Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Fantasy for D. (2)

A repülőút és a rövid éjszakai alvás ellenére mindketten aktívan dolgoztak egész nap. Reggel belevetették magukat a munkába, és csak délben, ebédnél találkoztak. Szigorúan vigyáztak a látszatra, hiszen az információk visszafelé is megtalálták volna az utat. Délutánra is maradt teendő, így nem volt nehéz kitölteni az időt este hatig. Egész délután nem látták egymást, így jóleső érzés volt együtt visszaautózni a hotelbe. Pár perc alatt odaértek, a portás mosolyogva fogadta őket. Odaadta mindkettőjük kulcsát, bár mintha hamiskás csillogás lett volna a szeme sarkában. Dórinak szimpatikus volt a srác, egy pillanatra el is ábrándozott, de Péter érintése kisepert fejéből minden gondolatot.
Mindketten éhesek voltak, úgyhogy a szálloda éttermében megvacsoráztak, hozzá könnyű vörösbort fogyasztottak. Nem sokat beszélgettek, csak nézték egymást. Dóri már az előttük álló estére gondolt. Péter valamilyen meglepetést ígért, a bennfentesek mosolyával hárította el a nő érdeklődését. Dóri tudta, hogy rábízhatja magát a férfire. Eddig bármit kitalált, minden élvezetes volt vele. Egyszerre volt magabiztos és kényeztetésre vágyó, rejtélyes és izgalmas, újabb és újabb apró őrületekben vitte bele őt. Vagy ő a férfit?

A vacsora után Péter a recepcióssal beszélgetett, néhány kisebb bankjegy gazdát cserélt, és egy kulcscsomó landolt a zsebében. Felmentek a szobába, ahol Dóri már rákészült egy közös zuhanyzásra. Az előző esti koreográfia megismétlődött, a forró zuhany felhevített érzékeiket, végigkóstolták egymás testét, újra felfedezve a jól ismert területeket. Dóri ingerlő mosollyal kezdett bele a fogmosásba, ahogy előrehajolt, kitolta popsiját. Péter ezúttal nem késlekedett, mögé lépve ágaskodó rúdja gyorsan megtalálta a számára oly kívánatos bejáratot. Finoman bekopogtatott, és a halk nyögdécselést beleegyezésnek véve duzzad makkját átbuktatta a szűk bejáraton. Ezután megállt, élvezte a forró punci szorítását. Dóri rátolatott a rúdra, felnyársalva magát a férfire. Öle bizsergett, teljes hosszában érezte a merev vesszőt, ahogy kitölti vágyakozó ágyékát. Finom lökdösődés kezdődött, hosszú, kényelmes mozdulatokkal merült el a férfi újra és újra a nő izzó ágyékában. Aztán a férfi kicsúszott, dárdája vörösen, lucskosan meredezett. Dóri kifosztva érezte magát, csalódott volt. „Kefélj meg” suttogta Péter fülébe. „Türelem” Érezte, hogy a férfi játszik vele, mint macska az egérrel, s ő élvezte ezt a kiszolgáltatottságot.

Péter kérésére mindketten fürdőruhát vette, majd köntösben elindultak elfelé. Az első emeleti folyosó végén megálltak egy SAUNA feliratú ajtó előtt. Péter hamis mosollyal vette elő zsebéből a kulcsot, kinyitott az ajtót, majd belül rögtön bezárta maguk mögött. Az előtérben két zuhanyzó, néhány pihenőágy és egy kis asztal állt. Az asztalon két hatalmas hófehér törölköző mellett egy üveg jégbe hűtött pezsgő és két pohár várta őket. A nő elmosolyodott: a férfi megint kitalált valamit, ami a kedvére lesz. Kibújt köntöséből, majd a következő mozdulattal a bikinijétől is megszabadult. Péter követte példáját, immáron meztelenül álltak egy más mellett. Pezsgősdugó pukkant halkan, aztán a gyöngyöző folyadékból mindketten ittak egy kicsit. Meztelenül pezsgőzni Péterrel egy szauna előterében – Dóri vágyai előreszáguldottak időben és térben. Kívánta a férfit, szopogatni akarta, kényeztetni. Bevonultak a szaunába, a törülközőt maguk alá terítve feküdtek el, a férfi a felső padra, Dóri lent. A forróság ellazította őket, bár Péter ujjai finoman kóborolva bejárták a meztelen női testet. Amikor elviselhetetlen lett már a forróság, kimentek zuhanyozni. Péter lekapcsolta a kályhát, kicsit nyitva hagyta az ajtót. Tapasztalatból tudta, hogy a 40-50 fok az ideális egy kis szexhez.
Kint lepihentek, újra előkerült a pezsgő. Dórinak fejébe szállt az ital, kissé kábultan feküdt, miközben Péter melléje térdelt, és puha szájával végigjárta testét. Ágyékához hajolt, nyelve a csiklóját kereste, újra meg újra körbenyalintotta, fogai közé véve finoman megszívta. A nő nyögdécselt, sóhajtozott, őrülten kívánta már a kefélést. Egyelőre be kellett érni a három ujjával, de ez csak még jobban felizgatta Érezni akarta, ahogy Péter forró dákója kitölti ágyékát. Összeszedte minden erejét, felült, és Pétert finoman a másik ágyra lökte. Most ő térdelt mellé, szeme előtt meredezett a kívánatos férfiassága, s ő beborította nyálával. Fényes makkját szopogatta, ujjai a bőrerszényt morzsolgatták. Torka mélyére eresztette, miközben a férfi újra és újra összerándult a földöntúli kényeztetéstől. Imádta szopni a férfit, farka selymes acélrúdként feszült torkának, a szerelemcseppek sós íze betöltötte száját.

Péter felhúzta magához, csókjában még ott volt a felizgatott nő íze. Bevonultak a szaunába, Péter a felső padra ültette a nőt, ő maga az alsó padra ült, Dóri széttárt combjai közé, szemben a nővel. Dóri háttal nekidől a falnak, ágyékát kitárva várta a folytatást. Péter kezében egy teli pohár pezsgő lapult, egy kortyot a szájába vett, majd egyből rátapadt az előtte csillogó gyönyörű pinavirágra. A nő felsikoltott, ahogy a hideg pezsgő beborította csiklóját, szinte érezte a buborékok pukkanását és bizsergését, majd a hűvös folyadék lecsordult szeméremajkain, hogy Péter nyelvén végezzék útjukat, keveredve a kicsorduló ambrózia édes ízével. Szinte eszét vesztette a gyönyörtől, ahogy a férfi újra és újra pezsgővel fürdette vágyakozó ajkait. A pohár kiürült, és Péter feltérdelt elé. Egy mozdulattal nyársalta fel, farka kitöltötte a nő éhes hüvelyét. Csókolóztak, Dóri ujjai kettőjük közé csúszva izgatta vágyakozó csiklóját. Így élvezett el először, testében a férfival, csiklóján sebesen mozgó ujjai fokozták az orgazmus robbanását. A forró köd megülte fejét, a pezsgő végleg elkábította.

Péter újabb pohár pezsgőt hozott be, s most helyet cseréltek. Ő ült le a férfival szemben, szájába egy korty hideg pezsgővel. Péter a végetekig felizgult, ahogy a hideg pezsgő és a forró ajkak egyszerre kényeztették. Dóri lenyelte a pezsgőt, és ez a mozdulat külön izgató volt. Aztán újabb korty, újabb kényeztetés, és Péter szinte remegett az élvezettől. A nő látta, hogy lassan az teljes őrületbe kergeti a férfit, így az utolsó kortynál ujjait is bevetette. A kint maradó részeken előre-hátra siklottak ujjai, erőteljesen megmarkolta a méretes dákót és várta a gyönyört. Péter nem tudta és nem is akarta már visszafogni magát, a heves mozdulatok meghozták számára az orgazmust. Kábult szemmel nézte, ahogy Dóri a szájába feji magvát, újabb és újabb spricceléssel szabadult meg felhalmozódott vágyától. A nő lenyelte a különleges koktélt, tisztára szopogatta a lankadásnak indult ékességet. Felállva csókolóztak, összesimulva csendesítették le lüktető izgalmukat. Felvették a fürdőköpenyt, a fürdőruhákat zsebre gyűrték, majd elindultak vissza a szobájukba.
Hozzászólások
További hozzászólások »
endzsy ·
Hát....a "rátolatott" szónál elröhögtem magam, a pinavirágnál meg abba is hagytam.
Finomíthatnál a szavaidon, nagyon sok a hangulatba bele nem illő kifejezés. :flushed:

dstella ·
40-50 fokos szauna, plusz pezsgő, plusz szeksz...
hmm...
A vége ennek szerintem nem orgazmus, hanem mentő.
:)


Na, de az előttem szólóhoz csatlakozva, légysziiiii, ne legyen több bőrerszény. Meg bekopogtat, befarol, betolat, magvas gyümölcsök, kéjkoktél, pinavirág. Jó, tudom, szerencsétlen nyelvkészletünk van szexuál téren, de csatornázni a csatornázási művek szokott, nem az acélkeményen égnek meredő dárda.

Összességében többet kuncogtam, mint komolykodtam.
dstella ·
:smile:
A női orgazmus sok mindennel kezdődik és még több mindennel ér véget itt, a melleslegen...
geminigirl ·
Ne is mondd... azóta sem tértem napirendre efelett... :))
Zalán_Milán ·
A 40-50 fokos szauna+pezsgő+szex kombinációt többször kipróbáltam már. Működik, és nagyon élvezetes (otthon van szaunánk, sorry).
A szóhasználat egyéni ízlés kérdése, de "sajnos" a többi történetet már beküldtem, így nem tudom átírni.
A "címzett" nem reklamált.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: