Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Első élményem egy WC-ben

15 éves voltam, tudatlan és még ártatlan. Még csak most kezdtem megismerni a testemet. Túl voltam az első orgazmuson az első pornófilmjeimen. Már akkor tudtam, hogy más vagyok, mint a többiek. A filmekben, képeken jobban izgattak a vértől duzzadó falloszok. Én is, mint sokan elkezdtem keresgélni az interneten, de hetekig nem találtam senkit, akinek odaadtam volna ártatlanságomat. Majd jött egy illető, Péter, aki igencsak megtetszett. Az Isten szép idomokkal áldotta meg és a beszélőkéje is helyén volt. Teljesen levett a lábamról, ő 20 én 15 voltam.


Elkezdtünk beszélgetni, egyszer csak azt vettem észre, hogy már akkor is rágondoltam, mikor épp nem volt online. Féltem az első alkalomtól, mi lesz, ha fájni fog, vagy ha még se fog tetszeni, de Ő mindig megnyugtatott. Nagyon segítőkész volt. Megbeszéltük első találkozónkat. Sajnos ő is a családjával élt, én is ezért más helyet kellett találnunk. Azt mondta, ő ilyen helyzetbe mindig a helyi buszpályaudvaron lévő WC-be szokott járni, mert zárható, titkos hely. Először kicsit idegenkedtem a dologtól, mondván biztos piszkos, nyirkos és úgy egyáltalán az ember nem egy WC-ben képzeli el élete első élményét. Péter megint csak meggyőzött.


Elérkezett a várva várt találkozó. Gombóccal a gyomromba érkeztem a pályaudvar mellé a megbeszélt helyre. Napsütéses meleg nyári nap volt. Mikor odaértem, ő már ott várt. Élőben még jobban megtetszett, már a puszta látványtól merevedésem lett. Csak egy lenge rövidnadrágot, és egy szűk pólót viselt. Érezte is az izgatottságomat, idegeskedésemet, de amint egy röpke csókot kaptam a számra, minden félelmem megszűnt. Beszélgettünk még egy pár percet, majd elindultunk a tettek mezején. Beértünk a WC-be, majd magunkra zártuk az ajtót. Kicsit piszkos volt, kicsit szűk volt a hely, de akkor már nem voltam józan állapotban. Megállt előttem és megkérdezte, hogy biztos szeretném-e, ha gondolom még abbahagyhatjuk. Én akkor már annyira izgalomba voltam, hogy egyből rávágtam, hogy persze, biztosan. Láttam az arcán egy meleg mosolyt majd a következő pillanatban éreztem, ahogy odahajol hozzám és megcsókol. Mintha egy másvilágra kerültem volna, még sose éreztem ilyet. Nyelve egyre jobban kezdte feltérképezni a számat, én pedig csak hagytam magamat, élveztem a pillanatot. Ezután elkezdett simogatni a testem, majd elkezdett vetkőztetni. Miután lekerült a pólóm, az egész felsőtestemet végigcsókolgatta, miközben kezével már egyre lejjebb járkált. Megpróbáltam viszonozni a dolgokat, én is levettem pólóját, majd a teste minden részét végigcsókolgattam.


Mikor a mellbimbóját csókolgattam, egy érzéki sóhajt hallottam, ami még jobban felizgatott. Következő pillanatban megszabadította magát a többi ruhájától is és megláttam a gyönyörű simára borotvált péniszét, ami már félig merev állapotban lógott a lábainál. Kicsit megijedtem a látványától, de a kíváncsiságom erősebb volt. Azt mondta, itt az ideje, hogy megkóstoljam. Kicsit hezitáltam még, de ő mutatta, hogy térdeljek le. Mikor egy szintbe voltam falloszával, valami különleges érzés kapott el, hogy nekem ezt most teljesen le kell nyeljem. Bátran meg is fogtam és a számba vettem. Furcsa volt először, sose éreztem ilyet. Felnéztem, rá és láttam az örömöt az arcán. Megfogta az arcom és elkezdte ütemesen irányítani. Addigra kőkeményre dagadt neki és hatalmas lett, teljesen bele se fért a számba. Egy pár perc után egyre gyorsabb tempót diktált, amit már nem tudtam tartani, de ő csak fogott erősen és tolta belém a nagy faszát. Tetszett ez az alárendelt érzés, érezni, hogy kiszolgáltatott vagyok. Egyszer csak abba hagyta és ismét csókolóztunk. Rám nézett és közölte velem, hogy szeretné máshova is betenni. Néztem rá, mondtam neki, hogy félek tőle, lehet el kéne halasztanunk, de ő hajthatatlan volt. Végülis belementem.


Levette rólam a maradék ruhát, majd azt mondta álljak négykézláb. Éreztem a padló hidegét a kezeimmel és éreztem, hogy bármelyik pillanatban belehatolhat égnek álló ánuszomba. Egyszer csak valami hűs krémet éreztem a lyukam környékén. Nagyon jó érzés volt, ahogy masszírozta a bejárat környékén. Majd egyik ujjával elkezdett tágítani. Amint megéreztem magamban az ujját, összerezzentem. Furcsa, hideg, de egyben izgató érzés volt. Előbb utóbb becsusszant a másik ujja is. Itt már éreztem egy kis feszítést is, de összességében nagyon élveztem a dolgot. Kis idő múltán kivette ujjait és közölte, hogy itt az idő. Hallottam, ahogy kibontja a cotont és felhúzza magára, majd bekeni egy kis síkosítóval. Egyszer csak éreztem, hogy valami nekifeszül a testemnek. Önkéntelenül összerándultam, ekkor kicsit várt még el tudtam lazulni. Úgy képzeltem szépen lassan fog belém csúszni, de ő egy nagy nyomással egyből bennem termett.


Hihetetlen fájdalmat éreztem, elkezdtem ordítani, de ő a számra tette kezét. Szabadulni szerettem volna, de nem engedett. Azt mondta ezen túl kell esni és újra belém döfte lándzsáját. Másodszorra is nagyon fájt, de a fájdalom mellé, gyönyör is költözött. Mikor érezte, hogy kezdem élvezni, elkezdett ütemesen dugni. Éreztem, ahogy heréi nekem csapódnak. Közbe elkezdte verni a farkamat. Hihetetlen volt ez a két érzés egyszerre gyorsan el is mentem, egy hatalmas spriccelés mellett. Egy idő után kezdett gyorsítani a tempón, de hirtelen kihúzta belőlem a farkát.
Nem értettem mi történik, a következő pillanatban megfordított és a számba rakta szerszámát, majd egy utolsó rántással minden spermáját a számba lőtte. Meglepettségembe egyből elkezdtem nyelni, a kissé mandulaízű ondót. Mikor minden cseppje elfogyott, még megcsókolt utoljára. Felöltözött és kiment.
Én még vagy fél órát gondolkodtam a történteken, mire meg bírtam mozdulni. Újra kivertem a farkamat, majd én is felöltöztem és elhagytam első aktusom helyszínét.

Hozzászólások
További hozzászólások »
barri ·
Tetszett.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

CRonaldo ·
Nagyon izgalmas, izgató történet. Nekem tetszik!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: