Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Elemi ösztön

Elemi ösztön.

1

Tulajdonképpen, minden a gimnáziumban kezdődött. A tornaterem öltözőjében egymással szemben vetkőztek és öltöztek át tornadresszbe. Krisztián szép, magas fekete göndör hajú izmos machoként az osztály legjobb szertornásza volt. Amikor egy-egy új szeren tanulták a legújabb gyakorlatot, őt tanította be először a tornatanár, és miután a többiekre került a sor, már Krisztián tanította társait. Ő segítette őket a lovon, nyújtón, gyűrűn a fogások elsajátításában.

Norbi vele ellentétben, a labdajátékokban és atlétikában volt virtuóz. Mint egy fürge szarva úgy vágtázott a labdával a kosár felé, és ontotta a gólokat. Ugyanez volt kézilabdánál és röplabdánál is. Norbi szőke, angyalarcú, hófehér bőrű fiú volt. A fiúkra felnéztek a többiek, mert nemcsak a tanulásban, hanem a sportba, testedzésben is túlszárnyalták őket. Minden annál rendszeresen ismétlődő óra előtti és utáni meztelenre vetkőzéssel és közös zuhanyozással kezdődött.

Krísz elgyönyörködött Norbi gyér szőrzetű szeméremdobja alól kilógó aranyos kis péniszében. Tudatalattijába bevésődött a sokszor látott drága,kívánatos test látványa,de a , mindig elhessegette a továbbgondolását. Megelégedett a látvány gyönyörével. Mindkettejüknek megvolt a maga udvartartása. Úgyszólván buktak rájuk a lányok. Hamar átestek a tűzkeresztségen és megízlelték a szeretkezés gyönyöreit. Komolyan egyikőjük sem gondolt a hosszabb együtt járásra. Minden energiájukat a tanulásba fektették, hiszen egyetemre készültek.

Érettségi után mindketten a testnevelési Főiskolára nyertek felvételt. Mivel földik voltak, természetes, hogy a kollégiumban egy szobába kérték magukat. Itt is kitűntek tehetségükkel és szépségükkel. A két adoniszi külsejű fiúkért rajongtak a nők. A lányok sorban álltak a kegyeikért. És, nem is hiába. Hanem történt valami ami belopódzott kettejük életébe. A kollégiumba való beköltözés első napját egy kiskocsmában ünnepelték meg a kollégisták. Elfogyasztották a hatalmas családi pizzát, és elborozgattak, amint egyetemistákhoz illik.

Takarodó előtt visszatértek a koleszbe. A két fiú hangulata az egekig csapott. Egyszerre kezdtek el vetkőzni és indultak a fürdőszobába zuhanyozni. Amint megálltak a zuhanytálca előtt Krísz megfogta Norbi vállait,a szemébe nézett és ajkaival ajkát kereste. Norbi lágyan nyitotta ajkait és viszonozta a csókokat. Nyelveik vad játékba kezdtek. Úgy szívták egymás alsó, majd felső ajkát, mint méhecske a virág kelyhéből a mézet. Szemeik egymás szemeinek tükörébe fúródva szinte beleolvadt a másik lelkének tükörébe.

Miután kibontakoztak egymásból szégyenkezve, szemlesütve a zuhany alá állva lemosták magukról a gyalázatot. A zuhanyozás után a szobában meztelenül a két heverő szélén üldögélve nézték egymást. Maguk közé húzták az egyik éjjeli szekrényt és felbontották a kocsmából magukkal hozott palack vörösbort. Iszogattak és beszélgettek. Krisztián kezdte.

— Nem tudom, mi ütött belém, de nem bírtam ellenállni neked, a tested közelségének, az érintés varázsának.— Norbi így válaszolt.
— Jólesett.
—Nekem is. Tulajdonképpen, mindig vágytam arra, hogy a csupasz, szőrtelen, lányos testedet magamhoz öleljem egyszer.
— Nem vagy egyedül a gondolataiddal. Nekem is az járt sokszor ott, a tornateremben, az eszemben, hogy ha engemet egyszer ez a szőrös mellű, fekete macho magához szorítana, ölelne, csókolna, szó nélkül elhajtanám a legújabb nőmet érte.
— A sors keze van abban, hogy mindketten egy koleszba, sőt egy szobába kerültünk — jegyezte meg Krísz. — Erre inni kell!— emelte koccintásra poharát Norbi és arca kipirosodott.
— Tulajdonképpen, régen motoszkált az agyamban, hogy milyen érzés az, amikor valamelyik kancának beléhatolok a vágusába hímszervemmel. Mert nekem kurvára jólesik, ott benn, abban tűzben elégni, amikor egy vehemens kancával kefélek. — Krísz, továbbfűzte a szót: tulajdonképpen, amikor a csajnak a végbelébe nyomom a falloszomat, sokkal forróbb, mint a hüvelye, csak nem sikamlós. Ezért meg szoktam vazelinozni a farkamat is, meg a lyukát is.

Én, pedig amikor már a csúcson vagyok, gyorsan kiveszem a farkamat a hüvelyéből és beleélvezek, a tűzforró lyukába. Isteni érzés…— áradozott Norbi. Arcuk kipirosodott az élmények felemlegetésétől, valamint a vörösbortól. Az alkohol felkorbácsolta libidójukat. Biborlánzsáuk harci riadót fújt. Krísz, mint egy kígyóbűvölő, fixírozta Norbi vékony, de méretes hímvesszejét. Norbi viszont Krísz vastag, férfias durungját. egyszerre mondták ki: megpróbáljuk?
— Mért is ne? Magunk között vagyunk. Mondták felajzva mindketten. Norbi Krísz ölébe telepedett, átfogta bikanyakát és félig nyitott, fodros, vérpiros ajkait csókra kínálta. Krísz mélyen belecsókolt előbb az alsó, majd a felső ajkaiba.

Ezután elkezdődött a nyelvek csatája. Most döbbentek rá igazán, hogy a férfi csóknál nincs édesebb. A végtelenségig maradtak volna így, de a libidójuk egekig szökött. Miután kibontakoztak, zavartan néztek egymásra, mint a csínytevésen rajtakapott lurkók. Norbi visszatelepedett saját heverőjére és pucsítva felkínálta ánusát. Krísz mögé térdelt és beleszagolt a semmihez nem hasonlítható ferononokat tartalmazó kéjbarlang nyílásába. Nyelvének körkörös mozgásával lazította el a külső zárógyűrű izmait. Norbi apró nyögésekkel nyugtázta munkálkodásának elismerését.

Aztán kemény, izmos nyelvével áthatolt a külső zárógyűrűn, és a belső záró gyűrűig tartó pár centis szakaszt vette munkába. Itt már a prosztatákat is ingerelte. Norbi kéjesen sikkantgatott élvezés közben. Meredten álló falloszából kis harmatcseppek jelentek meg. Krisznek ugyancsak megjelent az első harmatcseppek. Most már elérkezett az ideje a keményebb lépések megtételére. Kiosont a fürdőszobába és a takarítónő ott felejtett kézpuhító kenőcsével bekenve hímvesszejét, és benyomva egy adagot Norbi kellően előkészített, kitágult ánusába, egy szép, óvatos mozgással elkezdte a behatolást.

Norbi félájultan lazította el a kéjbarlang bejáratát, és sikkantva engedte őt behatolni. Krísz még nőnél sosem érzett ekkora forróságot. Úgy érezte, hogy elég, megsemmisül a kéjtől. Pár perces lassú kibe járással fokozta a gerjedelmet, majd elélvezés előtt a kilövellés megakadályozására, hirtelen megszorított a falloszának a tövét. Ekkor kilépett Norbiból. Szünetet tartva egy mély nyelvcsókot váltottak és kiitták maradék vörösborukat.

— Jó volt kicsim? — kérdezte Krísz Norbit.
— Isteni, égek a vágytól, hogy veled is megismertessem ezt a mennyei gyönyört.
—Akkor rajta, mire várunk! — bíztatta Krisz, és most ő pucsított. Norbi szintén kiszagolta a semmihez sem hasonlítható ánus illatát, majd nyelvével munkába vette azt. Közben a szerszáma úgy állt, mint a bikacsöke! Kénytelen volt elszorítani a tövét, hogy szárazon el, ne élvezzen. Agyában cikáztak a szinapszisok által küldött jelek és egyre tágította Krisz végbélnyílását. Aztán hirtelen a kenőcsért nyúlt. Bekente kőkemény falloszát és Krísz vagináját, majd behatolt. A mennyi érzés, az agyát széjjelfeszítő kéj, elemntális erővel lökte egyre beljebb falloszát a tűzforró ánus kohóba. Nem bírta pár percnél tovább, hatalmas ejakulátum bombát robbantott a tűzforró végbélbe. Úgy érezte, megsemmisül a kéjben. Krisz végbélnyílása teljesen kitágult. Norbi fallosza kőkeményre merevedett és az elélvezés után sem lankadt le.

Krísz most hanyatt feküdt és felkínálta ölét. Két kinyújtott lábát Norbi vállaira helyezte. Norbi behatolt a forró katlanba és ráhasalva Kriszre, szemeiket egymásba függesztve végtelen csókban forrtak össze ajkaik. És amint várni lehetett Norbi újra elélvezett. Ekkor már lelohadt a férfiassága. Cseréltek.

Norbi feküdt hanyatt és Krísz térdelt fölébe. A rózsaszín, évek óta várt, gyönyörök kútja hívogatón várta az attakot. És Krísz nem teketóriázott. Behatolt és elkezdett mozogni az édes, kéjes, forró vulvában. Az elélvezés előtt ráhasalt és végtelen csókban forrt össze Norbival. Szemeiket egymásba függesztették és a pár perc szinte örökkévalóságnak tűnt. Aztán Krisz hatalmas ejakulátum bombáját belerobbantotta Norbi végbelébe. Katartikusan egyesültek

A szeretkezés után lezuhanyoztak és egy ágyba bújva, egymást ölelve aludták át az első kollégiumi éjszakát.


2.

Lüszi és Vera a gimnázium kézilabda csapatának oszlopos tagjaiként sorra aratták csapatuknak a sikereket. Lüszi középtermetű, bronzvörös hajzuhatagával, ovális, szívalakú arcával, porcelán kék szemivel egy porcelánbabára hasonlított inkább, mint góllövő csatárra. Vera, becenevén Dzsini, éppen az ellenkezője volt Lüszinek. Jó száznyolcvan centis párducteste, acélkeménységű rugalmas izmai, rövidrenyirt fiús, fekete haja és zölden villogó szemei, egy pillanatra megbénította ellenfeleit, amikor átlövőként tovább vágta a labdát Lüszinek, hogy az bombaként robbantsa be a kapuba.

Kitűnő párost alkottak. Ők voltak a csapat húzóemberei. Szabadidejükben, már amennyi maradt a tanulás és az edzések, versenyek közt komolyzenét hallgattak. Sőt amikor versenyre utaztak, akkor is ahelyett, hogy a többiekkel trécseltek volna, fejükön a fülhallgatóval az MP lejátszót hallgatták és olvastak. Verát, könyörtelen szókimondása és következetessége miatt nevezték el Dzsinnek, ami néha Dzsinnivé szelídült. Nem jártak bulizni, de össze sem jártak. Elég volt nekik a társas életből a csapattal töltött idő.

Természetesen ők is a TF-re jelentkeztek és maximális pontszámmal, kollégiumi elhelyezéssel felvették őket. A kollégium gólyabálján ismerkedtek meg Krísszel és Norbival. Ők az első, Kríszék a harmadik emeleten laktak. A bál igen jó hangulatban telt el. Kissé illuminált állapotban hívták meg a fiúkat egy kávéra a szobájukba. Ismerkedtek, beszélgettek, aztán a fiúk elmentek ők pedig levetkőzve nekiálltak zuhanyozni. Amint lehullottak a ruhadarabok és ott álltak egymással szemben anyaszült meztelenül, megérintette lelküket a testiség varázsa.

Mindketten szüzek voltak még. A tanuláson és a sporton kívül eddig nem érdekelte őket semmi, így a szex sem. Egymás után zuhanyoztak le, majd meztelenül végighevertek sezlonjainkon. Lüsszi hófehér teste, az arcát glóriaként körbenövelő vörös hajzuhataga felkorbácsolta Dzsini libidóját és ösztöne elkezdett lobogni. Mint egy párduc ugrott Lüszire és elkezdte a fültövét puszilgatni,le egészen a melléig. Mikor felnézett tekintetük találkozott. Zöld szemeiben megvillant a kéjvágy, míg Lüszi porcelánfehér arcába pír szökött. Önkénytelenül kinyíltak fodros ajkai, mintegy felkínálva magukat Dzsinnek.

Dzsinn belecsókolt az ajkaiba. Közben egy pillanatra sem vették le egymásról tekintetüket. Szinte egybeolvadt a két mohó szempár tekintete. Miután hosszan csókolták egymás ajkait, nyelvükkel kezdték el a játékot. Beleborzongtak a kéjbe. Amint elteltek egymással Dzsinni felült Lüszi hasára és megszólalt.
— Nem gondoltam, hogy ennyire lehet élvezni a testiséget.
— Én sem…— pihegte kipirulva Lüsszi, de mindjárt hozzá is tette: azért egy fiúval nem merném még kipróbálni.
— Ami azt illeti én sem. A szűziességemet megnézem, kinek az oltárán áldozom fel.
— Én is. Tudod mit, gyakoroljunk, hogy ne érjen bennünket meglepetés!— ajánlotta Lüszi. Dzsini, miután libidója csúcsra járt, belement a dologba.

Lüsszi hanyattfekve széttárta combjait és elővillant gyönyörű szemérmének,rózsaszín nagyajka. Dzsini letérdelve elébb pajkos kis játékszerét, csiklóját vette munkába. A recés nyelvecske izgatásának, szopogatásnak hatására, mint egy kobrakígyó megmerevedett a kis kéjforrás és kígyóként köpött a Dzsini nyelvére egy csöpp kéjváladékot. Ennek, olyan íze volt mintha egy illatos virág mézkelyhét szopta volna ki. Aztán a nagyajkakat vette munkába, majd a kisajkakat. Lüsszi vagináját elöntötte a kéj. Dzsini mohón itta a nektárt. Majd szájában összegyűjtve, Lüsszi fülé térdelt és nyitott ajkai között annak nyelvére csöpögtetve együtt itták a kéjharmatot.

Aztán cseréltek és Lüsszi térdelt Dzsini széttárt, oszlopszerű combjai közé. Ügyesen vette munkába klitoriszát, s az ajkai közé lövellt ejakulátumot harmatcseppként ízlelgette, majd lenyelte. Ezután apró csókokkal elindult fölfelé meztelen hasán, egészen a melleiig. Aztán egyik, majd másik mellbimbóját vette fogai közé, s finoman, mintha a kisbaba szopogatná elkezdte ingerelni. Ettől annyira begerjedt Dzsini, hogy visongva vonaglott, mint egy párzó kígyó. Lüsszi kénytelen volt forró csókokkal befogni peres száját.

Miután így elteltek egymással, Lüsszi Dzsini lábai közé térdelve ott folytatta ahol elébb abbahagyta. A csikló után elkezdte a kisajkakat nyalogatni, fogacskáival gyengéden rágogat, és recés nyelvével ingerelni. Dzsinniből patakzott az ejakulátum. Lüsszi nem győzte nyeldekelni. Miután kitakarította az első ejakulátum hullámot, áttért a nagyajkak szopogatására. Aztán vissza a csikló csikizéséhez. Hatalmas ejakulátum bomba volt a válasz. Kinyalva a tepsit, jóllakottan Dzsini hasára telepedett és egymás tekintetét keresve, belefúrta szemeinek delejes sugarát annak, szemeinek tükörébe.

Miután elmúlt a varász, szégyenkezve kapták össze magukat és kimentek a mosdóba zuhanyozni. Természetesen az éjszakát, egymást átölelve,szinte felolvadva a másik testében átszeretkezve töltötték el.




3

A gólyabáli ismeretség nem múlt el nyomtalanul. Krísz és Norbi kezdett ráhangolódni a két lányra. Nem vitás, a lányoknak is tetszett a fiúpáros. Minden ott kezdődött, hogy a fiúknak nem volt vasalója. Nem tudták az ingeiket és a hosszúnadrágaikat kivasalni. Gondoltak hát egy merészet és nagyot: bekopogtak a lányok szobájába.
— Szasztok! Nem zavarunk?
— Nem, egyáltalán nem, vacsorát főzünk. Takarékra vesszem és beszélgethetünk. Miről is lenne szó? — szólalt meg Dzsini.

— Arról lenne nagybaszó, hogy nincs vasalónk.
— Gondoljátok, hogy nekünk van?
— Szerintem igen— válaszolta sunyin Norbi és lazán a sezonyra dobta a vasalni valót.
— Csak ennyi?— Válaszolt a kihívásra Lüszi.
— Egyenlőre ennyi.
— És, mi lenne a fizetség?
— Ha, meghívtok vacsira bennünket, hozunk egy kis kontyalávalót. Na, áll az alku?
— Áll— csaptak egymás tenyerébe és a fiúk leszaladtak a közeli butéliába vörösborért.

Mire felértek a borokkal,a lányok már neki is álltak a vasalásnak. Közben elkészült a vacsora is. Előtte megittak egy-egy pohárkával, majd Dzsini tányérra szedte a paprikás krumplit. Annyira ízlett a fiúknak, hogy kenyérbéllel kitörölgették a tányért is. Lüsszi nekiállt elmosogatni a csetrest, míg Dzsini befejezte a vasalást. Miután mindennel végeztek, betették a legújabb Hewi Metal DVD-ét és a jó zene mellett fogyott a vörösbor.

Aztán, amint ürültek ki a palackok, úgy emelkedett a hangulat. Elkezdték pörgetni az üres üvegeket és ahol megállt, az ledobott magáról egy-egy ruhadarabot. Végül ott álltak mind a négyen anyaszült meztelenül. Krisz Dzsinnire, míg Norbi Lüszire hajtott rá. Fergeteges táncikálásba,majd csókolózásba kezdtek. Hamarosan a heverőkön kötöttek ki. A lányok semmit sem bíztak a véletlenre és elkezdték a fiúk hímtagját felszopni, hogy olyan kőkeményen álljanak, mint a bikafasza. Ez hamarosan sikerült is.

Aztán a fiúk letérdepelve a sezlonok elé, elkezdték a lányok szemérmét vallatni. Fogaikkal a kis pajkos játékszereket izgatták, amíg azok kéjharmatjukat mohó ajkaik közé nem lövellték. Most már nem volt megállás. Nyelveik izlelőbimbaival kiélvezték a hűvely váladék semmire sem emlékeztető bódító ízét és százhúszas nyelvcsapással a kis, majd a nagyajkakat vették munkába. Amint nyári záporkén ömlött a felizgatott nők vágusából a hűvely váladék, hirlenen rohamra indultak.

A kőkemény falloszokat bevezették azok, mohó, kéjre éhes, recésen bordázott hüvelyébe és elkezdtek mozogni benne. A lányok tíz körömmel szántották fel hímjeik hátát és úgy sikoltoztak, mint egy vehemens kanca. Mielőtt a fiúk a csúcsra jutottak volna, addig a lányok négyszer elélveztek. A lepedő hűvely váladékban és izzadságban úszott. Amikor már az ejakuláció közelgett, a fiúk kilépve a tűzforró vulvákból a lányok kitátott mohó szájába lövellték ejakulátumukat. Úgy nyelték, mint kacsa a nokedlit

Amint kiürültek a zacskók, a fiúk az asztalhoz telepedtek és nekiálltak egy újabb palack vörösbor vallatásának. Így esett az első vizit a lányoknál. Ezzel korántsem lett vége a barátkozásnak. Hol a lányok, hol a fiúk tették egymásnál tiszteletüket és kiadós szeretkezésbe fulladtak ezek a látogatások. Így telt az idő, amikor elérkezett a december, karácsony és az ünnepek. Nem lehetett csak úgy szó nélkül hazautazgatni. Búcsú bulit tartottak. Évfolyamtársaik: Tamás és Ádám meghívta a társaságot a közeli kiskocsmába, a Lófingatóba egy névnapi bulira. A kiskocsma onnan kapta a nevét, hogy egyedül ők szolgáltak az 52 fokos kerítésszaggató pálinkával, aminek Lófingató volt a neve.

Tamás, egy jó nevű vállalkozó fiaként sok pénzzel, kevés ésszel, de atlétikai tehetséggel rendelkezett. Főleg a hosszútávfutásban jeleskedett, de kacérkodott a maratonival is. Arányos, inkább alacsony termete izgatóan nőies vonásai, kecses bája egy lányra emlékeztette volna az embert. Ehhez járult fodros ajka és porcelán kék szeminek bűbájos tekintete. Ádám közepes termetű, kreolűrű, amolyan kohány beütésű fiú volt. Hatalmas, öles termetével a súlyemelés, és súlylökés volt a kedvenc tárgya. Nem vitás, hogy volt benne egy-két vonóval.

Hatan mentek le a Lófingatóba. A kockás abroszokkal megterített, családias kifőzdeként üzemelő kiskocsmában egy szintetizátorral és gépdobbal felszerelkezett zenész húzta a talpalávalót. Előételnek Hortobágyi palacsintát, majd főételnek pacalpörköltet rendeltek. Gyorsítódul a Lófingató pálinka szolgált, míg kísérőül, vörösbor dukált. A vacsora kellemes hangulatban telt el. Kissé illuminált állapotban bontottak asztalt és elindultak a kolesz fel. A portán Sanyi bácsi, egy kerubként ágálva nem akarta felengedni a két vendéget és szóvá tette, hogy szeszes italt sem lehet behozni.

Tomi gyorsan a helyzet magaslatára emelkedett és egy húszezressel tömte be az öreg száját, majd sildes sapkáját a szemére húzva igy szólt hozzá.
— Csávókám, nem láttál, nem hallottál semmit! Értjük egymást, mert, ha az öklömmel tömöm be a pofádat, akkor megemlegeted! — Ezzel felosontak a szobába. Az öreg a tenyerébe köpve a húszezrest pislogott, mint a rimóci nyúl, majd zsebre gyűrve a húszezrest, napirendre tért a dolog felett.

A társaság fellopakodott a fiúk szobájába és folytatódott a muri. Az emelkedett hangulatban elkezdték Tomit cukkolni.
— Aztán láttál-e mán pinát?
— Restellem, de még nem,
— Hát, te Ádám, szagoltál már pinát?
— Még nem — jött az őszinte válasz. Erre Krísz megszólalt: —
— Éppen ideje a beavatásotoknak. Benne vagytok?
— Benne.
— És, ti lányok?
— Mi is.
— Akkor ruhát le!

Ezzel elkezdődött a beavatási szertartás. Ádám elmagyarázta a fiúknak, hogy miután a lányok felszopták a falloszukat, behatolnak a lucskos, tűzforró vulvába. Addig élvezkedhetnek, amíg nem érzik, hogy közeleg a magömlés. Ebben a pillanatban hirtelen elszorítják a farkuk tövét. Megáll a kilövellés. Kijönnek a lányokból, leülnek a sezlon szélére és várják, hogy a két másik fiú kiszopja az ejakulátumikat.

A két új hús azonmód alávetette magát a lányok szopásának, majd elkezdte őket ekecselni. Arról viszont nem volt szó, hogy a felajzott Krísz és Norbi, kinyomva az összes, még megmaradt kézpuhítóját a takarítónőnek, síkossá téve az ánusukat mögéjük térdelve elkezdte a fiúkat ekecselni. Óriási volt a katarzis. Krísz és Norbi utat engedve az ejakulátum folyamnak belé lövellték a két fiúnak az ánusába hímnedvüket. Megőrülve a kéjtől, szűkölve kefélték őket.
Nem bízva bennük, ők szorították el a Tomiék falloszának a tövét, mert kellet nekik a finom ejakulátum. Mikor amazok kijöttek a lányok lucskos, agyonélvezett hüvelyéből, akkor kimerülten. Álló dákesszal leültették őket a sezlonok szélére, és elkezdték szívni az éltető nedűt. Oly édes volt, a mandulaillatú hímnedv, hogy nem tudtak betelni vele. Még akkor is szívták, amikor már egy csepp sem jött belőlük, csak a szemeik guvadtak a kéjes fájdalomtól.

A részeg csoport szex orgia után úgy hevertek a padlószőnyegen, mint a döglött halak. Reggel, a takarítónő méltatlenkodása ébresztette őket.
— Micsinálnak maguk a kézkenőcsömmel? Eszik?
—Mi a baj Annusnéni? — kérdezték ártatlan képpel.
—Hát, csak annyi, hogy a gondnokné, már másodszor szólt, hogy Müllerné, milyen hamar elfogy, a kézkenőcse magának! Eszi maga a kenyőcsöt? Mire használják maguk el? Ehun-e, most is laposra ki van nyomva az egész!

Tamás, elővett egy tízezrest és a megrökönyödött takarítónő kezébe nyomta.
— Ehun van-e, tegyen ezzel lakatot a szájára asszony! — A takarítónő így replikázott: - Nem vagyok én hülye, értek a szóból: ha gondolják, hozok maguknak a Szexshopból síkosítót…
— Na, itt egy ötezres, aztán holnapra itt legyen az a síkosító! — zárta le a vitát Tomi, és ezzel, ment kik-ki az órára. Annuska pedig nekiállt a takarításnak.
Hozzászólások
További hozzászólások »
bogumil ·
Szivacs,beletaláltál a közepibe!

Mirrmurrka ·
Eszerint: ingyom-bingyom.
ÉS TÁNC!
:DDD

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: