Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Félek kimondani mire vágyom... 1. rész

Száraz, meleg nyári nap volt, barátnőmmel mentünk szokásos városi `túránkra`, mely nekünk a plázát jelentette, s a szebbnél szebb ruhák vásárlását. Mindketten élünk a divattal szép, karcsú alakunk van -, ezért mindketten miniszoknyába és egy kis toppba mentünk el. Barátnőm behurcolt magával engem is egy új üzletbe, ahol szexis ruhák vannak, azt mondta ő itt vett randi bugyit magának már többször is. Csodálkozva figyeltem, ahogyan nézegette a bugyikat...
- Ugyan, még hogy randi bugyi! Mégis mit kezdenél te vele? mondtam, hiszen még csak 15 éves volt ő is, és mindent elmondtunk egymásnak, tehát tudtam, hogy még pasija sincsen, bár az tény hogy ő elég bevállalós hozzám képest.
- Most egyelőre semmit... De a nagy Ő bármikor betévedhet az ágyamba mondta mosolyogva és sosem túl korai felkészülni az ilyenekre.

Teljesen elképedtem. Aztán sétálgatva tovább belegondoltam, hogy nem olyan nagy csoda, hiszen ő már tavaly a nyári táborba masztizott Annával, meg már előtte is... Ki tudja mikbe keveredhetett még bele...
Később, persze mint mindig, megint előjött a téma, a pasik, na és a szex. Igazából most örültem is neki, mert ki akartam beszélni magamból, ami bennem volt.
- Szóval, van valami dolog feléd szexszel kapcsolatban? tudtam, hogy rá fog kérdezni, de érdekes módon már alig vártam. Viszont mire elmondhattam volna, hogy mi van, csak dadogni tudtam:
- Hát... Igen... Lehet... Vagy is nem tudom... Félek elmondani...
Erre persze Adrinak mindjárt felcsillant a szeme:
- Na... Mondd, csak el nekem mi van! Gondolom, nem velem akarod csinálni, akkor meg tőlem nincs miért tartanod kacsintott rám, én pedig kicsit elpirulva elkezdtem mesélni neki:
- Tudod... Van a Tibi... Régebben összejártak a szüleim az Ő szüleivel...
- Igen? Mi van vele? Mondd már! mondta teljesen izgatottan.
- Hát... Egyik nap át volt nálam délután, mikor egyedül vagyok otthon... általában a családból mindenki legelőbb este 6-ra érkezik haza, addig én pár órát egyedül vagyok. Szóval átjött megcsinálni a számítógépemet, újra kellett telepíteni...
- Nem ez érdekel! Az izgis részeket meséld! vágott szavamba Adri.
- Amíg telepített a gép beszélgettünk. Valahogy a szexre keveredett a szó, és mondta, hogy náluk mindig otthon van valaki és csak nagyon ritkán tud masztizni. Aztán... Valahogy úgy felizgatott... Utána azon gondolkodtam, ha átjönne, akkor nálunk tudna... De hogy ez milyen hülyeség is! mondtam nagyban kacagva, és már teljesen elpirulva.
- Dehogy az! Te teljesen bolond vagy! Gondolj csak bele, lehet, hogy bele menne abba is hogy csináljátok egymásnak! ekkora már látszott Adri szemében az izgatottság, és úgy csinált mintha mérges lenne rám, hogy ilyen lehetőséget kihagytam Mondd csak meg neki, hogy szeretnéd, ha megujjazna!
- Te teljesen bolond vagy Adri! ekkorra már teljesen elpirultam, mert valahogy éreztem a lelkem mélyén, hogy igazából tényleg azt szeretném, ha kielégítene.
Otthon egész este ezen jártattam az agyam, hogy milyen jól esne... De ha visszautasít? Hiszen gyerekkori barátom... Meg amúgy is... Mit beszélek én, hogy jól esne, mikor még magamnak is csak kétszer csináltam?
Elmentem inkább fürdeni, gondolván, jobb nekem, ha most elmegyek fürdeni aztán, lefekszem aludni, és míg el nem alszom, átgondolom a dolgokat (mindig elalvás előtt szoktam töprengetni az élet nagy dolgain).

Végeztem a tusolással, le is feküdtem. Az járt az eszemben, hogy milyen jó érzés is lenne, ha Tibi ujjai a puncimban járnának, de közben arra gondoltam, hogy bolond vagyok, nem szoktam én ilyeneket csinálni. Aztán vissza-visszajött a kép elém, ahogy széttárt lábakkal ülök az ágyamon, Tibi pedig térdel előttem és ujjaz. Nem értettem magam, miért, de muszáj volt levennem magamról a pólót, mely alatt már semmi nem volt. Azért előtte gyorsan kilopóztam inni, persze csak hogy felmérjem a terepet, de már mindenki aludt. Visszamentem hát a szobámba, lefeküdtem az ágyba. Remegve vettem le a takaróm alatt a pólómat. Már csak egy bugyi volt rajtam. Késztetést éreztem... Le kellett vetkőznöm meztelenre... Ekkor magam elé képzeltem Tibit... Remegő testemen már nem tudtam uralkodni, s arra kaptam magam hogy ujjaim már az izgatottságtól teljesen nedves puncimat simogatják. Ekkor kitakaróztam. Az ablak nyitva volt, lágy szellő süvített végig meztelen testemen, kintről hangokat hallottam, a szomszédék beszélgettek, de nem érdekelt, sőt, ez még izgalmasabbá tette a tényt, hogy én most kielégítem magam... Széttártam hát vékony lábaim az ágyon, kis idővel később a mutató ujjam már javában a nedves puncimban járt. Nem bírtam uralkodni már magamon, egyre hangosabban nyögdécseltem, majd azon kaptam magam, hogy már két ujjammal csinálom, nagyon hangosan nyögök, de nem bírtam abbahagyni. Még gyorsabban kellett csinálnom, hogy elérjek a csúcsig...

Ekkor reccsenést hallottam az előszobából. Apukám volt az. Közeledett a szobám felé. Még épp időben észrevettem, gyorsan betakaróztam, s úgy csináltam mintha aludnék. Szerencsére ő nem vett észre semmit.
Én meztelenül feküdtem az ágyamon, paplanomon, mely a kéjnedves volt fenekem alatt... Nem zavart már semmi... Lábaim közé szorítottam a takarót, s meztelenül, kielégülve elaludtam...
Eljött a másnap reggel...

Hamarosan folytatás következik...
Hozzászólások
További hozzászólások »
nagyaniko ·
Nem.

Lilchy ·
Nem rossz, tetszett.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: