Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egyszervoltmese a zöldesbarnáról meg a kölyökről


„Attól, hogy valaki jól ír, még nem fog elérni semmit. Ahhoz forma kell, műfaj, amiben nemcsak jó, verhetetlen. Amit az ő fizimiskájára szabtak. S kell, hogy folyton írni tudjon benne, ha fúj, ha fáj.”

Volt egyszer egy kölyök. Tojáshéjjal a seggén, semmi tudással állást keresett. Szerkesztőségbe tévedt, gondolta: miért ne?
Megszánták. Zöldesbarna harmincas poklot - mennyetjárt férfi mutogatta neki, merre kell menni a pulitzer felé...
S a kölyök hol ellenkezve, hol magyarázva tanult kérdésből, bántásból, feladatból és mellőzésből egyaránt. Nem egyetem volt, nem főiskola, még csak köze sem volt semmi más tanulásfajtához. A módszert két dolog határozta meg: a kölyök – s az, hogy a zöldesbarna milyennek látta őt. Romantikus lelkületű betűvetők tán a régi festőművész-tanítvány kapcsolattal vonnák párhuzamba, de ez badarság. Barátság volt, elbújtatva sok feddés, irányítás, és csodálkozás mögé. Hosszú éveken át.
S aztán elment a kölyök tán világot látni, vagy épp valóban egyetemre…

Míg távol volt, keveset hallott csak a barnászöldről. Kapcsolatuk furcsán lógott a levegőben, mert nem búcsúztak el, nem adtak egymásnak hamubasült pogácsát, fenékenrúgást, semmit. Néha leveleztek, s lassan ez is elmaradt.
Évek múlva tért vissza kölyök a városba, kötetnyi novellával, sajátos csípős arculcsapkodós stílusban írt apró szösszenetekkel, hogy elújságolja: megtalálta, amit keresett. Mosolyogva, szinte gyermeki cinkossággal nytott be a szerkesztőségbe, ám csalódni kellett. Sehol sem találta az útmutatót, pedig már látta előre, mekkorákat derülnek majd, s örült, hogy végre büszke lehet rá, a semmirekellőre a valaki.
Cincogós titkárnő mondta el kérdésére: a zöldesbarna férfit hiába keresi, nemrég motorbaleset érte, halálos.

S a kölyök, aki hitte, hogy felnőtt, s hitte, hogy maga talált magának stílust és irányt, megkapót akart íni, komolyat, felemelőt és végtelen keserűt búcsúul annak, aki elindította... Meglepetésére a szavak nem fűződtek többé varázs-mondatokká. A betűk nem álltak katonás rendben, hogy előkapjon egyet-kettőt, ha kell. Az egész nagy képtár, amit a fejébe rajzolt elszürkült, elhalványult eltűnt, egy pillanat alatt. S ő csak ült. Kezében a kötet, amit nevetni hozott, s ahogy kinyitotta, zöldesbarna arcot formáltak a csattanós szösszenetek. És akkor jött rá, hogy mit kapott és mit köszönhetett volna... s hogy nem köszönte, s már sose teheti meg.
Legalább ki akarta írni ezt az egész rettentő és roppant fájdalmat, mert szúrt, mert tépett, mert égetett, undorító volt, hideg és meleg és savanyú és kibírhatalanul nehéz- „túljelzőzöd- jutott eszébe egy régi feddés – folyton leírod ezerfélén, holot egyféleképp is elég lenne...”. Mosolygott-sírt. Lerakta a tollát, eltörte. Amit írt az asztal titkos fiókjába zárta, s elment segédnek egy kőműves mellé.

Békés öregségben, kétkezi munkásként halt meg. Egyetlen szösszenete sem maradt ránk.
Hasonló történetek
5295
Felöltöztették este feketébe a lányt, esküvői díszeket festettek arcára és kezére, felékszerezték, fején a kendőt ezüst pánttal fogták oda, nyakába arany láncot akasztottak, ujjára égköves gyűrűket adtak, derekát arannyal átszőtt övvel díszítették, és lábára selyem szandált húztak. Aztán az asszonyok elénekelték neki a menyasszony dalát...
10200
Michel a következő hullám tetejéről vette észre a sziklát. Tudta, hogy vége van. A következő pillanatban a hajó pozdorjává tört alatta, ő pedig csuklóin a szétszakadt kötéllel elsüllyedt a hullámokban. Fuldokolni kezdett, de aztán rájött, hogy kap levegőt. - Biztosan valami légbuborékba kerültem - gondolta, de ekkor meglátta ismét a női arcot. Kék szemek, gyönyörű telt ajak, hullámos haj, mely egybefolyt a tengerrel lassan az alakja is kirajzolódott. Tökéletes keblek, lapos has vékony...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Tűzmadár ·
Volt egy öreg. Látott valami érdekeset a buszon és megírta. Bevitte a munkahelyi dögunalmas hivatali dolgokkal teli újság szerkesztőjének üres irodájába, lerakta az asztalra, majd elment. Másnap felhívták a lakásán, és közölték, azonnal leadják. Aztán írt másokat is, jobbat, rosszabbat. Úgy érezte, vannak páran, akik szeretik olvasni, mégis kevés a tudása ezért jó pénzért keresett egy írástudót. Az írástudó, a lakására jött, hogy megismerje azt a környezetet, amelyben az öreg írni szokott, leült egy antik kerevetre, és megkérdezte az öreget, mit akar elérni. Az öreg eltűnődött, amit idáig még soha nem tett az írásaival kapcsolatban. Végül azt mondta az írástudónak:

„Nem tudom, jártál-e tánciskolába, én igen. Régen volt, magnóra táncoltunk. Az egyik alkalommal, a készülék mellet egy csodálatosan gyönyörű szőke lány ült kezelőként, valami régi tanítvány lehetett. Minden fiú öt bámulta, a formás melleit, karcsú derekát, a rövid szoknya alól kivillanó remekbeszabott combjait. Pár perc múlva belépett egy fiú. Alacsony, szeplős, vörös hajú, kissé gnóm testtel. Őt se ismerte senki, ám mikor a leány meglátta felcsillant a szeme. A fiú odament a lányhoz - aki egy fejjel magasabb volt nála -, beindították a magnót, és elkezdtek táncolni. Tudod, én életem során sok embert láttam táncolni, de azt a csodát, amit ők ketten tettek, még soha. Semmi extrát nem tettek, csak hagyták, hogy felkapja őket a zene, és hullámoztassa, forgassa, megszédítse őket. Vibráltak, sugárzott róluk a tánc élvezete, a gyönyör, az extázis, szinte transzba estek. Kipirulva csillogó szemekkel hagyták abba mikor bejött a tanárnő, és megkezdődött az óra. Nem jártak egymással, csupán haverok voltak, de mindketten élvezték a táncot.
Eleinte meg-megnéztem egy-egy táncversenyt. A profik vetélkedését figyelve kerestem azt az érzést, azt a csodálatos érzést, amit akkor éltem át, ott a táncteremben azokat az amatőröket bámulva. Sok táncost láttam, akrobatikus ügyességgel, szép nyúlánk testtel, műmosollyal, izzadt szenvedéssel. Sugárzott róluk a munka.
Én úgy vélem a tánc nem a munkáról szól.

Elhiszem, hogy nincs csodálatosabb érzés annál, amikor az ember a kezében tartja az első könyvét, de… most élvezetből, örömből írok, magamnak, másoknak. Tartok attól, ha befutnék, az írás munkává válna a számomra. Nem tudom, tehetséges vagyok, vagy sem, de azt igen, hogy van miből élnem, és nem kényszerülök arra, hogy egy plusz munka kedvéért elveszítsek egy örömöt.
Évek óta nem olvasok újságot, regényeket, azért mert a zömét munkából írják. Csak amatőr írásokat.”

Az írástudó elgondolkodott az öreg szavain, majd elővette az öreg írásait, és nekiálltak szakmai szempontból áttekinteni őket.

Szivacs ·
Míly sok igazság

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: