Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Elképzeltelek 1.

E:
Elképzeltem, amikor még nem volt kész a saját fürdőszobád és a már általam is jól ismertet használtad, persze egyedül…
Délután van, fülledt nyári meleg, otthon az egész család. Némi enyhülésre vágysz a júliusi délutánon, és úgy döntesz tusolni mész. Egy fuvallat sem hoz enyhülést a nagy forróságban, így a hosszas fürdőzés mellett döntesz.
Csak egy hevenyészve magad köré tekert törölköző fedi amúgy teljesen csupasz testedet. Beléptél a fürdőszobába – a későbbi kéjes pillanatok színhelyére, amiről csak te fogsz tudni és az ujjaid -, ledobod magadról az addig puhán körülölelő törölközőt.
Kecsesen belépsz a kabinba, majd behúzod magad után az ajtót, ami szinte egy egészen más valóságot nyit meg előtted. Jótékonyan kiszűri a nappali zajokat, és nyugtatólag hat a kellemes párás légkör, amit nagyon hamar előidéz a kabin zárt tere.

Megnyitod a csapot, és beállítod a kellemesen hűsítő vízhőfokot. Hagyod, hogy végigcsorogjon a testeden a simogatóan lágy víz. Hagyod, hogy egész tested élvezze az enyhülést adó érzést. Bőröd minden négyzetcentije egészen a fejed búbjától a lábadig kezd végre felfrissülni. Ahogy egyre jobban érzed magad, további kényeztetésre vágysz, és elkezded végigsimítani a tested a kezeddel. Alaposan minden porcikádat, ami kezed ügyébe kerül. A köldöködtől haladsz felfele. Az egyik, majd a másik karod, a vállad, a nyakad… és elér ujjaid tánca egészen a melledig, ami már alig várj a selymes, lágy érintést. A víz hőfoka már ébresztgeti érzékeid, és a melleden már látható, hogy semmi másra nem tud koncentrálni, csak a kényeztetésre. Először a mellbimbóiddal játszadozol, amik úgy feszülnek, hogy akár egy gyémántot gond nélkül ketté tudnál hasítani vele és jelzik aktuális lelkiállapotod, ami egyre csak fokozódik. Érzed, hogy már mennyire felizgultál, és amikor tested heve eléri a vágytól legmagasabb hőfokát, már semmi más nem jár a fejedben, csak hogy érezd azt a keménységet, amitől legutóbb is majd’ elájultál.

Megmarkolod a melleidet és már nem annyira lágyan és kellemesen, de egyre izgatóbban masszírozod. Eközben a hátadra folyik a bizsergető és egyre borzongatóbb víz, ahogy felhevült tested tovább forrósodik. Megfordulsz és feszesen kerekedő melleiden is végigcsorgatod a vízfolyamot. Közben egyre jobban elkalandoznak gondolatiad, és egyre erősebben előtör a nemrégiben tapasztalt gyönyört adó élmények pillanata.
Kezed észrevétlenül és egyre ösztönösebben folytatja vándorlását, az élvezetet nyújtó tájak felé. Jól ismered minden porcikád, tudod, hogy mi esik jól.

Ismét végigsimítod a hasad, majd a vágytól egyre jobban felfokozódva úgy érzed, ennél már több kell, és kezed egyre lejjebb vándorol. Elérve végső célját, nekidőlsz a falnak, enyhén széttárod a lábad, hogy kezed könnyen hozzáférjen érzékeny pontjaidhoz. Lassan elkezded masszírozni a csiklódat, de tested ettől csak még jobban kívánja az élvezetet, és ujjaid egyre gyorsabban kezdenek mozogni. Egyre hevesebben zihálsz, és már halk nyögések is hallatszanak, amit a víz csobogása még elfed, de egyre inkább közeledve a csúcspont felé, és hogy végre érezhesd azt a kéjes és gyönyört adó pillanatot - amit máskor együtt is oly gyakran megtapasztalunk - ujjaid még beljebb hatolnak. Középső ujjad megtalálva legérzékenyebb pontodat – amitől tudom jól, hogy mennyire extázisba tudsz jönni – és egyre határozottabban célba veszi célja elérése érdekében. A nedvességtől és a testeden lecsorgó kellemesen masszírozó víztől egyre könnyebben mozog ujjad ki és be, végigmasszírozva az egész hüvelyedet.

Tested már csak az orgazmus pillanatára tud koncentrálni, az egész világ megszűnik körülötted. Csak te és az ujjaid vagytok az élvezet felé vezető úton. És akkor… a csúcs pillanata. Váratlanul rád tör, és zakatol. Tested önkéntelenül tovább mozog még, hogy az érzet szépen lassan halványuljon csak. Lábaid már remegnek, ájulás közeli állapotban vagy. Tested még kívánná a gyönyört, de megfeszült ujjaid már nem bírják, és szépen lassan kicsusszannak belőled.
Megfordulsz és végigfolyatod a gerinceden a vizet, ami mint egy kijózanító varázsütés eszedbe juttatja, hogy tulajdonképp miért is indultál a fürdőbe. Így kezedbe veszed kedvenc tusfürdőd, és illatfelhőbe burkolod magad…


V:
Ha pedig a realitások is érdekelnek, és hogy is kényeztetem az érzékeim… akkor…
Fülledt nyári délután volt, amikor már az irodából elindulva nem tudtam másra gondolni, csak hogy érjek végre haza, ledobhassam minden zavaró ruhámat, és felfrissülhessek.
És ha már egy jó tanáccsal búcsúzik tőlem E nagyon sokszor… akkor megfogadom tanácsát, és lazulok is. De még hogy! Persze ő is így érti, csak kicsit diplomatikusabban fogalmaz.
Hazaérek, és kihámozom magam a hivatali viseletből. Már épp lépnék be a tusolóba, amikor még eszembe jut valami, és ahogy vagyok – teljesen meztelenül -, elintézem a teendőm. Szeretek mezítelenül szaladgálni a lakásban. Olyan szabad, és mégis kacér érzés, hogy mi lenne, ha épp nem zártam volna be a lakás ajtaját, és betoppanna valaki… de visszamegyek a fürdőszobába, és mint akinek ez már az utolsó előtti pillanata a totális felforrósodás előtt, gyorsan a zuhanyrózsáért nyúlok. Miközben beállítom a legkellemesebb hőfokot, elkalandoznak gondolataim, és rám tör a gondolatok hatására az a bizsergető érzés, amit akkor szoktam érezni, mielőtt E-vel végre egymáséi leszünk.

Mire magamra zárom a tusoló ajtaját, már nem is igazán figyelek arra, hogy csak hűsölni szerettem volna. Már réges rég elkalandoztam az élvezetek birodalmába. A víz végigfolyik tarkómon, és már szinte a vízcseppek is pajkos táncba kezdenek, ahogy vékony vonalban végigfolynak gerincemen és mellemen is. Egy ideig még hagyom lazulni a napközben megfeszült izmaimat, és masszírozom a nyakam a csobogó víz alatt. Ahogy végigsimítom a mellem, felvillannak a képek, amikor E teszi ezt a tusolóban velem szemben állva. Egyre jobban magával ragadnak az orgazmusok, amiket a tusolóban éltem át, és egyre önkéntelenebbül utánozza kezem a tapasztaltakat.

Finoman, körkörösen játszom mellbimbóimmal, majd a tenyeremmel is dörzsölgetem egy kicsit. A víz továbbra is kellemesen masszírozza végig a gerincem vonalát, és egyre ellazultabbnak érzem magam. Egy pillanatra kijózanítóan hat a hideg csempe érzete, de akkor már az sem tud visszabillenteni. Ahogy nekidőlök a fürdőszoba borzongatóan rideg falának, tovább fokozódik az élvezet utáni vágyakozás. A didergés nagyon hasonló érzés, mint az orgazmus, ami egyre csak erősíti bennem a gondolatot, és észrevétlenül a víz útját követve a kezem már a combomat és a feneket simogatja. Ahogy hűvös kezem hozzáér felforrósodott csiklómhoz, egy hangos sóhaj tör ki belőlem. De mire a sóhajnak vége, ujjaim már keresik a pontokat, amiket izgatva nagyon hamar a csúcsra tudok érni. Két ujjam egyre határozottabban és tudatosan dörzsölgeti a gyönyör kapuját. És visszafogott nyögdécselés hallatszik, majd amikor már érzem, hogy sokkal intenzívebb lenne, ha belecsusszanhatnék

E már minden bizonnyal meredező férfiasságába, ujjaim újabb területek után kutatva ritmust váltanak, és sokkal gyengédebben, de pontosabban célba vesznek egy pontot mélyen bennem. Itt csak néhány érintés, és kitör a vulkánszerű orgazmus, amikor már nem is akarom visszafogni magam. Sóhajok és nyögések közepette élvezem a történteket. Ujjaimat elönti a sikamlós nedvesség, és érzem, ahogy lüktet egész belsőm. Arcomon egy kacér mosoly jelenik meg, és újra eszembe jut E, aki ha itt lenne, ezt már nem bírná tovább tétlenül, és ahogy levegőhöz jutnék már nem is tétovázna, határozottan átölelne, és mire észrevenném, már csak azt érezném, hogy az általam már annyiszor élvezett farka újra legbelsőbb és legélvezetesebb pontomat vette célba.
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

CmonCity ·
Tetszett:) :wink:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: