat, amit egy mély sóhajjal, díjazok.
Nagyon jól esik, amit csinálsz, de most rajtad a sor.
Talpammal végig simítom oldalad és én is, eljátszadozok melleden furcsa érés számodra sosem tettek veled még ilyet, pedig kellemes. Majd visszavonom lábaim, a csatasorból most kezeimmel elindulok lábfejedtől végig, simítom párhozamosan a kettőt egyszerre, belső combodnál sokáig elidőzve simizlek, látom szemedben, nagyon várod, hogy hozzád nyúljak ott ahol még nem érintettelek, lassan eljön ez a pillanat is.

Víz alatt vakon fedezem fel legforróbb testrészed, simogatom, mire sóhajtozásod ad választ, hogy jólesik. Tapogatva tanulmányom nagyajkad, kis ajkaid minden milliméterről megjegyezzem, mennyire érzékeny. Majd koszéjük férkőzve csiklód masszírozom, dörzsölgetem, amibe beleremegsz, látom rajtad, hogy jólesik egyre jobban egyre jobban, és jobban rángsz, míg nem hullámokban tör rád az orgazmus. Végre elélveztél egy férfitől, hosszú ideje nem volt alkalmad, és nem is érted, hogy voltál képes nélküle meglenni... A fáradtságtól és öröm okozta sokktól össze, csúszunk kezek-lábak minden fele, nem tudni melyik kié, végül megelégelem, a rendetlenséget meg fordulok, és feled párhuzamosan, egymásnak préselődve, passzírozva a kis helyen csókában egyesülünk, sokáig öleljük egymást, mikor már a víz kihűl egymást, melegítjük ismételten felhevült testünkkel időtlen időkig.
Hozzászólások
További hozzászólások »
bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

ayala ·
Túl sok benne a helyesírási hiba.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: