Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Főiskolás lányok (8. fejezet: Janine jóváteszi)

Főiskolás lányok
8. fejezet: Janine jóváteszi

-------------------------------------

Írta: Tabitha Briton
Fordította: Pavlov (pavlov.urasag@gmail.com)
Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e-mail-t... :>
2008. február

*************************************


Kimentem a szobából. Janine utánam rohant, becsukta maga mögött az ajtót. Mosolyogva fordultam hozzá.
- Annyira sajnálom, Mick - mondta. - Nagyon sajnálom... Mennyit láttál?
- Hát elég jól leszoptad - mondtam. - Nagyon ráizgultál.

Janine hihetetlenül zavarban volt. A mellei kilátszottak a félig begombolt ing alól. Odasimult hozzám.
- Nagyon sajnálom - sóhajtotta, és átkarolt.
- Azt hittem, Rich szűz - mondtam. - De most úgy láttam, elég profin mozgott.
- Az is volt - csókolta meg a lány a nyakamat. - Én akartam először lefeküdni vele. Mindig is szerettem volna lefeküdni egy szűz fiúval. Nem is tudom, mi van velem.
Felnevettem. Szóval a srác így szerezte meg Janine-t. Igaz, hogy tegnap éjjel már két csajt is megdugott. Megfogtam Janine seggét, jól megszorítottam, közben ő még mindig bocsánatért esedezett.
- Sosem fogom újra megtenni - mondta. - Bármit megteszek, hogy jóvátehessem.
- Bármit?
Janine keze a farkamra simult, ami a nadrágom alatt keményen dudorodott.
- Bármit - suttogta, és végigcsókolt a nyakamon. Elkezdte kibontani a nadrágomat, és előhalászta hosszú farkamat.
Nocsak, nocsak, gondoltam. Egy szopás most tényleg jól esne, és Janine hihetetlenül szexi volt. Ha ettől jobban érzi magát... Hát hadd szórakozzon velem egy kicsit.
- Annyira sajnálom - suttogta, és letérdelt elém. - Tudod, hogy csak téged akarlak. Hadd tegyem jóvá...
- Jó - bólintottam lassan. Janine tenyerébe fogta a kőkemény farkamat, és a makkomat az ajkai közé engedte. Ujjai végigsimítottak az ereken, szürcsölve szopogatta a makkomat, és végigcsókolta az egész szerszámot.
- Csak a te farkadra vágyom - mondta. És komolyan is gondolta. Nagyon beindult rám, azt akarta, hogy megkeféljem, éreztem a szopásból. Hát, ha ezt akarja... de előbb beleélvezek a szájába!

Janine jól tudta, hogy mi vár rá. Végignyalta a szerszámomat és lassan a szájába szívta a golyóimat. Felnyögtem a gyönyörtől, olyan finoman nyalogatott, aztán megint a makkot vette kezelésbe. Jó mélyen a szájába szívta, és elkezdett bólogatni a rudamon. Megpróbálta az egészet a szájába tömni. Amikor a makkom a torkához ért, megállt, és mélyen ráhajolt.
Lassan behajlottak a térdeim, rádőltem az ágyra. Janine velem mozdult, sosem engedte ki a szájából a farkamat. A végén már hanyatt feküdtem az ágyon, Janine a lábam között, a farkam pedig mélyen a szájában.
- Óóóó bébi.. ez nagyon jó - nyögtem, és emeltem egy kicsit a csípőmön, hogy mélyebben belényomjam a farkam. A csajszi a combomba kapaszkodott, és keményen szívta a farkamat. Lehúztam magamról a pólót és a padlóra dobtam. Janine lejjebb húzta a nadrágomat, hogy jobban a farkamhoz férjen. Hihetetlenül jól szopott! Már éreztem is, hogy közeleg az orgazmusom.

A csajszi teljesen lehúzta rólam a nadrágot. Aztán finoman megsimogatta a golyóimat. Nagyon jó érzés volt. Egy kissé felényomtam a csípőmet, a szájába toltam a farkamat. Éreztem, hogy gyűlik bennem a sperma, és hogy hamarosan a lány torkába kerül. Janine teljes erőből próbálta jóvátenni, hogy a lakótársammal kavart. Hát bizony elég jól csinálta. Belekapaszkodott a fenekembe, valóságggal ráhúzta magát a farkamra, és éhes lökésekkel követelte a gecimet.
- Ez jó, bébi... csináld csak... igen! - nyögtem, és spriccolni kezdtem. Elárasztottam Janine éhes száját, aki vadul nyelte a spermámat. Én csak nyögtem, és mindent a szájába ürítettem.

Janine lenyalta az ajkairól az utolsó cseppeket is. Aztán rámmászott.
- Ez nagyon finom volt - sóhajtotta. - Nagyon szeretem a gecidet. Szeretném, ha megint elélveznél.
- El is fogok - mondtam. - Könnyű engem meggyőzni...
- Jóvá akarom tenni a dolgot - mondta. - Méghozzá úgy, hogy neked adom az egész testem. Van valami, amit különösen kívánsz? Van bármi, amivel jóvátehetném?
- Bármi? - kérdeztem.
- Aha - felelte Janine. - Bármi. Nem számít, mennyire durva. Minél durvább, annál jobb.

Janine tudta, hogy mire gondolok. April és Julie az éjjel az eszembe juttatta, mennyire szeretem seggbedugni a lányokat. De Janine eddig még sosem engedte. Azt mondta, hogy felizgatja az ötlet, de az aktust túlságosan mocskosnak és degradálónak tartja. De tudtam, hogy benne lenne, mert amikor betoltam a nyelvem a popsijába, vagy akár csak megérintettem, mindig nagyon beindult. És persze a kutyapózt is nagyon szerette.
- Lenne pár ötletem - mondtam.
- Mik? - suttogta. - Mondd el.

Bólintottam, és kicsúsztam alóla. Janine engedelmesen hagyta, hogy leszedjem róla az ingét, úgyhogy már teljesen meztelenül feküdt ott előttem. Szégyenlősen nézett végig magán. Még mindig zavarban volt, amiért rajtakaptam a lakótársammal.
- Ne érezd rosszul magad - mondtam neki, és megcsókoltam. - Simán jóváteheted. Nem vagyok mérges.
- Tényleg? - kérdezte mosolyogva a lány.
- Tényleg - válaszoltam, és megcsókoltam a mellét. Kicsit szopogattam a bimbóin, finoman nyalogattam és még beléjük is haraptam. Végignyaltam Janine hasán, megkóstoltam az izzadságát. Aztán a hasára fordítottam. Megmarkoltam szexi, sima fenekét, és szétnyitottam. Lehajoltam, kinyújtottam a nyelvemet, és megérintettem Janine szűk kis rózsaszín segglyukát. A lány meglepetten nyögött fel. Lassan köröztem a lyukacska körül, és minden nyelvcsapás kissé erősebb lett.
- Ezt akarod? - sóhajtotta a lány. - Seggbe akarsz kúrni? Hát akkor én is ezt akarom. Ez nagyon jó... Érezni akarom a farkadat a seggemben.

Tudtam, hogy a csaj nem játssza meg magát. Janine már azóta barátkozhatott az ötlettel, hogy egy szédült éjjelen a fenekébe dugtam az ujjam. Izzad popsija most teljesen laza volt, megnyílt a nyelvem előtt. Erősen a lyukra szorítottam, és éreztem, ahogy a nyelvem hegye belecsúszik. Janine felsikkantott, de láttam rajta, hogy élvezi a dolgot.

Kiszúrtam valamit az asztalon a dívány mellett. Ott volt a testápoló, amit még April hagyott ott. Felkaptam, lecsavartam a kupakját, és az ujjamra nyomtam belőle egy kicsit. Kinyújtottam a középső ujjamat, és Janine lyukába toltam.
- Óóó igen... - nyögta a lány. - Ez nagyon jó!

Elkezdtem ki-be mozgatni az ujjamat a szűk kis lyukban. Ezt a csajt még tényleg nem kúrta seggbe senki. Az izmai rászorultak az ujjamra, és vadul lüktettek. A mellei az ágyra szorultak, és könyörgött, hogy tegyem be neki a farkam.

Nagyon hívogató segge volt. Kihúztam az ujjamat, és a farkamra nyomtam egy kis testápolót, aztán az egyik kezemmel széttártam Janine fenekét. A másik kezemmel odaillesztettem a farkamat a két gyönyörű gömböcske közé.
- Mick, ez nagyon jó... Nagyon nagy... Nyomd a seggembe...
Lassab behatoltam, éreztem, ahogy a farkam a szűk lyukba csúszik. Éreztem, hogy be kell törni a kis szukát, de kegyetlenül jó érzés volt a szűk kis húsa a szerszámomon. Mélyebbre nymultam, és ráhajoltam Janine hátára. Máris be tudtam neki tövig nyomni.
- Jó érzés? - suttogtama fülébe. Janine hatalmasat nyögött.
- Nagyon jó - suttogta. Lassan felémfordította a fejét, hogy megcsókolhassam. - Baszd meg a seggem - könyörgött. - Beleélvezel? Élvezz a seggembe!
Bólintottam, és elkezdtem ki-be mozogni. Janine felemelte a seggét, éhesen szívta magába a farkamat. Ilyen szoros nyílással még nem volt dolgom. Egyre mélyebben és egyre keményebben keféltem, és Janine nyögdécselve élvezte a gyorsuló tempót. Benyúltam a lába közé és megkerestem a csiklóját. Éreztem, hogy meg van duzzadva, és játszani kezdtem vele.
- Ez nagyon király, Mick! Bassz seggbe! Elélvezek!

Janine teste ide-oda csúszkált az ágyon, próbált teljesen rácsúszni a farkamra. Egy hatalmas nyögéssel elélvezett, a feneke teljesen a farkamra szorult, úgy lüktetett. Belemarkolt a lepedőbe, és kiáltozta, hogy basszam még keményebben. Aztán ahogy lassan vége lett, én is spriccolni kezdtem. Mélyen a lányba vágtam a farkamat, éreztem, ahogy áramlik belőlem a sperma Janine szűk segglyukába. Egyre gyorsabban basztam, egyre jobban beindultam, de a farkam elpuhult. Janine elégedetten nyögött fel, és kimerülten az ágyra rogyott.

Lassan kihúztam belőle a farkamat, föléhajoltam, és megcsókoltam a nyakát.

- Ez nagyon jó volt. Örülök, hogy rá tudtalak venni.
- Én is - felelte a lány. - Hihetetlen volt, sosem gondoltam volna, hogy ilyen jó érzés, ha valakit seggbedugnak. Ugye már nem haragszol rám?
- Hogy az ördögbe haragudhatnék? Csak mert akartál egy másik faszt magadnak?
- Jobban érezném magam, ha te is kiélhetnéd magad egy kicsit - sóhajtotta Janine. - Örülnék, ha lefeküdnél valakivel. Akkor nem érezném magam ennyire rosszul.

Próbáltam meglepett pofát vágni, és megcsókoltam Janine nyakát.
- Ne butáskodj - mondtam neki.
- De tényleg, szeretném, ha mással is szórakoznál egy kicsit. Szerintem nyitott kapcsolatban kell lennünk. Vagy legalábbis a te oldaladról. Én megkapok tőled mindent.
- Hát meglátjuk...
Megpaskoltam Janine spermás fenekét, és magamhoz húztam az ágyra.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Pavlov ·
Pavlov Uraság néven mostmár a Facebookon és a Google Pluson is elérhettek!

Pavlov ·
Örömmel jelentem: a teljes sztori ingyen elérhető ebookban!
https://www.smashwords.com/books/view/722375

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: