Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Érett nő

Unalmamban megint a chat-en kötöttem ki. Magányos estéimen. Már egy ideje eljátszottam a gondolattal, milyen lehet két pasival szexelni egyszerre. Eldöntöttem magamban, hogyha úgy adódik, nem hagyom ki egyszer az életben. Közel 38 éves formásan telt nő vagyok. Elváltam régen, azóta csak barátom volt mindig, nem mentem férjhez újból.
Már párszor irogattunk a chat-en egy apa-fia nick-el. A két pasi.. apa és fia.. közösen kalandoztak.
Szerintem tisztában voltak vele, hogy egyszer úgyis beadom a derekam, hisz lejött nekik biztos, hogy vonz a dolog.
Eljött ez a nap.
A gyomromban némi remegéssel készültem, hisz a találkozó nálam lesz. Vágytam az élményre. Már a józan megfontolás régen elszállt. Reméltem, hogy felejthetetlen lesz az élmény mindhármónknak.
Megérkeztek.
A kezdeti zavaron hamar túljutottunk. Kellemesen elbeszélgettünk, elviccelődtünk, a pezsgő is fogyott. A téma egyre sikamlósabb lett. A nappaliban a sarokkanapén ültünk, én ültem középen, valahogy így sikerült, hisz ők már egy összeszokott páros volt, szerintem egy-egy pillantásból is értették egymást.

Halk zene szólt. A fiú, aki ugyanolyan magas és sovány volt, mint az apja, egyszer csak közelebb csúszott hozzám, és a nyakamba csókolt, közben egyik keze a tarkómra csúszott, és maga felé fordította az arcomat, már csókolt is, puhán, érzékien. A másik kezével harisnyás combomon indult el a simogatás. Apja a pezsgőspohár széle felett izzó szemmel figyelt minket. A csók megtette hatását, minden porcikámmal kívántam, ami eztán következett.
- Így… jól van... engedd el magad... élvezni fogod… súgta a srác.
Azzal egyre feljebb csúszott a combomon a keze, már a szoknyám alatt járt. Kicsit széjjelebb tettem a lábam, önkéntelenül, hogy szabad utat engedjek ennek a kényeztetésnek. Innen már kezdtek felgyorsulni az események. A mellem már alig fért el a melltartóban, az izgalomtól talán még nagyobbak lettek. A srác lecsúszott a kanapéról, két lábam között térdelt a földön, és megszabadított a blúzom után végre a melltartómtól, és minden maradék ellenállásomtól egyben. Valahogy a szoknya és a bugyi is lekerült rólam, pillanatok alatt. Ahogy lejjebb csúsztam ültömben, a fiú a lábaim között térdelt, fél kézzel a mellemet gyúrogatta, simogatta, másik kezének két ujjával már a nedves puncimba nyúlt, és lassan mozgatni kezdte ki-be az ujjait. Iszonyúan élveztem.

Hirtelen azonban felhúztam a srácot magamhoz, és csókolózás közben én is vetkőztetni kezdtem. Póló, farmer gyorsan lekerült róla, és egy szál boxerben állt előttem mosolyogva.
- Te jössz... – mondta.
Először csak a nadrág vékony anyagán keresztül simogattam, éreztem, hogy nem mindennapi mérettel rendelkezik. Ez még jobban izgatott. Mindig felizgat, ha egy pasi szerszáma nem átlagos.
Aztán megszabadítottam a boxertől... és ott meredezett előttem, Mosolyogva közelebb jött, közel a számhoz, és várta, hogy kényeztessem. Először csak a bőrt simogattam rajta, aztán nyelvemmel kényeztettem, végignyaltam, a számba engedtem, majd újra kivettem, nyalogattam, aztán szopni kezdtem, majd újra csak kézzel kényeztettem. Ekkor pillantásom az apára tévedt, aki kigombolt farmerból előmeredő hatalmas farkát verte, miközben minket nézett. Rámosolyogtam hívogatóan, ő levetkőzött gyorsan, és csatlakozott hozzánk. Mellém ült és még én a fiát szoptam ő engem simogatott, elég lényegretörően, mellemet csókolta, a kezével pedig a lábam között simogatott, a csiklómat ingerelte, hol pedig lejjebb csúsztak az ujjai és ütemesen ujjazott. Én fél kézzel az ő farkát kezdtem kényeztetni az ujjazása ütemére, miközben a fia farkát szoptam.

A fiú farka már nagyon kemény volt, gyorsuló lélegzetéből és nyögéséből éreztem, hogy nemsokára elélvez, ha nem váltunk valami másra, így elengedtem őt és most az apját vettem kezelésbe. Hátradőlt a kanapén és élvezte a nedves puha ajkak kényeztetését méretes farkán. Közben a fiú nedves puncimat nyalta is ujjazta. Már nagyon kívántam ezeket a méretes farkakat, így feltérdeltem, úgy hajoltam az apára, a srác pedig azonnal mögém térdelt, és a nedves puncimhoz nyomta merev farkát, de nem nyomta be csak a nagyajkak között csúszkáltatta, tovább ingerelve ezzel is.
- Kéred? - kérdezte rekedt hangon.
Én már szinte izzó puncimat egyre jobban hátratoltam, és próbáltam ráhúzni magam, de ő csak a makkját dugta be, és a csípőmet lefogva nem engedte, hogy rácsússzak. Így kínozott tovább. Hol betolta a hegyét, hol eltávolodott. Aztán egyre beljebb játszotta a farkát, ki - be mozgatva, egyre hosszabban tolta be.

Aztán tövig nyomta hirtelen. Ettől a lélegzetem elakadt, és már csak az tette még élvezetesebbé a dolgot, hogy az apja közben a hasam alatt végignyúlva a csiklómmal játszott, miközben a fia egyre nagyobb tempót diktált hátulról. Pár pillanat mulva remegve élveztem el. A srác abbahagyta a mozgást megállt tövig bennem, és élvezte a remegésem, az izmaim önkéntelen rángatózását. Aztán újra mozogni kezdett egyre gyorsabban, én pedig az apját szoptam közben, vagy csak vertem a farkát, amikor már nagyon gyors volt a tempó. A srác egyszer csak kirántotta a farkát és a hátamra élvezett, Elég hangosan hörögve, rángatózva. Majd ledőlt a kanapéra. Ekkor az apja magára húzott, és az ölébe ültetett. Egyből tövig rácsúsztam, hisz már nagyon nedves voltam az előzőektől.
- Add a melled a számba baba - mondta az apja, és ezzel kicsit előredőltem, ő a melleimet szopta, én pedig előredőlve,a farka hegyén mozogtam egyre gyorsabban, aztán néha hirtelen tövig beleültem, és csak előre hátra mozogtam, csípőből. Nagyon élveztük mindketten. Ez a kedvencem, tudtam, nemsokára megint elélvezek.

Megint feljebb emelkedtem, előre dőltem, és megint csak a nagy makkján csúszkáltam fel-le, egyre gyorsabban. Hirtelen egyszerre élveztünk el, remegve hangosan. Kimerülve, kicsit már kielégülve pihegtünk azután. A srác már közben öntött pezsgőt, ami pár perc múlva jólesett mikor a lélegzetünk már egyenletes volt újra.
Pezsgőztünk kicsit, majd átmentünk a hálóba a hatalmas franciaágyon elnyúlva feküdtünk. Én hason feküdtem a pasik között, ők hanyatt mellettem. A srác egyszer csak a hátamra hasalt, térdével széttolta a lábaimat, így mozgott rajtam, egyre keményedve, csúszkáltatta a farkát nedves nagyajkaim között, felizgatva ezzel újra. Én még széjjelebb tettem a lábaimat, nem emelkedtem fel az ágyról, csak a puncim toltam felé. Ahogy ott csúszkált, egyre keményebb lett, éreztem és egyre jobban felizgatott, már alig vártam megint, hogy újra a puncimban érezzem. Nem kellett sokáig várnom, egy határozott mozdulattal tövig nyomta belém. A derekamnál fogva leszorított az ágyra, így én mozogni sem tudtam, csak élveztem az ő mozgását. Apja szintén kezdett éledezni, de csak a farkát verve nézett minket. A srác egyre gyorsabban mozgott én már újra elélveztem, és csak megfeszítve tartottam ellent a srác mozgásának. Egyre gyorsabb-gyorsabb mozgással egyszer csak remegve belémélvezett, és rámnehezedett, aztán teljes súlyával, így kapkodtuk a levegőt újra. Akkor legurult rólam, és elnyúlt mellettem az ágyon.
- Gyere baba, szopjál, húzott oda az apa a farkához. Én a hasára hajtottam a fejem oldalt, és szopni kezdtem, közben a kezemmel segítettem, simogattam, vertem a farkát, Egyre keményebb lett, és már csak a makkját tartottam a számban, hogy ki ne csússzon, és egyre gyorsabban vertem a kezemmel. Ez megtette a hatását, rángatózva elélvezett ő is. Félig a kezembe, félig a számba, de már ez sem zavart. /egyébként elkerülöm azt, hogy a számba menjen/.

Kielégülten aludtunk el mindhárman. Arra ébredtem, hogy két oldalról simogatnak, mindkét cicim szopják, és két kéz simogatja, húzza szét a lábaimat.
- Jó reggelt baba... - jutott el hozzám az apa dörmögő hangja. Mosollyal ébredtem, és azonnal átadtam magam a kényeztetésnek, Egyik kéz a csiklómmal játszott, a másik már elmerült gyorsan nedvesedő puncimban, így fullos volt az ébredés. Én két farkat simogattam egyszerre, aztán mivel már mindenki készen állt a következő menetre, az apa a lábaim közé térdelt, a lábaimat a bokámnál fogva széjjel tartotta, amennyire csak tudta, és belémnyomta a merev nagy farkát tövig, aztán lassan kefélni kezdett, lassú, hosszú mozgással, szinte teljesen kihúzta, hogy utána tövig tolja vissza. Iszonyúan élveztem. Szinte pár hosszú lökés és már én el is élveztem.

A srác, aki eddig kimaradt, a fejem mellé térdelt, és a számba adta a kemény farkát, mozgatta a számban, szinte megkefélte a számat. Az apja kezdett egyre gyorsabban mozogni, majd mikor már majdnem elélvezett, hirtelen kirántotta a farkát, és hörögve a hasamra élvezett. A srác a hasamon átrakva a lábát, ahogy hanyatt pihegtem, a melleim közé fogta a farkát, és mivel már elég nyálas volt az előbbi szájmunkám után, ott dugta a mellemet. Én felemeltem a fejem, ő pedig minden dugásnál a számba csúszott. Nagy lökésekkel hörögve, nyögve a mellem közé és a nyakamba élvezett.

Pihentünk még egy kicsit... aztán lezuhanyoztak, felöltöztek és elköszöntek. Mosolyogva köszöntünk el, hisz előtte megbeszéltük, hogy ezt többször meg kell még ismételni.
Hozzászólások
További hozzászólások »
kataa ·
Első próbálkozás az irásra!:) Viszont a fiús jelet a nevem mellé nem tudom honnan kaptam:( és nem is tudok rajta változtatni. :innocent:
Szivacs ·
Ha megkéred Anitát, mondjuk az ‘üzenôfalon’, biztos kijavítja a kukidat.
(úgy tudom, szeret ilyen dolgokkal foglalkozni :)

tuse70 ·
az igazság az hogy én is nagyon szeretnék 2 nővel dugni biztos jól eset neked is.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: