Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Első szex

Sziasztok!

Szeretném veletek megosztani ezt a történetet.

Pont nem volt barátnőm, egy lánnyal se tudtam összejönni, pár nap választott el attól, hogy betöltsem a 17-et. Nagyon szerettem volna már elveszíteni a szüzességem. Egy bizonyos chaten megismertem egy 32 éves nőt, aki kevés anyagiért vállalt férfiakat nem volt profi csak szüksége volt pénzre, és munkája mellett csinálta ezt. Gondoltam hátha benne lenne...
Váltottunk jó pár sms-t. Nagyon rendesnek tűnt már sms-be. Megbeszéltünk egy időpontot hogy elmegyek hozzá másnap. Már nagyon vártam.

Eljött a másnap és a készülődés. Persze paráztam, hogy mi lesz, nehogy valamit rosszul csináljak. Átgondoltam a dolgokat a hallott és látott, meg amit idáig tapasztaltam. Amúgy mindig is vonzottak a 30-as, 40-es tapasztalt érett nők. Elindultam és odaértem a megbeszélt helyre a lakásához. Ja azt elfelejtettem, hogy teljesen vak randi volt, mert nem tudott képet küldeni. Kijött elém a buszmegállóba. Mikor megláttam jobban bennem volt a para. Ő egy alacsony, husis szemüveges barna hajú nő volt.
Odamentem hozzá köszöntünk (puszi).
Míg besétáltunk a házba beszélgettünk, szimpatikus volt. Bementünk a lakásba, a lakás egyszerű volt látszott, hogy tényleg kell neki a pénz. Üdítővel kínált, de nem fogadtam el. Bementünk a szobába, ami elég pici volt, a franciaágy majdnem faltól falig ért szélességbe. Elkezdett simogatni, csókolgatni, persze én is őt.
Először a szoknyát vettem le róla, és simogattam a szőrős punciját (nem borotválta, de nem volt nagyon dús a szőr). Levette a pólóm, majd a nadrágom, elkezdett a mellkasomnál izgatni. Én is levettem a felsőjét, és izgattam a melleit. Formás melle volt, ami egy átlagos 32 éves nőnek van.

Lefeküdtünk az ágyra már csak boxer volt rajtam, nyalogatott csókolgatott. Persze már a farkam kemény volt. Levette a boxerem és elkezdte kényeztetni. Én csak néztem és élveztem. Végül magamra húztam 69-es pózba, és széthúztam a szép domború punciját, és elkezdtem nyalni (eddig sose csináltam ilyet, de szerintem jól csináltam, mert élvezte).
Nagyon élveztem, mikor a golyóim szopogatta, isteni volt. Közbe ujjaztam is, de szólt, hogy ne olyan hevesen, mert velem akar elmenni. Kérdezte, hogy kérem-e a gumit, én mondtam, hogy igen. Az ágyon felém pucsitva megkereste a gumit az ágy alatt, én közben ujjaztam, mert nem bírtam ki, hogy ne érjek hozzá, közbe nagyokat nyögött.

Megtalálta a gumit, kibontott egy rózsaszín színűt, amit a szájával húzott fel. Isteni volt. Utána még szopogatta egy kicsit, majd misszionárius és action! Amennyire csak tudtam, benyomtam, nagy nyögések, közbe nyaltam a mellbimbóit! Mondtam, hogy váltsunk, és hátulról támadtam! Beirányította a farkam. Utána elfáradtam és úgy döntöttem, hogy bevetem a nyelvemet, és nyalni kezdtem. Közbe masszíroztam az ezredest. Nagyon élvezte ő is, meg én is, és mondta, hogy hagyjam abba, mert elélvez. Bele is remegett, mert én folytattam. :)
Utána még visszatettem és dolgoztam tovább. ...

Lassan éreztem, hogy itt a vég. Kivettem, lehúztam a gumit, és elkezdett cumizni meg verni. Isteni volt. Ő az ágyon hanyatt feküdt és dörzsölte a csiklóját, én előtte térdeltem az ágyon, és húzogattam egy kicsit, majd egy hatalmasat élveztem a hasára, meg a melleire, a többi adag valahova elrepült. :)
Utána szépen megtörölgette és kimentem megmosakodni a fürdőbe. Felöltöztem, fizettem és eljöttem. Nagyon jó volt.
Kicsit szégyenlem, hogy így kellett elveszítenem, de legalább tapasztalt nő volt, úgy volt, hogy még visszalátogatok hozzá, de aztán elhagytam a számát…
Ez volt az én sztorim.
Üdv.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Bogyó ·
Nem tetszett

maszi ·
Jajjjjjjjjjjjjjjjj!
Ez borzasztó! (bocsánat,de ezt már nem hagytam szó nélkül)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: