Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Forever Young 28.rész

28.    Mojito
Brian gondolatai...
Az csúszdázástól kifáradtam, és úgy döntöttem, hogy csatlakozom Jessica-ékhoz a pezsgőfürdőben, de előtte még ki akartam próbálni a hamis személyimet, amit újonnan szereztem, így tettem egy kis kitérőt a bár felé. Rendeltem egy mojito-t, a pultos lány pedig készségesen ki is szolgált. Mikor megfordultam megláttam Brooklyn-t és Patric-et kisétálni a termál részből. A kezem elkezdett remegni, mikor megpillantottam Brooklyn-t bikiniben, de nem mertem hosszasan ránézni, mert tartottam Patric reakciójától, így csak pár pillantást loptam. Lassított felvételben közeledtek felém, és a szemem egyre gyakrabban tévedt feléjük. Főleg Brooks felé. A koktél már ott várt a pulton, de a kezem hirtelen lezsibbadt, mint minden más végtagom is, így nem akartam érte nyúlni, nehogy kiessen a kezemből. Barna, vállig vizes haját előrelendítette a kreolbarna válla fölött, és a lámpák fehér fényében megcsillant rajta egy pár vízcsepp. Brooklyn nyakban megkötős bikinije jóval többet takart, mint a többi lányé a fürdőben, de számomra így is ő volt a leges legvonzóbb teremtés a földön. A vállán ott virított egy fekete hennaszív, benne egy piros betűvel. Egy „B” betűvel. A szemem felcsillant, a szívem feldübörgött, de rájöttem, hogy a „B” nyílván nem én vagyok, hanem Brooklyn, vagy Barett. A csuklóján fekete hajgumi, a lábán fekete flip-flop papucs, és a kék szeme szikrázott, ahogy elnevette magát. Minden egyes porcikáját imádtam, mindent szerettem benne, és minden tetszett rajta egyetlen egy dolgot kivéve. Patric kezét. Brooks még nem látott meg, Patric viszont le sem vette rólam gyűlölködő tekintetét. Fogtam a koktélt, és elindultam a termálfürdő felé, de egyszerűen nem bírtam elfordítani a szememet Brooklyn-ról. Egyre közelebb értem hozzájuk, és a kezem is egyre jobban remegett. Patric fenyegető pillantása sem tudott eltántorítani attól, hogy Brooklyn-t bámuljam. A kő nagyon csúszott a lábam alatt, és én ennek ellenére sem néztem az orrom elé, csak próbáltam egyensúlyozni. De ez nem bizonyult elégnek, mert mikor már közel értem Patric-hez és Brooklyn-hoz, a talaj kicsúszott a lábam alól, és a koktélos pohár kirepült a kezemből. PJ aki eddig mögöttem jött elkapta a poharat, de a tartalmát nem tudta megmenteni, az egész kíméletlenül Brooks nyakában landolt. Amilyen gyorsan csak tudtam, felültem, és valószínűleg halálriadt tekintettel meredtem rá. Bocsánatot akartam kérni, de nem jött ki egy hang sem a torkomon. Arra számítottam, hogy visítozni kezd, vagy legalább rám kiabál, de nem így történt. Nem borult ki, csak összeszorított szemmel lerázta magáról a mentaleveleket, és a citromdarabokat. Én tátott szájjal ültem a földön, és bámultam rá, mert a szemem láttára keményedett meg a mellbimbója a hirtelen hideg hatására. Brooks karja libabőrös lett, és a bikini felsőjéből kiszedett egy jégkockát. Megnyalta az ajkát, és elismerően bólintott, majd megszólalt.
- Hm... Mojito – mondta kissé rekedten, és higgadtan. Ez olyan szexivé tette, hogy fel kellett húznom a lábamat, hogy eltakarjam a feszülő fürdőnadrágomat, nehogy másnak is feltűnjön az „izgatottságom”. De nem volt időm tovább vezetni ezt a gondolatmenetet, mert Patric üvöltése kizökkentett belőle.
- Te ilyenkor mit érzel, elárulnád? Ez a rögeszméd most már, hogy folyton leöntöd a barátnőmet? Vagy valami perverz dolog? Erre mész el, vagy mi? – ordított rám. Megütközve, összeszűkült szemmel néztem rá, még mindig nem tudtam megszólalni. Brooklyn-hoz fordult. Csak ekkor tűnt fel neki is Brooks testének a hidegre való reakciója. – Jól vagy? – kérdezte álszenten. Közelebb hajolt hozzá, és lecsókolt egy csepp koktélt először a válláról, aztán a kulcscsontjáról, és egyre lejjebb haladt a mellkasán. A kezem lassan ökölbe szorult, a hangom visszatért, olyannyira, hogy üvölteni tudtam volna, ordítani, de összeszorítottam a fogam, és nem szóltam egy szót sem. Végül is semmi közöm sincs hozzá, hogy ezek ketten mit csinálnak az ágyban vagy az ágyon kívül. Brooklyn azonban fojtott hangon Patric fülébe sziszegett.
- Ezt most azonnal hagyd abba – fenyegetőzött nyugodt hangon, de ez a próbálkozás láthatólag nem hatotta meg Patric-et. Kicsit még elidőzött a szája Brooklyn bőrén – Ó, azon a tökéletes, hibátlan bőrén! –, aztán egy kéjes mosoly kíséretében elhúzta a fejét Brooks felsőtestétől. PJ látta rajtam, hogy nem sokára elszakad nálam a cérna, ezért intett, hogy vigyük vissza a poharat, és menjünk. Feltápászkodtam, és elindultam a bár felé, de még fél füllel hallottam, amint Patric megszólal.
- Gyere, menjünk vissza, és mossuk le rólad ezt a löttyöt.
- Oké, de azzal azért ugye tisztában vagy, hogy nem vagyok óvodás, akit meg kell fürdetni – mondta Brooks szemrehányóan, és eltávolodtak. Mikor visszaértem a termálba, egyből megláttam őket a zuhanyzóban. Patric a forró vízsugár alatt simogatta Brooklyn hamvas bőrét a hasán, a vállán, és a combján... Brooklyn hátravetette a fejét Patric vállára, a haján lecsorgott a meleg víz, Patric keze pedig feljebb csusszant a hasáról a mellére. A kezembe megint beleállt a görcs, ahogy Patric markolászni kezdte annak a lánynak az idomait, akit ÉN szeretek. De Brooklyn a kezéért nyúlt, és súgott neki valamit, amin Patric gúnyosan elmosolyodott. A keze még egy ideig megpihent Brooks mellén, aztán elengedte. Beszéltek még valamit, majd Brooklyn kivágta magát Patric öleléséből, a szája elé kapta a kezét, rákiabált Patric-re, amit sajnos nem értettem tisztán, pofon vágta, és elrohant.

Brooklyn gondolatai...
A forró víz égette a bőrömet, de a szégyent nem tudta lemosni. Ott álltam, és nem csináltam semmit, amikor Patric nyilvánvalóan Brian orra alá dörgölte, hogy velem jár. Ráadásul erotikusan! Bár ahogy elnéztem Brian-t nem nagyon érdekelte, mit művel velem Patric. Magasról tett rá. Ő már tovább lépett. De ennek ellenére mikor a zuhanyzóban álltam, és forró víz ömlött a nyakamba le sem vette rólam a szemét. Patric már teljesen lemosta az arcomról, és kimosta a hajamból a ragadós koktélt, továbbra sem mozdult el a vízsugár alól. Ujjai a hasamat, a csípőmet, és a combomat vizslatták, tenyerével bejárta az egész vállamat, és a hátamat is. A kezei alatt égett a bőröm, de csak azért, mert tudtam, hogy ahol Patric keze, valahol ott jár Brian tekintete is. Azt is tudtam, hogy már csak idő kérdése, és az a bizonyos kéz rossz helyre téved, és a gyanúm be is igazolódott. Patric a tenyerével már egy ideje a hasamat dörzsölgette, mikor aztán megindult felfelé, és a bikinim vékony anyagán éreztem, hogy megtalálta, amit keresett. Felsóhajtottam, mert tudtam, hogy ezt az egészet Brian miatt csinálja, hogy féltékeny legyen, de Patric ezt a sóhajt is az elégedettségem jelének vehette, mert egy perc múlva már gyengéden masszírozott. A kezéért nyúltam, de mikor éreztem, hogy ez hatástalan maradt kénytelen voltam rászólni.
- Patric, ezt ne itt! – suttogtam, hogy nehogy más is meghallja, de Patric fittyet hányt másokra, és normál hangerőn válaszolt. A karjai még mindig fogságban tartottak hátulról, de a kezét már levette a mellemről.
- Akkor hol? Ezt most úgy mondod, mintha annyira engedékeny lennél, mikor kettesben vagyunk. Hidd el, én sem így akartam először megfogni a melledet – itt hála istennek lehalkította a hangját - , de te az istennek sem akarsz... nem akarsz engem! Én megőrülök érted! Szó szerint beléd őrülök! Kezdem úgy érezni, hogy ebből az egészből nem lesz semmi, és így nem tudom, hogy van e értelme...
- Minek? – kérdeztem halkan Patric-től.
- Ne akadj ki amiatt, amit most mondani fogok. De én férfi vagyok. És vannak szükségleteim, és ha te ezeket nem tudod kielégíteni...
És ennél a mondatánál az agyam elborult. Ezt már nem tűrhettem tovább, kivágtam magam Patric karjai közül, és éreztem, ahogy a szemem megtelik könnyel.
- Tehát ha én nem bújok veled ágyba, akkor keresel erre mást? Jól értem, hogy azzal fenyegetsz, hogy ha nem fekszem le veled, akkor megcsalsz? Patric, hogy vagy képes ilyet mondani, azt hittem, te más vagy! – mondtam, majd képen vágtam, és elrohantam a mosdóba. Hallottam, amint Patric utánam kiabált, hogy ő más, és nem úgy gondolta, de nem fordultam vissza. Tényleg fájt, hogy Patric ezt mondta, de közel sem annyira, mint mikor Brian gyanúsított meg azzal, hogy megcsalom. De az érzés hasonlított arra, mint amit akkor éreztem, és igazából emiatt kezdtem el sírni. Pedig örülnöm kellett volna, hogy Patric-kel a szakítás közelében járunk. De valahogy mégis rossz érzés fogott el. Lekuporodtam a mosdó egyik sarkába, és magányosan sírdogáltam, ugyanis ilyenkor mindenki élvezi a fürdőzést, és senki nem időzik a mosdóban. De így legalább volt időm gondolkodni. Kicsit kezdtem magam a How to lose a guy in 10 days című filmben érezni... Már kerestem az alkalmakat, hogy mikor borulhatok ki Patric-re. Persze ez a mostani tényleg elég kiborító, és felkavaró volt. Tényleg nem gondoltam, hogy Patric képes ilyet mondani.
Nagy gondolkodásomból az ajtó dübörgése vert föl. Patric hangját hallottam a túloldalról, de nem hatott meg. Fogalmam sem volt, hogy mit kéne tennem, és Patric egyre csak verte, és verte az ajtót, és kiabált, hogy menjek ki. Kimenni eszem ágában sem volt, de ez a hangzavar kezdett elviselhetetlenné válni. Pont mikor felálltam, hogy elinduljak wc papírért, amivel teletömhettem volna a fülemet, a dörömbölés abbamaradt. Feladta – gondoltam. – Hát ennyire voltam fontos neki...
Keserűség öntötte el a szívem, de ekkor a kilincs megmozdult, és Patric dugta be rajta a fejét. A női mosdóba!? Az arca még mindig piros volt az ütésemtől. Óvatosan körülnézett, hogy nincs e bent rajtam kívül valaki más, és mikor erről meggyőződött, becsusszant, és elfordította a zárat. Undorodva néztem rá, és hirtelen ötlettől vezérelve beléptem az egyik vécéfülkébe, és magamra zártam az ajtót. Ekkor egy mély sóhajt hallottam, és hogy Patric nekidőlt az ajtónak, és lecsúszott a földre.
- Brooks... Én nagyon sajnálom, amit az előbb mondtam. Nem tudom mi ütött belém, én nem úgy értettem... – erre jól belerúgtam az ajtóba, mert pontosan tudtam, hogy értette. – Na, jó, talán úgy érettem, de nem gondoltam komolyan. Egy féleszű idióta vagyok, azt is megértem, ha ezek után látni sem akarsz. De remélem, azért még akarsz... Brooklyn, azt hiszem, hogy valamit még nem mondtam el neked. Pedig már a legelején el kellett volna. Még soha senki nem hallotta ezt tőlem. Komolyan. De most úgy érzem, hogy te tényleg egy olyan lány vagy, aki megváltoztathatja az életem. Brooklyn Prime, szeretlek! És nem akarlak elveszíteni! Sem most, sem máskor! És most arra kérlek, hogy utoljára bocsásd meg nekem, hogy egy érzéketlen baromarcú bunkó állat voltam! - könyörgött. A dühöm a szavai hallatán elpárolgott, és megbocsátottam neki. Direkt hangos mozdulattal kinyitottam a vécé zárját, mire ő felpattant a földről. Kidugtam a fejemet a fülkéből, és láttam, hogy Patric várakozó tekintettel néz rám. A szemem piros volt, szipogtam, és szomorkásan néztem rá, aztán egy szót sem szólva odacsoszogtam hozzá, és megöleltem. Az arcomat a mellkasához nyomtam, mire ő teljes odaadással magához szorított. A szuszt is kinyomta belőlem, de jólesett ez az ölelés.
- Kérlek, ne haragudj rám, mindent visszavonok, amit odakint mondtam! És addig várok rád, ameddig te készen nem állsz, vagy én bele nem halok a szégyenembe előtted. – mondta teljes őszinteséggel, mire én még szorosabban magamhoz öleltem. Ekkor azonban elkezdték rángatni a kilincset, és eszeveszetten kopogtatni.
- Hogyan fogjuk elmagyarázni ezeknek, hogy mi ketten mit csináltunk a női mosdóban? – kérdeztem félig nevetve.
- Hááát...
Azzal fogta az ajtót és kinyitotta. Kb. 7-8 lány állt sorba a vécé előtt, és én pechemre mindet ismertem. Tágra nyílt a szemük, mikor meglátták Patric-et, majd elismerő mosoly kíséretében felemelték a kezüket, hogy csapjak bele. Ez az év második égése (az első a színdarabos szövegelrontásom volt). Innen Patric-kel harmadszor is elindultunk a barlangmedencébe, és ezúttal oda is értünk.
Folytatások
3302
Forever Young

Történetem egy bizonytalan lányról szól, aki belecsöppen a szerelem bonyolult világába. Ő maga sem érti a saját érzéseit, mikor két irányba is húz a szíve. Szerelem, igaz barátság, botrányok, pletykák és szex. Minden van, ami megbolygathatja egy tinédzser életét.
Első regényem, még csak bontogatom a szárnyaimat. A kritikát jól bírom, ne kíméljen senki, tanácsokat el- illetve megfogadok, sőt, örülök is neki! A végén található egy +18-as rész, de elég visszafogott....
2728
Forever Young

Történetem egy bizonytalan lányról szól, aki belecsöppen a szerelem bonyolult világába. Ő maga sem érti a saját érzéseit, mikor két irányba is húz a szíve. Szerelem, igaz barátság, botrányok, pletykák és szex. Minden van, ami megbolygathatja egy tinédzser életét.
Első regényem, még csak bontogatom a szárnyaimat. A kritikát jól bírom, ne kíméljen senki, tanácsokat el- illetve megfogadok, sőt, örülök is neki! A végén található egy +18-as rész, de elég visszafogott....
2518
Forever Young

Történetem egy bizonytalan lányról szól, aki belecsöppen a szerelem bonyolult világába. Ő maga sem érti a saját érzéseit, mikor két irányba is húz a szíve. Szerelem, igaz barátság, botrányok, pletykák és szex. Minden van, ami megbolygathatja egy tinédzser életét.
Első regényem, még csak bontogatom a szárnyaimat. A kritikát jól bírom, ne kíméljen senki, tanácsokat el- illetve megfogadok, sőt, örülök is neki! A végén található egy +18-as rész, de elég visszafogott....
2375
Forever Young

Történetem egy bizonytalan lányról szól, aki belecsöppen a szerelem bonyolult világába. Ő maga sem érti a saját érzéseit, mikor két irányba is húz a szíve. Szerelem, igaz barátság, botrányok, pletykák és szex. Minden van, ami megbolygathatja egy tinédzser életét.
Első regényem, még csak bontogatom a szárnyaimat. A kritikát jól bírom, ne kíméljen senki, tanácsokat el- illetve megfogadok, sőt, örülök is neki! A végén található egy +18-as rész, de elég visszafogott....
2732
Forever Young

Történetem egy bizonytalan lányról szól, aki belecsöppen a szerelem bonyolult világába. Ő maga sem érti a saját érzéseit, mikor két irányba is húz a szíve. Szerelem, igaz barátság, botrányok, pletykák és szex. Minden van, ami megbolygathatja egy tinédzser életét.
Első regényem, még csak bontogatom a szárnyaimat. A kritikát jól bírom, ne kíméljen senki, tanácsokat el- illetve megfogadok, sőt, örülök is neki! A végén található egy +18-as rész, de elég visszafogott....
Előző részek
2238
Forever Young

Történetem egy bizonytalan lányról szól, aki belecsöppen a szerelem bonyolult világába. Ő maga sem érti a saját érzéseit, mikor két irányba is húz a szíve. Szerelem, igaz barátság, botrányok, pletykák és szex. Minden van, ami megbolygathatja egy tinédzser életét.
Első regényem, még csak bontogatom a szárnyaimat. A kritikát jól bírom, ne kíméljen senki, tanácsokat el- illetve megfogadok, sőt, örülök is neki! A végén található egy +18-as rész, de elég visszafogott....
2401
Forever Young

Történetem egy bizonytalan lányról szól, aki belecsöppen a szerelem bonyolult világába. Ő maga sem érti a saját érzéseit, mikor két irányba is húz a szíve. Szerelem, igaz barátság, botrányok, pletykák és szex. Minden van, ami megbolygathatja egy tinédzser életét.
Első regényem, még csak bontogatom a szárnyaimat. A kritikát jól bírom, ne kíméljen senki, tanácsokat el- illetve megfogadok, sőt, örülök is neki! A végén található egy +18-as rész, de elég visszafogott....
2709
Forever Young

Történetem egy bizonytalan lányról szól, aki belecsöppen a szerelem bonyolult világába. Ő maga sem érti a saját érzéseit, mikor két irányba is húz a szíve. Szerelem, igaz barátság, botrányok, pletykák és szex. Minden van, ami megbolygathatja egy tinédzser életét.
Első regényem, még csak bontogatom a szárnyaimat. A kritikát jól bírom, ne kíméljen senki, tanácsokat el- illetve megfogadok, sőt, örülök is neki! A végén található egy +18-as rész, de elég visszafogott....
1897
Forever Young

Történetem egy bizonytalan lányról szól, aki belecsöppen a szerelem bonyolult világába. Ő maga sem érti a saját érzéseit, mikor két irányba is húz a szíve. Szerelem, igaz barátság, botrányok, pletykák és szex. Minden van, ami megbolygathatja egy tinédzser életét.
Első regényem, még csak bontogatom a szárnyaimat. A kritikát jól bírom, ne kíméljen senki, tanácsokat el- illetve megfogadok, sőt, örülök is neki! A végén található egy +18-as rész, de elég visszafogott....
2265
Forever Young

Történetem egy bizonytalan lányról szól, aki belecsöppen a szerelem bonyolult világába. Ő maga sem érti a saját érzéseit, mikor két irányba is húz a szíve. Szerelem, igaz barátság, botrányok, pletykák és szex. Minden van, ami megbolygathatja egy tinédzser életét.
Első regényem, még csak bontogatom a szárnyaimat. A kritikát jól bírom, ne kíméljen senki, tanácsokat el- illetve megfogadok, sőt, örülök is neki! A végén található egy +18-as rész, de elég visszafogott....
Hasonló történetek
4724
Eva letette a kagylót, majd kiment a fürdőbe és megmosta az arcát. Aztán leült a hálószobába vezető lépcsőre.
- Legalább egy üveg konyakot hagyhattál volna nekem! - gondolta. Nem gyújtott villanyt, csak ült ott fáradtan, és az agya teljesen üres vol...
4488
Most zuhanyozzál le, aztán irány a szülői ház. Utólagos engedelmeddel haza telefonáltam, hogy előkészítsem a terepet. Csak azt mondtam, hogy összevesztetek Adammal és te, ott hagytad...
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: