Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Féltékenység

Zolival és Fricivel egy lépcsőházban lakunk. Ők gimibe, én szakközépbe járok. A nyári szünetben a házbeliekkel együtt jártunk a Dunapartra a szabad strandon fürödni, és a környező gyümölcsösöket dézsmálni. Délutánonként pedig a ház mögötti kispályás focipályán rúgtuk a bőrt. Aztán, mint afféle kamaszok megbeszélgettük, hogy milyen jó lenne csókolózni, kefélni egy-két lánnyal. De, csak a fantáziálgatásig jutottunk el.

A határban felfedeztünk egy üresen álló csőszkunyhót. Benne egy hencserrel. A hencser az deszkából összeeszkábált priccs, rajta derékaljnak száraz széna. Ezen aludt éjjel a csősz gyümölcséréskor. Itt, a hencseren üldögélve elő, elő vettük kisebb, nagyobb falloszainkat és rá-rá rántva gyakoroltuk, ki tud messzibbre kilövellni élvezés után. Egyszer Zoli javaslatára megkóstoltuk egymás gecijét. Nekem ízlett a két fiú ejakulátuma. Ők is mohón nyeldekelték az enyémet.

Aztán, nem tudom már melyikünk ötletére, elkezdtünk egymással csókolózni. Tizenöt évesen mámorító érzés volt a másik ajkainak nyalogatása, nyelvének izgatása és nyálának nyeldeklése. Míg Zoli és Frici csókolódzott, én masszívan vertem a farkamat. Miután elélveztem, én folytattam valamelyikkel a csókolódzást, és a harmadik verte a farkát. Mivel nyár volt és meleg, egy pólóban és kis rövidnadrág volt csak rajtunk. Könnyen megszabadultunk ruhadarabjainktól és gyönyörködtünk egymás testében.

Farkaink hosszát mértük össze. Aztán kitaláltuk, hogy mi lenne, ha leszopnánk egymást és egyből a másik szájába élveznénk. Ez is bejött. Én azonban tovább mentem. Azt indítványoztam, hogy csenjünk el otthonról a nővéreinktől valamilyen krémet, és mint a pornó videókon láttuk, kenjük be egymás lyukát és basszuk seggbe a másikat. Elsőre a leglányosabb, szép arcú, szőke, szinte szőrtelen Zoli pucsított be.

Bekentem a lyukát, aztán a farkamat is, és elkezdtem óvatosan benyomulni. Zoli sziszegett, és hátranyúlva igyekezett eltolni magától, de én csak nyomultam előre, amíg a végbelébe érve iszonyú, kellemes forróságot nem éreztem. Zoli sírt a fájdalomtól, de tűrte az attakot. Mikor beleélvezve kijöttem belőle, vér szivárgott a berepedezett végbélnyílásából. Frici szánakozva, mintegy együttérzésképp elkezdte kinyalni a vérrel együtt csordogáló gecimet.

Zoli gyorsan magára kapta a ruhadarabjait és hazakullogott. Magunkra maradtunk. Nem mondom féltünk, hogy beárul bennünket, de Frici javaslatára most én pucsítottam be és ő hatolt belém. Méretes, kemény durungja, csak úgy égette, hasította a végbelemet, de a prosztatám ingerlése által létrejövő kéjérzet mindent felülmúlt. Frici sokáig ekecselt. Miután kijött belőlem kinyalta a belémlövelt gecit.

Természetesen nem hagyhattam válasz nélkül, és újra mereven álló dárdámmal rohamra indultam. Fricinek alaposan odatettem a rispángot vastag durungommal. Úgyhogy sikerült berepesztenem a záró gyűrűjét. Visítva élvezte a kínzó fájdalommal vegyes kéjes behatolást. Belemarkoltam bozontos üstökébe és ráhasalva csókolgattam a nyakát, fülcimpáját. Végezve kinyaltam a véres gecit, és egymással szembe fordulva végtelen nyelves csókban forrtunk össze.

Mondanom se kell Zoli remek barátnak bizonyult, mert nem árult be bennünket, és másnap már újra együtt volt a banda. Történt, hogy az uszodában megismertünk egy belevaló tini lányt. Miről folyhatott volna a szó, mint a szexről. Egyszer, amikor jól belemelegedtünk a téma taglalásába, elmondtuk neki, mit művelünk a csőszkunyhóban. Ő pedig nekünk szegezte a kérdést.
– Láttatok már pinát élőben?
— Nem láttunk.
— Akkor nem is szagoltatok?
— Nem.
— Én sem láttam még közelről faszt, nem mehetnék veletek?
— Dehogynem — vágtuk rá egyszerre, és másnap már a csőszkunybóban tréningeztünk.

Valamelyik szeánsz után Lili egy fél tucat óvszerrel állított be. Így szólt hozzánk.
— Fiúk, mindannyian szagoltatok, nyaltatok, láttatok pinát. Én is láttam a farkatokat. Szoptam is, mint a pandamaci. Tovább kellene lépnünk. Ki vállalkozik elsőre, hogy elveszi a szüzességemet? - Én vállaltam.

Simán magamévá tettem. A szűzhártyája annyira berepedt, hogy vértő vörösre festett hüvely váladék folyt belőle, miután kihúztam a farkamat. Úgyhogy aznapra be is fejeztük a férfivá avatást. Pár nap múlva folytattuk, ahol abbahagytuk. Mi szakmányban vertük egymás, és saját faszunkat, szoptuk és dugtuk egymást. Pénteken Lili újra lejött velünk. Most Zolin és Fricin volt a sor. Mindketten magukévá tették a leányt.

Aztán vasárnap az uszodában egy pokrócon leltünk rájuk Zolival. Egymásra találtak. Úgy látszik a vékony, hosszú fasz jobban ízlett neki, mint a mi méreteseink. Így ketten maradtunk. Nem mondom kis ideig munkált bennünk a féltékenység, de rájöttünk, mi, ketten jobban összeillünk perverz játékainkban, és a továbbiakban beértük egymással. Örök hálával tartoztunk Lilinek, mert elvette a szüzességünket, és mire megkezdődött az iskolaév, fátylat borítottunk a történtekre.
Hozzászólások
További hozzászólások »
partycsajszi ·
Írhatnál részletesebben is, jobban kidolgozva! Azért tetszett!
bogumil ·
Írhatnék részletesen,de itt a legtöbb feltöltött mű túl van írva és azáltal unalmassá válik. Én történeteket írok,némi kamatyolással , és humorral fűszerezve. :smiley:

Barnaszem ·
Egy-két jelző, a környezet és jellemek ábrázolása, kidolgozott párbeszéd nem "túlírás", hanem igényesség. Sokkal jobb lenne!
bogumil ·
A szépirodalomban kellenek a jelzők,hasonlatok.A mostani célratörő,rohanó világban 3-4 oldalba kell belesűríteni egy történetet,nem lehet vele cicókázni,mert elunják. :innocent:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: