Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Esti mese 1.

Nem is tudom, mit keresek itt. Úgy terveztem, ma este otthon maradok és kipihenem a hét fáradalmait. Aztán persze jöttek a haverok hívásai, és végül nem mondhattam nemet. Egy órája iszogattunk már, mikor mindannyiunk szeme a tánctérre szegeződött. Egy sötétbarna hajú lány táncolt a tömeg szélén egy tőle fél fejjel magasabb szőke sráccal. Csípőmozgásuk leírhatatlan volt, igazi dirty dancinget mutattak be. A fiú a lány háta mögé került és csípőjébe kapaszkodva irányította annak mozgását. Egy másodperccel később a lány rám nézett. A szemében égő tűz úgy éreztem, engem is megéget. Nem láttam mást, csak az ő testét, ahogy mozog és képzeletem elkalandozott. A haverjaimmal úgy döntöttünk, ideje elkezdeni csajozni. A lány közben eltűnt. Táncolgattunk néhány csajjal, de egyikkel sem történt semmi. A nagy melegben megszomjaztam, így vettem egy sört magamnak és megálltam a tömeg szélén.

Egyszercsak a semmiből újra előbukkant a lány. A barátnőivel táncolt kicsit bentebb. Megint rám nézett, majd elmosolyodott és felém indult. Nem mondott semmit, csak megfogta a kezem és magával húzott. Csípőjét az enyémhez nyomta, én pedig lemerevedtem. Mikor látta, hogy nem mozdulok, megfordult, kezeimet a derekára tette és táncolni kezdett. A farkam azonnal reagált. Jó ideje nem voltam már nővel, de most a testem életre kelt és mindenem azt üvöltötte, hogy őt meg kell szereznem. Lassan én is átvettem a ritmusát és próbáltam követni a mozdulatait. Újra szembefordult velem és így folytattuk. Egy latinosabb szám következett én pedig úgy döntöttem, bepróbálkozom nála. Egy forgatás után elkaptam a derekát és hanyatt döntöttem, majd megcsókoltam a nyakát. Nem tiltakozott, így miután újra egyenesben voltunk, megcsókoltam. Ajkai érzékiek, puhák voltak, csókja pedig édes, mint az érett eper. Ahogy abbahagytuk a csókot, a szemembe nézett, elmosolyodott és a fülembe súgta:
- Tíz perc múlva a sarkon – mondta, majd eltűnt a tömegben. Az ízét még mindig éreztem, mikor percekkel később láttam, hogy közeledik. – Úgy látom, benne lennél egy kis játékban – miközben ezt mondta, szemében megint láttam a tüzet. Csak bólogatni tudtam. – És ugye nem bánod, ha csatlakozik hozzánk még valaki?
- Nem – nyögtem ki nagy nehezen, mivel egy pillanatra azt hittem, rosszul hallok.

Ekkor megláttam, hogy a szórakozóhely ajtaja előtt az a srác áll, akivel korábban táncolt. A lány jelére csatlakozott hozzánk. Elindultunk a lány lakására.
- Na, elkalandoztál, vagy csak nem szereted, ha a golyóidat szopogatják? – nézett rám mosolygós barna szemekkel, melyek mélyén a tűz olthatatlanul égett. Kezében a farkam szemmel láthatóan megpuhult egy kicsit. – Talán ez segít – mondta, majd tövig benyelte. Egy pillanatra azt hittem rögtön elmegyek, de aztán kiengedte és csak kezével folytatta a munkát.

Ahogy beléptünk az ajtaján, először a másik srácot csókolta meg, majd annak hátat fordítva engem húzott magához. Nyelveink vad csatát vívtak, kezeimmel a fenekébe markoltam és még közelebb húztam magamhoz. Ekkor éreztem, hogy a srác pedig a melleit simogatja, miközben a lány a fenekével a fiú ölét izgatja. Pár perccel később már lekerült rólunk az ing és a nadrág. Összenéztünk a sráccal, és a lányt kezdtük megszabadítani szoknyájától és topjától. Miután ezzel is megvoltunk, a zuhany felé haladtunk. Meg akartunk szabadulni a szórakozóhely füstös-izzadt szagától. Kezembe vettem a zuhanyrózsát és megnyitottam a vizet.

Mikor megfelelő hőmérsékletű lett, a lány kivette kezemből és előbb engem, majd a másik fiút vizezte be. Kezébe tusfürdőt nyomott, majd elfelezte két tenyere között, és egyszerre kezdte szétkenni mindkettőnk mellkasán. Keze mindenfelé kalandozott rajtunk és úgy tűnt, nagyon élvezi. Rámarkolt a kemény meredő farkainkra és lassú kínzó mozdulatokkal izgatni kezdett minket. Nagyjából egyforma méretekkel rendelkeztünk, így azonos tempóban tudott dolgozni rajtunk. Mielőtt igazán ellazultunk volna, a másik pasi kezébe került a zuhanyrózsa. A vizet még forróbbra állította, és a lány testét kezdte bevizezni. Halvány bőre kipirosodott. Kezembe én is tusfürdőt nyomtam és gyönyörű, kerek, feszes melleit kezdtem simogatni. Úgy tűnt nagyon élvezi, halk sóhajok hagyták el ajkát. A srác lassan a lába közé vezette a vízsugarat, és ott kezdte mozgatni. Egyre szaporábban vette a levegőt a lány, mire a fiú a zuhanyt átadta nekem és helyére a kezét tette. Mialatt én lemostam a lány melleit, ő a csiklóját izgatta, minek hatására a lány hangosodó zihálását hallottuk. Másik kezével pedig a fenekét simogatta, néha erősebben bele-bele markolt. Felváltva számba vettem a meredező mellbimbóit, a srác pedig – gondolom – végre belé hatolt ujjaival, ugyanis a következő pillanatban elkapta a nyakam és belekapaszkodva hangosan felnyögött, teste pedig finoman remegni kezdett.

Amikor újra megbírt állni a saját lábán, kimásztunk a kádból, ő pedig leült a szélére. Azt hittem, csak pihenni akar még egy kicsit, de ekkor megragadta a farkam és miután végighúzta rajta a nyelvét, egészen a tövéig bekapta. Nyelve elképesztően ügyesen mozgott, körözött, fel-le haladt, de mielőtt orgazmus közeli állapotba kerülhettem volna, kezével folytatta az édes kínzást és a másik fiút kezdte kényeztetni. Nem is tudom, mit keresek itt – villant át az agyamon, ahogy azt néztem, hogyan tűnik el szájában a srác dákója. Neki sem hagyta, hogy gyorsan elmenjen, bár már mindketten ki voltunk éhezve rá. Miközben gondolataim elkalandoztak, a golyóimat vette a szájába és kezével gyorsított a tempón. Miután tövig benyelte a farkam és kiengedte, azt hittem, rögtön elmegyek, de összeszedtem minden önuralmam, hogy még tovább bírjam. A sráchoz fordult, aki lófarokba fogta haját, és szinte dugta a nyáltól csillogó ajkait. Elengedte a farkam, és két kézzel a srác fenekébe markolt, én pedig saját kezemmel folytattam a játékot.

Mikor a fiúnak már nem kellett sok, hozzám fordult és életem legkeményebb szopásában részesített. Folyamatosan szívta a farkam, közben kezével verte, száján a nyál már kicsordult, másik kezével pedig a golyóimat markolta vagy a gátamat simogatta ujjával. Ránéztem a srácra és kikaptam a farkam a lány szájából. Pár másodperccel később mindketten a csúcsra jutottunk és beterítettük a lány formás melleit. Miközben mellbimbóiról csöpögött a spermánk, előbb a srác, majd az én farkamat tisztította meg nyelvével és szájával.
- Remélem, bírod még, mert nem szeretném itt befejezni – mondta, majd ujjaival végigsimított csillogó mellein.
Hozzászólások
További hozzászólások »
szepy ·
kimaradt 1rész..elindultatok haza és???máris a faszod a szájában..se hogy kiweszi a farkad,se hogy miwel mentek haza,se hogy ki szop :D:D:D(csaj wagy a barátja(manapság előfordul az ilyesmi))gyalog mentek wagy taxiwal??gyaloglás közbe cumizni tudás lehet...
szal elkapkodott...
moira ·
Akkor ez nem jól jött át...
Az eleje egy visszaemlékezés, miközben már folynak a dolgok. Majd legközelebb megpróbálom jobban leírni...
"Nem is tudom, mit keresek itt – villant át az agyamon..." itt érünk a jelenbe.
Amúgy meg szokás szerint nem így volt tagolva abban, amit beküldtem, csak a szerkesztők vagy nem tudom kik, újraosztották...

Győrgy ·
:smile: :sleeping:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: