Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Felejthetetlen éjszaka

Életemben először vetem papírra a gondolataimat, a múltamat. Nem az a típusú lány vagyok, aki a nap végén odamegy az íróasztalához, vesz egy mély levegőt és leírja mi történt vele aznap. Joggal kérdezhetitek akkor most miért? Kíváncsiságból, azt hiszem.

Ez a történet néhány évvel ezelőtt történt meg velem. Az akkori párom igencsak monumentális felszereléssel rendelkezett minden téren. Szeretem ugyanis a széles vállú magas pasikat. Mondanom sem kell, hogy derék alatt is rendjén volt minden vele. Magamról csupán annyit mondanék, 170 magas, hosszú barnahajú, barnaszemű, nőies vonalakkal megáldott lány volnék.

A párommal igencsak szerettük a szerepjátékokat, no de ki nem? Egyik ilyen alkalommal kikötöztem az ágyamhoz, szeretem, ha én vagyok a domináns a szex közben. Miközben kedvesem ki volt kötve, az éjjeliszekrény fiókjába nyúltam és kivettem belőle egy kis kék pirulát, amit kérésemre rögtön le is nyelt, mert tudta ettől szak még jobb lesz. A pirula mellet tartottam egy pár játékszert is. Köztük volt egy péniszgyűrű is, amit szintén kivettem és a párom farkára tettem. Ezután vette kezdetét édes kis kínzásom. Csókoltam a száját, az állát, a nyakát, a kulcscsontját, szépen apránként haladtam egyre lejjebb. Simogattam a teste minden pontját, kivéve egy pontot. Szép lassan kergettem az őrületbe. Szerettem hallani, ahogy kéjesen felnyög. Ajkaim közé vettem a mellbimbóját és lassan szívogattam, harapdáltam, épp, úgy, ahogy ő szokta nekem. Tekintetemet az arcán tartottam, nem akartam elmulasztani semmit sem a gyönyöréből.

Majd folytattam utam egyre lejjebb. Ajkaimmal végigcsókoltam kemény hasfalát. Ohh az a has… sajtot lehetett volna vele reszelni… Kezeimmel közbe a lábát cirógattam, majd a combja belső oldalát, ajkaimmal követtem kezem útvonalát, de még mindig nem értem hozzá a férfiasságához. Szegény kicsi párom közben már nagyon szűkölt. Ohh ez az, amit annyira szeretek, ezért jó néha vezetni és nem vezetve lenni. Mikor már nem bírta tovább egy leheletkönnyű csókkal illettem a makkját, amit kéjes morgással jutalmazott. A figyelmemet most már csak a makkjának szenteltem. Szerettem vele játszadozni, lassan bevettem a számba vettem és szívogattam, nyalogattam. Néha benyaltam a makk alá is, amit kéjes sóhajjal jutalmazott. Imádtam így játszani vele.

Majd teljesen beengedtem a számba, és tovább folytattam párom izgatását. A kezemmel közben a heréivel játszottam, amit nagyon szeretett. Ajkaimmal is kezelésbevettem, mire megvonaglott alattam a teste éreztem, nem kell sok neki, ahhoz hogy elmenjen. Na nem az már nem, ilyen könnyen nem úszod meg gondoltam. Fogtam hát a péniszgyűrűt és szorítottam rajta egyet, amitől újra megnyugodott. Már ha lehet egy teljesen felajzott férfit nyugodtnak nevezni. No gondoltam el jött az ideje, annak hogy végre nekem is jó egyen. Szép fokozatosan visszamásztam az arcához, és puncim közel engedtem a szájához. Páromról annyit tudni érdemes, hogy imád nyalni és tud is. Szóval épp a mennyekbe készült repíteni, mikor fokozatosan elkezdtem kioldozni először az egyik majd a másik kezét. Párom élvezte, hogy egyre több mindent tud most már ő is tenni velem. Egyetlen gyors mozdulattal maga alágörgetett és folytatta, amit az imént kezdett csak el. Ajkai a csiklómmal játszottak, miközben két ujjával alul megfelelő méretre tágított. Ahhh de szeretem, amikor ezt csinálja. Mondanom sem kell, hamar elélveztem, amit párom rosszallással fogadott.

Majd újra elkezdett nyalakodni, most ismét rajtam volt a sor hogy fordítsak a helyzeten. Hanyatt fektettem páromat, és vaskos merev hímvesszőjét magamba fogadtam. Hmmmm ez ám a pénisz. Pár pillanatig csak ültem, hadd szokjam, majd nekiálltam lovagolni rajta. Ő eközben a melleimmel játszott. Egy darabig így lovagoltam rajta, majd megfordultam és háttal neki egyre gyorsabb ütembe kezdtem. Természetesen nem feledkeztem meg a péniszgyűrűről, sem amit egyre lazábbra engedtem, hisz szívecskémnek is kijárt már az orgazmus. Majd éreztem, ahogy megrándul a teste, és forró magjával teljesen kitölt belülről.
Ezután még legalább háromszor szeretkeztünk, de ki számolja, hisz nem a mennyiség, hanem a minőség volt a lényeg, és elhihetitek abban nem volt hiba.

Ha tetszett, írjatok, és akkor folytatom.
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

Andreas ·
Ne fáraszd magad, nem tetszett.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: